22. novembar 2025.22. nov comment_368891 Nisu ga baš oni tjerali, jer je ta garnitura došla kod nas kad i Potter, što znači u isto vrijeme kad i De Zerbi u Brighton. Prijavi
9. decembar 2025.9. dec Autor comment_369357 Vrijeme je da se lagano pocne prizivati novi trener. Jos koji kiks i zaljuljace se celavi. Zapravo, njega je ljetos odrzalo to SP za klubove i Konferencija. Koga se moze uzeti? Do kraja sezone bi i Dzon Teri valjao. Prijavi
10. decembar 2025.10. dec comment_369362 Ma ja bi Diabla postavio do kraja sezone samo da celavu spodobu je gledam vise. Od trenutno slobodnih trenera najbolji izbor je verovatno Xavi. Generalno gledano moj prvi izbor bio bi Fabregas, zbog filozofije fudbala i energije koju prenosi na igrace. Ostavio je bitan trag u klubu kao igrac, verujem da moze i kao trener. Posle njega Scaloni. Covek je napravio masinu od reprezentacije Argentine, dobro hendluje sve svoje zvezde i najvaznije ima rezultate uz kvalitetan fudbal. Visoko na listi su Glasner i Iraola recimo ali ne verujem da njih mozemo dobiti u sred sezone. Naravno ako bi Xavi sad preuzeo ekipu i pokazao napredak onda nek dobije sansu i na duze naravno. Prijavi
10. decembar 2025.10. dec comment_369364 Fabregas, Glasner, Scaloni svi oni pitanje da li su dostupni sada. Mislim da prva dvojica nece ici iz svojih klubova taman da ponudimo 100m. Fabregas je dao obecanje Comu ljetos da ce biti njihov trener ove sezone, odbio je Inter i prije nego su doveli Chivua. Glasner isto nece napustiti ekipu u po sezone pogotovo jer im ide dobro. Trenutno na vidim zaista koga bi mogli, bolje i prelazno rjesenje pa na ljeto dovesti kako treba nego sad se uvaliti s nekim i usput potrositi. Prijavi
11. decembar 2025.11. dec Popularna objava comment_369381 Nekad sam negdje pisao a veceras sam se samo uvjerio jos jednom u to, Vincenzo Italiano je vrhunski trener i on ce biti jedan od najboljih italijanskih trenera narednih godina. Kakav presing igraju njegove ekipe pa u tome bi mu i Klopp pozavidio. Pazite kako se gradio kao trener i uvijek isao stepenicu vise, nije preskako nista i uvijek bi pokazao da je zasluzio tu stepenicu vise u karijeri. Prvi trenerski angazman uzeo Arzignano iz Seria D u Seriu C. U seria C preuzeo Trapani i sa njima se iste godine plasirao u Seriu B. Sa Speziom se iste godine plasirao u Seriu A i tu ostao 2 godine i bez problema ostajao u ligi. Preuzeo Fiorentinu i u 2 godine igrao 3 finala, 2 LC i jednom finale kupa protiv Intera. Preuzeo Bolognu i u prvoj sezoni osvojio kup donjevsi prvi trofej Bologni nakon skoro 40 godina. Zapamtite i zapratite ovog trenera, zaista ovo sto njegove ekipe igraju je za svaku vrstu pohvale. Prijavi
12. decembar 2025.12. dec comment_369386 Nemoj mi vise te novopecene talijanske trenere @hamco ako Boga znas 😄 Prijavi
12. decembar 2025.12. dec comment_369387 Sve je to lijepo dok ne dodje kod nas. Kod nas napadaci kad dodju prestanu zabijati, zaborave trcati, treneri se pogube itd. Prijavi
14. decembar 2025.14. dec comment_369456 Fabregas je meni zanimljiv potez. No nije to onaj celsi kad je cesc igrao za nas. Sva se uprava smjenila pa tako da bi fabregas dosao kao nepoznar u nepoznato. A zanimljiva mi je faca za trenera Prijavi
16. decembar 2025.16. dec Autor Popularna objava comment_369483 Nisam ispratio Fabregasa dovoljno. Njegova prednost je sto je relativno frisak i dobro poznaje Premiership. Bio je jako mlad kad je sam dosao kao igrac u Arsenal i zna dobro s kakvim se problemima susrecu ti mladi igraci. Sad u Italiji se ne igra neki brz fudbal, nisam gledao njegov Como. Xavija ne zelim jer je srao i pljuvao po nasem klubu. Kao i kad su debelog konobara dovodili, tada sam najglasnije ustao protiv toga. Moze jedino kad se izvini javno za sve komentare iz prolosti. Ima dovoljno drugih ljudi u fudbalu koji su se uvijek s postovanjem odnosili prema Celziju. Dostojanstvo ne treba gubiti tek tako. Iako je Xavi na papiru mozda i najbolje rjesenje, cak je sam pricao da zeli u Englesku doci. Glasner nije los trener, mada nemam dobar osjecaj za njega da moze napraviti taj iskorak na najveci nivo. Nama je potreban neko ko nas moze vratiti u sam vrh, da se vrtimo u i oko top 5 mozemo i sa Marescom. Iraola mi je djelovao vrhunski sa svojim timom prosle sezone, medjutim pocelo je sa dosta oscilacija Scaloni reprezentativni selektor, Celzi je skroz druga prica. Kao trener kluba mnogo duze i vise radis s ekipom, tu se vidi strucnost i znanje. Od Scalonija uspjesniji je i rezultatski konstantniji sa slabijom ekipom Zlatko Dalic, pa ne vidim ga ijedan vrhunski klub u Evropi gleda kao potencijalno rjesenje. Mi smo nazalost imali jedno lose iskustvo sa Scolarijem takodjer. Definitivno je da s Marescom nema smisla ici dalje. Ovaj sahovski fudbal je smrt i tu nema hljeba. Necemo biti bolji samo zato jer vrijeme prolazi. Ako to misli neko u Upravi, vara se. Prijavi
19. decembar 2025.19. dec comment_369504 🚨🚨 𝐁𝐑𝐄𝐀𝐊𝐈𝐍𝐆: Chelsea see Strasbourg manaer ROSENIOR as CANDIDATE if Maresca leaves in 2026. 👀💙 Fabrizio Romano Prijavi
19. decembar 2025.19. dec comment_369507 Istina je da bi otišao u City bez da bi se osvrnuo iza leđa. Kao i 99% trenera. Prijavi
19. decembar 2025.19. dec comment_369516 Normalno je da će reći da nema pregovora jer se o tome ne priča u javnosti. Znamo situacije gdje su treneri ili igrači imali sve dogovoreno, pa su se pravili ludi jer to ne ide u javnost. Ukoliko ode na kraju sezone (nadam se da) priželjkujem Nagelsmanna koji bi mogao biti slobodan poslije Svjetskog prvenstva. Prijavi
28. decembar 2025.28. dec comment_369669 Stalno izlazi vijest da Glasner nece potpisati novi ugovor sa Palaceom i da ce na ljeto u drugi klub. Nisam siguran da je Glasner pravi covjek za nas al nikad se ne zna jbga, mi smo uvijek bili najbolji sa ovim pragmaticnim trenerima i tim stilom igre. Prijavi
28. decembar 2025.28. dec comment_369673 1 hour ago, hamco said: Stalno izlazi vijest da Glasner nece potpisati novi ugovor sa Palaceom i da ce na ljeto u drugi klub. Nisam siguran da je Glasner pravi covjek za nas al nikad se ne zna jbga, mi smo uvijek bili najbolji sa ovim pragmaticnim trenerima i tim stilom igre. Ma Glasner je idealan kandidat za nase, jer ima PL iskustva, belezi solidne rezultate, osvojio je trofej i najvaznije besplatan je. Pitanje je mozemo li da priustimo da isplatimo Maresci 3 preostale godine ugovora i placamo odstetu za novog trenera. Prijavi
28. decembar 2025.28. dec Popularna objava comment_369676 Ja bih pucao ambiciozno. Xabi Alonso ako ga Real napuca ili Nagelsmann na kraju sezone. Iako svi znamo da nam je idući trener Pep Lijnders ili Kolo Toure. Prijavi
28. decembar 2025.28. dec Popularna objava comment_369677 Mogli bi provati sa trenerom Coventryja, dominira u Championshipu bez premca, transformisao ih je. Prijavi
28. decembar 2025.28. dec Autor Popularna objava comment_369684 Prvo treba maknuti 2 prodavaca magle na pozicijama sportskih direktora. Za koji ce nam uopce qrac 2 direktora? Reko bi covjek da je u pitanju neko uhljebljenje u bosanskoj drzavnoj firmi a ne vodjenje jednog od najvecih klubova svijeta. Jedan treba biti koji ce preuzeti odgovornost i odlucivati. Zatim dovesti novog trenera. Ko god bude sef smatram da u strucnom stabu mora biti neki pravi Celzijevac, da se vrati identitet kluba. Ima tu solidnih imena koja bi bila u igri, jer sigurno da imamo dobrih igraca od kojih bi pravi strucnjak mogao sloziti dobar tim. Uz 3 prava pojacanja moze se boriti za sam vrh vrlo brzo. Ekipa je vec dosta iskusna, iako su po godinama mladi. Prijavi
28. decembar 2025.28. dec comment_369686 Ne bih da zalazim sad u neke predugačke analize, ipak je nedelja uveče. Čini mi se da sadašnji vlasnici imaju malo više "razumevanja" za trpljenje trenera nego što je to Roman imao... kod Romana smo nažalost imali situacije da možda nekad i pored velikih uspeha nismo "istrpeli" malo neuspeh pa posle krenuli dalje, nego se seklo, sad jbg, najlakše je biti general posle bitke. Sve ima svoje i stvarnom životu nemožete ponovo da učitate igricu. Mislim da ova nova uprava ima neke svoje prednosti i mane naravno kao i svaka, ali ponovo se svodi na to da ubodemo sa trenerom što se nažalost to do sada nije desilo. Moram da priznam da me je Pochetino najviše razočarao, od ovih klovnova ništa nisam ni očekivao, Potera recimo nisam nešto zamrzeo jel je bio sav tugaljiv, a Mareska je kod mene prošo od situacije gde mi se nije svideo zbog nekog pompeznog najavljivanja, pa posle prosto loših trenerskih odluka, onda mi je postao mrzak zbog izjava protiv navijača, oko povreda, pa nekih "skrivenih" napada na navijače/upravu...što svakako na kraju i ne može da ispadne drugačije od ovoga gde se sad nalazimo. ali niko ne može da me ubedi da Italijan nije imao podršku, i to je verovatno imao najveću podršku od nove uprave Mislim da smo u jako teškoj situaciji, i da smo došli onde gde smo i mislili, a to je da već pre N.G. više i ne postavljamo pitanje nekog napretka, nego grčevite borbe za top 4 i probleme sa kojima se iznova i iznova susrećemo, i što je najžalosnije, u nekim izjavama izgleda kao da naš trener i ne brani svoj odnosno njegov tim. O čemu ti pričaš čoveče, pa tragikomično je uopšte davati izjave o interesovanju Sitija u momentu kada ti imaš raspad sistema, ne znam kako njega prvo nije sramota, a posle nekoga iz uprave. Sutradan bih ga lansirao iz Engleske Prijavi
28. decembar 2025.28. dec comment_369692 Emery ima 11 pobjeda u nizu i ne pomišljamo na to da ga dovedemo sve i da nam je dostupan, tako da nije sve u trenutnoj formi i trenutnim rezultatima. Kojeg god trenera da dovedemo to će biti neko ko je neslavno završio svoju epizodu u prošlom klubu sa sličnim nizom loših rezultata. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.