Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Budući trener Chelseaja

Istaknuti odgovori

• Odgovori 4 hilj.
  • Pregledi 201,2 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Diablo priziva Nagelsmanna. Valjda vam je sad jasno da li je to dobra solucija ili ne. 😅

• Inace pratim river plate od kako znam za sebe i mogu potvrdit ovo sto diablo kaze

• King Chelsea
    King Chelsea

Realno užasan momenat za traziti novog trenera, bukvalno nemas ni onu situaciju da imas koga cekati do ljeta, kao sto smo onda doveli Beniteza kao prelazno rijesenje do ljeta i dolaska Mourinha. Ovaj

Objavljene slike

Konačno smo doveli menadžera koji će imati veća ovlaštenja i učestvovati u transferima i mogim drugim stvarima. Nakon potrošenih 2 milijarde na igrače i glavne trenere, mislim da smo konačno napravili pravi potez, kako sa izborom tako i sa pozicijom i ulogom koju će obavljati. 

Dobro nam došao Xabi Alosno.

Iskreno sam iznenađen da smo uspjeli dovesti Alonsa, ne znam kako ne znam zasto je prihvatio ponudu ali eto na kraju bar neko ime koje budi nadu.

Kao što relo kaže u svakom kandidatu se potencijalno krije novi Potter ali Alonso budi neku nadu, baš sam iznenađen pozitivno što je tu.

Nadam se da su istina ove glasine da ce Alonso imati veliku slobodu u donosenju odluka.

• Autor

Xabi samo cvrsta ruka i ne sekiraj se, jaranski i fino se s ovom bagrom ne moze. Ko hoce bujrum ostati, ko nece siroko mu polje. Nedodirljivih nema za mene, sem mozda Reecea zbog lojalnosti. 

2 prava stopera i vrhunski golman uz ovog trenera i mi smo za 50% ozbiljnija ekipa. Sve ostalo moze i sacekati ako novca ne bude odmah.

I ono malo sto je u Realu bio nije to toliko lose izgledalo, ali dzaba kad nemaju discipline njihove zvijezde. Tamo trener moze biti samo onaj ko ih pusti da sami igraju i odredjuju. Ne uzimam taj period kao relevantan u ocjeni njegovog rada.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.