21. mart21. mar comment_371837 Par iole ozbiljnih trenera koji su prihvatili da dodju su oterani. Govorim o Pochu i Mareski. U ovom trenutku ne postoji neko ko je iole ozbiljan a ko bi prihvatio te uslove pod kojima su oni vodili klub. Teroijske ssanse nema da se bilo sta dobro desi u klubu sve dok ova kamarila ne izadje iz strukture upravljanja klubom. A za to su sanse jos manje. Za godinu dve ako se ovako nastaviti klub ce doci u situaciju da se bori za opstanak u ligi. Prijavi
21. mart21. mar Popularna objava comment_371841 Ma Maresca nije bio ni ozbiljan trener dosao iz campionshipa, niko od klubova nije bio ni zainteresovan za njega, mi smo se lomili on ili onaj iz Ipswica i na kraju ne zna se ko je gori. Prijavi
22. mart22. mar Popularna objava comment_371860 Treba kaparisati Fabregasa, što prije, da preuzme od sljedeće sezone, pa makar Rosenior i izborio LP. Ako je s Comom uspio, uspjet će valjda i s našim amaterima. Prijavi
22. mart22. mar comment_371861 Nekakvog sam dojma da smo prije 15ak godina imali vise iskusnijih trenera na trzistu. Danas sve nesto mlado ili neki wanna be treneri. Da mi je neko prije 10 godina da ce Uniteda voditi Carrick, a Reala Arbeloa, rekao bih mu da je za ludnice. Ja bih i dalje volio vidjeti Contea nazad, ali ne bi on svakako izdrzao sa ovom upravom dvije sezone. Druga zelja bi mi bio Bielsa, ali bi s njim i sa ovakvom odbranom vjerovatno ispali u championship. Prijavi
22. mart22. mar comment_371862 I Real i Manchester čekaju ljeto da dovedu nekog trenera za stalno. Na ljeto će biti dosta ozbiljnih trenera slobodno i spremno da preuzmu neku ekipu pa da rade od početka sezone. Treneri koji su svakako slobodni: Alonso, Xavi, Motta, De Zerbi, Filipe Luis (Amorim, Southgate, Frank, Terzić, Pioli) Treneri koji će biti slobodni na ljeto 100%: Glasner, Silva, Deschamps, Valverde, Klopp Treneri koji bi mogli biti slobodni na ljeto: Fabregas, Guardiola, Tuchel, Nagelsmann, Slot, Scaloni Naša lista želja, ako Rosenior ode, će vjerovatno biti: Lampard, O'Neil, Parker, Edwards, Knutsen Prijavi
22. mart22. mar comment_371863 Simone Inzaghi ili Simeone, vrijeme je neko islusno trenersko ime. Prijavi
22. mart22. mar comment_371864 21 minutes ago, Zemo said: Simone Inzaghi ili Simeone, vrijeme je neko islusno trenersko ime. Dobro Zemo jel ti shvatas da je to sa ovom upravom nemoguce? Ne razumijem zasto uopste pisati o tome kada znamo da za to ne postoji ni minimalna sansa. Covjece jel ti zivis u nekom paralelnom univerzumu? Prijavi
23. mart23. mar comment_371869 Neko je pustio buvu na tviteru da Klop od sledeće sezone preuzima AM....pa se sad prave kombinacije.... možda ja ne pratim dovoljno ali nisam video da se neki trener povezuje sa Čelzijem, zapravo niti se pominje odlazak trenutnog... Prijavi
23. mart23. mar comment_371876 Da se i ja upisem opet u ovu temu, mada cisto sumnjam da ce Rosenior dobit otkaz. Napisao sam i u njegovoj temi, volio bih Fabregasa jer ovo sto radi u Como je ravno cudu. Prijavi
24. mart24. mar comment_371897 Zbilja bih voleo jednom da znam kakav je osećaj navijati za RM, Barselonu ili Bajern kada se digne prašine o "katastrofalnom" stanju u klubu, otpuste trenera a oni u tom momentu drugi na tabeli sa 5 boda manje +/- 🤣 Prijavi
24. mart24. mar comment_371899 Ako ce Klopp biti dostupan na ljeto, ja bih njega zaganjao svim silama. Prijavi
24. mart24. mar comment_371902 2 hours ago, chiba said: Zbilja bih voleo jednom da znam kakav je osećaj navijati za RM, Barselonu ili Bajern kada se digne prašine o "katastrofalnom" stanju u klubu, otpuste trenera a oni u tom momentu drugi na tabeli sa 5 boda manje +/- 🤣 Pa navijao si za Chelsea 2000-ih godina, valjda se sjećaš tog osjećaja Prijavi
25. mart25. mar comment_371903 Jesam, i slažem se sa tobom, ali pritisak kod nas i kod njih je totalno druga dimenzija, ne kažem da lajavci po Španiji ne prave veću dramu, ali taj period koji pominješ da obrazložim je po mom mišljenju bio period gde je Roman dizao Čelzi od nekog kluba koji teži da vrhu tabele do tima koji odjednom satire Junajted, Arsenal i Liverpul.... istina jeste da smo se mi tada držali ali ponovo zbog onoga što sam napisao i u drugoj temi, imali smo sreće da smo napravili vrlo brzo neki kostur tima mi i danas da imamo jasnu sliku ne bi ispali tek tako iz TOP 4 i niko ne može da me ubedi da se i tada nije rizikovalo, ko je nama garantovao da će Čeh biti pravi transfer, da će Drogba postati ono što jeste, Esien je bio kao i 50 drugih najveća mlada nada francuske lige i sl. da ne pričam o Karvalju koji je doveden na reč Murinja ali isto kao i 5 drugih igrača koji su bili promašaj na zahtev Murinja na drugu stranu, istina jeste da su se okolnosti promenile, nije tada bilo timova kao što su sad Bornmut, Brenford, Vulvsi, jedno vreme koji su znali ozbiljno da poremete timove daleko veće od njih ne računajući Lids, dosta klubova je bilo na kalupu tadašnjeg Stouka PS: fale junaci kao što su bili Salomon Kalu veliki, pa Anelka je kod nas odigrao dobro "iz senke", tako neki igrači koji će ulaziti sa klupe a da ne kažeš da su prvih 11 sigurno sada ti dolaziš u situaciju da lutaš na bar 5 pozicije svaku utakmicu Prijavi
22. april22. apr comment_372213 Evo ga Iraola a i Terzić je u opticaju. https://www.reddit.com/r/chelseafc/s/5TBKSdbcEc Prijavi
22. april22. apr comment_372220 Edin Terzic, onaj sto je ispao protiv Grahama Pottera u LS i chokeovao u poslednjem kolu Bundeslige i izgubio titulu? ☠️ Prijavi
22. april22. apr Autor comment_372224 Kad su Pottera otjerali sjecam se vijecanja 3 mjeseca, pregovora, intervjue za posao vodili.. Odluce se za Pocchetina, promase, za godinu dana slicno s Marescom. Sad Rosenior. I opet ce ista klapa odlucivati o novom treneru. Raditi isto, a nadati se drugacijem ishodu - definicija je ludila. Prijavi
22. april22. apr comment_372225 Iraoli dajem 3 mjeseca. Terzić ne bi opstao ni mjesec dana. Navodno Nagelsmann nije zainteresovan 🤣🤣 Evo sad se spominje i Marco Silva 🤣🤣 Prijavi
22. april22. apr comment_372228 “Igrači mu ne vjeruju niti ga poštuju kao trenera, a neki od njih su se čak šalili i smijali na njegov račun u svojim krugovima.” Ovu rečenicu sam preuzeo sa jedne od vijesti našeg portala. Igrači se sprdaju na račun trenera? To baš moraš biti bezobrazan u ovakvom trenutku da ti je do sprdnje i šale a trenutno najgori smo u ligi. Svi nas nadigrali ali eto ovi valjda misle da su neke igračine. E zbog ovoga treba trener sa autoritetom pa da te zatjera u picku materinu za sva vremena. Kada krenu loši rezultati, mediji prvo napadaju trenera, na njemu je najveći pritisak kako od medija, kako od javnosti tako i od uprave. Igrači su tu, koliko toliko ograđeni i zaštićeni upravo iz razloga jer je trener prva meta i njega možeš smijeniti kad želiš. Na stranu Roseniorovo trenersko znanje. O tome ne mogu diskutovati jer ne znam. Želim mu svu sreću u daljem radu, vjerujem da nije loš kao trener a ni kao osoba ali ipak je došao prerano u klub gdje su očekivanja velika. Prijavi
22. april22. apr Popularna objava comment_372229 Treba imenovati Diabla za interm menadzera ako ništa drugo, bar bi im se najebao hljebova do kraja sezone Prijavi
22. april22. apr comment_372232 Sve su to Potteri. Niko osim Fabregasa, Simeona i Guardiole me ne zanima. Prijavi
22. april22. apr Popularna objava comment_372233 Realno niko ozbiljan nece doci kod nas, tako da ce od ovih ostalih koji su u opticaju ko god da dođe biti ozbiljan kandidat da bude još jedno pucanje sebi u nogu. Tako da ne očekujem ništa.. U suštini najbolje bi bilo kada bi ljudi koji vode klub shvatili da nije do trenera već da je u ovom klubu sve trulo od glave do pete. Prosto ništa ne valja, gomila pogrešnih odluka dolazi na naplatu i to je to. Što relo kaže to je sve Potter do Pottera, i sad ti kao nešto biraš, kao ti imaš neki sistem odlučivanja, kao detalji odlučuju.. Prijavi
22. april22. apr comment_372235 Idealno bi bilo da dovedemo Simeone i tako bi zadrzali Fernandeza. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.