Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Budući trener Chelseaja

Istaknuti odgovori

Par iole ozbiljnih trenera koji su prihvatili da dodju su oterani. Govorim o Pochu i Mareski. U ovom trenutku ne postoji neko ko je iole ozbiljan a ko bi prihvatio te uslove pod kojima su oni vodili klub. 

Teroijske ssanse nema da se bilo sta dobro desi u klubu sve dok ova kamarila ne izadje iz strukture upravljanja klubom. A za to su sanse jos manje. Za godinu dve ako se ovako nastaviti klub ce doci u situaciju da se bori za opstanak u ligi.

• Odgovori 4 hilj.
  • Pregledi 201,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Diablo priziva Nagelsmanna. Valjda vam je sad jasno da li je to dobra solucija ili ne. 😅

• Inace pratim river plate od kako znam za sebe i mogu potvrdit ovo sto diablo kaze

• King Chelsea
    King Chelsea

Realno užasan momenat za traziti novog trenera, bukvalno nemas ni onu situaciju da imas koga cekati do ljeta, kao sto smo onda doveli Beniteza kao prelazno rijesenje do ljeta i dolaska Mourinha. Ovaj

Objavljene slike

Nekakvog sam dojma da smo prije 15ak godina imali vise iskusnijih trenera na trzistu. Danas sve nesto mlado ili neki wanna be treneri. 

Da mi je neko prije 10 godina da ce Uniteda voditi Carrick, a Reala Arbeloa, rekao bih mu da je za ludnice.

Ja bih i dalje volio vidjeti Contea nazad, ali ne bi on svakako izdrzao sa ovom upravom dvije sezone.

Druga zelja bi mi bio Bielsa, ali bi s njim i sa ovakvom odbranom vjerovatno ispali u championship.

I Real i Manchester čekaju ljeto da dovedu nekog trenera za stalno. Na ljeto će biti dosta ozbiljnih trenera slobodno i spremno da preuzmu neku ekipu pa da rade od početka sezone.

Treneri koji su svakako slobodni: Alonso, Xavi, Motta, De Zerbi, Filipe Luis (Amorim, Southgate, Frank, Terzić, Pioli)

Treneri koji će biti slobodni na ljeto 100%: Glasner, Silva, Deschamps, Valverde, Klopp

Treneri koji bi mogli biti slobodni na ljeto: Fabregas, Guardiola, Tuchel, Nagelsmann, Slot, Scaloni

Naša lista želja, ako Rosenior ode, će vjerovatno biti: Lampard, O'Neil, Parker, Edwards, Knutsen

21 minutes ago, Zemo said:

Simone Inzaghi ili Simeone, vrijeme je neko islusno trenersko ime.

Dobro Zemo jel ti shvatas da je to sa ovom upravom nemoguce? Ne razumijem zasto uopste pisati o tome kada znamo da za to ne postoji ni minimalna sansa. Covjece jel ti zivis u nekom paralelnom univerzumu?

Da se i ja upisem opet u ovu temu, mada cisto sumnjam da ce Rosenior dobit otkaz. 
Napisao sam i u njegovoj temi, volio bih Fabregasa jer ovo sto radi u Como je ravno cudu.

2 hours ago, chiba said:

Zbilja bih voleo jednom da znam kakav je osećaj navijati za RM, Barselonu ili Bajern kada se digne prašine o "katastrofalnom" stanju u klubu, otpuste trenera a oni u tom momentu drugi na tabeli sa 5 boda manje +/- 🤣

Pa navijao si za Chelsea 2000-ih godina, valjda se sjećaš tog osjećaja

Jesam, i slažem se sa tobom, ali pritisak kod nas i kod njih je totalno druga dimenzija, ne kažem da lajavci po Španiji ne prave veću dramu, ali taj period koji pominješ da obrazložim je po mom mišljenju bio period gde je Roman dizao Čelzi od nekog kluba koji teži da vrhu tabele do tima koji odjednom satire Junajted, Arsenal i Liverpul....

istina jeste da smo se mi tada držali ali ponovo zbog onoga što sam napisao i u drugoj temi, imali smo sreće da smo napravili vrlo brzo neki kostur tima

mi i danas da imamo jasnu sliku ne bi ispali tek tako iz TOP 4

i niko ne može da me ubedi da se i tada nije rizikovalo, ko je nama garantovao da će Čeh biti pravi transfer, da će Drogba postati ono što jeste, Esien je bio kao i 50 drugih najveća mlada nada francuske lige i sl.  da ne pričam o Karvalju koji je doveden na reč Murinja ali isto kao i 5 drugih igrača koji su bili promašaj na zahtev Murinja

na drugu stranu, istina jeste da su se okolnosti promenile, nije tada bilo timova kao što su sad Bornmut, Brenford, Vulvsi, jedno vreme koji su znali ozbiljno da poremete timove daleko veće od njih

ne računajući Lids, dosta klubova je bilo na kalupu tadašnjeg Stouka

PS: fale junaci kao što su bili Salomon Kalu veliki, pa Anelka je kod nas odigrao dobro "iz senke", tako neki igrači koji će ulaziti sa klupe a da ne kažeš da su prvih 11 sigurno

sada ti dolaziš u situaciju da lutaš na bar 5 pozicije svaku utakmicu

• 4 sedmice kasnije...
  • Autor

Kad su Pottera otjerali sjecam se vijecanja 3 mjeseca, pregovora, intervjue za posao vodili.. Odluce se za Pocchetina, promase, za godinu dana slicno s Marescom. Sad Rosenior. I opet ce ista klapa odlucivati o novom treneru.

Raditi isto, a nadati se drugacijem ishodu - definicija je ludila.

“Igrači mu ne vjeruju niti ga poštuju kao trenera, a neki od njih su se čak šalili i smijali na njegov račun u svojim krugovima.”

Ovu rečenicu sam preuzeo sa jedne od vijesti našeg portala. Igrači se sprdaju na račun trenera? To baš moraš biti bezobrazan u ovakvom trenutku da ti je do sprdnje i šale a trenutno najgori smo u ligi. Svi nas nadigrali ali eto ovi valjda misle da su neke igračine.

E zbog ovoga treba trener sa autoritetom pa da te zatjera u picku materinu za sva vremena.

Kada krenu loši rezultati, mediji prvo napadaju trenera, na njemu je najveći pritisak kako od medija, kako od javnosti tako i od uprave. Igrači su tu, koliko toliko ograđeni i zaštićeni upravo iz razloga jer je trener prva meta i njega možeš smijeniti kad želiš.

Na stranu Roseniorovo trenersko znanje. O tome ne mogu diskutovati jer ne znam. Želim mu svu sreću u daljem radu, vjerujem da nije loš kao trener a ni kao osoba ali ipak je došao prerano u klub gdje su očekivanja velika.

• Popularna objava

Realno niko ozbiljan nece doci kod nas, tako da ce od ovih ostalih koji su u opticaju ko god da dođe biti ozbiljan kandidat da bude još jedno pucanje sebi u nogu. Tako da ne očekujem ništa..

U suštini najbolje bi bilo kada bi ljudi koji vode klub shvatili da nije do trenera već da je u ovom klubu sve trulo od glave do pete. Prosto ništa ne valja, gomila pogrešnih odluka dolazi na naplatu i to je to.

Što relo kaže to je sve Potter do Pottera, i sad ti kao nešto biraš, kao ti imaš neki sistem odlučivanja, kao detalji odlučuju..

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.