Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Budući trener Chelseaja

Istaknuti odgovori

• Odgovori 4 hilj.
  • Pregledi 201,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Diablo priziva Nagelsmanna. Valjda vam je sad jasno da li je to dobra solucija ili ne. 😅

• Inace pratim river plate od kako znam za sebe i mogu potvrdit ovo sto diablo kaze

• King Chelsea
    King Chelsea

Realno užasan momenat za traziti novog trenera, bukvalno nemas ni onu situaciju da imas koga cekati do ljeta, kao sto smo onda doveli Beniteza kao prelazno rijesenje do ljeta i dolaska Mourinha. Ovaj

Objavljene slike

16 hours ago, Adi said:

Mystery ko god da je teško da je gori od ovih.

Mystery je samo patka.

Kad ova trojica ne uspiju se dovest bit ce taj cetvrti je bio u planu otpocetka

Mystery je bio i Palmer pa na kraju dobro ispade, mozda treba ici za tom mystery politikom😁

Gledam situaciju oko Xavia i Barcelone, on saopstio prije par mjeseci da odlazi na kraju sezone, Laporta, Deco i ekipa ga ubjeđivali par mjeseci da ostane, na kraju kad su ga premuntali da ostane uvaljuju mu otkaz jer je Flick pristao da dođe🤣

1 hour ago, hamco said:

Ne oni, ali Stewart i Winstanley bi trebali. Naravno teoretski govorim, logicki ali ocito da ne poznaju.

Kako god, ako vec moram birati od ovih trenera sa liste, neko to bude Maresca. Nadam se da je naucio nesto pored Guardiole.

Hahahhaha sad ide plot twist, Mourinho vidjen na Stamford Bridzu i Standard objavio da je prvi favorit za klupu Chelsea.

Krv ti jebem... najbolje izbrisat twitter dok se ne objavi zvanicno.

Oni da ali oni ne donose odluke oni samo aninuju i rade u okviru odrednica koji ovi definisu. Ako su im rekli opusti Pocha otpustaj, ako im je reko sledeci trener treba da bude mlad i da gaj ovakav fudbal da je trener a ne menadžer, da ne ulazi u konflikte oni takve jure, i na kraju samo aninuju odluku. 

Da su ljudi koji poznaju fudbal donosili sve ove odluke ja bih i nekako razumeo. 

Sta bi od cele one price kako su se ovi distancirali od fudbala transfera trenera.... 

Nista i nece da se distanciraju.

45 minutes ago, Whisper said:

Daj Murinja na sezonu, al pod uslovom da mu Kros bude pomocni i da posle preuzme klupu.

Za tog coveka smatram da ce biti jedan od najboljih trenera ikad.

I Terry

• Autor
3 hours ago, Whisper said:

Daj Murinja na sezonu, al pod uslovom da mu Kros bude pomocni i da posle preuzme klupu.

Za tog coveka smatram da ce biti jedan od najboljih trenera ikad.

I ja sam mislio da Lampard nema sanse da bude los trener.

16 minutes ago, Whisper said:

A sto nisi prosle godine lijepo rezultate kada je pobjedjivao redom

Liverpul 3:0
Arsenal 3:0
Chelsea 4:1 i 2:1
United 3:1
Wolves 6:0

Igrao nerjeseno sa Cityem, Liverpulom...

Ili kada je prosao grupu na prvom mjestu u LE sa ekipama kao sto su Marsej, Ajax?

Covjeku su ove godine otisli Caicedo, Mac Alister, Trossard, Sanchez, povredjeni Mitoma, March, Webster, Estupian, Ferguson preko pola sezone... igra covjek sa Lallanom i Welbeckom... on je sigurno mogao izvuci bolje rezultate da je igrao povucenije, pickasto, na kontre... sve ono sto ti ne volis. De Zerbi je dosljedan svojoj taktici i cim predje u bolji klub, nadam se u Chelsea, da ce zapravo svi vidjeti zasto je dosljedan toj svojoj igri i taktici.

Ponasate se kao da vodi covjek Tottenhem, United ili neku drugu top 6 ekipu pa je 6. i 11. mjesto neuspjeh.

Ma sve je to super, samo neka nama dodje Amorim. Ne volim dosljedne trenere tj. jednodimenzionalne sto ne znaju kada moras malo promijeniti. Ona njegova jebo titule, treba lijep fudbal mi je pravi luzerski citat. Mislim ako i dodje De Zerbi, podrzavat cu ga, ali necu podrzavati da gubimo 4-0 od svake suge zarad "lijepog" fudbala.

1 minute ago, diablo_bih said:

Ma sve je to super, samo neka nama dodje Amorim. Ne volim dosljedne trenere tj. jednodimenzionalne sto ne znaju kada moras malo promijeniti. Ona njegova jebo titule, treba lijep fudbal mi je pravi luzerski citat. Mislim ako i dodje De Zerbi, podrzavat cu ga, ali necu podrzavati da gubimo 4-0 od svake suge zarad "lijepog" fudbala.

Ma dje ce gubiti 4:0 sa Chelseam, daj budi realan. 
Evo jos jedno pitanje za @Whisper sta mislis koji bi Pochetino bio sa Brightonom i kakav bi fudbal igrao protiv jacih ekipa?

@diablo_bih ja isto nemam nista protiv Amorima, zaista. Ipak smatram da je De Zerbi krojen za ovu nasu momcad.

Cak sta vise rekao bih sljedece, Amorim je takticki fleksibilniji i mozda bi za nijansu imao bolje rezultate, ali De Zerbi je mnooogo bolji za razvoj ovih nasih mladih igraca i napredovanje sto bi u konacnicni i na duzi period moglo biti mnogo bolje za ove momke. 

• Autor
26 minutes ago, hamco said:

A sto nisi prosle godine lijepo rezultate kada je pobjedjivao redom

Liverpul 3:0
Arsenal 3:0
Chelsea 4:1 i 2:1
United 3:1
Wolves 6:0

Igrao nerjeseno sa Cityem, Liverpulom...

Ili kada je prosao grupu na prvom mjestu u LE sa ekipama kao sto su Marsej, Ajax?

Covjeku su ove godine otisli Caicedo, Mac Alister, Trossard, Sanchez, povredjeni Mitoma, March, Webster, Estupian, Ferguson preko pola sezone... igra covjek sa Lallanom i Welbeckom... on je sigurno mogao izvuci bolje rezultate da je igrao povucenije, pickasto, na kontre... sve ono sto ti ne volis. De Zerbi je dosljedan svojoj taktici i cim predje u bolji klub, nadam se u Chelsea, da ce zapravo svi vidjeti zasto je dosljedan toj svojoj igri i taktici.

Ponasate se kao da vodi covjek Tottenhem, United ili neku drugu top 6 ekipu pa je 6. i 11. mjesto neuspjeh.

Imaju ljudi razumljivu averziju prema takvoj vrsti trenera nakon iskustva s Potterom. I njega su mediji dosta uzdizali, pricalo se kakav fudbal forsira i kako pravi pitu od govana a na kraju ispade epski promasaj u svakom smislu. Dodatni minus je sto trenira bas Brajton i sto je tamo naslijedio upravo spomenutog Pottera.

Ono sto se sa sigurnoscu moze reci je da ne mozes apsolutno nista garantovati kod bilo kog trenera. Koliko je ljudi sjedilo na nasoj klupi pa se nijedan nije drzao nekih principa vec su se svi prilagodjavali, taktizirali i ziherali. Mi kakav smo klub, ne bih ni za Guardiolu bio 100% siguran kakvu ce igru postaviti, kamoli za jednog De Zerbija.

Zašto mnogi od jutros pišu da je Jose u top 3 kandidata, jel stvarno totalna patka ili ima nešto u tome, da možda žele barem razgovor obaviti sa njim? 

13 minutes ago, EdvinTB said:

Zašto mnogi od jutros pišu da je Jose u top 3 kandidata, jel stvarno totalna patka ili ima nešto u tome, da možda žele barem razgovor obaviti sa njim? 

Napiši na papir sve Mourinhove karakteristike i uporedi sa onim što uprava želi.

Negativan matching report

2 hours ago, Adi said:

Napiši na papir sve Mourinhove karakteristike i uporedi sa onim što uprava želi.

Negativan matching report

Ma ne bi me iznenadilo da okrenu smjer u suprotnu stranu, to su luđaci nestručnjaci, a ima ih pun kurac koji se pitaju o tome 

Znamo da ja zelim De Zerbija, diablo Amorima, znam da je Spahi bitno samo da se ne vrati Tuchel... sta je sa ostalog dijela foruma, wisey, whisper, adi, relo, kun, edwin, chiba, bari, ker i ostali da ne nabrajam sad...koga vi zelite da bude trener i zbog cega?

Nisam još odlučio, s nikim nisam osobito oduševljen, ali mislim da sam najskloniji De Zerbiju, stilski nam paše i ima najviše iskustva.

1 hour ago, hamco said:

Znamo da ja zelim De Zerbija, diablo Amorima, znam da je Spahi bitno samo da se ne vrati Tuchel... sta je sa ostalog dijela foruma, wisey, whisper, adi, relo, kun, edwin, chiba, bari, ker i ostali da ne nabrajam sad...koga vi zelite da bude trener i zbog cega?

https://x.com/UberChelseaFC_/status/1461352390934687746?t=lib9VX0MAUr060lhMDAG8A&s=19

Dodatno objasnjenje nije potrebno.

Mislim da je nasa ekipa ovakva kakva je sada previse mlada i neiskusna da bi je preuzeo bilo ko od "mladih i perspektivnih" trenera koji su u prici. Igranje u PL, pod moranjem ulaska u top4 i ocekivana borba za trofeje nije za svaciji stomak, niti mislim da treneri bez iskustva na tom nivou moze da podneee takav pritisak, sto ce se dodatno odraziti na ekipu.

5 minutes ago, Whisper said:

Mislim da je nasa ekipa ovakva kakva je sada previse mlada i neiskusna da bi je preuzeo bilo ko od "mladih i perspektivnih" trenera koji su u prici. Igranje u PL, pod moranjem ulaska u top4 i ocekivana borba za trofeje nije za svaciji stomak, niti mislim da treneri bez iskustva na tom nivou moze da podneee takav pritisak, sto ce se dodatno odraziti na ekipu.

Sve ok ali s obzirom da su nasi izjavili da hoce mladog trenera, vidjeli smo siri spisak potencijalnih trenera, jasno je da se nigdje ne spominje Tuchel ili neki drugi iskusniji trener. 

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.