25. april25. apr comment_372302 1 hour ago, soxx said: Kakve oyebine dovode. Naumpade mi Villas Boas. Reko, on bi bio upgrade naspram ovih idiota. Guglam da vidim gdje jee avb kad on predsjednik porta sada. Nisam znao Bio je prije njega neko predsjednik 40 godina, vjerovatno je to njemu posao za do kraja života. 6 hours ago, Whisper said: @chiba Upravi treba yes man, klimac glavom, nazovi kako god. A nama samo i hoće doći tako neko kome Chelsea treba u karijeri da neko čuje za njega i da se zarade dobre pare. 6 hours ago, chiba said: sad vidim da se pominje i Marko Silva, eto sta reci za njega, imao je odlicno vodjenih utakmica u Halu, Votfordu sto ga je dovelo do Evertona gde se nije snaso, i sad dal da ga cenis samo na osnovu toga???znajuci sredinu kao sto je Everton ako bih morao da biram izmedju njega i Iraole bukvalno bih izabrao ovog drugog samo zato sto je slobodan Silva se dokazao kao sasvim dobar trener za osrednji klub u ligi, što mi nažalost polako postajemo. 9 hours ago, Whisper said: Edi je malo overhajpovan jer je jedini trener Englez koji nesto vredi u poslednjih X godina. Ne kazem da je los trener ali nisam siguran koliko bi on bio bolje resenje od recimo Iraole. Howe je u slobodno vrijeme posjećivao treninge Simeonea tako da možemo očekivati takav fudbal. Ali više nije stvar ni stila igre, još uvijek smo u fazi da se zahtijeva minimum zalaganja. Prijavi
26. april26. apr comment_372307 12 hours ago, soxx said: I kao predsjednim celsia bi bio upgrade To bar nije teško Prijavi
26. april26. apr Autor comment_372317 Zasto je Iraola napustio Bournemouth? Radio je sasvim dobar posao u stabilnom klubu. Prijavi
26. april26. apr comment_372318 Kraj ugovora na ljeto i neće da ga produži jer hoće u bolji klub da pređe. Prijavi
28. april28. apr comment_372338 bas citam da kao je najblizje nama xabi… uff ako bi to bilo istina bi bilo top Prijavi
28. april28. apr comment_372339 Da li iko veruje da mi mozemo da dovedemo nekog ozbiljnog trenera. Zasto bi bilo koji trener dosao u klub srednjeg ranga PL a? Trener koji je dostupan evertonu, fulamu i slicnim timovima je dostupan i nama a i to je pitanje jer ti timovi imaju neke fudbalske principe za razliku od nas. Tako da ta prica o Klopu ....Alonsu mi je toliko smesna da nemam reci. Prijavi
28. april28. apr comment_372340 Alonso uopšte nije neki kapitalac, sve što je dobro uradio u Leverkusenu sjebao je u Realu. Sad se mora opet dokazivati. Prijavi
28. april28. apr comment_372341 Alonso je u Realu imao istu situaciju kao Rosenior u Chelseau. Izgubio svlacionicu. Alonso je odlican trener sto se tice taktike. Prijavi
28. april28. apr comment_372343 Ma nama bi Alonso bio ko Pep u ovom slucaju u pogledu kvaliteta trenerskih. Ne valja jedino sto se javno zna da je izgubio svlacionicu, ne verujem da bi ga nase mlakonje nesto mnogo postovali. Jedino da Uprava stane iza njega 101% Prijavi
28. april28. apr comment_372344 Pitanje trenera trebamo što prije riješiti i pustiti ga da sebi napravi ekipu. Ovo što su do sada trenerima dovodili igrače se ispostavilo kao promašaj i nadam se da su to direktori i vlasnici shvatili. Prijavi
28. april28. apr Autor comment_372346 Trener nek nam bude jedan od onih 5 sportskih direktora. Mozda onaj Cityevac moze. Ionako se oni pitaju. Alonso nakon otkaza u Realu ne smije promasiti s narednim klubom, inace ce mu se reputacija ozbiljno narusiti. Ovako jos vazi za kvalitetnog mladog trenera da dobrim rezultatima iza sebe. Tako da sumnjam da ce uopste razmisliti o dolasku u ovako vodjen klub. Prijavi
28. april28. apr Popularna objava comment_372347 7 hours ago, chiba said: Pa onda verovatno vec ima nesto dogovoreno Nema dogovoreno, ali preko agenta zna da je bilo puno upita. Između ostalih Bilbao gdje je igrao skoro čitavu karijeru, ali i boljih ekipa. Alonso bi radije u Liverpool jer je bolja situacija i ostavio je trag kao igrač. Mislim da se naša i Realova svlačionica ne može porediti, iako su neki umislili da su zvijezde kao Vinicius. Prijavi
28. april28. apr comment_372350 25 minutes ago, Adi said: Nema dogovoreno, ali preko agenta zna da je bilo puno upita. Između ostalih Bilbao gdje je igrao skoro čitavu karijeru, ali i boljih ekipa. Alonso bi radije u Liverpool jer je bolja situacija i ostavio je trag kao igrač. Mislim da se naša i Realova svlačionica ne može porediti, iako su neki umislili da su zvijezde kao Vinicius. Kolicina ega ne mora biti jednaka tome koliki star power neki igrac ima. Zvezdama se i prasta jer uglavnom na terenu opravdaju ego. Nasi s druge strane... Prijavi
4. maj4. maj comment_372390 Pa ako naša uprava bude dovodila igrače po njihov željama onda ćemo ovakvi biti svake godine a možda čak i gori. Projekat je propao i način na koji kupujemo igrače. Budući trener mora imati ključnu riječ u vezi transfera ili nam se crno piše. Prijavi
4. maj4. maj comment_372398 Trener sigurno neće voditi sportsku politiku kluba, nego će (u najboljem slučaju) birati profile igrača kakvi mu odgovaraju. Kod nas nisu problem profili nego sportska politika, a sportska politika nam se zove "projekat". Šta bi trener mogao izabrati ako mu ponude 3 štopera od 19 godina i 4 golmana talenta od 20 godina. Ovdje je najveći problem što vlasnici forsiraju "projekat", zatim to što direktori i skauti dovode igrače po poznanstvima, a onda slijedi problem što direktori dovode svaki put trenera skromnije biografije od prethodnog i to često preko poznanstava i kombinacija. Prijavi
4. maj4. maj comment_372411 Moze da dodje ko god i kad god ali spasa nam nema. Iduce godine u ovo vreme cemo se boriti za opstanak u ligi. Ja mislim da i dalje veliki broj navijaca nije svesno koliko je ovo igranje menadzera od strane ovih belosvetskih prevaranata pogubno po klub. Palmer, Enzo, Pedro sigurno napustaju klub koji ce ovo leto koristiti za peglanje knjiga. Prijavi
5. maj5. maj comment_372420 Nije samo mjenjanje menadzera problem. Veci problem je transfer politika. Treba nam starijih i iskusnijih igraca u ekipi. Ko prati Mikelov podcast, i on je ovo spominjao koliko je vazno imati starije iskusnije igrace oko sebe, posebno kad zagusti. Nadam se da ce se po zavrsetku sezone znati novi trener i da ce isti dovesti svoje pomocnike. Prijavi
5. maj5. maj Popularna objava comment_372421 26 minutes ago, Spaha said: Nije samo mjenjanje menadzera problem. Veci problem je transfer politika. Treba nam starijih i iskusnijih igraca u ekipi. Ko prati Mikelov podcast, i on je ovo spominjao koliko je vazno imati starije iskusnije igrace oko sebe, posebno kad zagusti. Nadam se da ce se po zavrsetku sezone znati novi trener i da ce isti dovesti svoje pomocnike. Ne treba nam starijih i iskusnijih igraca, treba nam kvalitetnijih igraca. PSG ima jednako mladu postavu kao i mi. Dzabe ti iskusan i stariji igrac ako je kurcina. Prijavi
5. maj5. maj comment_372424 33 minutes ago, hamco said: Ne treba nam starijih i iskusnijih igraca, treba nam kvalitetnijih igraca. PSG ima jednako mladu postavu kao i mi. Dzabe ti iskusan i stariji igrac ako je kurcina. Najbolji primjer Chalobah, on je već iskusan igrač ali je prosjek od igrača i nemaš nikakve koristi od njega. Isti slučaj je i sa Tosinom. Prijavi
5. maj5. maj comment_372425 Potreban je iskusan trener. Sto se tice autoriteta ovo nije svlacionica reala pa da ima toliko sujete tako da to nije toliko strasan problem. Problem je da u sportskom sektoru bude neko iskusan, glava, koji ima autoritet znanje i koji nece dozvoliti da mu se vlasnici mesaju u posao i onaj koji ume da prepozna sta je ono sto trener radi na terenu i sa igracima i kao takav da treneru pruzi stvarnu podrsku (izbor igraca, podrska momcima, kada kola krenu nizbrdo da pripomogne a ne da odmogne, da bude garant rada na duze staze, da upravi sugerise da sve ide u dobrom pravcu, da od iste te uprave insistira da igracki kadar mora da bude ekvivalent rezultata, dakle mladost ali i iskustvo......) Prijavi
5. maj5. maj comment_372428 2 hours ago, hamco said: Ne treba nam starijih i iskusnijih igraca, treba nam kvalitetnijih igraca. PSG ima jednako mladu postavu kao i mi. Dzabe ti iskusan i stariji igrac ako je kurcina. Naravno da se podrazumijevaju kvalitetniji igraci. Ipak pricamo o Chelsea a ne Barnleyu. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.