Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Budući trener Chelseaja

Istaknuti odgovori

1 hour ago, soxx said:

Kakve oyebine dovode. Naumpade mi Villas Boas. Reko, on bi bio upgrade naspram ovih idiota. Guglam da vidim gdje jee avb kad on predsjednik porta sada. Nisam znao 

Bio je prije njega neko predsjednik 40 godina, vjerovatno je to njemu posao za do kraja života.

6 hours ago, Whisper said:

@chiba Upravi treba yes man, klimac glavom, nazovi kako god. 

A nama samo i hoće doći tako neko kome Chelsea treba u karijeri da neko čuje za njega i da se zarade dobre pare.

6 hours ago, chiba said:

sad vidim da se pominje i Marko Silva, eto sta reci za njega, imao je odlicno vodjenih utakmica u Halu, Votfordu sto ga je dovelo do Evertona gde se nije snaso, i sad dal da ga cenis samo na osnovu toga???znajuci sredinu kao sto je Everton

ako bih morao da biram izmedju njega i Iraole bukvalno bih izabrao ovog drugog samo zato sto je slobodan

Silva se dokazao kao sasvim dobar trener za osrednji klub u ligi, što mi nažalost polako postajemo.

9 hours ago, Whisper said:

Edi je malo overhajpovan jer je jedini trener Englez koji nesto vredi u poslednjih X godina. Ne kazem da je los trener ali nisam siguran koliko bi on bio bolje resenje od recimo Iraole.

Howe je u slobodno vrijeme posjećivao treninge Simeonea tako da možemo očekivati takav fudbal. Ali više nije stvar ni stila igre, još uvijek smo u fazi da se zahtijeva minimum zalaganja.

• Odgovori 4 hilj.
  • Pregledi 201,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Diablo priziva Nagelsmanna. Valjda vam je sad jasno da li je to dobra solucija ili ne. 😅

• Inace pratim river plate od kako znam za sebe i mogu potvrdit ovo sto diablo kaze

• King Chelsea
    King Chelsea

Realno užasan momenat za traziti novog trenera, bukvalno nemas ni onu situaciju da imas koga cekati do ljeta, kao sto smo onda doveli Beniteza kao prelazno rijesenje do ljeta i dolaska Mourinha. Ovaj

Objavljene slike

Da li iko veruje da mi mozemo da dovedemo nekog ozbiljnog trenera. Zasto bi bilo koji trener dosao u klub srednjeg ranga PL a?  Trener koji je dostupan evertonu, fulamu i slicnim timovima je dostupan i nama a i to je pitanje jer ti timovi imaju neke fudbalske principe za razliku od nas. 

Tako da ta prica o Klopu ....Alonsu mi je toliko smesna da nemam reci.

Ma nama bi Alonso bio ko Pep u ovom slucaju u pogledu kvaliteta trenerskih. Ne valja jedino sto se javno zna da je izgubio svlacionicu, ne verujem da bi ga nase mlakonje nesto mnogo postovali. Jedino da Uprava stane iza njega 101%

Pitanje trenera trebamo što prije riješiti i pustiti ga da sebi napravi ekipu.

Ovo što su do sada trenerima dovodili igrače se ispostavilo kao promašaj i nadam se da su to direktori i vlasnici shvatili.

• Autor

Trener nek nam bude jedan od onih 5 sportskih direktora. Mozda onaj Cityevac moze. Ionako se oni pitaju.

Alonso nakon otkaza u Realu ne smije promasiti s narednim klubom, inace ce mu se reputacija ozbiljno narusiti. Ovako jos vazi za kvalitetnog mladog trenera da dobrim rezultatima iza sebe. Tako da sumnjam da ce uopste razmisliti o dolasku u ovako vodjen klub.

• Popularna objava
7 hours ago, chiba said:

Pa onda verovatno vec ima nesto dogovoreno

Nema dogovoreno, ali preko agenta zna da je bilo puno upita. Između ostalih Bilbao gdje je igrao skoro čitavu karijeru, ali i boljih ekipa.

Alonso bi radije u Liverpool jer je bolja situacija i ostavio je trag kao igrač. Mislim da se naša i Realova svlačionica ne može porediti, iako su neki umislili da su zvijezde kao Vinicius.

25 minutes ago, Adi said:

Nema dogovoreno, ali preko agenta zna da je bilo puno upita. Između ostalih Bilbao gdje je igrao skoro čitavu karijeru, ali i boljih ekipa.

Alonso bi radije u Liverpool jer je bolja situacija i ostavio je trag kao igrač. Mislim da se naša i Realova svlačionica ne može porediti, iako su neki umislili da su zvijezde kao Vinicius.

Kolicina ega ne mora biti jednaka tome koliki star power neki igrac ima. Zvezdama se i prasta jer uglavnom na terenu opravdaju ego. Nasi s druge strane...

Pa ako naša uprava bude dovodila igrače po njihov željama onda ćemo ovakvi biti svake godine a možda čak i gori.

Projekat je propao i način na koji kupujemo igrače. Budući trener mora imati ključnu riječ u vezi transfera ili nam se crno piše.

Trener sigurno neće voditi sportsku politiku kluba, nego će (u najboljem slučaju) birati profile igrača kakvi mu odgovaraju. Kod nas nisu problem profili nego sportska politika, a sportska politika nam se zove "projekat". Šta bi trener mogao izabrati ako mu ponude 3 štopera od 19 godina i 4 golmana talenta od 20 godina.

Ovdje je najveći problem što vlasnici forsiraju "projekat", zatim to što direktori i skauti dovode igrače po poznanstvima, a onda slijedi problem što direktori dovode svaki put trenera skromnije biografije od prethodnog i to često preko poznanstava i kombinacija.

Moze da dodje ko god i kad god ali spasa nam nema. Iduce godine u ovo vreme cemo se boriti za opstanak u ligi. Ja mislim da i dalje veliki broj navijaca nije svesno koliko je ovo igranje menadzera od strane ovih belosvetskih prevaranata pogubno po klub. 

Palmer, Enzo, Pedro sigurno napustaju klub koji ce ovo leto koristiti za peglanje knjiga.

Nije samo mjenjanje menadzera problem. Veci problem je transfer politika. Treba nam starijih i iskusnijih igraca u ekipi. 

Ko prati Mikelov podcast, i on je ovo spominjao koliko je vazno imati starije iskusnije igrace oko sebe, posebno kad zagusti.

Nadam se da ce se po zavrsetku sezone znati novi trener i da ce isti dovesti svoje pomocnike. 

• Popularna objava
26 minutes ago, Spaha said:

Nije samo mjenjanje menadzera problem. Veci problem je transfer politika. Treba nam starijih i iskusnijih igraca u ekipi. 

Ko prati Mikelov podcast, i on je ovo spominjao koliko je vazno imati starije iskusnije igrace oko sebe, posebno kad zagusti.

Nadam se da ce se po zavrsetku sezone znati novi trener i da ce isti dovesti svoje pomocnike. 

Ne treba nam starijih i iskusnijih igraca, treba nam kvalitetnijih igraca. PSG ima jednako mladu postavu kao i mi.

Dzabe ti iskusan i stariji igrac ako je kurcina. 

33 minutes ago, hamco said:

Ne treba nam starijih i iskusnijih igraca, treba nam kvalitetnijih igraca. PSG ima jednako mladu postavu kao i mi.

Najbolji primjer Chalobah, on je već iskusan igrač ali je prosjek od igrača i nemaš nikakve koristi od njega. Isti slučaj je i sa Tosinom. 

Potreban je iskusan trener. Sto se tice autoriteta ovo nije svlacionica reala pa da ima toliko sujete tako da to nije toliko strasan problem. 

Problem je da u sportskom sektoru bude neko iskusan, glava, koji ima autoritet znanje i koji nece dozvoliti da mu se vlasnici mesaju u posao i onaj koji ume da prepozna sta je ono sto trener radi na terenu i sa igracima i kao takav da treneru pruzi stvarnu podrsku (izbor igraca, podrska momcima, kada kola krenu nizbrdo da pripomogne a ne da odmogne, da bude garant rada na duze staze, da upravi sugerise da sve ide u dobrom pravcu, da od iste te uprave insistira da igracki kadar mora da bude ekvivalent rezultata, dakle mladost ali i iskustvo......)

2 hours ago, hamco said:

Naravno da se podrazumijevaju kvalitetniji igraci. Ipak pricamo o Chelsea a ne Barnleyu. 

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.