22. april22. apr Popularna objava comment_372237 Bez smene direktorskog kadra za nas boljih dana nema. Prijavi
22. april22. apr Autor comment_372242 Prvi put da mi je bas svejedno. Sto bi pokojni Ciro Blazevic reko: jebe mi se, nek dodje ko god oce. https://youtu.be/nXL6V9KY7cY?is=1TKxbEwAvztIfpVV Prijavi
22. april22. apr comment_372247 2 hours ago, Walter said: “Igrači mu ne vjeruju niti ga poštuju kao trenera, a neki od njih su se čak šalili i smijali na njegov račun u svojim krugovima.” Ovu rečenicu sam preuzeo sa jedne od vijesti našeg portala. Igrači se sprdaju na račun trenera? To baš moraš biti bezobrazan u ovakvom trenutku da ti je do sprdnje i šale a trenutno najgori smo u ligi. Svi nas nadigrali ali eto ovi valjda misle da su neke igračine. E zbog ovoga treba trener sa autoritetom pa da te zatjera u picku materinu za sva vremena. Pa u ovom klubu se evidentno "minirao" i Jose Mourinho, a ne znam koji bi to trener mogao biti sa većim autoritetom od njega. U klubu je problem kulturološki. Navikli smo već 20 godina da trener u prosjeku traje godinu dana i da se smjenjuju kao na traci. Igrač zna da ako mu ne paše trener iz nekog razloga sljedeće sezone dolazi novi i on tu neće snositi nikakve posljedice nego će se klub ponašati kao da se problemi nikada nisu desili. Sjećamo se koji su to bili igrači koji su uvijek kod novih trenera nicali kao pečurke poslije kiše i ostajali u klubu iz godine u godinu. Nasuprot nas imaju klubovi u kojima se zna da će trener trajati i da se igraču ne isplati praviti probleme. Atalanta je svoje dvije najveće zvijezde napucala nogom u guzicu. Što se tiče teme budućeg trenera. Prvo se prisjetimo prethodnih trenera i kako su se dovodili. Tuchela su zatekli, kada je otpušten doveden je Potter bez ikakvog protukandidata i doveden je prije svega zato što je Brightonov trener. Treba biti pošten i reći da je on u tom trenutku bio najtraženiji trener na otoku kojeg su navijači svih velikih klubova prizivali u svoje redove. Poslije Pottera je došao Pochettino i to je jedini put da su se razmatrali ozbiljni treneri. Htjeli smo Nagelsmanna, on nije htio, Luisa Enriquea smo odbili poslije intervjua i odlučili smo se za Pochettina. Ne baš idealan izbor, ali je po renomeu donekle dostojan veličini kluba koji vodi. Zatim je doveden Maresca preko Cityevih veza. Ostali kandidati koji su se razmatrali bili su kao i on - treneri koji su ostvarili uspjeh u Championshipu. Jedan od njih melje sa Bayernom, ali to nije nikakva garancija da bi bio uspješan i kod nas. Naredni trener je bio Rosenior, preko veza sa Brightonom i Strasbourgom. Dovodili su trenera iz svog sistema toliko dugo da je McFarlane vodio dvije utakmice. Bio je razmatran kratko i Filipe Luis. Koji god trener da dođe će imati našu podršku, ali bi jako loš signal bio ako bi se ponovo doveo trener na osnovu poznanstava ili ako bi se ponovo doveo trener sa 1-2 godine trenerskog iskustva na značajno nižem nivou od Chelseaja. Prijavi
23. april23. apr comment_372255 Ako dođe Filipe Luis za trenera molim Relo da mi obrises profil. Prijavi
23. april23. apr comment_372256 Ja ne bih imao nista protiv Xavija. A mozda nas nasa uprava iznenadi Kloppom. Prijavi
23. april23. apr Popularna objava comment_372258 Svako ko dodje i razmotri Fofanu, Badijašila, Tosina i Sančeza kao prve izbore na svojom pozicijama, znaci da nije normalan i da se nista nece promeniti. Prijavi
23. april23. apr comment_372259 Ako Xavija nisu doveli sad nece ni na leto. Terzic je birao Bilbao umesto nas, jasno je u kolikim smo govnima. Cesk ima veliku ljubav prema starom Celsiju, ovaj novi bi mogao da ga potrosi prebrzo. Cabi Alonso ce u Liverpul. Nagelsman nas je vec jednom odbio. Iraola ce sigurno moci da bira svoj naredni posao Jaissle vodi jebeni Al Ahly To je valjda nasa shortlist, mada nas mediji povezuju sa jos bar 20 imena. Licno ja bih najvise voleo Fabregasa, pa mozda Iraolu.. Prijavi
23. april23. apr comment_372260 12 minutes ago, Corto Maltese said: Svako ko dodje i razmotri Fofanu, Badijašila, Tosina i Sančeza kao prve izbore na svojom pozicijama, znaci da nije normalan i da se nista nece promeniti. Chalobaha, Delapa, Garnacha, Neta kao startere, itd. Velika je lista polovnjaka u našim redovima. Prijavi
23. april23. apr comment_372261 I ja mislim da bi Fabregas mogao biti taj. Čini mi se kao da ima neki X faktor. Prijavi
23. april23. apr comment_372262 Fabregas nece napustiti Como, pa covjek ima i neki procenat dionica tamo. Sad kad imaju priliku da igraju Evropu nakon sto su prije dvije godine bili u Seria B, nema sanse da ih napusti. Sto se tice drugih trenera, dok god trener nema apsolutnu podrsku uprave nece nista napraviti. Sjetite se Artete, imao rezultate gore od Roseniora sad, ali u Eduu je imao bezuslovnu podrsku, otjerao je igrace kao sto su Ozil, Xhaka i sve druge koji mu nisu godili ili su se iole pobunili. Arteta je kurcina od trenera ali je bukvalno toliku moc imao u Arsenalu da je na kraju sebi sklepao ekipu koju bi svako mogao voditi i biti konkurentan. Zato iduci trener koji dodje, bio to Iraola, Alonso ili bilo ko drugi, mora imati podrsku uprave vecu nego ijedan igrac u klubu. Mora se znati da nema veze jesil Palmer, Enzo ili Chalobah, ako se ne trudis ili nesto glumis ides na klupu, tribine a kasnije i van kluba. Dok to ne bude, moze nam doci bilo ko od ovih trenera koji tek pocinju i nece nista napraviti. U suprotnom moraju dovesti veliko ime, taman to bili Murinjo ili Simeone, neko ko ce im jebat mater na podignutu obrvu a kamoli ruku ili glas. Prijavi
23. april23. apr comment_372263 Iraola je zanimljiv trener takodje. Nakon sto su mu prodali 6 startera u godinu dana on je nekako uspeo da odrzi ekipu i cak ce mozda i zavrsiti bolje plasiran nego prosle sezone. Prijavi
23. april23. apr comment_372265 Ja bih najradije Iraolu zbog iskustva u Pl, a i Bormut igra bas direktan fudbal. Fabregas je sjajan ali mislim da bi se losije snasao. Prijavi
23. april23. apr Popularna objava comment_372269 Postoji mogućnost da će na ljeto trenera tražiti City, Arsenal, Liverpool, United i Real i svima će top želja biti Fabregas ili Alonso i sigurno neće Fabregas napustiti Como da bi izabrao nas od svih ovih. Ali treba probati u svakom slučaju. Prijavi
24. april24. apr comment_372276 13 hours ago, Adi said: Postoji mogućnost da će na ljeto trenera tražiti City, Arsenal, Liverpool, United i Real i svima će top želja biti Fabregas ili Alonso i sigurno neće Fabregas napustiti Como da bi izabrao nas od svih ovih. Ali treba probati u svakom slučaju. Pa Siti ce uzeti Maresku ja mislim da je to jasno 😁 Arsenal je vec problem sto se Ceska tice. Cesk nece ici niti u United niti u Real, niti u Liverpool u to sam siguran, iz ociglednih razloga. Liverpool ceka Alonsa i Alonso ceka Liverpool. United je sve blizi tome da Carricku da sansu za stalno. Realu je prva opcija Klop, ali nisam uveren da ce se on upustati u borbu sa njihovom svlacionicom. Nagelsman je uvek tu negde sto se njih tice mada me ne bi iznenadilo da uzmu Deschampsa koji je poznat po tome sto ima pragmatican pristup igracima i sto ne talasa mnogo. Prijavi
25. april25. apr comment_372280 Ma bolje je fabregasu da ne dolazi u ovu ekipu. Mozda nekad poslije. Simeonea dovest iz atletika, napusta ga svakako na ljeto @Whisper Nemoj biti siguran da cesc nece u real, utd ili pool. Pa jednom je presao u rivala i to gradskog, sto ne bi i drugi put Prijavi
25. april25. apr comment_372288 ne vidim kako ce neko "vece" ime doci, prosto mi je nerealno zasto bi Simeone uopste doso u Celzi cak sta vise, mislim da nas ceka.neki scenario koji ce razocarati vecinu navijaca ne bih imao nista protiv da dodje Edi Hau Prijavi
25. april25. apr comment_372289 3 minutes ago, chiba said: ne vidim kako ce neko "vece" ime doci, prosto mi je nerealno zasto bi Simeone uopste doso u Celzi cak sta vise, mislim da nas ceka.neki scenario koji ce razocarati vecinu navijaca ne bih imao nista protiv da dodje Edi Hau Edi je malo overhajpovan jer je jedini trener Englez koji nesto vredi u poslednjih X godina. Ne kazem da je los trener ali nisam siguran koliko bi on bio bolje resenje od recimo Iraole. Mozda da cimaju Inzagija iz Arabije. Uzeo je pare covek vec. Prijavi
25. april25. apr Autor comment_372291 Ćolo je Amazonac koji ne zna jezik uopste, kako ce taj voditi klub u Engleskoj? Drugo: frajer je vodio Atletico, ekipa i klub bez nekog veceg pritiska za trofeje. Ako se pofajtas za vrh - odlicno, ako ne - nikom nista. Potrosio je i on tamo bruku para, nije bas uvijek takav autsajder bio. Mi smo pogrijesili sto nismo uzeli Flicka ono ljeto kad je celavi dosao. Flick se pokazao kao odlican trener, s autoritetom i prepoznatljivim stilom igre. Prijavi
25. april25. apr comment_372293 3 hours ago, Whisper said: Edi je malo overhajpovan jer je jedini trener Englez koji nesto vredi u poslednjih X godina. Ne kazem da je los trener ali nisam siguran koliko bi on bio bolje resenje od recimo Iraole. Mozda da cimaju Inzagija iz Arabije. Uzeo je pare covek vec. ja ne vidim nesto da je posebno nahajpovan ali ajde ima dosta iskustva u premiershipu ako bi gledali element iskustva, a ne da dovodis Maresku sa objavom da je ucestvovao u osvajanju kvadruple titule...za razliku od Potera imao je mnogo vise dobrih utakmica, plus ima neko iskustvo sad i u Evropi da se razumemo, nisam ni procitao da se povezujemo sa njim, tako da ne treba shvatiti ovo ozbiljno toliko samo mi je nelogicno da neko iz uprave prihvati Maresku ili Liama kao dobrog kandidata a posle se pitaju sto se raspadaju u okruzenju kao sto je Celzi koja nazalost zna biti jako toksicno ja ne verujem da ce doci neko jache ime, i insajderi ponovo pustaju neke kontradiktorne informacije tek sad mi komicno izgleda situacija kako su spinovali sa Encom, namestili Liama da brani cast kluba, a onda istog otpustili iraola po mom misljenju nista bolji nije od Edija, Edi je znao da pobedjuje daleko jace ekipe sa istim tim Bornmutom, a video sam u vise sezona da isto kao sto se sad hvali Iraola da je ekipa igrala borbeno, iako su ostajali bez nekih igraca no, ponovo to nista ne znaci ako ne klikne u Londonu, a "nazalost" kod nas su uspevali samo veliki egomanijaci a ne mislioci i lazni vizionari sve mi se cini da cemo u ovakvoj situaciji zavrsiti ili sa nekim ko je slobodan, odnosno bez kluba, eventualno Fabregasom, dok stvarno ne vidim moguci scenario da mi sad dovodimo Chola da su hteli takvog trenera, trebali su da ga dovedu odma kada su otpustili Tuhela ili pak, lupam Enrike ili Flik koji bi tad verovatno i preuzeli klub sad nas ni govnjivom motkom neki ne bi dirali ako moram da budem iskren o cemu mi pricamo kad se u javnost pusta prica da su svi sportski direktori zadrzali puno poverenje, a mi razbijamo glavu sa resavanjem rebusa ko je sledeci posle Potera, Mareske, liama.... .... izvinjavam se, dopuna sad vidim da se pominje i Marko Silva, eto sta reci za njega, imao je odlicno vodjenih utakmica u Halu, Votfordu sto ga je dovelo do Evertona gde se nije snaso, i sad dal da ga cenis samo na osnovu toga???znajuci sredinu kao sto je Everton ako bih morao da biram izmedju njega i Iraole bukvalno bih izabrao ovog drugog samo zato sto je slobodan Prijavi
25. april25. apr comment_372298 Mala sala, zasto ne razmatraju vojnika uprave dr mr Vladana Milojevića, napusticu grupu sam. Prijavi
25. april25. apr comment_372299 Kakve oyebine dovode. Naumpade mi Villas Boas. Reko, on bi bio upgrade naspram ovih idiota. Guglam da vidim gdje jee avb kad on predsjednik porta sada. Nisam znao Edit I kao predsjednim celsia bi bio upgrade Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.