Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Budući trener Chelseaja

Istaknuti odgovori

• Odgovori 4 hilj.
  • Pregledi 201,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Diablo priziva Nagelsmanna. Valjda vam je sad jasno da li je to dobra solucija ili ne. 😅

• Inace pratim river plate od kako znam za sebe i mogu potvrdit ovo sto diablo kaze

• King Chelsea
    King Chelsea

Realno užasan momenat za traziti novog trenera, bukvalno nemas ni onu situaciju da imas koga cekati do ljeta, kao sto smo onda doveli Beniteza kao prelazno rijesenje do ljeta i dolaska Mourinha. Ovaj

Objavljene slike

• Popularna objava
1 hour ago, Wisey said:

Kako bi tek bili ocarani poznavanjem nasih igraca od strane pojedinih forumasa, pa po tom kriteriju je npr. @Aditrebao postati trener i dobiti 10-godisnji ugovor.

Iako nam je Adi svima prirastao srcu, ne bi mu bio u kozi nakon 2 utakmice kada mu se forumska ceta naklati na kosti :D

Nisam siguran zna li Maresca da je Chukwuemeka rođen u Austriji i da je Jackson odrastao u Gambiji.

Koliko se sjećam samo godinu dana ranije je Luis Enrique došao sa prezentacijom i detaljnom analizom svakog igrača i plana razvoja istih. I odbijen je.

2 hours ago, hamco said:

Iako nam je Adi svima prirastao srcu, ne bi mu bio u kozi nakon 2 utakmice kada mu se forumska ceta naklati na kosti :D

Barem bih imao priliku da se branim, Maresca će biti ostavljen na našu milost ili nemilost.

napravila se nuklearna fizika od te taktike "igra na posed" pa imali smo mi pod svakim trenerom utakmice sa dosta poseda, nego sad odjednom neka topla voda prvi put potekla

ja ne znam dal je nekim ljudima jasno da je Siti prvi zato što prosto ima odlične igrače koji su u dobroj formi i imaju kontinuitet bez povreda?

jebote onaj Doku mislim da ima više prodora za celu sezonu više nego sva naša krila zajedno, izlomi čovek noge odbranama

zamisli razliku izmedju Pola Skolsa i Mektominaja, 

Prvi zadatak našeg trenera treba da bude da stvori srce tima, znači hoću da vidim 4 korintska stuba, jedan golman, jedan odbrana, jedan vezni i jedan napadač

a mi od toga imamo samo Palmera ostali se samo menjaju na terminu

Pozitivna stvar je sto se brzo rijesilo pitanje trenera.

Hajde sad top4 izbori i neki kup il konferenciju osvoji i moze se rec da je prva sezona mu ok

• reLo zaključava sadržaj: tema
  • chiba otključava sadržaj: tema

Kakva je sad situacija sa De Zerbijem? 

Realno, osim njega ne vidim nikog vrijednog spomena. Nekakvog sam dojma da je na trzistu prije 10-15 godina dosta bolji izbor trenera bio. 

• Popularna objava
4 minutes ago, Spaha said:

Kakva je sad situacija sa De Zerbijem? 

Realno, osim njega ne vidim nikog vrijednog spomena. Nekakvog sam dojma da je na trzistu prije 10-15 godina dosta bolji izbor trenera bio. 

Kad ja kazem nemoj njega kud ces dalje. Lik me totalno razocaro, nije lroblem taktika vec man management. Lik je puko, zabranio igracima da idu kuci spavati posle poraza od Reimsa, i sutra bajram bio trazio da treniraju (a pola igraca muslimani). Kad su igraci sutra dosli na trening nije ih htio trenirati. 
Takva psihopata treba sto dalje od kluba taman da je najbolji takticar na svijetu.

10 hours ago, hamco said:

Kad ja kazem nemoj njega kud ces dalje. Lik me totalno razocaro, nije lroblem taktika vec man management. Lik je puko, zabranio igracima da idu kuci spavati posle poraza od Reimsa, i sutra bajram bio trazio da treniraju (a pola igraca muslimani). Kad su igraci sutra dosli na trening nije ih htio trenirati. 
Takva psihopata treba sto dalje od kluba taman da je najbolji takticar na svijetu.

A zasto? Razumijem da mu je to los potez, ali otpisati skroz trenera na osnovu tog jednog ispada nema smisla.

Ako cemo gledati na takve stvari, pa ni Guardiola pa ni Ferguson nisu bili neke cvjecke, sve ego manijaci ako se porjeckaju sa igracima odmah it otjeraju iz kluba. Nije identicno, ali opet vezano za man management.

Nazalost, bez obzira na zahtjev Zeminatora da se pokrene ponovo pokrene tema o raspravi buduceg trenera, mislim da Maresca ostaje i naredne sezone, uprava je definitivno odlucila da ce on ostati duze vrijeme.

A ne vidim nesto ni da mu se plaho trese stolica, mediji ne prenose toliko koliko su znali u proslosti.

Moguce je da maresca dobije nogu ako ne izbori LP i plus izgubi u konferenciju npr u finalu od betisa.

Ako uzme taj nebitni pokal ostaje sigurno al vec ne osvojit to smece od trofeja bi bilo stvarno sramota

Ja bih rađe temu budući sportski direktor, bez toga nema bolje budućnosti sa ili bez novog trenera...

12 hours ago, Wisey said:

Za mene samo John Terry. 

Jel ovo šala ili ? Ako nije šala, zašto? Koja je njegova referenca?

• Autor

A koje su reference bile jednog Guardiole ili Zidanea kad su pocinjali?  Jedan Kompany dobi posao u Bajernu samo jer je Guardiolin jaran.

Referenca mu je, pored vrhunske igracke karijere, ta da barem zna sta predstavlja ovaj klub i da bi ga s ponosom vodio. Citav je zivot u Celziju. Takodjer, siguran sam da bi takav osjecaj prenio u svlacionicu. Njegova pojava izaziva postovanje, pa reci cu i strahopostovanje medju danasnjim igracima.

Kad su mogli kurcevi Mareske, Poteri i slicni dobiti po sezonu, mozemo vala i jednog Terrya (koji je bukvalno dao svoja ledja za ovaj klub) istrpiti godinu dana. 

Sto se sportskog direktora tice, tu se apsolutno slazem da dva diletanta trebaju i prije Maresce da lete. Cak bih sad potpisao po cijenu da Maresca ostane samo da se njih 2 otjeraju.

Na svakog Guardiolu dođe 5 Gerrarda, Lamparda, Motte i sl. 

Imao je i Lampard sve te reference... Pa je li prenio na igrače što znači igrati za Chelsea i sl. Nije. Jer to tako ne ide. Kako to bi Terry trebao objasniti? Održat epski govor? To ima samo u filmovima.

+ Kad ne ide u uvijek se voli problem svodit na motiv i sl priče. To uopće nije problem, problem je jasan, vidljiv svima osim onima koji taj problem moraju riješiti (sportski direktori)

I ne sviđa mi se ta, možemo ga istrpit godinu dana, to automatski implicira da će dobit otkaz nakon tih godinu dana. Ja bi da konačno netko dobije i tu drugu sezonu. Dao bih je i Maresci, trebao je dobit i Poch, dao bi je i tom budućem Terryu. Ova smjene u krug ne donose ništa.

7 hours ago, ja13 said:

Ja bih rađe temu budući sportski direktor, bez toga nema bolje budućnosti sa ili bez novog trenera...

Jel ovo šala ili ? Ako nije šala, zašto? Koja je njegova referenca?

Ako igrači ne bi igrali kako treba, brak bi im bio u krizi. 😆

Kakvi ba direktori, sa ovakvim igracima ima da deres. Toliko para upumpano, ima da ih koristis kako treba. Znaci ova sezona je morala biti top 4, a ne da se mucimo da se dozovemo i da ganjamo barem peto mjesto.

Mi imamo igrace bolje i od njuke, foresta i ville, a vala i od Arsenala koji nema napadaca ni lijevo krilo kako treba.

Trebalo se ove sezone boriti za titulu kakav je Liverpool bio. samo i iskljucivo samo da je bio trener sa mudima.

Ne znam koji je trener, da li je to neki Schmidt ili koji vec napadacki trener, samo da ima muda.

Razoracan sam.

@Wisey John Terry je dao sve za ovaj klub, sigurno ne bi dozvolio da mu neznalice koje sede u upravi kroje ekipu i pisu saopstenja za medije.

Njima niti je meta, niti zele da zaposle high profile trenera, jer takvi se ne uklapaju u njihove zamisli, jer ne zele da klimaju glavom.

• 5 mjeseci kasnije...
1 minute ago, reLo said:

Ja sam za Fabregasa. 

Nemoguce ga je dovesti sad. Odbio je Juventus ljetos jer je dao obecanje Comu da ce ostat ove sezone.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.