4. mart 2012.14 god. comment_32165 samo da bude neki trener sa iskustvom i koji dobro poznaje engleski stil igre Prijavi
4. mart 2012.14 god. comment_32166 ma benitez 50% capello 50% ja sam siguran sto 100% da ce jedan od njih dvojice Prijavi
4. mart 2012.14 god. comment_32171 Bolje da je bilo, kome se nadate najvise Mourinho naravno, ali ne znam vise stvarno koji je ovo kurac... Prijavi
4. mart 2012.14 god. comment_32175 Ne bih nikako volio Capella i Beniteza. Capello mi se nikad nije svidjao, a Englezi su pod njegovom palicom igrali mozda i najdosadniji fudbal gledajuci ove velike reprezentacije. A Benitez koji je stalno cmizdrio na Anfieldu nam ne treba! Guardiola ce dobiti vremena koliko i AVB. Dakle, 6 mjeseci ili jednu sezonu i to je to. On u Barceloni dobije momka koji od svoje 14. godine zna kako se treba ponasati na terenu, koji razumije svakog igraca Barcelone. Kada dodje u prvi tim Guiardiola je tu da ga uputi na pravi put, da motivise ekipu i da drzi atmosferu. Kod nas je AVB bio doveden da se uvede sistem koji bi nam bio dugorocno rjesenje. Ako je nekome draze da uzmemo mozda 1 Cup u naredne 2 sezone pa da opet trazimo novog trenera nego da smo zadrzali covjeka koji nam je mogao donijeti sistem za buducnost jbg onda... Zar je bilo tesko sacekati 2 godine? Kao da cemo sada osvojiti 12 trofeja u naredne 3 godine... Trenutno mi se gadi kompletna uprava! Prijavi
4. mart 2012.14 god. comment_32182 [quote name='Twelfth Man' timestamp='1330871724' post='32175'] Ne bih nikako volio Capella i Beniteza. Capello mi se nikad nije svidjao, a Englezi su pod njegovom palicom igrali mozda i najdosadniji fudbal gledajuci ove velike reprezentacije. A Benitez koji je stalno cmizdrio na Anfieldu nam ne treba! Guardiola ce dobiti vremena koliko i AVB. Dakle, 6 mjeseci ili jednu sezonu i to je to. On u Barceloni dobije momka koji od svoje 14. godine zna kako se treba ponasati na terenu, koji razumije svakog igraca Barcelone. Kada dodje u prvi tim Guiardiola je tu da ga uputi na pravi put, da motivise ekipu i da drzi atmosferu. Kod nas je AVB bio doveden da se uvede sistem koji bi nam bio dugorocno rjesenje. Ako je nekome draze da uzmemo mozda 1 Cup u naredne 2 sezone pa da opet trazimo novog trenera nego da smo zadrzali covjeka koji nam je mogao donijeti sistem za buducnost jbg onda... Zar je bilo tesko sacekati 2 godine? Kao da cemo sada osvojiti 12 trofeja u naredne 3 godine... Trenutno mi se gadi kompletna uprava! [/quote] trenutno ?!? blago tebi meni je muka od njih već duže vrijeme Dva su imena koja ću podržat Mou i Wilkins ostali mogu napolje za ostale mislim da nemogu nešto veću prmjenu napravi da nemogu postat naš SAF,Wenger, ili Moyes (samo trofejniji od zadnjda dva ) tako da sve ostalo smatram greškom, velikom greškom , koju Äu popljuvat prvom prilikom. Prijavi
4. mart 2012.14 god. comment_32186 Ne znam, volio bih Mourinha - logiÄno. Ali realno gledano Di Matteo je legenda kluba, navijaÄi ga vole, ako se dobro pokaže zašto ne i on? Isto kao što 12. Äovjek reÄe gadi mi se uprava mrtva. ZeÄevi pogani, koliko mi je žao Andrea. Otiće u Inter i osvojiće boga oca. Marcelo Bielsa - ko je taj? Prijavi
4. mart 2012.14 god. comment_32191 Ja bi volio da to bude Mourinho, ali bice onaj Kapelo, sigurno, a isto nije los ni onaj menager cska iz moskve, sto ga zovu ruski mou,.pa sad vidjet cemo.. Prijavi
4. mart 2012.14 god. comment_32199 Kako ce Mourinho biti ima ugovor u Realu , jedino od ljeta da se vrati Mourinho .. , a sada neka bude Di Matteo , kako se zove onaj pomocnik sto je bio u nas pomocnik bio Ancelotiju Wilkins ? .. on je znao podic igrace Prijavi
4. mart 2012.14 god. comment_32210 [quote name='lampard8' timestamp='1330875218' post='32199'] Kako ce Mourinho biti ima ugovor u Realu , jedino od ljeta da se vrati Mourinho .. , a sada neka bude Di Matteo , kako se zove onaj pomocnik sto je bio u nas pomocnik bio Ancelotiju Wilkins ? .. on je znao podic igrace [/quote] zanimljivo Wilkins je bio pomoÄnik i Hiddinku i Ancelottiju , i dok je on bio u klubu mljeli smo sve pred sobom nakon što je on otišao i Carlov CFC je poÄeo tonuti igrali smo loše i rezultat nisu bili nešto kasnije nas je uspio izvuÄ do 2. mjesta al opet to nije bilo to, jer sjeÄam se te sezone su nm svi nakon 5 kola laskali već se zna prvak , ovo će bit dosadna sezona Prijavi
4. mart 2012.14 god. Autor comment_32212 Ja sam za nešto radikalno, nešto što će okrenuti sviju naglavaÄke. I ustrajati u tome. Naravno, nemoguće je da se desi, ali: Tim od 3 klupske legende: Zola, Robbie Di Matteo, Wilkins. Zola kao formalni manager, ali naglasak na grupni rad ovog trojica gdje bi svaki bio zadužen za odreÄ‘ene stvari i uigravanje linija. Dati im koliko god vremena treba i najebati se svima koji neće da slušaju mame. Druga opcija, JT/Lampard kao igraÄi-treneri do kraja sezone, pa ćemo vidjeti za dalje. Ionako izgleda da oni upravljaju svlaÄionicom. Zna se da će nam doći neki levat i neće ništa napravit. Prijavi
4. mart 2012.14 god. comment_32226 Volio bih (vjerujem i svi na forumu) da nam novi trener bude Mourinho, ali šanse za to su minimalne. U anketi svi glasate koga bi željeli vidjeti kao trenera, a niko se ne zapita koliko su šanse za to. Ja mislim da će slijedeći trener biti Guardiola (iako mi se to ne sviÄ‘a), jer je AbramoviÄ 'zapeo' za njega, a svi znamo šta se desi kada AbramoviÄ 'zapne' za nekoga. Prijavi
4. mart 2012.14 god. comment_32243 ja kazem da ce mateo bit do lita pa ko dode najvjerovatnije bielsa ili mourinho Prijavi
4. mart 2012.14 god. comment_32244 palo mi je na pamet još jedno ime Martin O'Neil, mislimm da bi on uz spomenutu dvojcu ibio pravi Äovjek za nas, uhh da mi je vidjet njega i Raya u kombinaciji na klupi, uff gazili bi )))))))))) Prijavi
4. mart 2012.14 god. comment_32249 ja bi prije guardiolu nego capella i rafe.. mou i guus tesko da dodju.. nek dodje bielsa bmk za sve... sad da hulk predje sanse su opale za 50 posto Prijavi
4. mart 2012.14 god. comment_32252 [quote name='Wisey' timestamp='1330880928' post='32245'] Vinko Sanjaš druže, sanjaš. [/quote] A šta tek reći na ovaj tvoj post [quote name='Wisey' timestamp='1330876023' post='32212'] Ja sam za nešto radikalno, nešto što će okrenuti sviju naglavaÄke. I ustrajati u tome. Naravno, nemoguće je da se desi, ali: Tim od 3 klupske legende: Zola, Robbie Di Matteo, Wilkins. Zola kao formalni manager, ali naglasak na grupni rad ovog trojica gdje bi svaki bio zadužen za odreÄ‘ene stvari i uigravanje linija. Dati im koliko god vremena treba i najebati se svima koji neće da slušaju mame. Druga opcija, JT/Lampard kao igraÄi-treneri do kraja sezone, pa ćemo vidjeti za dalje. Ionako izgleda da oni upravljaju svlaÄionicom. Zna se da će nam doći neki levat i neće ništa napravit. [/quote] Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.