27. septembar 2025.1 god. comment_367882 3 minutes ago, hamco said: Nemoguce ga je dovesti sad. Odbio je Juventus ljetos jer je dao obecanje Comu da ce ostat ove sezone. U Chelseaju je ipak ostavio dio života. Nije isto kao Juventus. Pa ako i neće - dovesti interima do kraja sezone, jer sa dva sljedeća poraza ista je svakako vjerovatno propala - pa na ljeto njega. Prijavi
27. septembar 2025.1 god. comment_367883 Lionel Scaloni Cesk Fabregas Xavi Andoni Iraola Tim redosledom. Prijavi
27. septembar 2025.1 god. comment_367884 Mislim da smo još uvijek u fazi kada nam je potreban trener koji će da unaprijedi igrače i pusti ih da igraju, napadački naravno, i nije još vrijeme za trenere tipa Inzaghi, Tuchel i ostali prekaljeni taktičari. Doveo bih nekog trenera iz klubova drugog-trećeg ešalona. To bi bili mid table klubovi Engleske, jači klubovi ostalih Liga Petica koji nisu PSG, Bayern, Real, Barca i Atletico, te najbolji timovi Nizozemske i Portugala. Među tim timovima trenutno i nema previše trenera koji su u velikom usponu i koji su se u periodu od bar 2 sezone kontinuirano pokazali. Među takvim izdvaja se jedno ime - Andoni Iraola i on bi bio moj izbor trenutno. Tu su još i treneri koji su trenutno bez angažmana, ali mi niko od njih trenutno ne bi bio prvi izbor. Problem je što će ljudi koji odlučuju o novom treneru ponovo dovesti nekog iz petog ešalona. Prijavi
27. septembar 2025.1 god. comment_367886 56 minutes ago, Whisper said: Lionel Scaloni Cesk Fabregas Xavi Andoni Iraola Tim redosledom. Da li ikog mozemo dovesti? Daj realno ime, osim Xavija ova trojica su pod angazmanom i pitanje je uz sav novac koji bi im ponudili da li bi sad u ovom trenutku napustili svoj angazman. Xavi iako slobodan pitanje da li bi i htio. Takodjer nisam siguran ni da li finansijski mozemo priustiti dati otkaz Maresci a usput platiti odstetu za trenera koji je pod ugovorom u drugom klubu. Prijavi
27. septembar 2025.1 god. comment_367887 17 minutes ago, hamco said: Da li ikog mozemo dovesti? Daj realno ime, osim Xavija ova trojica su pod angazmanom i pitanje je uz sav novac koji bi im ponudili da li bi sad u ovom trenutku napustili svoj angazman. Xavi iako slobodan pitanje da li bi i htio. Takodjer nisam siguran ni da li finansijski mozemo priustiti dati otkaz Maresci a usput platiti odstetu za trenera koji je pod ugovorom u drugom klubu. Lionel Scaloni onda 😁 Prijavi
27. septembar 2025.1 god. comment_367889 Ne bitno tko je, promjena trenera sama po sebi neće ništa promijeniti, citirati ću se kad bude vrijeme... Prijavi
27. septembar 2025.1 god. comment_367891 Treba istrpeti dok Amorim ne dobije oktaz u Unitedu pa onda ga angazovati, a i Ten Haag je slobodan, on je igrao atraktivan fudbal i osvajao trofeje Prijavi
28. septembar 2025.1 god. comment_367903 Vidis zaboravio sam Inzagija, u Interu je radio cuda, sad pitanje bil napustio arape i pare. Uglavnom Spaleti ili Inzagi, nesto imam osjecaj da je ova ekipa po mjeri Spaletia, u Napoliu je dokazao da je dobar trener. Prijavi
28. septembar 2025.1 god. comment_367917 42 minutes ago, Spaha said: De Zerbi ili Marcelo Bielsa. Apsolutno potpisujem. Prijavi
28. septembar 2025.1 god. comment_367918 31 minutes ago, hamco said: Apsolutno potpisujem. Kud ces Hamco Bielsu na nas nivo fizicke spreme ? Do Bozica bi igrali sa u16 umesto prvotimaca. Prijavi
28. septembar 2025.1 god. comment_367920 1 hour ago, Whisper said: Kud ces Hamco Bielsu na nas nivo fizicke spreme ? Do Bozica bi igrali sa u16 umesto prvotimaca. Treningom se dize fizicka sprema ne utakmicama. Bielsa igra fudbal kakav ova ekipa nije u zivotu igrala, nesto slicno Hejnkesovom prajm fudbalu. Mislim da bi svaki ljubitelj fudbala ponovo uzivao u utakmicama Chelsea neovisno cak i o rezultatima a vjerujem da bi i rezultati bili dobri jer ova omladima prosto treba takvog trenera koji ce ih pustiti sa lanca pozicione igre da se rastrce, da igraju presing, da se igraju fudbala... Prijavi
28. septembar 2025.1 god. Popularna objava comment_367921 1 hour ago, hamco said: Treningom se dize fizicka sprema ne utakmicama. Bielsa igra fudbal kakav ova ekipa nije u zivotu igrala, nesto slicno Hejnkesovom prajm fudbalu. Mislim da bi svaki ljubitelj fudbala ponovo uzivao u utakmicama Chelsea neovisno cak i o rezultatima a vjerujem da bi i rezultati bili dobri jer ova omladima prosto treba takvog trenera koji ce ih pustiti sa lanca pozicione igre da se rastrce, da igraju presing, da se igraju fudbala... Brate ovi nasi cim potrce odmah calf, groin, acl, hospital. Ne vidim kako su oni sposobni da treniraju i igraju u tako visokom tempu. Nije pozicioni fudbal los, ali ako se ima jasna ideja kako se igra, da postoji neki automatizam u napadu i da se kretnja igraca bez lopte i sam protok lopte usavrsavaju. Prijavi
28. septembar 2025.1 god. comment_367922 Ponavlja se Potter. Imali su vjeru u njega 2 mjeseca i odjednom otkaz. Samo što smo tu sezonu pustili niz vodu. A haman ćemo i ovu. I eto cilj je i ove sezone samo top 4. Postajemo jebeni Arsenal. Prijavi
28. septembar 2025.1 god. comment_367923 Ma nema smisla to, taj isti jedan dan piše ono što smo i mi sami ovde komentarisali, da nam je muka od njegovih pravdanja, kukanja i ostalo... a gubi li gubi... još sam ranije pisao da ne zaslužuje da ga toliko brane preko novina i to i dalje mislim, ali isto tako ne podržavam da ga preko noći puste niz vodu, i ajmo sutra ponovo samo ću da dodam da je svaki trener vrlo brzo dobio otkaz nakon što su tvitali da ima punu podršku Prijavi
3. oktobar 2025.1 god. comment_368030 Mi imamo igrace za razlicite sisteme igre, verujem da bi on ovoj ekipi legao ko kec na deset. Prijavi
3. oktobar 2025.1 god. comment_368031 Ja sam samo video da je Konte onomad uspeo da nadje poziciju za Luiza, gde je on izgledao kao Bekenbauer, i da od Mozesa napravi igračinu, Kristiensen ispao štoperčina .... svaka čast svim ostalima, ali to što ovaj priča je više bajka nego realnost, uvek se tim prilagodjava treneru, a ne on njima Konte ni 10% nije filozofirao kao što se Mareska predstavlja Prijavi
3. oktobar 2025.1 god. comment_368032 32 minutes ago, chiba said: Ja sam samo video da je Konte onomad uspeo da nadje poziciju za Luiza, gde je on izgledao kao Bekenbauer, i da od Mozesa napravi igračinu, Kristiensen ispao štoperčina .... svaka čast svim ostalima, ali to što ovaj priča je više bajka nego realnost, uvek se tim prilagodjava treneru, a ne on njima Konte ni 10% nije filozofirao kao što se Mareska predstavlja Pazi Chiba Glasner ovde nije izjavio da prilagodjava sebe igracima. Ti mozes igrati recimo gengenpress i u 4-4-2 i u 3-4-3. Mislim da govori vise o boljem iskoriscavanju kvaliteta pojedinih igraca tako sto ih neces stavljati van pozicija i izmisljati neke "takticke" zadatke koje oni ne mogu da ispunjavaju jer si ti trener i kao ti se moze. Prijavi
3. oktobar 2025.1 god. comment_368033 Ma razumem ja šta on priča ali sam navuko strah od toga, jel je sad to postalo moderno, pa kad slušaš Mareskim intervju na Sky sport, pomislio bi čovek da njegov tim igleda ne znam kako ne mogu da krivim ni same trenere, novinari i navijači su ti koji dal pate, šta je već problem, oni teraju trenere, zajedno sa upravama odnosno vlasnicima koji traže da treneri objasne svoje filozofije.... da je to toliko lako, pa i Geri Nevil bi bio Ferguson pa jbg nije Prijavi
3. oktobar 2025.1 god. Popularna objava comment_368035 Naš strateg šalje Palmera na desnu stranu kako bi Enzo igrao na njegovoj poziciji, a na njegovu stavlja Jamesa. Toliko o izvlačenju najboljeg iz svakog igrača. Prijavi
3. oktobar 2025.1 god. comment_368036 Podsjeća me na jednu firmu gdje sam radio, gdje je glavna deviza: svako treba sve da zna raditi. Na kraju niko dobro ne odradi posao. Prijavi
22. novembar 2025.22. nov comment_368872 Winstanley i Stewart su ga jednom vec terali iz kluba zbog "We have agreed to end my time at Brighton so that the club and I can continue to work in the way that suits each of us best, following our own ideas and visions, as well as our work and human values," said De Zerbi. Koliko mislis da bi proslo pre nego se desi ista stvar i u Celsiju ? Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.