19. januar 2016.10 god. comment_247613 Najbolji pokazatelj da smo postali engleski Milan je kada usporedimo sastav Chelseaja iz 2008. godine: ,,,i danas. Pa na slici su sve same svjetske klase (WC). Koliko je danas igrača Chelseaja u prvih 11 WC? Prijavi
20. januar 2016.10 god. comment_247684 I onda neko dodje i kaze kako mi trenutno imamo ekipu s kojom mozemo harati i derati sve redom. Sta da mu covjek na to odgovori?! Prijavi
20. januar 2016.10 god. comment_247687 I onda neko dodje i kaze kako mi trenutno imamo ekipu s kojom mozemo harati i derati sve redom. Sta da mu covjek na to odgovori?! Ko to kaze ? :D Na forumu sigurno ne kaze :D Prijavi
20. januar 2016.10 god. comment_247689 Govorio je EH10 da imamo prejaku ekipu ali da je trener gusi i da ako ga se otarasimmo da cemo prodisati, sve osvojiti i tako to.... :D Prijavi
20. januar 2016.10 god. comment_247693 Govorio je EH10 da imamo prejaku ekipu ali da je trener gusi i da ako ga se otarasimmo da cemo prodisati, sve osvojiti i tako to.... :D a ja, ja zaboravio da ti eh10 smatras ozbiljnim :D iako ni on vise tako ne misli :D Prijavi
20. januar 2016.10 god. comment_247694 Govorio je i Cae i njih jos nekoliko ... problem je bio u Murinju i njegovim odlaskom ekipa ce odjednom zaigrati atomski fudbal i bit cemo nepobjedivi. Doduse za sad i jesmo nepobjedivi :P Prijavi
20. januar 2016.10 god. comment_247700 Doduse za sad i jesmo nepobjedivi :P Prvo nepobedivost, pa onda atomski fudbal :P Ne moze sve odjednom :D Prijavi
8. februar 2016.10 god. comment_250055 Tvrdim nepobedivi smo. Odgovorno tvrdim da smo ekipa s najglupljim igracima i s najmanje igraca koji imaju jebenu zavrsnicu. Ne znamo gol dati i kad imamo priliku Kad bi bili u mogucnosti napravit zamjene za sve igrace koji ne treba da budu tu, meni bi ostao samo Courtois, Zouma, Azpi(desno i ostavio bih ga eto samo zbog odbrane jer je u napadu beskoristan), Matic, Hazard i Costa Willian mi je tu iza njih odma, ali u igri remonta izbacio bih ga Ovo ostalo u ekipi, mozes uvrstit 2-3 pod prosjecne i to je sve. Ostatak je otpadak koji ne bi imao mjesta ni u jednoj top ekipi na svijetu, NEMA SANSE. I nije puno slagao kad je izjavio da je izvukao maks od ovih igraca. Samo je u pogresnom trenutku to radio, priznajem, a picketine se uvrijedile i glumile zvjezdice. A evo ih sad, sjebani u zivot sto ne mogu igrace iz championshipa dobit i nadigrat... Dobrodosli u realnost sinovi I od ovih 6 igraca imamo Azpija koji je igrao na pogresnoj strani, zatim Matica koji je bio ocajan, Hazarda koji je bio ocajan i kojem je bilo mrsko i Costa koji je bio toliko isfrustriran da se samo tukao po terenu i nije slusao trenera nego je igrao lijevo krilo vecim dijelom sezone. Koji nije bio na svom mjestu nikad ( VJERUJEM DA MOU NE ZNA RADIJUS KRETANJA NAPADACA, PA JE TO ZATO ) Ne znam kako ali mi se moramo rijesit i prosjecnih igraca, a pogotovo ovih otpadaka. Trazit neka jeftinija a dobra rjesenja, sta da se radi. Ili probat dovuc jednog top igraca... Za najmanje 6 igraca nema mjesta u top ekipi pa tako ni u Chelsea Prijavi
8. februar 2016.10 god. comment_250056 Tvrdim nepobedivi smo. Odgovorno tvrdim da smo ekipa s najglupljim igracima i s najmanje igraca koji imaju jebenu zavrsnicu. Ne znamo gol dati i kad imamo priliku Kad bi bili u mogucnosti napravit zamjene za sve igrace koji ne treba da budu tu, meni bi ostao samo Courtois, Zouma, Azpi(desno i ostavio bih ga eto samo zbog odbrane jer je u napadu beskoristan), Matic, Hazard i Costa Willian mi je tu iza njih odma, ali u igri remonta izbacio bih ga Ovo ostalo u ekipi, mozes uvrstit 2-3 pod prosjecne i to je sve. Ostatak je otpadak koji ne bi imao mjesta ni u jednoj top ekipi na svijetu, NEMA SANSE. I nije puno slagao kad je izjavio da je izvukao maks od ovih igraca. Samo je u pogresnom trenutku to radio, priznajem, a picketine se uvrijedile i glumile zvjezdice. A evo ih sad, sjebani u zivot sto ne mogu igrace iz championshipa dobit i nadigrat... Dobrodosli u realnost sinovi I od ovih 6 igraca imamo Azpija koji je igrao na pogresnoj strani, zatim Matica koji je bio ocajan, Hazarda koji je bio ocajan i kojem je bilo mrsko i Costa koji je bio toliko isfrustriran da se samo tukao po terenu i nije slusao trenera nego je igrao lijevo krilo vecim dijelom sezone. Koji nije bio na svom mjestu nikad ( VJERUJEM DA MOU NE ZNA RADIJUS KRETANJA NAPADACA, PA JE TO ZATO ) Ne znam kako ali mi se moramo rijesit i prosjecnih igraca, a pogotovo ovih otpadaka. Trazit neka jeftinija a dobra rjesenja, sta da se radi. Ili probat dovuc jednog top igraca... Za najmanje 6 igraca nema mjesta u top ekipi pa tako ni u Chelsea Neka bi ti ostavio Matića a Williana prodao, možeš mi objasniti logiku tog? Prijavi
8. februar 2016.10 god. comment_250057 Jebiga samo se ne vodim trenutnom formom. Jel za tebe bolji Willian ove ili Matic prosle sezone? Prijavi
8. februar 2016.10 god. comment_250058 Pa trenutna forma je jedino čime bi se i trebalo voditi, a ta trenutna forma traje već 5 mjeseci, nije baš trenutna... Na starim zaslugama ne treba živjeti, onda po tim kriterijima Ivanovica bi trebali isto drzati Prijavi
8. februar 2016.10 god. comment_250061 Dzan, mi smo razmontirali tim iz championshipa, tako da ti ta konstatacija ne pije vode :D Prijavi
8. februar 2016.10 god. comment_250064 Skaro jednostavno je za mene Matic bolji igrac na svojoj poziciji, nista vise. Williana bih mozda i ostavio ali na drugoj poziciji... Diablo desilo se jebiga Prijavi
8. februar 2016.10 god. comment_250088 Vilijan je u odnosu na Bejla, Di Mariju, Grizmana, Nejmara, Daglasa, Robena, Rojsa, Sanceza... isto sto i Mikel u odnosu na Busketsa, Matudija, Vidala, Pogbu, Turea.. Prijavi
8. februar 2016.10 god. comment_250100 Slažem se da ima mnogo glupih igrača u našem timu. Međutim i takvi kakvi jesu, nisu za ispadanje kamo nas je Mourinho vodio. Bilo je jasno da se dosta toga treba mijenjati. Dobro je što se krenulo od Mourinha koji je i najodgovorniji za trenutno stanje. Sada treba dovesti nekog perspektivnog trenera koji će onda napraviti remont prema svojim zamislima. Naravno da trebamo pojačanja ako se mislimo opet boriti za naslov. To uopće nije upitno. Nije Mourinho odletio zato što nismo bili prvi na ljestvici. Odletio je zato što smo bili 16. Nije to nuklearna fizika. Stvari su jednostavne. Trenutno nemamo tim za prvaka, sve jasno. Ali imamo za top četiri sigurno. Naravno nećemo se zadovoljiti sa top 4, zato i želimo pojačati ekipu i riješiti se nekih koji u šampionskoj ekipi nemaju mjesta. Prijavi
8. februar 2016.10 god. comment_250110 Po meni sastav sljedeće sezone i pozicije koje treba pojačat, uzeo sam u obzir da će mo igrat 4-2-3-1 ali ne bi imao ništa protiv da promjenimo formaciju... Prijavi
8. februar 2016.10 god. comment_250111 A on je ipak osvojio sa ovim kadrom :D Stvari stvarno jesu jednostavne... Slazem se, ali mislim da nisi bio toliko aktivan na forumu ili samo nisi pisao, u ono doba kad se po Joseu pljuvalo i sto Oscar ili Pedrito ne znaju dodat loptu ili krenuti ofanzivnije u situacijama 1na1.. Puno cemo otic u proslost, za mene je greska i mislim da smo pozurili sto smo najurili Josea, ali svakom njegovo... Prijavi
8. februar 2016.10 god. comment_250131 Bilo bi dobro da pokusamo Mikela zamijeniti za ovog Kantea iz Leicestera. Gledao sam ga nekoliko puta, izuzetan trkac i radnik u vezi, malen ali jak na lopti i zna dobro odigrati iz dubine, brzo se oslobadja i gradi napad sto mu je glavna prednost. Za squad igraca moglo bi biti fino osvjezenje, a ne mislim ni da bi nesto mnogo kostao. 24 godine ima. Prijavi
8. februar 2016.10 god. comment_250143 Kantea i Mahreza dovesti, bili bi vrh, rijesili bi skoro sve probleme. Jos nekog defanzivca ili 2 koji zna/ju igrati kako treba i to je to. Prijavi
8. februar 2016.10 god. comment_250147 Na ljeto cistku treba napraviti. Zato sto prije trenera naci da lagano kuje planove za sljedecu sezonu. Ostat cemo bez stopera. Terry ako ode, cahill za qrca a i haman mu se ide a zouma kakav ce se vratit ne znamo. Treba zamjena za ramiza se naci. Napadac ako pato bude za qrca. Ko god da dodje na mjesto trenera imat ce pune ruke posla da digne ovu ekipu na noge. Prijavi
9. februar 2016.10 god. comment_250253 Masko mogla bi ova formacija proć da igramo u bosanskoj ligi. Prijavi
10. februar 2016.10 god. comment_250254 I vidis ti kakva budala pametuje kako se treba igrati FM, a vidi vizije ovdje :D Pa sa ovom formacijom mozes igrati jedino protiv mk donsa i tako tih ekipica. Svaka normalna ekipa bi nas oduvala u hendikepu 0:3 Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.