Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Formacija i igracki sastav prema misljenju forumasa

Istaknuti odgovori

Najbolji pokazatelj da smo postali engleski Milan je kada usporedimo sastav Chelseaja iz 2008. godine:

Manchester+United+v+Chelsea+UEFA+Champio

,,,i danas. Pa na slici su sve same svjetske klase (WC). Koliko je danas igrača Chelseaja u prvih 11 WC?

• Odgovori 2,5 hilj.
  • Pregledi 164,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Zbog nedostatka analize gledao sam 5-6 poluvremena iz cijelog meca Brightona kako bih pokusao vidjeti neke stvari kao sto su formacija, igra sa i bez lopte, da li se presing igra i slicno. Gledao

• Drasticna razlika poredeci sa prve dvije utakmice. Sinoc Marescin pomocnik drzi tablet i cita shoutbox sa foruma i prenosi Maresci sta Hamco pise. Zato su momci i zagrizli na terenu.  

Objavljene slike

Govorio je EH10 da imamo prejaku ekipu ali da je trener gusi i da ako ga se otarasimmo da cemo prodisati, sve osvojiti i tako to.... :D

Govorio je i Cae i njih jos nekoliko ... problem je bio u Murinju i njegovim odlaskom ekipa ce odjednom zaigrati atomski fudbal i bit cemo nepobjedivi. Doduse za sad i jesmo nepobjedivi :P

Doduse za sad i jesmo nepobjedivi :P

Prvo nepobedivost, pa onda atomski fudbal :P

Ne moze sve odjednom :D
  • 3 sedmice kasnije...

Tvrdim nepobedivi smo.

Odgovorno tvrdim da smo ekipa s najglupljim igracima i s najmanje igraca koji imaju jebenu zavrsnicu. Ne znamo gol dati i kad imamo priliku

Kad bi bili u mogucnosti napravit zamjene za sve igrace koji ne treba da budu tu, meni bi ostao samo Courtois, Zouma, Azpi(desno i ostavio bih ga eto samo zbog odbrane jer je u napadu beskoristan), Matic, Hazard i Costa

Willian mi je tu iza njih odma, ali u igri remonta izbacio bih ga

Ovo ostalo u ekipi, mozes uvrstit 2-3 pod prosjecne i to je sve. Ostatak je otpadak koji ne bi imao mjesta ni u jednoj top ekipi na svijetu, NEMA SANSE.

I nije puno slagao kad je izjavio da je izvukao maks od ovih igraca. Samo je u pogresnom trenutku to radio, priznajem, a picketine se uvrijedile i glumile zvjezdice. A evo ih sad, sjebani u zivot sto ne mogu igrace iz championshipa dobit i nadigrat... Dobrodosli u realnost sinovi

I od ovih 6 igraca imamo Azpija koji je igrao na pogresnoj strani, zatim Matica koji je bio ocajan, Hazarda koji je bio ocajan i kojem je bilo mrsko i Costa koji je bio toliko isfrustriran da se samo tukao po terenu i nije slusao trenera nego je igrao lijevo krilo vecim dijelom sezone. Koji nije bio na svom mjestu nikad ( VJERUJEM DA MOU NE ZNA RADIJUS KRETANJA NAPADACA, PA JE TO ZATO )

Ne znam kako ali mi se moramo rijesit i prosjecnih igraca, a pogotovo ovih otpadaka. Trazit neka jeftinija a dobra rjesenja, sta da se radi. Ili probat dovuc jednog top igraca... Za najmanje 6 igraca nema mjesta u top ekipi pa tako ni u Chelsea

Tvrdim nepobedivi smo.

Odgovorno tvrdim da smo ekipa s najglupljim igracima i s najmanje igraca koji imaju jebenu zavrsnicu. Ne znamo gol dati i kad imamo priliku

Kad bi bili u mogucnosti napravit zamjene za sve igrace koji ne treba da budu tu, meni bi ostao samo Courtois, Zouma, Azpi(desno i ostavio bih ga eto samo zbog odbrane jer je u napadu beskoristan), Matic, Hazard i Costa

Willian mi je tu iza njih odma, ali u igri remonta izbacio bih ga

Ovo ostalo u ekipi, mozes uvrstit 2-3 pod prosjecne i to je sve. Ostatak je otpadak koji ne bi imao mjesta ni u jednoj top ekipi na svijetu, NEMA SANSE.

I nije puno slagao kad je izjavio da je izvukao maks od ovih igraca. Samo je u pogresnom trenutku to radio, priznajem, a picketine se uvrijedile i glumile zvjezdice. A evo ih sad, sjebani u zivot sto ne mogu igrace iz championshipa dobit i nadigrat... Dobrodosli u realnost sinovi

I od ovih 6 igraca imamo Azpija koji je igrao na pogresnoj strani, zatim Matica koji je bio ocajan, Hazarda koji je bio ocajan i kojem je bilo mrsko i Costa koji je bio toliko isfrustriran da se samo tukao po terenu i nije slusao trenera nego je igrao lijevo krilo vecim dijelom sezone. Koji nije bio na svom mjestu nikad ( VJERUJEM DA MOU NE ZNA RADIJUS KRETANJA NAPADACA, PA JE TO ZATO )

Ne znam kako ali mi se moramo rijesit i prosjecnih igraca, a pogotovo ovih otpadaka. Trazit neka jeftinija a dobra rjesenja, sta da se radi. Ili probat dovuc jednog top igraca... Za najmanje 6 igraca nema mjesta u top ekipi pa tako ni u Chelsea

Neka bi ti ostavio Matića a Williana prodao, možeš mi objasniti logiku tog?

Jebiga samo se ne vodim trenutnom formom.

Jel za tebe bolji Willian ove ili Matic prosle sezone?

Pa trenutna forma je jedino čime bi se i trebalo voditi, a ta trenutna forma traje već 5 mjeseci, nije baš trenutna... Na starim zaslugama ne treba živjeti, onda po tim kriterijima Ivanovica bi trebali isto drzati

Skaro jednostavno je za mene Matic bolji igrac na svojoj poziciji, nista vise. Williana bih mozda i ostavio ali na drugoj poziciji...

Diablo desilo se jebiga

Vilijan je u odnosu na Bejla, Di Mariju, Grizmana, Nejmara, Daglasa, Robena, Rojsa, Sanceza... isto sto i Mikel u odnosu na Busketsa, Matudija, Vidala, Pogbu, Turea..

Slažem se da ima mnogo glupih igrača u našem timu. Međutim i takvi kakvi jesu, nisu za ispadanje kamo nas je Mourinho vodio. Bilo je jasno da se dosta toga treba mijenjati. Dobro je što se krenulo od Mourinha koji je i najodgovorniji za trenutno stanje.

Sada treba dovesti nekog perspektivnog trenera koji će onda napraviti remont prema svojim zamislima. Naravno da trebamo pojačanja ako se mislimo opet boriti za naslov. To uopće nije upitno. Nije Mourinho odletio zato što nismo bili prvi na ljestvici. Odletio je zato što smo bili 16. Nije to nuklearna fizika. Stvari su jednostavne. Trenutno nemamo tim za prvaka, sve jasno. Ali imamo za top četiri sigurno. Naravno nećemo se zadovoljiti sa top 4, zato i želimo pojačati ekipu i riješiti se nekih koji u šampionskoj ekipi nemaju mjesta.

Po meni sastav sljedeće sezone i pozicije koje treba pojačat, uzeo sam u obzir da će mo igrat 4-2-3-1 ali ne bi imao ništa protiv da promjenimo formaciju...

1408889_Chelsea.jpg

A on je ipak osvojio sa ovim kadrom :D Stvari stvarno jesu jednostavne...

Slazem se, ali mislim da nisi bio toliko aktivan na forumu ili samo nisi pisao, u ono doba kad se po Joseu pljuvalo i sto Oscar ili Pedrito ne znaju dodat loptu ili krenuti ofanzivnije u situacijama 1na1.. Puno cemo otic u proslost, za mene je greska i mislim da smo pozurili sto smo najurili Josea, ali svakom njegovo...

Bilo bi dobro da pokusamo Mikela zamijeniti za ovog Kantea iz Leicestera. Gledao sam ga nekoliko puta, izuzetan trkac i radnik u vezi, malen ali jak na lopti i zna dobro odigrati iz dubine, brzo se oslobadja i gradi napad sto mu je glavna prednost. Za squad igraca moglo bi biti fino osvjezenje, a ne mislim ni da bi nesto mnogo kostao. 24 godine ima.
Na ljeto cistku treba napraviti. Zato sto prije trenera naci da lagano kuje planove za sljedecu sezonu.

Ostat cemo bez stopera. Terry ako ode, cahill za qrca a i haman mu se ide a zouma kakav ce se vratit ne znamo.

Treba zamjena za ramiza se naci. Napadac ako pato bude za qrca. Ko god da dodje na mjesto trenera imat ce pune ruke posla da digne ovu ekipu na noge.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.