Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Formacija i igracki sastav prema misljenju forumasa

Istaknuti odgovori

4 minutes ago, chiba said:

Pa Penders nije uopšte sa ekipom ni krenuo na pripreme.....

smešno je to što već par sezona neki daleko slabiji timovi imaju bolja rešenja na poziciji golmana od nas

Kako ce krenuti kada jos nije dosao sa odmora?

• Odgovori 2,5 hilj.
  • Pregledi 164,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Zbog nedostatka analize gledao sam 5-6 poluvremena iz cijelog meca Brightona kako bih pokusao vidjeti neke stvari kao sto su formacija, igra sa i bez lopte, da li se presing igra i slicno. Gledao

• Drasticna razlika poredeci sa prve dvije utakmice. Sinoc Marescin pomocnik drzi tablet i cita shoutbox sa foruma i prenosi Maresci sta Hamco pise. Zato su momci i zagrizli na terenu.  

Objavljene slike

Za sada je ovo možda najbolja postava što imamo. Slažem se za Sancheza ali čini se da novog golmana nećemo dovoditi i imamo baš popriličan broj igrača koje moramo prodati do kraja mjeseca.

Igramo se igre: mi smo treneri, biramo 25 igrača da radimo sa njima, ostale uprava prodaje, šalje na posudbe i vraća u juniore.

U ponudi su:

Sanchez, Penders, Jorgensen, Slonina, Sharman-Love, Curd

James, Palestra, Gusto, Chavarria, Hato, Denner, Wiley, Emenalo

Lacroix, Colwill, Fofana, Disasi, Badiashile, Tosin, Sarr, Acheampong, Anselmino, Subuloye

Caicedo, Enzo, Henderson, Essugo, Lavia, Barco, Watson, Nicoll-Jazuli

Palmer, Rogers, Estevao, Mudryk, Quenda, Neto, Gittens, Kellyman, Paez, Walsh, Kavuma-McQueen

Joao Pedro, Welbeck, Delap, Jackson, Emegha, Guiu, Satpaev, D. D. Fofana, Mheuka, Washington

11 minutes ago, reLo said:

Sanchez, Penders, Slonina

James, Palestra, Chavarria, Hato

Lacroix, Colwill, Fofana, Anselmino

Caicedo, Enzo, Henderson, Essugo, Barco

Palmer, Rogers, Estevao, Quenda

Joao Pedro, Welbeck, Emegha

Ja ih 23 nabroja. Ostavio bih onda još Laviu i možda Mudryka. Ovo ostalo je sve za smeća.

Jest mi drago kad vidim da i drugi smatraju kao i ja da je Neto smece. Takodjer i Gusto.

Allah te nagradio relo

Iskočila mi vena na desnu slepoočnicu od umnog prenaprezanja

da li me oči varaju ili je i sin najvećeg tu medju odabranima :fantom: poslednji ostaci romanove vladavine 🤣

nama stvarno treba taj transfer ban na dve godine, bar će se stati na put ovoj rapsodiji, ovi kako seu krenuli, dovešće klub do bankrota

nije li lakše ovako

Sančez

Gusto ------Disasi-------Tosin-------Fofana

-----------Lavia---------------Henderson

Mudrik--------------------------------------Gitens

--------------Delap--------Velbek------------------

dream team

Penders, Sanchez, Jorgensen

James, Palestra, Hato, Chavarria

Lacroix, Colwill, Sarr, Acheampong (dovea bi još nekog)

Caicedo, Enzo, Henderson, Essugo, Barco (doveo bi još nekog)

Palmer, Rogers, Estevao, Quenda, Neto (prodao bih za cifru veću od 50M), Gittens,

Joao Pedro, Welbeck, Emegha

Nadam se za Estevao i Neta, ali Fofana je svaku startu do sad ko da ne Terry.

Vidjet cemo hajd, juce takodjer izjava Alonsa da je zadovoljan golmanima, da je Sanchez iskusan i slicno... ocekivao sam puno radikalnije poteze za neke igraca kada ne Alonso u pitanju. Nama ako Fofana, Sanchez i Neto budu igrali nema od nas nista.

8 hours ago, Kun Aguer0 said:

Dodaj samo jos igrace koje su jos kod nas u ekipi a nisu na toj listi cisto da imamo pregled cega sve treba da se otarasimo.

Imaš gore spisak od 50 igrača

On 8/7/2026 at 10:19 PM, Adi said:

Igramo se igre: mi smo treneri, biramo 25 igrača da radimo sa njima, ostale uprava prodaje, šalje na posudbe i vraća u juniore.

U ponudi su:

Sanchez, Penders, Jorgensen, Slonina, Sharman-Love, Curd

James, Palestra, Gusto, Chavarria, Hato, Denner, Wiley, Emenalo

Lacroix, Colwill, Fofana, Disasi, Badiashile, Tosin, Sarr, Acheampong, Anselmino, Subuloye

Caicedo, Enzo, Henderson, Essugo, Lavia, Barco, Watson, Nicoll-Jazuli

Palmer, Rogers, Estevao, Mudryk, Quenda, Neto, Gittens, Kellyman, Paez, Walsh, Kavuma-McQueen

Joao Pedro, Welbeck, Delap, Jackson, Emegha, Guiu, Satpaev, D. D. Fofana, Mheuka, Washington

• 4 sedmice kasnije...
  • 3 sedmice kasnije...

Lavija za sad je po onoj "mnogo zuji malo meda daje" ali ne mogu se nešto ljuti na njega, bar je trčao ako ništa drugo  i zdrav je čitave 4 utakmice :D

Alonso nema lidera u sredini, to mislim da je veliki problem, a čini mi se da ovaj novi štoper iako je izgleda dobra kupovina, nije prosto neko ko će štopera do sebe učini boljim, jbg

Kolvil, Ačempong, Hato, Fofana, svako od njih nagazna mina, samo je pitanje ko će koju utakmicu napraviti neki ispad nažalost

sledeća utakmica je neverovatno bitna zbog samopozdanja, kako igrača tako i trenera

plašim se da ako izgubimo, biće mnogo negativnog pisanja sa svih strana

nadati se nekoj ludoj utakmici, i da mi damo gol više

ne znam šta da kažem za formaciju što više nismo prežvakali, postali smo sami sebi dosadni više

baš nam fali trenutak da se malo sreća okrene na našu stranu

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.