24. juli24. jul comment_373560 4 minutes ago, chiba said: Pa Penders nije uopšte sa ekipom ni krenuo na pripreme..... smešno je to što već par sezona neki daleko slabiji timovi imaju bolja rešenja na poziciji golmana od nas Kako ce krenuti kada jos nije dosao sa odmora? Prijavi
26. juli26. jul comment_373661 On 7/24/2026 at 6:38 PM, Kun Aguer0 said: Da li je ovo trenutnih startnih 11 ? James i Colwill mogu biti startni samo u 10 utakmica Prijavi
2. august2. aug comment_373915 Jako je što ljudi prave ovako supertimove sa Mudrykom, igračem koji nije igrao 20 mjeseci, a kad je igrao bio je loš nadopingovan. Prijavi
2. august2. aug comment_373924 Mene baš zanima kako će on izgledati, čisto da vidim šta taj individualni rad bez ekipe mogu da naprave od igrača, doduše ne znam koliko je bio posvećen tome svemu, to je mali problem. Prijavi
7. august7. aug Popularna objava comment_374042 S imbecilom na golu nema hajra, taman poredao onu odbranu iz 04/05 sezone ispred. Prijavi
7. august7. aug comment_374046 Za sada je ovo možda najbolja postava što imamo. Slažem se za Sancheza ali čini se da novog golmana nećemo dovoditi i imamo baš popriličan broj igrača koje moramo prodati do kraja mjeseca. Prijavi
7. august7. aug comment_374047 Igramo se igre: mi smo treneri, biramo 25 igrača da radimo sa njima, ostale uprava prodaje, šalje na posudbe i vraća u juniore. U ponudi su: Sanchez, Penders, Jorgensen, Slonina, Sharman-Love, Curd James, Palestra, Gusto, Chavarria, Hato, Denner, Wiley, Emenalo Lacroix, Colwill, Fofana, Disasi, Badiashile, Tosin, Sarr, Acheampong, Anselmino, Subuloye Caicedo, Enzo, Henderson, Essugo, Lavia, Barco, Watson, Nicoll-Jazuli Palmer, Rogers, Estevao, Mudryk, Quenda, Neto, Gittens, Kellyman, Paez, Walsh, Kavuma-McQueen Joao Pedro, Welbeck, Delap, Jackson, Emegha, Guiu, Satpaev, D. D. Fofana, Mheuka, Washington Prijavi
7. august7. aug comment_374048 Sanchez, Penders, Slonina James, Palestra, Chavarria, Hato Lacroix, Colwill, Fofana, Anselmino Caicedo, Enzo, Henderson, Essugo, Barco Palmer, Rogers, Estevao, Quenda Joao Pedro, Welbeck, Emegha Ja ih 23 nabroja. Ostavio bih onda još Laviu i možda Mudryka. Ovo ostalo je sve za smeća. Prijavi
7. august7. aug comment_374049 11 minutes ago, reLo said: Sanchez, Penders, Slonina James, Palestra, Chavarria, Hato Lacroix, Colwill, Fofana, Anselmino Caicedo, Enzo, Henderson, Essugo, Barco Palmer, Rogers, Estevao, Quenda Joao Pedro, Welbeck, Emegha Ja ih 23 nabroja. Ostavio bih onda još Laviu i možda Mudryka. Ovo ostalo je sve za smeća. Jest mi drago kad vidim da i drugi smatraju kao i ja da je Neto smece. Takodjer i Gusto. Allah te nagradio relo Prijavi
7. august7. aug comment_374050 Iskočila mi vena na desnu slepoočnicu od umnog prenaprezanja da li me oči varaju ili je i sin najvećeg tu medju odabranima poslednji ostaci romanove vladavine 🤣 nama stvarno treba taj transfer ban na dve godine, bar će se stati na put ovoj rapsodiji, ovi kako seu krenuli, dovešće klub do bankrota nije li lakše ovako Sančez Gusto ------Disasi-------Tosin-------Fofana -----------Lavia---------------Henderson Mudrik--------------------------------------Gitens --------------Delap--------Velbek------------------ dream team Prijavi
8. august8. aug comment_374055 Penders, Sanchez, Jorgensen James, Palestra, Hato, Chavarria Lacroix, Colwill, Sarr, Acheampong (dovea bi još nekog) Caicedo, Enzo, Henderson, Essugo, Barco (doveo bi još nekog) Palmer, Rogers, Estevao, Quenda, Neto (prodao bih za cifru veću od 50M), Gittens, Joao Pedro, Welbeck, Emegha Prijavi
8. august8. aug Popularna objava comment_374057 I Alonso poceo Estevao na klupi drzati, budel Neto ispred Estevao kada pocne liga od mene odmah Alonso out. Prijavi
8. august8. aug comment_374058 Ma ovo je da se vidi šta on može očekivati od neta, prva mu je tekma na pripremama. Više me zabrinjava Joao Pedro na poziciji 10ke. Prijavi
8. august8. aug comment_374059 Nadam se za Estevao i Neta, ali Fofana je svaku startu do sad ko da ne Terry. Vidjet cemo hajd, juce takodjer izjava Alonsa da je zadovoljan golmanima, da je Sanchez iskusan i slicno... ocekivao sam puno radikalnije poteze za neke igraca kada ne Alonso u pitanju. Nama ako Fofana, Sanchez i Neto budu igrali nema od nas nista. Prijavi
8. august8. aug comment_374082 Pa očito je svjestan da mora raditi s tim što ima i onda se mora tako i ponašati u izjavama. Prijavi
8. august8. aug comment_374086 Kako god okrenem Henderson višak, stavio bih Laviju umjesto njega. Penders Sanchez Sharman-Love James Palestra Lacroix Colwill Acheampong Sarr Chavarria Hato Caicedo Enzo Henderson Barco Essugo Palmer Rogers Estevao Gittens Quenda Mudryk Pedro Welbeck Emegha Prijavi
8. august8. aug comment_374087 Dodaj samo jos igrace koje su jos kod nas u ekipi a nisu na toj listi cisto da imamo pregled cega sve treba da se otarasimo. Prijavi
9. august9. aug comment_374092 8 hours ago, Kun Aguer0 said: Dodaj samo jos igrace koje su jos kod nas u ekipi a nisu na toj listi cisto da imamo pregled cega sve treba da se otarasimo. Imaš gore spisak od 50 igrača On 8/7/2026 at 10:19 PM, Adi said: Igramo se igre: mi smo treneri, biramo 25 igrača da radimo sa njima, ostale uprava prodaje, šalje na posudbe i vraća u juniore. U ponudi su: Sanchez, Penders, Jorgensen, Slonina, Sharman-Love, Curd James, Palestra, Gusto, Chavarria, Hato, Denner, Wiley, Emenalo Lacroix, Colwill, Fofana, Disasi, Badiashile, Tosin, Sarr, Acheampong, Anselmino, Subuloye Caicedo, Enzo, Henderson, Essugo, Lavia, Barco, Watson, Nicoll-Jazuli Palmer, Rogers, Estevao, Mudryk, Quenda, Neto, Gittens, Kellyman, Paez, Walsh, Kavuma-McQueen Joao Pedro, Welbeck, Delap, Jackson, Emegha, Guiu, Satpaev, D. D. Fofana, Mheuka, Washington Prijavi
1. septembar1. sep comment_374748 Ako Caicedo nije spreman i ako Enzo ode protiv Arsenala ovako nesto izvesti. Prijavi
16. septembar16. sep comment_375252 Ozlijedio se Pedro koji se nikad ne ozljeđuje. Prije toga Caicedo koji je uvijek bio zdrav. Ima li šta u Alonsovim treninzima šta mislite? Prijavi
16. septembar16. sep comment_375253 Isto tako Lavia odigrao više utakmica ove sezone nego u cijeloj karijeri, još se nije ozljedia. James se još nije ozljedia... Prijavi
16. septembar16. sep comment_375254 Lavija za sad je po onoj "mnogo zuji malo meda daje" ali ne mogu se nešto ljuti na njega, bar je trčao ako ništa drugo i zdrav je čitave 4 utakmice Alonso nema lidera u sredini, to mislim da je veliki problem, a čini mi se da ovaj novi štoper iako je izgleda dobra kupovina, nije prosto neko ko će štopera do sebe učini boljim, jbg Kolvil, Ačempong, Hato, Fofana, svako od njih nagazna mina, samo je pitanje ko će koju utakmicu napraviti neki ispad nažalost sledeća utakmica je neverovatno bitna zbog samopozdanja, kako igrača tako i trenera plašim se da ako izgubimo, biće mnogo negativnog pisanja sa svih strana nadati se nekoj ludoj utakmici, i da mi damo gol više ne znam šta da kažem za formaciju što više nismo prežvakali, postali smo sami sebi dosadni više baš nam fali trenutak da se malo sreća okrene na našu stranu Prijavi
17. septembar17. sep comment_375256 Mislim da i James nije trenirao sa prvim timom, Joao Pedro je sigurno out ali ne znam koja je povreda u pitanju. Sto se Lavie tice, niti puno zuji niti mnogo meda daje, samo eto gledamo ga na terenu umjesto pored njega Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.