Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Formacija i igracki sastav prema misljenju forumasa

Istaknuti odgovori

Ne ide Vilian ovde, nikako...

Može Ross Barkley kad smo kod Engleza, to bi bogovski bilo.

Sredina Matić, Loftus i Barkley. Pravo čelzijevski onako, ko u stara dobra vremena Essiena, Ballacka i ekipe. Hazard i Sterling na krilima i Kane u špicu. Odbrana beton.

• Odgovori 2,5 hilj.
  • Pregledi 164,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Zbog nedostatka analize gledao sam 5-6 poluvremena iz cijelog meca Brightona kako bih pokusao vidjeti neke stvari kao sto su formacija, igra sa i bez lopte, da li se presing igra i slicno. Gledao

• Drasticna razlika poredeci sa prve dvije utakmice. Sinoc Marescin pomocnik drzi tablet i cita shoutbox sa foruma i prenosi Maresci sta Hamco pise. Zato su momci i zagrizli na terenu.  

Objavljene slike

Može Ross Barkley kad smo kod Engleza, to bi bogovski bilo.

Sredina Matić, Loftus i Barkley. Pravo čelzijevski onako, ko u stara dobra vremena Essiena, Ballacka i ekipe. Hazard i Sterling na krilima i Kane u špicu. Odbrana beton.

I jos pravog trenera ostavit :D

Tako je, a ne ovog što je umjesto Shawa dovodio Felipea i Rahmana a umjesto Sterlinga Pedra ili Cuadrada. I što forsira Fabregasa ispred Loftusa, te Ivanovića mjesto Davea na desnoj strani.

Ostavit sam rekao :P

Pogrijesio je s rosterom bez daljnjeg, ali niko mi ne znamo kako se sve to odvijalo. Nije nikakav argument, ali je realno tako.

Shaw je vec izgubljena prilika, Sterling pogotovo. Nadam se da mozemo barem Barkleya ili Stonesa privuc.

Za Barkleya bih ponudio odma sto se ne moze odbit i dodji decko da igras. Uz rlca koji ce kad tad dobit pravu priliku, uf

Ma tesko da se ostvari to jer ima dosta ofanzivnih. Pedro je tek dosao, tesko da ode ubrzo, Willian i Hazard imaju sigurno mjesto u ekipi, eh sad iza, Barkley nije klasicni veznjak, igra dosta ofanzivnije iako moze igrati i malo defanzivnije.

Meni je zao sto Arda nije dosao jer je veliki radnik, uz Matica bi bio odlican a pored toga ima tehniku, snagu, upravo sto je potrebno za englesku ligu.

_____________Courtois____________

Rahman_____Zouma______Varane/Bonucci___Azpilicueta/Chiellini

________Pogba/Matic______Ramires/Mikel__________

Griezmann_______Fabregas/Sneijder__________Hazard/Willian

______________Benzema/Remy______________

150 mlijuna eura

Hehe, ali ovo bi bilo divota gledati. Benzema se ozlijedi, Griezmann ga zamjeni lako. Chiellini je još uvijek dobar u obrani, čvrst igrač. Bonucci dobar backup. Sneijder vrhunski backup, Pogba bi bio skup, ali prodamo par igrača da ublažimo štetu. 

Ja za Pogbu ne bih dao vise od 50 miliona da ga jebes.

To koliko bi ko dao je druga pjesma. Tržište diktira cijenu. I Pogba sigurno ne ide ispod 80 milja, a vrlo moguće oko stoje da će ići cifra.

Hehe, ali ovo bi bilo divota gledati. Benzema se ozlijedi, Griezmann ga zamjeni lako. Chiellini je još uvijek dobar u obrani, čvrst igrač. Bonucci dobar backup. Sneijder vrhunski backup, Pogba bi bio skup, ali prodamo par igrača da ublažimo štetu. 

Benzema može u Londonu jedino biti u Wandsworth zatvoru.

To koliko bi ko dao je druga pjesma. Tržište diktira cijenu. I Pogba sigurno ne ide ispod 80 milja, a vrlo moguće oko stoje da će ići cifra.

100 % pogotovo sto su transferi otisli u kurac. Medjutim za 100 miliona mogu se dovesti Draxler i Griezman recimo. To je samo primjer dvojice vrhunksih igraca naspram jednog.

100 % pogotovo sto su transferi otisli u kurac. Medjutim za 100 miliona mogu se dovesti Draxler i Griezman recimo. To je samo primjer dvojice vrhunksih igraca naspram jednog.

Po novom ugovoru, Grizman ima izlaznu klauzulu od 80 miliona evra.
Drakslera je Wolfsburg platio 35 miliona,što znači da on ispod 50 ne mrda nigde.

Po novom ugovoru, Grizman ima izlaznu klauzulu od 80 miliona evra.
Drakslera je Wolfsburg platio 35 miliona,što znači da on ispod 50 ne mrda nigde.

Cuj 80 miliona Griezman?! :O A bas sam se ponadao da cemo ga mozda na ljeto kupiti.

Cuj 80 miliona Griezman?! :O A bas sam se ponadao da cemo ga mozda na ljeto kupiti.

60 im bilo mnogo,čovek potpisao ugovor i tek sad Atletiko može da muze..

60 im bilo mnogo,čovek potpisao ugovor i tek sad Atletiko može da muze..

Pisi odmah PROPALO!

Al generalno transferi su otisli u kurac.Vise ne mozes kupiti formiranog igraca(citaj zvijezdu) ispod 60-70 miliona.

Volio bih da se nasi ponovo baziraju na Francusko trziste, tu smo vazda pogadjali sa transferima.Iako nisu medijski eksponirani, ne treba zaboraviti ni Njemce. Tu ima takodjer finih igraca a da nisu mnogo skupi.

Mozemo se pocastit zvijezdom na ljeto za te pare. I hocemo, siguran sam. Samo da ovi nasi hoce Reusa zapikirat, ali male su sanse za tu poziciju. Osim ako rlc ne uleti na centar, a nadjemo neko jeftinije rjesenje na stoperu

Ma ne moze Reus u Engleskoj nista, slab je on fizicki. Onaj Pieters iz Stokea bi ga izbacio van terena kad bi naletio na njega. I s Pedrom je greska, on jeste tehnicar ali je slab, to se vidi. Cuadrado isti slucaj.

Vise Kenedy ima sanse da napravi neku karijeru u Engleskoj nego ova tri.

Pisi odmah PROPALO!

Al generalno transferi su otisli u kurac.Vise ne mozes kupiti formiranog igraca(citaj zvijezdu) ispod 60-70 miliona.

Volio bih da se nasi ponovo baziraju na Francusko trziste, tu smo vazda pogadjali sa transferima.Iako nisu medijski eksponirani, ne treba zaboraviti ni Njemce. Tu ima takodjer finih igraca a da nisu mnogo skupi.

Sa Francuzima se nikad ne može fulati skoro, osim ako si Liverpool :-D. Imaju fantastičnu generaciju. Zato sam i stavio u svoj sastav četvoricu, to bi podiglo kvalitetu puno. Sa švabama, opet ne znam, zato jer sada igraju dosta na tehnikalije i ne vidim osim Kroosa, Scweinsteigera, Hummelsa i možda Mullera igrače koji bi odgovarali Premiershipu. Reus, Gotze, Ozil, Draxler mislim da ne mogu puno ovdje. Čak mislim ni da Klopp neće dovoditi Reusa na otok. 

Al Griezmann vrijedi minimum 60 mlijuna, ofenzivni allrounder, ne može biti desetka ala Sneijder, ali je brz i ubojit igrač, dobar work rate, olakšava ekipi puno zalaganjem naprijed. Trebali bi prodavati na ljeto i skupiti neku siću za njega, bit će vruća roba. Pogbi će padati cijena ako Juventus ne napravi neke zapaženije rezultate, ono finale prošle godine mu je diglo cijenu u nebesa. U obrani neke talijane imati, Chiellini je dosta podcijenjen igrač, mlati ko blesav i provocira, ali ima obranu u malom prstu, solidan i lijevi bek, a odličan stoper, rock in the back.

Pa opet smo u plusu zadnje 3 sezone, ne? Eto plasticni ti se bavi tim stvarima, draze mi je da razumijem igru nego da sam upoznat sa ciframa

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.