31. august 2015.11 god. comment_232308 Nama krila moraju da trce pravoliniski kao sto,sto radili Daf i Roben nekada ili ti sto su sada godinama u Bajernu radili Roben i Riberi. Mislim da bi stvarali dosta vise sansi i bili probojniji. Prijavi
31. august 2015.11 god. comment_232329 Nama krila moraju da igraju kao sto igraju u sotonu, dortmundu da razvuku odbranu, previse se ulazi u sredinu i onda sa puno igrača na malom prostoru ne možeš dobiti ništa Prijavi
31. august 2015.11 god. comment_232365 Naravno. A sad kad uzmes u obzir da su nasa dva krila, haz i pedro, bolji kreatori igre od fabregasa(barem trenutno) i williana, otuda dolazi to sto mi radimo. Hazz ne zna ni sam vise sta igra, a pedro dosao na krilnu poziciju, a sta igra? On i Hazz igraju prednjeg veznog, a Willian im smeta. Mislim wtf????? Prijavi
31. august 2015.11 god. comment_232440 Riberi i Roben trče pravolinijski? Majko mila ko sve gleda fudbal danas... Prijavi
31. august 2015.11 god. comment_232450 Znači naša nova obrana je: AZPILICUETA --- ĐILOBOĐI --- ZOUMA --- RAHMAN Tri crnca u obrani. Prijavi
31. august 2015.11 god. comment_232459 Taktika tri crnca skinu šorc i gaće i ganjaju protivničke igrače koga prvog stigu zaćeraju mu ga. Prijavi
31. august 2015.11 god. comment_232502 Taktika tri crnca skinu šorc i gaće i ganjaju protivničke igrače koga prvog stigu zaćeraju mu ga. Hahahahahahahaha svaka cast Prijavi
31. august 2015.11 god. comment_232506 Znači naša nova obrana je: AZPILICUETA --- ĐILOBOĐI --- ZOUMA --- RAHMAN Tri crnca u obrani. I Mikel zadnji vezni Prijavi
24. septembar 2015.11 god. comment_235700 Terry, Ivanović, Mikel, Ramires, Willian - OUT, bench, bilo šta ali prva postava, ne hvala, otkucao sat, sankcije potrebne. Kao prvo, potrebno odriješiti kesu a pod tim mislim, na dovođenje WC igrača, ponajviše zbog činjenice, kako su potrebni, u prvih XI... Stones/Marquinhos, Alaba/Rodriguez, Pogba/Veratti, Berardi/Keita/Fekir... Auh, mašta radi svašta. :D Kako god, izvodljiva pojačanja, msm realno, tko odbija unosnu ponudu otočkog prvaka? Starkelje iksiraš, podmladiš momčad s vrhunskim imenima, uspjeh zagarantovan, od stare slave se, nažalost, ipak ne živi. Prijavi
24. septembar 2015.11 god. comment_235714 Markinjos, Alaba, Verati i Pogba izvodljivi ? Ajde banujte me, za stalno, ko BOga vas molim... Prijavi
24. septembar 2015.11 god. comment_235718 Stupid troll. :-@ Upraćen sa špekulacijama, ipak, vidljivo, nažalost nisi, počevši od činjenice, da se mlađahni Marquinhos, već drugu sezonu, dovodi u kontekst, a Pogba, eruptirajuća bomba, ovo ljeto, dan-noć target, po čemu, pogriješih toliko, pa dobih ironičan komentar? PS. Navedoh želje, naravno, kosa crta - značaj, ne dvojac, bar jedan, razumiješ? Auh, mašta radi svašta. :D Naočale, leće, koristiš li, slučajno išta, od navedenog? Naravno, potvrdan odgovor, razumijem, u suprotnom, neškolovani, mučki provokator. Prijavi
24. septembar 2015.11 god. comment_235734 Kad pogledaš jesu realna, samo mi zadnja trojka, berardi,fekir, keita ne paše, ne bih se na njih oslanjao, dok npr. Rodriguez,Pogba, Marquinhos i nije toliko nemoguće Prijavi
25. septembar 2015.11 god. comment_235761 Kad ste pre zaboravili da su nam uvalili korpe i Everton i PSG i Pogba? Prijavi
25. septembar 2015.11 god. comment_235765 Fekir je strašan. Jeste li vi gledali kako igra taj momak? Prijavi
25. septembar 2015.11 god. comment_235766 Jeste ali lik se dobro povredio,meni u takvm slucajevima odmah padne mrak na oci :D Prijavi
25. septembar 2015.11 god. comment_235768 Pa bolje dovesti njega poslije povrede, jer kakva nam je uprava čekaće zadnji dan i dovesti nekog Đuruđunđija iz Francuske lige da nam igra ofanzivnog veznog. Prijavi
25. septembar 2015.11 god. comment_235817 Ovoljetna korpa, šta očekivati naredne godine, Bog zna, zar ne? Skauting loš posao radi, pogotovo, u ovoj sezoni, ne baš kvalitetan izbor, na brzinu. Pretek talentovanih fudbalera, širom Europe, navedeni, pa s pravom, rekao bih, da spadaju, u top 10. Možda bih, usput, naveo, Brandta, Tielemansa, Meyera i Goretzku... Naravno, misleći na moguća imena. Prijavi
25. septembar 2015.11 god. comment_235819 Iz schalkea ce biti sve dostupno, a Goretzka jos nije na tom nivou, bit ce u buducnosti sigurno prejak, ali nije za nas jos. Prijavi
25. septembar 2015.11 god. comment_235823 Upravo to, a mlađahni Draxler tipičan dokaz, ipak, uprava bombastičnim sumama, ne može dati negativan odgovor. Prijavi
25. septembar 2015.11 god. comment_235824 Samo zamena za Fabregasa, i tim ce izgledati kao preporodjen. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.