Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Formacija i igracki sastav prema misljenju forumasa

Istaknuti odgovori

Nama krila moraju da trce pravoliniski kao sto,sto radili Daf i Roben nekada ili ti sto su sada godinama u Bajernu radili Roben i Riberi.

Mislim da bi stvarali dosta vise sansi i bili probojniji.

• Odgovori 2,5 hilj.
  • Pregledi 164,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Zbog nedostatka analize gledao sam 5-6 poluvremena iz cijelog meca Brightona kako bih pokusao vidjeti neke stvari kao sto su formacija, igra sa i bez lopte, da li se presing igra i slicno. Gledao

• Drasticna razlika poredeci sa prve dvije utakmice. Sinoc Marescin pomocnik drzi tablet i cita shoutbox sa foruma i prenosi Maresci sta Hamco pise. Zato su momci i zagrizli na terenu.  

Objavljene slike

Naravno. A sad kad uzmes u obzir da su nasa dva krila, haz i pedro, bolji kreatori igre od fabregasa(barem trenutno) i williana, otuda dolazi to sto mi radimo. Hazz ne zna ni sam vise sta igra, a pedro dosao na krilnu poziciju, a sta igra? On i Hazz igraju prednjeg veznog, a Willian im smeta. Mislim wtf?????

Taktika tri crnca skinu šorc i gaće i ganjaju protivničke igrače koga prvog stigu zaćeraju mu ga.

Hahahahahahahaha svaka cast

Znači naša nova obrana je:

AZPILICUETA --- ĐILOBOĐI --- ZOUMA --- RAHMAN

Tri crnca u obrani.

I Mikel zadnji vezni

• 4 sedmice kasnije...

Terry, Ivanović, Mikel, Ramires, Willian - OUT, bench, bilo šta ali prva postava, ne hvala, otkucao sat, sankcije potrebne. Kao prvo, potrebno odriješiti kesu a pod tim mislim, na dovođenje WC igrača, ponajviše zbog činjenice, kako su potrebni, u prvih XI... 

Stones/Marquinhos, Alaba/Rodriguez, Pogba/Veratti, Berardi/Keita/Fekir... Auh, mašta radi svašta.  :D

Kako god, izvodljiva pojačanja, msm realno, tko odbija unosnu ponudu otočkog prvaka? Starkelje iksiraš, podmladiš momčad s vrhunskim imenima, uspjeh zagarantovan, od stare slave se, nažalost, ipak ne živi.

Stupid troll.  :-@

Upraćen sa špekulacijama, ipak, vidljivo, nažalost nisi, počevši od činjenice, da se mlađahni Marquinhos, već drugu sezonu, dovodi u kontekst, a Pogba, eruptirajuća bomba, ovo ljeto, dan-noć target, po čemu, pogriješih toliko, pa dobih ironičan komentar? 

PS. Navedoh želje, naravno, kosa crta - značaj, ne dvojac, bar jedan, razumiješ? 

Auh, mašta radi svašta.  :D 

Naočale, leće, koristiš li, slučajno išta, od navedenog? Naravno, potvrdan odgovor, razumijem, u suprotnom, neškolovani, mučki provokator.

Pa bolje dovesti njega poslije povrede, jer kakva nam je uprava čekaće zadnji dan i dovesti nekog Đuruđunđija iz Francuske lige da nam igra ofanzivnog veznog. 

Ovoljetna korpa, šta očekivati naredne godine, Bog zna, zar ne? Skauting loš posao radi, pogotovo, u ovoj sezoni, ne baš kvalitetan izbor, na brzinu. Pretek talentovanih fudbalera, širom Europe, navedeni, pa s pravom, rekao bih, da spadaju, u top 10. Možda bih, usput, naveo, Brandta, Tielemansa, Meyera i Goretzku... Naravno, misleći na moguća imena. 

Upravo to, a mlađahni Draxler tipičan dokaz, ipak, uprava bombastičnim sumama, ne može dati negativan odgovor. 

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.