10. oktobar 2015.10 god. comment_237489 Da se samo Jose pita oko transfera, bilo bi sigurno drugacije. Odlican post, i za Wanyamu, a za Isca da ne pricam bezveze. To nam treba ko sunca zemlji. Sto se tice mladih igraca, mislim da puno ocekujes i puno trazis. Nebitno sto je Jose na klupi... Uglavnom konstruktivan post hahaPoslano sa mog GT-I9301I koristeći Tapatalk Prijavi
10. oktobar 2015.10 god. comment_237491 Ja sam u potpunosti siguran da bi nasa igra prema naprijed bila bar 50 % bolja da nam igraju pravi bekovi na svojim pozicijama.Nadam se da cemo u narednom periodu na tim pozicijama najvise reagovati.Nadam se samo da Azpi nije izgubio osjecaj igranja na poziciji desnog beka. Prijavi
10. oktobar 2015.10 god. comment_237495 Wisey bi da dovede Isca, ali da i da sansu Bogi, kaaaaakoooooooooooooooooooo, majke mi k'o da sezona traje 4 godine, pa ima ono tekmi toliko. Dali bi i mi svima sansu wisey, ali ne ide to tako jebes me. Prijavi
10. oktobar 2015.10 god. comment_237504 Ima sasvim dovoljno prostora da se oprobaju mladi igrači, samo Mourinho forsira iste ljude do iznemoglosti. Prijavi
10. oktobar 2015.10 god. comment_237505 Wisey bi da dovede Isca, ali da i da sansu Bogi, kaaaaakoooooooooooooooooooo, majke mi k'o da sezona traje 4 godine, pa ima ono tekmi toliko. Dali bi i mi svima sansu wisey, ali ne ide to tako jebes me. Uz normalnu rotaciju sve je moguće. A ne da Hazard, uz sve utakmice u ligi igra i kupove protiv pajsera iz treće/četvrte lige. Prijavi
13. oktobar 2015.10 god. comment_237752 Upravo si mi odgovorio na pitanje o Costi u njegovoj temi ali na poprilicno duhovit nacin :D Prijavi
13. oktobar 2015.10 god. comment_237753 Otprilike: Kapiten Dave. Pa na ovo bih samo Isca ili Kokea umjesto Oscara, njega u rotaciju. I dovesti u konkurenciju tog stopera Stonesa ili Marquinhosa. RLCa necu da diram, mada on jos treba da dokaze. Mnogo Za mene bi to bila top momcad Poslano sa mog GT-I9301I koristeći Tapatalk Prijavi
13. oktobar 2015.10 god. comment_237755 Vodio sam čak računa da u ekipi imamo 5 visokih igrača, po kriterijima našeg trenera :D Tu su Cahill, Zouma, Matić, Loftus i Amazonac. PS. slažem se za Stonesa i Isca, to bi bila vrhunska ekipa sa čak i odličnom klupom (Cahill, Terry, Ramiz, Willian, Oscar, Remy, Falcao +mladi igrači) Prijavi
23. oktobar 2015.10 god. comment_238692 Mogao bih pisati svoje zelje na ove upitnike, ali nema potrebe. Moze Pedro pokriti ovo desno krilo, a za lijevog beka pojma nemam sta reci, jer mi ovaj Baba izgleda tanko skroz. Matic uz RLC kroz 2-3 sezone bi bio toliko strasan tandem da bi vezni red gorio svaku tekmu. RLC sa svojom tehnikom, staminom, sposobnoscu da vodi tim, odlican box to box igrac koji moze izrasti u jednog od najboljih na svijetu sto se te pozicije tice. Matica koji je vec sad medju najboljim u svojim zadacima. Ispred njih jedan odlican tehnicar, sa sjajnim driblingom, savrsenim. Ne mora to biti Isco, ali o njemu sad pricam i ogromna mi je zelja. Costa je dovoljno dobar kvalitet za ovakvu ekipu i ne bi bilo potrebe traziti drugo rjesenje. Na beku traziti igraca koji je sposoban igrati u oba pravca. I promijeniti sistem i ukljuciti ih vise prema naprijed.Ovako kako mi igramo, mislim da bi Azpi moga igrati najmanje tri dana.Sjecate se one sprintove u 80im 90im minutama.Jer u napadu mu je stavljena granica bukvalno. Azpi je odlican u odbrani, ali nije jebeni promasaj u napadu. Tehnika mu je za kurca, ali zna odigrati dupli pas, sutnuti povratnu na 16, ima ubacaj. Izbalansiran igrac :D Slabo se to koristi kod Josea i to je jedna od stvari koje mu najvise zamjeram. Uz neigranje RLCA i forsiranje Cesca. Zar je ovo toliko tesko, zar niko ovako ne razmislja....... Od onih koji bi trebali jbt Prijavi
23. oktobar 2015.10 god. comment_238693 Samo jos umjesto Cahila dovesti jos jednog stopera i to da je tehnicki pismen stoper koji nece na svaki iole jebeni pritisak vracati loptu golmanu da je ovaj ispuca vec da moze odigrati i pas prema naprijed,zadrzati loptu u nogama,pokusati iznjeti prema naprijed.Tu bi nam Stones dobro dosao. Prijavi
23. oktobar 2015.10 god. comment_238695 Kakav Stones, pa ne bih ga uzeo nema šanse, ovi nas levatili ko najveće debile i mi ćemo na kraju uzeti i preplatiti im igrača. Ne iz principa! Prijavi
23. oktobar 2015.10 god. comment_238697 Ma pusti ti to,uzeti ga i imati igraca za narednih 10 godina zajedno sa Zoumom. Prijavi
23. oktobar 2015.10 god. comment_238699 A jebiga, gledao sam iole realnu situaciju. A kad bih birao, tu bi definitivno Varane isao. Kakav Stones prije njega... Prijavi
24. oktobar 2015.10 god. comment_238756 Na ljeto bi trebalo Griezmanna i/ili Lacazettea dovesti, Varane na stopera. Prodati Oscara. Sasvim dosta Prijavi
24. oktobar 2015.10 god. comment_238768 Na ljeto bi trebalo Griezmanna i/ili Lacazettea dovesti, Varane na stopera. Prodati Oscara. Sasvim dosta Druze Oskar treba da se proda i na poziciji desetke treba forsirati Loftus Cika. Prijavi
8. decembar 2015.10 god. comment_243414 _____________Courtois____________ Dave_____Zouma______Stones___Shaw ________Loftus______Matic__________ Sterling_______Willian__________Hazard ______________Kane______________ Uu kakav bi ovo atomski sastav bio :D Prijavi
9. decembar 2015.10 god. comment_243415 _____________Courtois____________ Dave_____Zouma______Stones___Shaw ________Loftus______Matic__________ Sterling_______Willian__________Hazard ______________Kane______________ Uu kakav bi ovo atomski sastav bio :D Otkud Kane? Umesto njega Lukaku, De Bruyne umesto Sterlinga ili Williana. :D Da je bilo pameti samo. Prijavi
9. decembar 2015.10 god. comment_243416 Englez. :D A bolji mi je od Lukakua 2 puta igrač, i mislim da bi bio pravi napadač za ovaj tim. Prijavi
9. decembar 2015.10 god. comment_243417 Pa dobro, ograničio sam se samo na igrače sa kojima smo se povezivali. :D Vreme će pokazati ko je bolji od njih dvojice, za sad Lukaku prednjači. Prijavi
9. decembar 2015.10 god. comment_243418 Prednjači samo po brojevima, Kane je puno kompletniji igrač. Bolji pregled igre, tehnika, igra glavom iako je niži od Lukakua, zna s obje noge, puno radi defanzivno itd.. Jedina razlika što je Kane malo kasnije zaigrao i dobio priliku, al eto vidjećemo u budućnosti kako će se razvijati obojica. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.