11. decembar 2015.10 god. comment_243619 Trziste u januaru je mizerno, posebno kada smo u ovolikom blatu. Mozemo se nadati pojacanjima tipa Teseira, i to ako ga niko drugi nece, ali ozbiljni igraci, iz jakih liga su nam trenutno nedostupni. Doduse, kao friski prvaci Engleske doveli smo Falkaa... Prijavi
11. decembar 2015.10 god. comment_243621 Trziste u januaru je mizerno, posebno kada smo u ovolikom blatu. Mozemo se nadati pojacanjima tipa Teseira, i to ako ga niko drugi nece, ali ozbiljni igraci, iz jakih liga su nam trenutno nedostupni. Doduse, kao friski prvaci Engleske doveli smo Falkaa... Doveli smo lani i Toresa, sta hoš... :D Prijavi
11. decembar 2015.10 god. comment_243622 Doveli smo lani i Toresa, sta hoš... :D Napadaca, ne maskotu.... Prijavi
16. decembar 2015.10 god. comment_244070 U kolikom smo kurcu, ja da sam trener nema te situacije, varijante koju ne bih isprobao. Taman da i Kurtonju stavim u napad ako treba. Sto jest jest, ali zanima me zasto se nije pokusalo na promjenu formacije, jel to 4-2-3-1 jedina formacija na svijetu?! Ok, pokusao je kao sa Hazardom u napadu, ali ako vec imamo problema u realizaciji, zasto ne pokusati sa dva napadaca? Takodje nam je i odbrana u kurcu, nemamo adekvatne bekove tj. brze i prodorne.Zasto ne pokusati sa 3-5-2 formacijom gdje bi nam bocni igraci bili vise krila nego bekovi? Ili zasto limitirati Azpi i zabraniti mu preci centar terena?! Zasto ne probati 4-4-2 dijamant u sredini?! Bilo staaaa?! Mozda i lupetam gluposti, ali prosto me zanima, jel se mora konstatno igrati 4-2-3-1 jebem joj ja mater.Jel mora Azpi igrati non stop lijevo, Willian desno, Costa u napadu? Zasto ne probati sa RLC-om, Kenedijem, Traoreom? Mnogo pitanja na koja ne znam odgovor ali znam da bez i najmanjeg rizika nema hljeba ni u jednom poslu. Prijavi
18. decembar 2015.10 god. comment_244338 Ja neću pričati o postavi i formaciji, pišem u ovu temu jer se ona tiče svih igrača. Kao što je rekao jedan engleski navijač, igrači se sada trebaju dobro pogledati u ogledala. Nema više skrivanja. Otjerali ste našeg najdražeg menadžera, ikonu kluba jer ga niste slušali. Ono kada je Mourinho rekao da su ga izdali svi su napravili neku frku, a većina jedva dočekala. Što je on s time htio reći. Ja se pripremam 5 dana za jednu utakmicu, taktički sve pređem, predstavim vam to savršeno i vi to ne ispunite. Kako bi se vi osjećali? Ja bi se osjećao izdano. Znači da se ubijam 5 dana za ništa. Znam da će netko reći nije za ništa, za 12M godišnje se ubijaš. E pa ako mislite da oni to rade zbog novca onda ste stvarno daleko iza po razmišljanju. Tako da igrači moji, sada je sve na vama. Prijavi
18. decembar 2015.10 god. comment_244350 Ja se uopce ne slazem sa tom tezom da su igraci nesto izdali ili da su pravili pobunu. Do jucer je bilo vjerovati u njega i igrace. Ne moze on istovremeno pricati kako igraci nemaju jak mentalitet i karakter, prevedeno da su pickice a onda govoriti da ti isti ljudi organiziraju pobune. Neko bez jakog karaktera i neko ko je pickica nije u stanju toliko veliku stvar napraviti. Zar vi mislite da su jedan Oscar ili Matic takvi tipovi koji prije svega imaju inteligenciju pa onda hrabrost da pokusaju svrgnuti velikog Mourinha? Pa znaju oni dobro kolika je fama oko tog covjeka, Villas-Boas je nula naspram njega. A tad su pobunu predvodili igraci poput Lamparda, Colea i Terrya. Jednostavno ekipa se zasitila njegovog pristupa i pritiska koji covjek non stop vrsi, haosa koji konstantno uzrokuje u i oko kluba. Izdrzali su tu jednu sezonu radi viseg cilja (titule) ali poslije toga je puklo naravno. Previse taktiziranja, samohvale, arogancije i napadanja vlastitih momaka. Potpuno je normalno da igraci osjete lagano zasicenje takvim odnosom, a i da se zasite od gusenja napadacke igre koje bismo mogli stvoriti. Vrijeme je konacno da ovaj klub prestane zivjeti u sjeni Mourinha i da se okrenemo buducnosti. Nazalost, imali smo veliku priliku za to poslije Lige Sampiona kad smo imali legendu kluba kao managera i sansu da stvorimo vlastitog managera, da okrenemo novi list, medjutim sada moramo sve ispocetka. Prijavi
18. decembar 2015.10 god. comment_244351 Ne znam šta bi ti rekao. Ne mora biti ni da sam ja upravu, a ni da si ti. Samo znam da je Mou rekao da se pripremao za ovu utakmicu 4 dana. Da Leicester zabija golove na 4 načina. Pokazao je svojim igračima sva 4 načina i pripremio ih na njih. Kao što je i sam rekao, kod drugog pored Mahreza su trebala stajati 2 igrača, a ne samo Azpilicueta. Za mene je to the end of story. Niste napravili kako vam je trener rekao, šta dalje. Ne može on ući umjesto vas i igrati za vas. Tko zna šta je sve bilo iza kulisa. Za ovo znamo jer je Mou nerijetko iznosio dosta toga u javnost. Prijavi
18. decembar 2015.10 god. comment_244352 Upravo to ti govorim. Sto im nije rekao kako da mi dadnemo gol Leicesteru? Sto ce nam krilo i bek u nasem 16-ercu a gubimo 1:0?Jebo to, Leicester i takve ekipice trebaju da se prilagodjavaju nama i da oni paze kako ce zaustaviti nas napad. Ne kazem da treba zanemariti bilo kojeg protivnika ili potcijeniti ali takav mentalitet trenera je jako zamarajuci za igrace, pogotovo ofanzivce i sredinu terena. Mi protiv ovakvih ekipa moramo igrati puno bolje i uciniti da se oni brane konstantno. Probijati bunkere, pritiskati visoko i stvarati sanse.Na kraju krajeva, ako su postojale te krtice i ako je znao ko su, zasto ih nije zamijenio drugima?Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk Prijavi
18. decembar 2015.10 god. comment_244355 nznm vi recite sta ocete al igraci se nisu ni zalagali ni trcali ni grizli kao prije ako to nije do njih onda nznm do koga je a to su nacini kojima sabotiras trenera, neces autogolovima ili radenjem penala, ljudi moji mi smo ispadali presmijesni sacemo viit o cemu je rijec bila Prijavi
18. decembar 2015.10 god. comment_244356 Gus ce morati da izmeni sistem igre u naredne dve nedelje,posto ovaj sistem gde bekovi vode glavnu rec ne funkcjonise,ocekujem mnogo agresivniji fudbal. Prijavi
20. decembar 2015.10 god. comment_244635 Da Matic prestane sada i odmah da se zajebava, da Fabregas zaigra kako dolikuje ili da se da sansa RLCu, i ova 4-3-3 deluje kao da moze da zavrsi posao do kraja sezone. Prijavi
21. decembar 2015.10 god. comment_244860 Ovaj pičvajz koji sam smislio u trku kontam i da ne bi bio loš, ne znam koliko bi se Kenedy snašao u sredini, ali mislim da bi to bilo svakako bolje od Fabregasa. Naravno od ovoga nema ništa, ali lijepo je maštati. Courtois Azpi - Zouma - Terry - Baba RLC - Matic - Kenedy Willian - Remy - Hazard Prijavi
25. decembar 2015.10 god. comment_245336 Ovo nije moje mišljenje, nego nekog novinara koji kaže da bi Chelsea pod Hiddinkom ovako trebao izgledati: Da će biti puno ofenzivniji nego pod Mourinhom. Prijavi
26. decembar 2015.10 god. comment_245433 Protiv Junajteda bih izveo ovako nešto, uzimajući u obzir (ne samo) današnje predstave naših igrača: Courtois Azpilicueta - Zouma - Terry - Baba Mikel - Loftus-Cheek Pedro - Willian - Hazard Remy Prijavi
27. decembar 2015.10 god. comment_245580 Bas mi se svidja, i ja bih isto, od igraca do igraca. Prijavi
27. decembar 2015.10 god. comment_245586 Još samo Traore umjesto Pedra i Kenedy umjesto Williana. Prijavi
27. decembar 2015.10 god. comment_245587 Još samo Traore umjesto Pedra i Kenedy umjesto Williana. Zasto izbaciti naseg najboljeg igraca ove sezone?Pa i protiv Watforda asistencija u stilu Xavija, svaki korner nam bio opasan.... Sto nekad makar ne budes realan? Prijavi
30. decembar 2015.10 god. comment_245824 Willian je dobar, ali 98% njegovog doprinosa se zasniva na prekidima. Ostalo uglavnom koristi da uspori napad i nekad prođe driblingom u desno. Sent from my Nexus 4 using Tapatalk Prijavi
30. decembar 2015.10 god. comment_245827 Willian ima brzinu sa loptom i bez lopte. To bi trebali iskoristiti. Ne bih ja njega prodavao. Oscar je vec druga prica. Njega treba prodati.Poslano sa mog SM-G900F koristeći Tapatalk Prijavi
30. decembar 2015.10 god. comment_245829 Zasto izbaciti naseg najboljeg igraca ove sezone?Pa i protiv Watforda asistencija u stilu Xavija, svaki korner nam bio opasan.... Sto nekad makar ne budes realan? Zbog ovog: Willian je dobar, ali 98% njegovog doprinosa se zasniva na prekidima. Ostalo uglavnom koristi da uspori napad i nekad prođe driblingom u desno. Sent from my Nexus 4 using Tapatalk Prijavi
30. decembar 2015.10 god. comment_245835 Kao prvo nije istina da je lik ove sezone bio dobar samo iz prekida. Bio je i u polju dobar, imao i nekoliko asist. ukratko bio je najbolji nas igrac ove sezone. To sto su drugi bili karina, ne umanjuje Willianove igre ove sezone. Shvatam da nije WC igrac, ali ne mozes u ekipi imati svih 11 WC igraca. Taman i da dovedemo igraca koji je bolji od njega na toj poziciji, ja njega ne bih prodavao. Ima ako nista mjesta na klupi i da ulazi kao rezerva ili u slucaju povreda ili odmaranja nekih igraca da uskoci. Kao sta Adis kaze, moze se iskoristiti u mnogo cemu Willian, za razliku od obrvičara. Prijavi
30. decembar 2015.10 god. comment_245857 Koliko god post bio dobar, cim dodjem do ovog "WC" mogu samo da se smejem. Prijavi
2. januar 2016.10 god. comment_246012 Kao sta Adis kaze, moze se iskoristiti u mnogo cemu Willian, za razliku od obrvičara. Ovo. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.