25. septembar 2015.11 god. comment_235826 zaamjena za fabregasa - RLC, al ja bi više svršavo na tielemansa jer lik je zmaj od igrača Prijavi
25. septembar 2015.11 god. comment_235828 Tielemans - one for the future. U ovom trenutku, pod must - klasni vezista, tipujem Pogbu, ili Modrića. Prijavi
25. septembar 2015.11 god. comment_235844 Kakav Modric, igra 2 mjeseca, pa 2-3 ne igra :D Zato su i doveli Kovacica. Prijavi
25. septembar 2015.11 god. comment_235848 Tipičan quote, i slični komentari, kao pred dolazak Fabregasa na SB, pa stvori totalni kontrast. Prijavi
25. septembar 2015.11 god. comment_235849 DA je zeleo, Pogba bi vec bio igrac Celsija. COvek hoce samo u Barselonu, i ta je prica zatvorena. Zamena za Fabregasa ne moze biti RLC, jer su njh dvojica potpuno razlicit tip igraca. Ruben je mnogo blizi Maticu. DOduse, ima ovaj tim i Seskovog naslednika u mladjim kategorijama, al to je vec naucna fantastika, i ovo sto gledamo je mnogo. Fekir je izuzetan igrac, ali pozicije koje on pokriva, pokriva i nas Kenedi, a decko sve vise pokazuje da minute dobija s pravom, tako da nema potrebe za tom akvizicijom, buducnost je vec tu, Prijavi
25. septembar 2015.11 god. comment_235852 Iksiraš ključne prošlogodišnje igrače, i očekuješ abnormalnu prodaju, ponajboljeg igrača, u rosteru, misleći na Pogbu...? Klasični tračevi glede Barcelone, ništa konkretno, reče Raiola. Kenedy sadrži nešto spešl, poseban šmek, vrlo primamljiv igrač, s odličnim predispozicijama, s pravom bih rekao, u budućnosti član prvog tima, mada stopirao bih sebe, prisjetih se prošlogodišnjih wonderkida. Prijavi
25. septembar 2015.11 god. comment_235860 Očekujem da se maneš teatralnosti, i napišeš nešto konstruktivno, sem svojih pukih želja, zasnovanih ni na čemu... Prijavi
25. septembar 2015.11 god. comment_235870 Tipičan quote, i slični komentari, kao pred dolazak Fabregasa na SB, pa stvori totalni kontrast. Pa realno, ima covjek vec 30tak godina, a povrede sve cesce, prosle sezone vise od pola sezone nije igrao zbog povrede, i ove je bio malo povrijedjen, nema logike ga dovoditi. I tema nisu zelje, vec kako bi sastavio tim od sadasnjih. Prijavi
25. septembar 2015.11 god. comment_235886 Huh, duboko u off-topicu, nek' halali administracija. :D Rekoh, i potpisujem, ogroman apgrejd, u igri Luka, kao igrač Chelsea. Ozljede su sastavni dio karijere, ovisi od sreće, ni prvi, ni zadnji, zar ne? Pregršt igrača sličnu 'istoriju ponavlja, pa nastavlja briljirati, stoga, ne brinem, u njegov povratak. Želje su jedno, mogućnosti drugo... Vezan za dugogodišnji ugovor, stoga, lock temu. Prijavi
27. septembar 2015.11 god. comment_236170 Hajde da se i ja malo poigram, da pokušam nešto. Čisto za sledeću tekmu, Kul su mi ovi bijeli dresovi pa sam njih stavio. Dakle evo formacije, 4-3-3 inače nisam neki hardcore ljubitelj, ali eto. Odbrana, dakle, brzi bekovi, može im se dati sloboda, koliko toliko ne previše, kontre nas ubijaju zasad, iako su brzi bekovi ne ići grlom u jagode. Eh da, zamijenite sebi u glavi mjesto Matiću i Ramizu, čisto da se lakše ovo shvati. Počeo bi sa njima dvojicom tu u sredini, Ramiz može nadopuniti nedostatke i šupljine u odbrani, koliko toliko, ima brzinu ima tu izdržljivost i snagu, može se pokušati nešto novo, također bi mu dao slobodu da se nekada ubaci i iz drugog plana eventualno na desno krilo kod oscara, kada bi se oscar povukao u sredinu, na cescovo mjesto a cesc malo nazad, znate na šta ciljam, sezone kada je Ramiz zabijao i ulazio iz drugog plana, wajz najbolje zna na šta mislim. Falcao je tu, iz razloga koji sam naveo u jednoj temi, nije izolovan na krilu kao što su to Remy i Costa, on stoji tu u sredini, Poacher menadžerski rečeno, kontam da bi to dalo prostoru i hazardu po krilu da pokuša svojim prodorima da mu namjesti koji gol, da se dese one akcije iz prošle sezone. Dakle to je to, ukratko, Oscar je tu, po mom ukusu, sviša mi se kod njega taj one-touch fudbal, viđam takvih situacija kod njega puno... Prijavi
29. septembar 2015.11 god. comment_236511 Da sam ja trener u sljedecoj tekmi bi istrcali sljedecih 11:Asmir na golu Odbrana: Dave-Zouma-Terry-RahmanVeza: Matic, Loftus i OscarNapad: Pedro, Falcao, HazardKapiten Terry, zamjenik Dave.Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk Prijavi
30. septembar 2015.11 god. comment_236558 Cinjenica je da bi formacija s covekom vise u vezi znatno popunila rupe, cak i u odbrani, al jbg sad. Da Matiicu daju samo taj prostor od odbrane do sredine, umesto sto krpi gde stigne, a da dvojac ispred njega, uz podrsku krila preuzme manevar, sve bi to mnogo bolje izgledalo. Btw, Wajz mora da gura Ex Tigrea, mnogo je 15 golova :D Prijavi
30. septembar 2015.11 god. comment_236561 Da sam ja trener u sljedecoj tekmi bi istrcali sljedecih 11: Asmir na golu Odbrana: Dave-Zouma-Terry-Rahman Veza: Matic, Loftus i Oscar Napad: Pedro, Falcao, Hazard Kapiten Terry, zamjenik Dave. Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk Ramires umesto Matića, Remi umesto Falkaa. Prijavi
30. septembar 2015.11 god. comment_236563 Costa suspendovan, Remy losu partiju pruzio kad god je startao ove sezone. Vrijeme da Falcao jednom dobije priliku od 1. minute u Premiershipu.I btw jos 14 golova, 1 je dao. :PGesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk Prijavi
30. septembar 2015.11 god. comment_236590 I ja sam za ex tigra, jebes i remya kad nista ne pruza. Da vidimo ovog, moze vajzova postava. Od doPoslano sa mog GT-I9301I koristeći Tapatalk Prijavi
30. septembar 2015.11 god. comment_236635 Ja bi:Begovic,Dave,Zouma,Terry,Baba:Cheek,Fabregas:Pedro,Oscar,Hazard:Falcao Prijavi
1. oktobar 2015.11 god. comment_236680 Fabregas ispred Matića o.O Nisu ni Matic ni Cheek neki kreatori.Fabregas kakav god da je moze jednim pasom rijesiti tekmu. Prijavi
1. oktobar 2015.11 god. comment_236713 Nisu ni Matic ni Cheek neki kreatori.Fabregas kakav god da je moze jednim pasom rijesiti tekmu. opet je matic bolji od obojice Prijavi
2. oktobar 2015.11 god. comment_236732 opet je matic bolji od obojice Matic od prosle godine da,ali sada Matic nista posebno nazalost i to se odrazilo na nasu igru.Treba se nesto mjenjat ne moze svaki put isto nikako Prijavi
3. oktobar 2015.11 god. comment_236928 Bio je ovo jeben dan, malo sam sabrao utiske i jasno je da mora da se mijenja sve iz korijena, razmišljao sam o postavi koja bi trebala da bude ovakva: (naravno samo moja pusta želja) 4-3-3 Begović Azpi - Zouma - Cahill - Baba Ramires - Matić - RLC Willian - Costa - Oscar Prijavi
3. oktobar 2015.11 god. comment_236929 Ma možeš ih rotirati do zore kad je igra kurac, sve se mora mijenjati iz korijena na tom polju. Sto se tvoje formacije tice, sredina na DMF, RLC, Matic, na CMF Oscar, krila, Eden i Willian/Pedro kako kad, ostalo sve 5 Prijavi
3. oktobar 2015.11 god. comment_236932 Iskreno ni sam nisam siguran, Ramiresa sam ubacio sa pola srca, a Edena na isti nacin izbacio, kakogod bilo Mou i da ostane sumnjam da ce odustati od 4-2-3-1 i vjernih sluga. Prijavi
10. oktobar 2015.10 god. comment_237487 Volio bih da se riješimo Mikela i dovedemo Victora Wanyamu iz Sotona. Igrač koji bi mogao biti od izuzetne koristi u rotaciji, jer može dobro popuniti više pozicija na sredini, i što je najbitnije kvalitetno. Uz Matića, Loftusa, Ramiza, Fabregasa i Oscara to bi bio prilično dobar vezni red. Možda još gledati da se neka ekstra klasa u vidu kreatora igre dovede, jer mi ni Fabregas ni Oscar ne ulijevaju povjerenje. Moja želja je Isco. U odbrani ne mogu prežaliti nedovođenje Shawa i Clynea, uz Davea bismo imali najbolji trojac bekova na svijetu. Al eto, treba gledati naprijed i pokušati ugrabiti tog Stonesa, Tita mu jebem. Upariti sa Zoumom, Davea vratiti desno a Rahmana lijevo. Ivanoviću se zahvaliti, Cahilla ostaviti svakako u rotaciji i probati naći još jednog polivalentnog igrača. Naprijed je haos samo takav, realno s Pedrom ćemo pojesti govno jer to nije nit će ikad biti igrač prevage, samo smo dali 25 miliona za solidnog igrača. Jebiga, al moramo opet tražiti rješenje tu mada nam sad s toliko opcija i nadolazećih mladih igrača i nije neophodno. Volio bih da se pruži šansa Jeremyu Bogi nekad, bar neka pokuša momak. Isto tako sa Traorem i Solankeom naprijed. Velika je šteta i žalost što se nije na vrijeme mislilo na ove promjene, da smo osvježili bolje ekipu ljetos ne bi nam se ovo dogodilo. I naravno sve je uzaludno ako nemamo managera koji će imati muda ovo i sprovesti. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.