10. februar 2016.10 god. comment_250255 ovo je perfektno taktički urađena formacija na papiru od strane mene hehe Prijavi
10. februar 2016.10 god. comment_250266 Nista nije jednostavno kada je aktuelni prvak u borbi za opstanak. Ne znam kako neko uopste sme da pomene tu rec. Prijavi
10. februar 2016.10 god. comment_250280 Masko da batali FM, ubiće mu i preostale sive ćelije :D Prijavi
10. februar 2016.10 god. comment_250281 Masko, kakve bi instrukcije dao igračima, kakvi bi bili mentality i structure? :D Koliko vidim, to je neka izmiksana 4-2-4 formacija, koristim je kada mi treba gol. :D Prijavi
10. februar 2016.10 god. comment_250329 Masko, kakve bi instrukcije dao igračima, kakvi bi bili mentality i structure? :D Koliko vidim, to je neka izmiksana 4-2-4 formacija, koristim je kada mi treba gol. :D kad bi ti to rekao, morao bi te ubit momentalno Prijavi
21. februar 2016.10 god. comment_251605 Moja zelja za sljedecu sezonu Klupa:Begovic,Terry,Ake,Kenedy,Solanke,Mikel,Pasalic Prijavi
21. februar 2016.10 god. comment_251612 Meni taj sastav deluje samoubilački i ne bismo mnogo toga ozbiljno mogli da uradimo. Moglo bi biti dobro kada bi se jurio gol, ali da se tako počinju utakmice, bio bi debakl u najavi. Prijavi
21. februar 2016.10 god. comment_251615 A dobro, rece covek njegova zelja... Grizmana u Celsi mogu dovesti dva coveka. SImeone i Azar. Jedan da dodje a drugi da ode. Previse se cekalo sa tim transferom, nasi nisu bili dovoljno konkretni, on je dao izjavu kako je srecan u Madridu, i cena je otisla u nedogled. A Lofttus Cik i Fabregas, bez podrske zadnjeg vezog protiv jaceg veznog reda... Neka hvala. Prijavi
22. februar 2016.10 god. comment_251630 U pravu ste jer bi RLC i Fabregas bili rupa za obranu.Mjesto Fabregasa Wanyama ili Kante za razbijinje napada. Prijavi
22. februar 2016.10 god. comment_251637 A dobro, rece covek njegova zelja... Grizmana u Celsi mogu dovesti dva coveka. SImeone i Azar. Jedan da dodje a drugi da ode. Previse se cekalo sa tim transferom, nasi nisu bili dovoljno konkretni, on je dao izjavu kako je srecan u Madridu, i cena je otisla u nedogled. A Lofttus Cik i Fabregas, bez podrske zadnjeg vezog protiv jaceg veznog reda... Neka hvala. Šta nema Grizman neku otkupnu klauzulu, 60-ak miljuna? Ako ima mislim da njegovo dovođenje i nije toliko nerealno... Prijavi
22. februar 2016.10 god. comment_251639 Ja mislim da je bila prica da mu je sad klauzula 80m, a i da nema klauzulu ne verujem da bi ga Atleiko dao za manje od 70-80. Znaci prema dosadasnjem poslovanju kluba nema sanse da ga kupimo ako ne prodamo Azara ali realnije bi bilo od tog novca kupiti nekog kao Kandreva, Blascikovski, Cerci... Takav nam je klub jbg. Prijavi
22. februar 2016.10 god. comment_251640 malo gladam računicu, i možda bi bilo i pametno žrtvovat Hazarda, i onako je pitanje koliko mu se da igrat... PRODAJA: Ramiresa smo već prodali ako se ne varam za 30M, Oscara uvalimo kinezima za 50M, za Cahilla sigurno možemo uvatit 20M (možda i više) i Hazarda Realu za 100M i onda na igračima poput Pedra, Remya i Dilbođia i eventualno još nekog s posudbe uvatimo još 50M UKUPNO OD PRODAJE: 250M KUPNJA: E sad za te pare kupiš prvo Grizmena za 80M i Stones amo reć za 70M i ostane ti još ukruglih 100M, za 50 kupiš još neko backup krilo ili backup napadača, šta već novi trener procjeni da mu je najpotrebnije. Na preostalih 50M tata Abramovic doda 50 (šta ne mislim da je ne moguće pogotovo jer iduće sezone idu još veće pare od TV prava i potpisali smo ugovor s Yokohamom) i stim parama kupiš Pogbu (ako Conte dođe onda je to pogotovo moguće). I sa svega 50M ulaganja imaš vrh ekipu. To i onda posložia u nekakv 4-3-3: Pa zada imaš Baba - Zouma - Stones - Azpi, za zamjene imaš Terrya (kojemu obavezno produžit ugovor) i Ivanovića, u sredini imaš trojku Matić, Fabregas i Pogba, RCL ko prvu zamjenu (on mora šta više igrat). Na krilima Grizmana i Williana ili eventualno neko jeftinije pojačanje, a tu je i Traore (koji također ko i RLC mora šta više igrat). U napadu je Costa i Pato i isto eventualno neki jeftinije backup... Prijavi
22. februar 2016.10 god. comment_251648 Ovo nije FM, ovo je stvarni zivot i ekstremno je tesko postici sve to. Potpuno nerealno Prijavi
22. februar 2016.10 god. comment_251650 Šta nema Grizman neku otkupnu klauzulu, 60-ak miljuna? Ako ima mislim da njegovo dovođenje i nije toliko nerealno... Ima, samo što ona iznosi 80 miliona. Dakle ništa. Prijavi
22. februar 2016.10 god. comment_251651 20 miliona za Cahilla i 50 za backup krilo? Ne vidim zašto za Cahilla ne bi mogli uvatit 20M, iskusan stoper + englez, ne bi da su cijene na otoku realne... Pod backup sam više mislio na nekog tko bi bio redovitoj rotaciji možda čak i prvotimac... Možda je malo previše ali sam namjerno stavio malo veću cijenu, ako prođemo jeftinije tim bolje... Ovo nije FM, ovo je stvarni zivot i ekstremno je tesko postici sve to. Potpuno nerealno Slažem se, ali bit posta je da pokažem kako se itekako i bez trošenja puno novaca (jer mnogi kukaju kako Abramovic više ništa ne daje para) može posložit solidna ekipa... Prijavi
22. februar 2016.10 god. comment_251652 A mogli smo da ga kupimo za 60, jebem ti upravu nesposobnu. Prijavi
22. februar 2016.10 god. comment_251653 Pogba je ODBIO da pređe u Čelsi na početku sezone. Od tada klub ne da nije napredovao, već se sunovratio unazad. Tek sad neće razmatrati prelazak ovamo. Dalje, dao je izjavu pre par dana u kojoj se uvlači u dupe Pepu. Dakle, i ako bude odlazio iz Italije, ima mnogo boljih opcija od Čelsija. Prijavi
22. februar 2016.10 god. comment_251669 Nek je odbio, ko jebe i njega više. Na ljeto će nam trebati minimum 2 nova defanzivca i 2 veznjaka uz zadržavanje glavnih igrača. Neke igrače prodati, nastaviti s još većim uvođenjem mladića u ekipu jer nijedan ove sezone nije podbacio, naprotiv itekako su pokazali da zaslužuju mjesto u ekipi, čak i u ono malo minutaže što su imali. Naredne godine najvažnije će biti da vratimo stabilnost unutar tima i zaigramo dobar fudbal uz TOP 4 plasman u prvenstvu nakon ovakvog debakla. Prijavi
22. februar 2016.10 god. comment_251676 Pogba može kod nas ako dovedemo dobrog trenera recimo Poketina ili zadržimo Hidinka. Ali ne treba nam što kažete. Nemojte napadati momka dobro je rekao samo je malo pretjerao sa cijena, danas su cijene baš velike. Imam osjećaj da neki samo čekaju razlog da nekoga napadnu da bi napravili ličnu samopromociju. Prijavi
22. februar 2016.10 god. comment_251683 Pogba može kod nas ako dovedemo dobrog trenera recimo Poketina ili zadržimo Hidinka. Ali ne treba nam što kažete. Nemojte napadati momka dobro je rekao samo je malo pretjerao sa cijena, danas su cijene baš velike. Imam osjećaj da neki samo čekaju razlog da nekoga napadnu da bi napravili ličnu samopromociju. Ne postoji ni miligram lične promocije kad neko kaže da je Grizmanova otkupna klauzula 80 miliona ili da je Juventus prihvatio ponudu za Pogbu od 69 miliona ali da je sam igrač odbio svaku mogućnost prelaska u Čelsi. To su samo činjenice. Ali kako ko shvati... Prijavi
23. februar 2016.10 god. comment_251701 Ne postoji ni miligram lične promocije kad neko kaže da je Grizmanova otkupna klauzula 80 miliona ili da je Juventus prihvatio ponudu za Pogbu od 69 miliona ali da je sam igrač odbio svaku mogućnost prelaska u Čelsi. To su samo činjenice. Ali kako ko shvati... Ja ne kažem da nisu, samo mi smeta što nakon kvalitetnog posta idete na momka. On jeste pretjerao u cijenama ali napisao je ok post a neki samo žele da ispadu pametniji tako što će ga omalovažiti. Pretjeruješ s argumentom činjenice i inače mislim da bi trebao stvari shvatiti manje ozbiljno. Ne želim se uplitati u dalju diskusiju, rekao sam šta sam imao. Recimo on kaže treba mlade uvesti što vi trubite 5 godina i nakon što on to kaže neko govori, ne može to proći... Budite blaži ... Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.