7. septembar 2011.15 god. comment_114 Evo da vratimo i taj topic, znaci ja bi to ovako poslozio protiv Sunderlanda: http://www.footballuser.com/Formations/2011/09/218311_Chelsea.jpg Prijavi
7. septembar 2011.15 god. comment_115 Znaci u potpunosti se slazem, ali mislim da Luiz nece poceti utakmicu jer se tek oporavio Prijavi
7. septembar 2011.15 god. Autor comment_230 Ovako protiv Sunderlanda i 100% dobijamo Oprosti, ali ovo je jednostavno glupo. Bosingwa i Ramires su u najvecoj mogucoj formi, a ti bi ih izvadio, da bi stavio Ivanovica koji nije u najboljoj formi, i Meirelesa koji nije ni 3 treninga jos odradio kako treba. Takoder gurat Anelku ispred Sturridgea vec baca na redikuloznost. A Cech jos nije dovoljno zdrav da brani. Prijavi
7. septembar 2011.15 god. comment_258 Evo da vratimo i taj topic, znaci ja bi to ovako poslozio protiv Sunderlanda: najbolja formacija za tekmu protiv Sunderlanda, idemo po nova 3 boda Prijavi
7. septembar 2011.15 god. comment_260 Slažem se s gornjom formacijom, Meireles bi trebao s klupe ući. ÄŒech može i ovu propustiti da se dobro zalijeÄi za United Prijavi
7. septembar 2011.15 god. comment_293 Evo da vratimo i taj topic, znaci ja bi to ovako poslozio protiv Sunderlanda: ako tako i pocnemo ocekujem odlican chelsea Prijavi
12. septembar 2011.15 god. comment_746 Ja sam rekao svoje kako bih volio vidjeti Chelsea u sljedećih nekoliko utakmica, a to je: Vratar: ÄŒECH Obrana: BOSINGWA - DL4 - TERRY - COLE Veza: RAMIRES - MEIRELES - MCEACHRAN Napad: STURRIDGE - LUKAKU - MATA Pa barem jedno kolo ovako pa šta bude nek bude. Prijavi
12. septembar 2011.15 god. comment_791 Da se ja pitam sastav bi izgledao ovako ( naravno ak su svi na broju ) Prijavi
14. septembar 2011.15 god. comment_1056 Ma protiv Uniteda mora Lampard igrati, tad je najpotrenije iskustvo. ;) Prijavi
14. septembar 2011.15 god. comment_1063 Da se ja pitam sastav bi izgledao ovako ( naravno ak su svi na broju ) Mozda ipak staviti Torresa :S Prijavi
14. septembar 2011.15 god. Autor comment_1065 Ma protiv Uniteda mora Lampard igrati, tad je najpotrenije iskustvo. ubacit ga u drugom poluvremenu :) Prijavi
14. septembar 2011.15 god. comment_1072 Da se ja pitam sastav bi izgledao ovako ( naravno ak su svi na broju ) Meireles zadnji vezni :rolleyes: Prijavi
17. septembar 2011.15 god. comment_1286 Formacija za utakmicu protiv Manchester Uniteda Malo o taktici.... A. Cole i Bosingva manje izlaze u napad, kako bi pritiskali krilne igrace, i ne dozvoljavali im veliku slobodu u igri.... Mikel striktna markacija Rooneya, kad god se on vrati u sredinu terena, po loptu... Kreacija igre zavisila bi od tria Meireles - Ramires - Mata... Ramires bi, zbog svoje brzine i agilnosti, bio spona za prenosenje lopte iz odbrane, u fazu napada. Meireles uvek oko sredine terena, otvara se za pas, nudi vise opcija u igri, sposoban da gurne loptu u prostor i otvori sansu. Mata se krece po celoj manevarskoj linii, kao protiv Leverkuzena, vezujuci sto vise igraca uz sebe, omogucavajuci Torresu i Sturidgeu vise prostora u samom srcu napada. Najveci problem ce nam biti Yi-Sung-Park, koji ce najverovatnije igrati po desnoj strani, da zatvori Matu, ali to ce i njima smanjiti opcije u napadu... Sa ovakvom formacijom, i postavkom igre, verujem da mozemo dobiti United..... Prijavi
19. septembar 2011.15 god. comment_1548 Po meni AVB uÄinio 2 greške kod formacije izostavljanje Liuza iz sastava te Meirelesova pozicija Prijavi
19. septembar 2011.15 god. comment_1619 Ovakvu bih formaciju ja hteo da vidim, recimo sledece sezone. Prvi tim i direktne zamene, i naravno, par pojacanja Sta vi mislite o tome ? Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.