Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Formacija i igracki sastav prema misljenju forumasa

Istaknuti odgovori

• Odgovori 2,5 hilj.
  • Pregledi 164,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Zbog nedostatka analize gledao sam 5-6 poluvremena iz cijelog meca Brightona kako bih pokusao vidjeti neke stvari kao sto su formacija, igra sa i bez lopte, da li se presing igra i slicno. Gledao

• Drasticna razlika poredeci sa prve dvije utakmice. Sinoc Marescin pomocnik drzi tablet i cita shoutbox sa foruma i prenosi Maresci sta Hamco pise. Zato su momci i zagrizli na terenu.  

Objavljene slike

• Autor

Ovako protiv Sunderlanda i 100% dobijamo 218756_Chelsea.jpg

Oprosti, ali ovo je jednostavno glupo. Bosingwa i Ramires su u najvecoj mogucoj formi, a ti bi ih izvadio, da bi stavio Ivanovica koji nije u najboljoj formi, i Meirelesa koji nije ni 3 treninga jos odradio kako treba. Takoder gurat Anelku ispred Sturridgea vec baca na redikuloznost. A Cech jos nije dovoljno zdrav da brani.

Slažem se s gornjom formacijom, Meireles bi trebao s klupe ući. ÄŒech može i ovu propustiti da se dobro zalijeÄi za United

Ja sam rekao svoje kako bih volio vidjeti Chelsea u sljedećih nekoliko utakmica, a to je:

Vratar: ÄŒECH

Obrana: BOSINGWA - DL4 - TERRY - COLE

Veza: RAMIRES - MEIRELES - MCEACHRAN

Napad: STURRIDGE - LUKAKU - MATA

Pa barem jedno kolo ovako pa šta bude nek bude.

Da se ja pitam sastav bi izgledao ovako ( naravno ak su svi na broju ) 223777_Chelsea.jpg

Meireles zadnji vezni :rolleyes:

Formacija za utakmicu protiv Manchester Uniteda

228484_Chelsea.jpg

Malo o taktici.... A. Cole i Bosingva manje izlaze u napad, kako bi pritiskali krilne igrace, i ne dozvoljavali im veliku slobodu u igri....

Mikel striktna markacija Rooneya, kad god se on vrati u sredinu terena, po loptu... Kreacija igre zavisila bi od tria Meireles - Ramires - Mata...

Ramires bi, zbog svoje brzine i agilnosti, bio spona za prenosenje lopte iz odbrane, u fazu napada.

Meireles uvek oko sredine terena, otvara se za pas, nudi vise opcija u igri, sposoban da gurne loptu u prostor i otvori sansu.

Mata se krece po celoj manevarskoj linii, kao protiv Leverkuzena, vezujuci sto vise igraca uz sebe, omogucavajuci Torresu i Sturidgeu vise prostora u samom srcu napada.

Najveci problem ce nam biti Yi-Sung-Park, koji ce najverovatnije igrati po desnoj strani, da zatvori Matu, ali to ce i njima smanjiti opcije u napadu...

Sa ovakvom formacijom, i postavkom igre, verujem da mozemo dobiti United.....

Po meni AVB uÄinio 2 greške kod formacije izostavljanje Liuza iz sastava te Meirelesova pozicija

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.