5. mart 2018.8 god. comment_280429 Mislim da treba dovesti nekog trenera koji nije tako jak na imenu, a imao je dobre rezultate u nekom nevelikom klubu. I naravno da taj trener traži da se igra fudbal. Ne pada mi niko konkretno na pamet, ali muka mi je od ovih silnih provjerenih velikih imena koje dolaze pa više uslovljavaju nego što rade. Možda ne bi bilo loše da to bude neki bivši fudbaler, neka legenda kluba. Prijavi
5. mart 2018.8 god. comment_280430 Mislim da treba dovesti nekog trenera koji nije tako jak na imenu, a imao je dobre rezultate u nekom nevelikom klubu. I naravno da taj trener traži da se igra fudbal. Ne pada mi niko konkretno na pamet, ali muka mi je od ovih silnih provjerenih velikih imena koje dolaze pa više uslovljavaju nego što rade. Možda ne bi bilo loše da to bude neki bivši fudbaler, neka legenda kluba. A ima tona nezaposlenih imena Anceloti, Tuchel, Luis Enrique te nekih tipa Silva iz Hulla i Watforda, Blanc, Mazzari i naravno naših Mihajlovića i Bilića :D Prijavi
5. mart 2018.8 god. comment_280436 Samo nas jedan covjek moze izvuci iz ovih govana a to je : Prijavi
5. mart 2018.8 god. Autor comment_280437 Terry imam osjecaj da nece biti bas neki trener. Mozda se varam. Frank ako ne bude onda jebes me, lik je inteligentan i jos je bio strasan igrac. Ma moras nekad riskirati jebat ga, mene samo boli sto bi oni vjerovatno zavrsili ko i Di Matteo a tesko bi to bilo podnijeti da se uradi legendama. Jedino iz tog razloga ne zelim da dodju sada. Hajde kad Contea sutnu pa nebitno nam je, to je jedan u nizu trenera al za Lamparda ili Terrya sumnjam da bi bilo svejedno. Prijavi
5. mart 2018.8 god. comment_280445 Pa Lamardu da daju otkaz jedino ako klub ispadne u Championship i to pod uslovom da u toj sezoni u Championshipu ne osvojimo prvo mjesto i vratimo se nazad Prijavi
5. mart 2018.8 god. comment_280476 Ja imam osjećaj da bi Lampard bio odličan mlad genijalan trener nešto ko Guardiola. Prijavi
5. mart 2018.8 god. comment_280513 bio bi kurac moj, nek mjenja gvardila u cityu dajte nam terrya kad vec govorimo o legendama Prijavi
5. mart 2018.8 god. comment_280524 bio bi kurac moj, nek mjenja gvardila u cityu dajte nam terrya kad vec govorimo o legendama post je toliko malouman da mi je samnjio IQ za 10% i mislim da bi trebao biti uklonjen od strane admina Prijavi
5. mart 2018.8 god. comment_280539 post je toliko malouman da mi je samnjio IQ za 10% i mislim da bi trebao biti uklonjen od strane admina ako ne mozes uvazavati tudja misljenja, onda napusti forum Prijavi
9. mart 2018.8 god. comment_280614 Spominje se Slaviša Jokanović. Ovo bih voleo da vidim. Mlad, talentovan i ambiciozan trener. Uveo Votford u Premijer ligu pa ga gazde nogirale jer su zeleli iskusnog strucnjaka na klupi. Nepravedno mu uskraćena sansa da se oproba na najvecoj sceni. Zatim je uveo Makabi iz Tel Aviva u grupnu fazu LS. Preuzeo je Fulam i od prosecne drugoligaske ekipe iz donjeg dela tabele odveo klub u plej of za PL u prvoj sezoni. I u drugoj ce minimum toliko postici. Proveo sezonu u Celsiju, dakle Vajz mora da ga prihvati:D Nisam siguran da li he trenutno dorastao izazovu hvatanja u kostac s najbogatijima u PL, ali znam da mu zele za dokazivamjem i nadmetanjem sa velikima ne bi nedostajalo. Prijavi
9. mart 2018.8 god. comment_280615 Kakav fudbal preferira, napad ili odbrana?? Mene samo to zanima, a ne ime. Prijavi
9. mart 2018.8 god. comment_280616 Nisam gledao, ali pišu da je uglavnom napadački i na posed. Među dva najefikasnija tima su u ligi, nisu izgubili od Decembra. Prijavi
9. mart 2018.8 god. comment_280617 Zar stvarno neko misli da bi Roman dao priliku nekom ko se "dokazao" u Championshipu i izraleskoj ligi, uz svo poštovanje za Jokanovića? Prijavi
9. mart 2018.8 god. comment_280618 a koji kurac ce nam trener uopste? ako ne mozemo dovesti trenera sa ugovorom na jednu godinu, onda romana postavi nek gestama sas vip loze daje upute igracima. Prijavi
9. mart 2018.8 god. comment_280619 Quique Setien je covjek koji bi nas instant unaprijedio. Trener koji uvazava ideologiju Cruyfa, trener cija ekipa igra prelijep fudbal, trener koji forsira nenormalan presing i igru sa loptom, trener koji je najslicniji Guardioli. Pogledajte par utakmica Betisa i vidjet cete o kakvom se trenerskom magu radi. Ekipa puna prosjecnih igraca a natjera jedan Real da ne moze centra kako treba preci. Prijavi
9. mart 2018.8 god. comment_280620 Zar stvarno neko misli da bi Roman dao priliku nekom ko se "dokazao" u Championshipu i izraleskoj ligi, uz svo poštovanje za Jokanovića? Realno u ovom momentu mozda i ne. Al s obzirom na to da su treneri u Celsiju potrosna roba, da ti ni šampionska titula ne garantuje nista, da nemas slobodu odlucivanja po pitanju transfer politike malo ce top trenera uopste hteti da vodi takav klub. Gazdi ponestaje opcija polako. Il ce sa se menja kompletna upravljacka struktura pa ce se ici na "pravljenje sistema" i dugoročnije resenje ili ce nas uskoro voditi neki "anonimusi". U tom slucaju Jokan je izbor jednako dobar ko i svi ostali Prijavi
9. mart 2018.8 god. comment_280622 Jokan je brat, kad bi dosao, jedino bih mu zamjerio da ne dovede sessegnona sa sobom, to bi bio prvi buy nadam se :D Covjek koji mitrovica ucini da daje gol-dva po tekmi je vrijedan paznje nema sta. Prijavi
27. mart 2018.8 god. comment_280943 http://www.skysports.com/football/news/11890/11305125/thomas-tuchel-prefers-bayern-munich-to-arsenal Tuhel bi vodio Celsi. Prijavi
27. mart 2018.8 god. comment_280946 I on se dosta svađao s upravom, ne znam točno zbog čega, ali vjerojatno oko transfera isto ko i Conte, tako da ne znam koliko bi on bio pametna opcija jer bi se mogao ponovit isti scenarij kao i s Contom.... A u smislu stila igre, svakako bi pozdravio njegov dolazak, to nam treba napokon malo presinga i ofenzivnog nogometa. Također trebao bi znati raditi s mladim igračima s obzirom da dolazi iz Borusije gdje je razvoj igrača ključ, što je isto dobro. Možda nam i približi njemačko tržište gdje stvarno ima puno talenta... Prijavi
27. mart 2018.8 god. comment_280948 Pa svaki normalan i ambiciozan trener će se svađati s našom upravom,a postoje 2 načina na koji će ovo sve da se završi,a ta 2 načina je naveo whisper gore dakle ili će nešto da se promijeni u upravi ili će početi dolaziti anonimusi. Prijavi
27. mart 2018.8 god. comment_280949 #TuchelOut u slucaju da dodje, nek se nadje da sam predvidio drugu sezonu. Prijavi
31. mart 2018.8 god. comment_280954 https://twitter.com/GoalUK/status/980004059745783809?s=19 Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.