14. februar 2018.8 god. Autor comment_279565 Digla se bas dosta velika fama oko Pocetina, okej odradio je dobar posao ali ove slicne rezultate je Harry Redknapp imao pa ga ljudi ismijavaju. Ne znam, nisam nesto fasciniran kao vecina ostalih barem dok ne postigne nesto konkretno. Zlatna generacija, Harry Kane, ovo ono a vrlo lako im se moze desiti da zavrse tu pricu bez ijednog trofeja, cak ni onog Miki Maus kupa. U Engleskoj ih mnogo javnost dize i gotivi, protekcija kod sudaca na nivou Fergusonovog Uniteda s tim da imaju par bas prgavih i odvratnih igraca. Ne znam samo cime su to zasluzili, valjda je toliki hejt prema Celziju a Arsenal je ionako pao kurcu za usi pa se mora Spudse gurati kao taj londonski klub, a imaju i Engleze u timu. Opet, na stranu to, respect za slaganje jako dobrog i cvrstog tima, koji ima sto se kaze glavu i rep na terenu, uz ne toliko veliku potrosnju. Prijavi
15. februar 2018.8 god. comment_279567 Mislim da ih ljudi dosta simpatiziraju zbog činjenice što se suprotstavljaju već dosadnim velikanima s puno manje potrošnje. Tottenham je jedna lijepa priča gdje su pokazali kako se može posložit vrhunska i konkurentna ekipa bez pustih milijuna a još uz to igraju stvarno odličan i atraktivan nogomet. Nešto kao svojevremeno Kloppova Borussia koju je isto mnogo ljudi simpatiziralo iz istog razloga. S tim da su oni uspjeli osvojiti ligu pored Bayerna, tako da se slažem da će i Tottenham morat nešto značajnije osvojiti za puni dojam Prijavi
15. februar 2018.8 god. comment_279569 Ja na to drugačije posmatram, ne vidim tu ništa negativno Totenhem jeste klub u ovom trenutka kod koga je ostvarena mnogo bolja veza izmedju vizije/politike kluba-uprave i samo stručnog štaba/trenera na stranu to šta ja mislim o Pochu, treba da vidimo da li mi kao klub možemo da izvučemo neku pouku od togaa i nije to samo slučaj kod gore pomenutog, pa i u LIverpulu je u ovom trenutku mnogo bolja situacija nama lako može da se desi da nas Liverpul, možda čak i Totenhem u narednom periodu prestugnu iako imaju manje raspoloživih sredstava ...... inače, sad mi pada na pamet tvit od nekog novinara iz Italije koji je pisao o Konteu pre no što je ovaj preuzeo Čelzi, to je bilo ono vreme kad je većini navijača on još uvek bio totalno nepoznat bilo je nešto u fazonu da je on savršen trener kada klub treba da se podigne na noge i krene napred i stvarno je tako i bilo, ne verujem da je iko drugi mogo da uzme onu ttitulu od prošle godine ali čim je to prošlo onda smo upali u probleme zbog raznoraznih faktora kako na strani samog trenera tako i na strani same uprave/gazde možemo mi ovde da pljujem Juventus ali izgleda da se neke stvari radi kod njih kao i kod nas, isto se mulja oko transfera i radi pod parolom min/max, to što je Konte izdržao tamo tri-četiri sezone je najverovatnije bilo zbog celokupne situacije u Italiji u premu je druga priča, poješće te neko čim spustiš malo gard Prijavi
15. februar 2018.8 god. comment_279572 Digla se bas dosta velika fama oko Pocetina, okej odradio je dobar posao ali ove slicne rezultate je Harry Redknapp imao pa ga ljudi ismijavaju. Ne znam, nisam nesto fasciniran kao vecina ostalih barem dok ne postigne nesto konkretno. Zlatna generacija, Harry Kane, ovo ono a vrlo lako im se moze desiti da zavrse tu pricu bez ijednog trofeja, cak ni onog Miki Maus kupa. U Engleskoj ih mnogo javnost dize i gotivi, protekcija kod sudaca na nivou Fergusonovog Uniteda s tim da imaju par bas prgavih i odvratnih igraca. Ne znam samo cime su to zasluzili, valjda je toliki hejt prema Celziju a Arsenal je ionako pao kurcu za usi pa se mora Spudse gurati kao taj londonski klub, a imaju i Engleze u timu. Opet, na stranu to, respect za slaganje jako dobrog i cvrstog tima, koji ima sto se kaze glavu i rep na terenu, uz ne toliko veliku potrosnju. Eto neka si fasciniran Conteom brate. Nije sve u rezultatu, nešto je i u igri. Tottenham igra odlično s obzirom na tim. Kakav Redknapp nije Tottenham ni blizu ovako lijepo igrao kao danas. Ja samo očajnički želim da Chelsea napokon igra lijepo, to očajnički želim od sezone 2009-10 kad smo zadnji put lijepo odigrali. To je bilo pod Ancelottijem (ali mislim da to nije bilo do Ancelottija). Želim da Plavci dobiju trenera koji će im usaditi lijep nogomet. Dosta mi je više svih ovih trenera koji su nas vodili od 2011. do danas. Prijavi
15. februar 2018.8 god. Autor comment_279577 Pickasti Conte je u 4 utakmice 3 puta pobijedio hrabrog Pocchetina. Sto se tice sezone 09/10, da se aman tada nesto lijepo igralo pa i nije. To je neki mit koji se razvio zbog par onih punjenja od po 6,7-0 i brutalne efikasnosti pred golom. Vise se igralo efikasno i ubitacno, kada si imao takve igracine u svakoj liniji sa tolikim iskustvom i u svojim najboljim fudbalskim godinama. Arsenal je tada igrao "ljepse" od nas. Pa Mourinha su u Realu prozivali za defanzivu a njegov tim je postavio rekord za najvise golova u jednoj sezoni spanske lige u konkurenciji, kako je mnogi nazvase, najbolje ekipe svih vremena (Guardiolina Barcelona). A propo ove teme, eto doci ce vam Luis Enrike, on vazi za nekog koji "lijep" fudbal. Jest da je u Romi bio qrac od ovce, u Celti nista posebno (cak ove godine njegov bivsi pomocnik Unzue radi bolji posao) a u Barceloni je osvojio sa Messijem, Suarezom i Neymarom. To sto ti pricas je suplja prica, mogu garantovati 99,9% da bi za 4 godine bez ijednog trofeja i bez velike potrosnje, samo sa "lijepom" igrom pljuvao sve redom, od Uprave pa nadalje. @ chiba Moras razumjeti kakva su ocekivanja u klubu ko sto je Tottenham, pa i Liverpool u zadnje vrijeme. Oni ti fakticki ulaze u svaku sezonu "odigracemo je pa sta bude". Top 4 je mrka kapa, ako se klepi kakav trofej onda je vrh. Mada rijetko sta osvoje. Toliko ismijavani Wenger je uzeo 3 FA kupa za svoj Arsenal dok su ovi drvenu kitu. Liverpool nije zavrsnicu Lige Sampiona igro ima 10 godina do evo sad, Tottenham ono jednom kad ih je Redknapp vodio. A kod nas je tragedija bila kada smo jedne godine izvisili za to takmicenje. Ove sezone trener ce dobiti otkaz cak i ako zavrsi u TOP 4. Prijavi
15. februar 2018.8 god. comment_279582 Šta je Conte uradio u Sieni, Bariju i Atalanti? U Juventusu znamo šta je uradio u monopolističkoj ligi. Wisey ima li po tebi Conte bilo kakvu manu ili je najbolji menadzer na svetu. Prijavi
15. februar 2018.8 god. comment_279583 Debelo se slazem sa Wiseyom. Citam neki dan od Novembra prosle godine smo uzeli bod vise od Manchestera. Conte na rubu otkaza, Chelsea u 'strahovitoj' krizi. Josea pocastili novim ugovorom. Tesko mi je povjerovati da mi imamo toliko vece ambicije od Manchester Uniteda. Bespotrebno se stvorila ovako losa atmosfera u i oko kluba,Contea uprave (opet kazem prelazni rok se trebao i morao puno bolje odraditi). Tesko je raditi pod pritiskom kad ti otkaz visi iznad glave a vjerujem i da igracima nije svejedno. EDIT: Fulao sam temu mislio sam da je Proslost,Buducnost kluba. Prijavi
15. februar 2018.8 god. Autor comment_279585 Šta je Conte uradio u Sieni, Bariju i Atalanti? U Juventusu znamo šta je uradio u monopolističkoj ligi. Wisey ima li po tebi Conte bilo kakvu manu ili je najbolji menadzer na svetu. Conte je Bari prvo spasio ispadanja, a potom sljedece sezone uveo s 1. mjesta u visi rang, tj. Seriu A. Sienu je takodjer uveo iz 2. u 1. ligu. Atalanta je neuspjesna epizoda, prvenstveno zbog svadje s njihovim ultrasima i napetosti oko kluba. Naravno da ima mane, dosta njih, ali vala za Enrikea je Sir Alex Ferguson licno. Prijavi
15. februar 2018.8 god. comment_279587 Jel beše u Sieni osumnjičen za nameštanje utakmica? Vala Enrike uzeo LŠ. Ne sećam se Conteovog uspeha u Evropi. Prijavi
15. februar 2018.8 god. Autor comment_279588 Jel beše u Sieni osumnjičen za nameštanje utakmica? Vala Enrike uzeo LŠ. Ne sećam se Conteovog uspeha u Evropi. Da, i? Necemo valjda opet o tome, dovoljno nas je smorio Champion s tom pricom. Izguglaj sta te zanima vezano za to. Uzeo, svaka cast. Mislis da je bolji trener od Contea? Pocchetino nece doci sigurno, ne zbog nase Uprave kako ovi gore rekose, nego jer je lik odan Spudsima i pase mu njihov klub a ako gdje bude i isao vidim ga jedino u Unitedu ili Madridu. Prijavi
15. februar 2018.8 god. comment_279590 Mislim da potcenjuješ Enrikea i Pocchetina, a verovatno i svakog drugog trenera koji bi mogao da dodje na čelo Chelsea, a uzdižeš Contea konstantno kao da je neko Božanstvo. Ako pičkasti Conte redovno šamara Pocchetina, šta reći o Wengeru koji redovno šamara Contea, pa i sa drugim timom. Onda je Wenger doktor nauka za Contea po toj logici. Edit. Bari nije se nepotrebno stvorila loša atmosfera nego ju je Conte stvorio kukanjem po novinama, prozivanjem i podbadanjem uprave. U pravu si za to što kažeš za broj bodova... ali iskreno mislim da njemu ne visi otkaz nad glavom zbog rezultata već zbog same igre na terenu i ponašanja van terena . Ne možeš ti druže gazdu ići u ogovarati i pljuvati okolo... a ovamo te Norwich upucava na terenu... ne ide. Prijavi
15. februar 2018.8 god. Autor comment_279593 To se isto moze reci i za vas. Dizete svakog drugog trenera, a spustate Contea. Prijavi
15. februar 2018.8 god. comment_279596 Trenutno mi se ne svidja kako vodi tim i ponasanje koje pokazuje u javnosti. Sve zamerke sam obrazložio. Možda se i moje misljenje promeni.. Vreme ce pokazati. Prijavi
15. februar 2018.8 god. comment_279607 Šta je to FC Pilićarnik sa Džepotinom napravio pa je bolji od Konteovog Čelsija? Jedino što ljepši fudbal igraju, sve ostalo meh. Prijavi
16. februar 2018.8 god. comment_279628 al ovaj Enrike mi je tolko ljigav, takav neki lični stav prema treneru nisam imao ni prema Benitezu jebem li ga, jedini do sad iz te Barselone koga sam zgotivio nešto je mali Pedro Prijavi
16. februar 2018.8 god. comment_279632 Ni ja nisam za Enrikea. Ako bi Conte isao volio bi da ga zamijeni Anceloti. Prijavi
16. februar 2018.8 god. comment_279635 Kakav Ancelotti,njegovo vrijeme je prošlo, ne treba nam ponovno vraćanje u međuvremenu propalih trenera... Prijavi
17. februar 2018.8 god. comment_279657 Čuj Ancelotti. Šta nam to Ancelotti može donijeti? Napredak u čemu konkretno? Dajte ne budite smješni. Ako ćemo već mijenjati trenera to mora biti upgrade na Contea, a ne netko tko će biti isti ili lošiji. Ancelotti je ok trener ali je u Bayernu pokazao svoju ograničenost. Kako se Jupp vratio prodisao je Bayern. Prijavi
17. februar 2018.8 god. Autor comment_279662 Ancelotti je za Enrikea direktor svemira. A Conte je za obojicu tata.Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Prijavi
4. mart 2018.8 god. Autor comment_280407 Do kraja sezone Jody Morris, od sljedece Frank Lampard. Prijavi
5. mart 2018.8 god. comment_280411 Do kraja sezone Jody Morris, od sljedece Frank Lampard.Aaaaa hljebeee, Jody kad bi dosao pa ubacio pola svoje djece unutra kume protjero ove spance talijane picke materineFrankie kad bi dosao ja bi poceo plakat od srece, mada je jos neiskusan po tom pitanju ali ko zna, on i tery od sledece sezone u duetu :D Prijavi
5. mart 2018.8 god. comment_280418 Oni su cijelu karijeru proveli u Chelseu koji je uglavnom igrao defanzivno, bojim se da bi s njima dvojicom opet gledali defanzivnan nogomet. Ali naravno da bih sve jedno to bilo nešto prelijepo, dodaš im još i Drogbu i uživancija, ne moraju ni pobjeđivati ja ću uživati gledat legende iz mog djetinjstva na klupi... Vjerojatno bi i koja suza krenula... Prijavi
5. mart 2018.8 god. comment_280427 Oni su cijelu karijeru proveli u Chelseu koji je uglavnom igrao defanzivno, bojim se da bi s njima dvojicom opet gledali defanzivnan nogomet. Ali naravno da bih sve jedno to bilo nešto prelijepo, dodaš im još i Drogbu i uživancija, ne moraju ni pobjeđivati ja ću uživati gledat legende iz mog djetinjstva na klupi... Vjerojatno bi i koja suza krenula...Oni su igrali u Celziju Pod Murinjom(prvi mandat) i Ancelotijem, Celzi koji je tada bio dominantan i sve samk ne defanzivan. Chelsea je defanzivan tj. Pronalazi se u tome od pocetka ere AVBa pa nadalje. AVB, Benitez, izgubljrni Murinjo, sa njima se izgubio dominantan Chelsea... Sjeti de nekada da su Mou u prvom mandatu i Anceloti dobijali otkaze ker nisu osvojili LS, dok de u domacim takmicenjima ili osvajala titila ili bilo odmah iza Uniteda ali se opet makar uzme FA Kup. Gledaj nas sad... Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.