10. mart 2016.10 god. comment_253110 Gigi del Neri nije imao u timu Teveza, Vidala, Pirla, Pogbu.. Doshli su iste godine kad je dosao Conte... Branio se u zadnje kolo lige sampiona u Istanbulu kod Galate.. Nije hteo da proba da postigne gol, i izgubili su... Naravno ako dovede 5 vrhunska igraca da ce tim da proigra, tako bi mogli i sa Murinjom i Hiddinkom ;) Nije ni on prvu sezonu, kada je bio neporazen ;) Prijavi
10. mart 2016.10 god. comment_253129 Conte nije nikakav upgrade i to je to. trajat će jednu sezonu u kojoj neće ništa osvojiti. Ne treba čovjek biti genij da vidi kako je Conte proizvod Juventusovog lobija i jednostavno sretan je mogao voditi klub u vrijeme kada je konkurencija u ligi nikakva po igračkom i organizacijskom smislu. Jak Juventus znači jaku talijansku repku, pa onda Conte dobije posao. Jednako tako su mogli i Manciniju ponuditi, ima naslove u Premiershipu i Serie A, a nije sigurno lošiji. Chelseajeva uprava ne zna u kojem smjeru ide, Abramovič je napravio hrpu krivih poteza, skupa sa Emenalom. Od nikako odrađenog zadnjeg prijelaznog roka, od katastrofalnih neplanskih kupovina. Jednostavno brod bez kormilara. Dovođenje Contea nema smisla, što se želi time dobiti? Napadački nogomet ne, defanzivni možda da. Mourinho kritiziran, a dovodi se trener koji je još defanzivniji. Jel Conte ima pojma o igri na Otoku? Nema. Chelsea nije Juventus niti može biti, Chelsea je klub koji želi instant rezultat i ja ga vidim kao takav, nema tu mjesta guranju Traorea u ekipu kojeg jači vjetar otpuše sa terena? To je naša budućnost? Žalosno. Može se netko rugati sa Liverpoolom, ali oni su na dobrom putu da sljedeće sezone naprave nešto, zato jer rade planski, nešto se ipak promijenilo. Tako će biti i s Unitedom, postoji zajednički cilj i uprava diše kako diše ekipa i trener i tako to treba biti. Mi ćemo biti pri vrhu, ali jako dugo će proći dok ne osvojimo nešto. Prijavi
10. mart 2016.10 god. comment_253166 Kojom logikom ti tako razmisljas? Conte je svoju prvu sezonu okrunio titulom, jos neporazen sa istim igracima koji su jedva 7 zavrsili prije njega. Osvajao svake sezone sa najvecom gol razlikom od svih, ne vidim ti nikako logiku. Zbog cega govoris da je defanzivan, cak i Vialli ga poredi sa Mourinhom jedino po iscrpnim analizama i malo po ponasanju, nije nigdje rekao da je defanzivan. Loserpool ce jos jednu sezonu zavrsiti u top 7 i sljedece ce biti isto. E cuj lobi, sto nisu odmah ga stavili, umjesto sto su se peglali sa nerijem i ostalim trenercicima koji nisu mogli meda sa tim navodno najjacim timom u seriji a ? Prijavi
10. mart 2016.10 god. comment_253171 Ja sam iznenadjen što mu odgovarate više, on je jedini ovdje koji pokreće diskusije vjerovatno ga zato relo trpi Prijavi
10. mart 2016.10 god. comment_253184 Zbog cega govoris da je defanzivan Italija je dala 16 golova u kvalifikacijama na 10 utakmica, samo dve utakmice su dobili sa više od jednim golom razlike. Hrvatska je dala 20 u toj grupi. A ni defanzivno nisu nešto blistali pošto su primili 7 golova, 2 više od Hrvatske. U ligi je Juve imao najbolju gol razliku rekao si, koliko su golva davali? U prvoj 68, u drugoj 71 na 38 utakmica, što je manje od 2 gola po utakmici, podatak koji i nije nešto impresivan. Uz to treba napomenuti da je u obe te sezone bilo bar jedne ekipe koja je dala više golova od njega. Tek u trećoj su dali 80 i dali najviše u ligi, što je nešto preko 2. Prijavi
10. mart 2016.10 god. comment_253186 I ne dao, kada mu je jedno vrijeme najbolji napadac bio balo :D Vidjet cemo na prvenstvu kako ce igrati. Prijavi
10. mart 2016.10 god. comment_253189 U prve 2 sezone je imao retarde u napadu koji nisu mogli da prebace 10 golova po sezoni. Kvaljarela, Vucinic, Matri pa i Lord jebeni. Cim je doveo Teveza i Ljorentea poceli su da daju dosta vise golova.Sent from my SM-G920F using Tapatalk Prijavi
10. mart 2016.10 god. Autor comment_253190 Igi je uradio domaću zadaću. Red je na Conteovim advokatima da odgovore kekek :D Prijavi
11. mart 2016.10 god. comment_253191 Igi je uradio domaću zadaću. Red je na Conteovim advokatima da odgovore kekek :D odgovorit ce conte cim pocne sezona. Prijavi
11. mart 2016.10 god. comment_253201 Kako god ne zelim da igramo mikelieticki kalkulativni nogomet gdje zabijemo za 1-0 i onda se zatvorimo il prestanemo igrat/napadat il igrano tek toliko koliko nam je "dovoljno" da ne primimo gol. Da se razumijemo ne moramo igrati ni na "gol vise" glupav ofenzivan nogomet da bi zadovoljili entuzijaste. Al daj da ne igramo na 1-0 i daj da Mikela ne gledam. Dajte da pokazem ako zelimo bit prvaci da imamo kvalitetu svakog dobit s dva ili vise golova razlike. I trudit se i ginut. Samo bez uspavanke. Prijavi
11. mart 2016.10 god. comment_253205 Igi očekuje da Cotne sa Italijsnkog reprezentacijom bude ofanzvan, sam je sebi pobio argumente Nema potrebe za nikakvim odgovorom a i juve je uvijek bio ultra ofanzivan Prijavi
11. mart 2016.10 god. comment_253218 Ma ljudima je vise dosta defanzive i zatvaranja pri vodstvu od 1 razlike. Slazem se sa Caetom u tome da ne mora to biti ultra ofanzivan nogomet gdje se ne zna ko pije a ko placa, vec da budemo ekipa koja ce prije svega igrati hrabro i sa namjerom da svaku utakmicu pobjedimo, bio to WBA ili Barselona, bilo to na domacem ili gostujucem terenu. Apsolutno ne znam sta ocekivati od Contea, ali mislim da nije ni toliko los koliko neki mozda smatraju. Uglavno ako dodje vidjet cemo na cemu smo. Ako nista ocekujem makar dolazak vise igraca drugacijeg tipa i kvalitete nego do sad. Samim tim vjerovatno i drugaciji stil i taktiku same ekipe na terenu. Pred nama je da vidimo, pod uslovom da Conte bude trener. Prijavi
11. mart 2016.10 god. comment_253223 Igi očekuje da Cotne sa Italijsnkog reprezentacijom bude ofanzvan, sam je sebi pobio argumente Nema potrebe za nikakvim odgovorom a i juve je uvijek bio ultra ofanzivan Ne moraš ni da budeš nešto ofanzivan da bi davao više od jednog gola ekipi tipa Malta. A nemaju Italijani toliko krš ekipu... Prijavi
11. mart 2016.10 god. comment_253229 Italija je uvijek igrala na rezultat on je to samo nastavio uostalom kvalifikovao se a Italijom koja ima problema objektivno govoreci.Nije imao laku grupu. Prijavi
11. mart 2016.10 god. comment_253234 Nije Konte nesto mnogo ofanzivniji trener od Murinja. Nemojte ocekivati sexy fudbal (bez nekih realnih osnova), pa da se posle razocarate kad ne budemo davali 3 gola po mecu. Samo polako. Prijavi
11. mart 2016.10 god. comment_253239 Nije Konte nesto mnogo ofanzivniji trener od Murinja. Nemojte ocekivati sexy fudbal (bez nekih realnih osnova), pa da se posle razocarate kad ne budemo davali 3 gola po mecu. Samo polako. Niko ne ocekuje 3 gola, vec da se ne staje napadati poslije 1-0. Prijavi
11. mart 2016.10 god. comment_253257 Ma ljudima je vise dosta defanzive i zatvaranja pri vodstvu od 1 razlike. Slazem se sa Caetom u tome da ne mora to biti ultra ofanzivan nogomet gdje se ne zna ko pije a ko placa, vec da budemo ekipa koja ce prije svega igrati hrabro i sa namjerom da svaku utakmicu pobjedimo, bio to WBA ili Barselona, bilo to na domacem ili gostujucem terenu. Apsolutno ne znam sta ocekivati od Contea, ali mislim da nije ni toliko los koliko neki mozda smatraju. Uglavno ako dodje vidjet cemo na cemu smo. Ako nista ocekujem makar dolazak vise igraca drugacijeg tipa i kvalitete nego do sad. Samim tim vjerovatno i drugaciji stil i taktiku same ekipe na terenu. Pred nama je da vidimo, pod uslovom da Conte bude trener. Upravo to. Bice rasprodaja picica iz ekipe!!! Prijavi
11. mart 2016.10 god. Autor comment_253296 Znači uzeli smo Contea ispred Sampaolija. Između njih dvojice, ja bih radije Sampaolija izabrao. Prijavi
11. mart 2016.10 god. comment_253300 Italija je uvijek igrala na rezultat on je to samo nastavio uostalom kvalifikovao se a Italijom koja ima problema objektivno govoreci. Nije imao laku grupu. Pod Prandellijem su igrali otvorenije. Prijavi
12. mart 2016.10 god. comment_253342 Nama bi moga odgovarat stil igre kojim on kao trener igra tj upravlja. Uz par ciljanih pojačanja gledajući dugoročno mislim da je dobar izbor... Prijavi
12. mart 2016.10 god. comment_253345 Pozdrav ljudovi,evo i ja konacno da napravim acc tu .. Sta da kazem u vezi novog trenera,nije lose .. Ne mogu znati kako ce voditi ekipu,ali dosta sam procitao,tako da mi se svidja sto ce bar mladima dati sansu .. Jer kad se pogleda,mi imamo odlicnu mladu momcad od kojih mnogi mogu igrati u prvom timu .. Tammy Abraham,Charly Musonda su 2 odlicna napadaca koja bi takodje trebala dobiti sansu u prvom timu .. Sigurno ih treba ubaciti u prvi tim,pa onda nek polako pocinju sa klupe,ili mogu biti starteri u nekim slabijim utakmicama,jer su fantasticni .. Takodje,volio bih da i Miazga dobije sansu da se dokaze,jer mislim da je dobar stoper .. Onda Kenedy,Baba,Traore,Loftus - Cheek,Pato to su sve igraci za koje mislim da bi morali dobiti vise prostora za igru .. Ne znam samo zasto uvijek ubacuje Oscara u igru,kad je Pato za njega izmislio fudbal .. Prijavi
12. mart 2016.10 god. comment_253347 upravo će tu donijeti Conte prevagu, kod mladih igrača, jer to je ono što nam treba, bez obzira koliko dobre imali mlade igrače, uvijek će se boriti mladići koji su ponikli u Chelsea skoro, tipa Loftus Cheek, Ake, a uz pravo vođenje Kennedy i Traore imaju velikog potencijala da postanu veliki igrači. I kao takvi više će se boriti za klub nego ove današnje ublehe, koje se šetkaju po terenu i nažalost to je danas prihvatljivo i za svakog od njih ima neko opravdanje. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.