Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Budući trener Chelseaja

Istaknuti odgovori

Kako smo grobnica za reputaciju? Navedi jednog trenera koji se poslije Celzija mucio da nadje neki top posao ponovo.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Mislio sam u smislu da vecina dobije nogu i to bude jako ruzno. Podsjetimo se conteu se nismo ni zahvalili, samo su ga sutnuli.. Sa mourinhom je isto bilo gadno
  • Odgovori 4 hilj.
  • Pregledi 201,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Diablo priziva Nagelsmanna. Valjda vam je sad jasno da li je to dobra solucija ili ne. 😅

• Inace pratim river plate od kako znam za sebe i mogu potvrdit ovo sto diablo kaze

• King Chelsea
    King Chelsea

Realno užasan momenat za traziti novog trenera, bukvalno nemas ni onu situaciju da imas koga cekati do ljeta, kao sto smo onda doveli Beniteza kao prelazno rijesenje do ljeta i dolaska Mourinha. Ovaj

Objavljene slike

Covjek osvojio 3 uzastopne titule lige prvaka a vi dovodite u pitanje njegov kvalitet. Moze imati jednom srece ali 3 puta za redom moze samo kvalitet.

Bilo bi lijepo vidjeti Zidanea na klupi ali pitanje je koliko ima istine u ovim glasinama.
Bilo ko umjesto ovog tvrdiglavog Saria, evo veceras mu Alonso opet starta a Emersona ni na klupi, vezni red isti kao i u 30 prethodnih utakmica.
Daj Zidana :D ako izgubimo veceras, zelim da ga nogiraju, dosta je vuse jebavanjs u mozak sa poluigracima i ponavljanja istih postava.

Najgori igrac u Engleskoj kod nas je svakr sedmice u prvoj. Mater je.bali oba

Daj Zidana :D ako izgubimo veceras, zelim da ga nogiraju, dosta je vuse jebavanjs u mozak sa poluigracima i ponavljanja istih postava.

Najgori igrac u Engleskoj kod nas je svakr sedmice u prvoj. Mater je.bali oba

sta mislis hoce li Zidane doci odmah poslije nogiranja Sarrija ili tek iduce sezone?

Ja i dalje mislim kako rjesenje nasih problema nije u treneru, nego u promjeni politike kluba i mozda dijela uprave. Svaka cast zidaneu ali sumnjam kako je dugorocno rjesenje samo promijeniti trenera, imali smo mi citav niz vrsnih strucnjaka na klupi, a opet se nitko nije uspio zacementirati na klupi

Ja i dalje mislim kako rjesenje nasih problema nije u treneru, nego u promjeni politike kluba i mozda dijela uprave. Svaka cast zidaneu ali sumnjam kako je dugorocno rjesenje samo promijeniti trenera, imali smo mi citav niz vrsnih strucnjaka na klupi, a opet se nitko nije uspio zacementirati na klupi

slazem se, ali brate, ovo je kriminalno, od prve utakmice u sezoni, do ove, bukvalno sve isto, ista formacija, isti igraci, ista igra, iste izmjene, do koga je sad?

jebemu mater, pa daj promjeni, gdje je emerson? daj zappacostu desno jebes mu mater pa nije invalid da ne moze odigrati jednu utakmicu u prvoj postavi, ko je ba cezar, cime nas je on toliko zaduzio? slazem se da je borben, ali realno, njegovo na desnom beku je proslo, ili ce uci kao zamjena, ili ga na stopera stavi.

Jebeni Jorginho igra svaku utakmicu, pored toga sto nista nije pokazao u engleskoj, kao da jos i pregorio, 90% utakmica starta.

7XuS.gif

giphy.gif

Chelsea-transfer-news-Antonio-Conte-Roma

Bring Back Mourinho

• Autor
Nije vala valjao ni Mourinho u drugom mandatu niti Conte. Cast na uspjesima, ali i oni su itekako jeli govna pa na kraju vise nego zasluzeno dobili nogu.

Dok se ne nadje pravi manager to je proces i mislim da smo napravili puni krug, pokusali smo dosta toga i sada je vrijeme za nekog naseg covjeka. Ne bih se bunio ni da Zidane uzme, ipak je to Zidane ali moja zelja je neko nas, vjerujem da Lampard ima najbolje sanse.

slazem se, ali brate, ovo je kriminalno, od prve utakmice u sezoni, do ove, bukvalno sve isto, ista formacija, isti igraci, ista igra, iste izmjene, do koga je sad?

jebemu mater, pa daj promjeni, gdje je emerson? daj zappacostu desno jebes mu mater pa nije invalid da ne moze odigrati jednu utakmicu u prvoj postavi, ko je ba cezar, cime nas je on toliko zaduzio? slazem se da je borben, ali realno, njegovo na desnom beku je proslo, ili ce uci kao zamjena, ili ga na stopera stavi.

Jebeni Jorginho igra svaku utakmicu, pored toga sto nista nije pokazao u engleskoj, kao da jos i pregorio, 90% utakmica starta.

7XuS.gif
giphy.gif

Chelsea-transfer-news-Antonio-Conte-Roma

Bring Back Mourinho

A slazem se, ali nekako uvijek isto bude tko god dode.. Nadam se kako ce nekim cudom sada biti drugacije pa tko god da dosao, nije ni bitno

Ja sam protiv čekanja. Čekanje nas ubija. Mi živimo od ljeta do ljeta. Evo jedan primjer tog životarenja. Pulišić. Zašto ako je kupljen već nije u klubu, zašto je ostao na posudbi do ljeta? Politika stalnog čekanja ubija .Ja sam protiv prijelaznog rješenja. Jebeni je drugi mjesec. Jel već sad trebamo na hibernciju do ljeta? Dajte odmah novog trenera ako ovaj dobije otkaz a ne neke privremene solucije. Dosta toga. Neka dođe tko treba ili Zidane ili Lampard i neka svašta nešto proba pa do ljeta da se zna šta uraditi. A ne da nam trener dođe mjeses pred početak naredne sezone.

• Autor
Chelsea have touched base with Laurent Blanc to discuss the possibility of the Frenchman replacing Maurizio Sarri. #CFC (TMW)

Chelsea have touched base with Laurent Blanc to discuss the possibility of the Frenchman replacing Maurizio Sarri. #CFC (TMW)

E u to već vjerujem, a ne u ovo sa zidaneom

Laruent Blanc, jel taj lik bez kluba otkako je napucan iz PSG-a? a od toga su prosle vec tri godine?

Kakvo rasulo u klubu, trenutno je on najrealnija i najvjerovatnije da ce on doci, iz navedenih razloga, nece biti ni potrebe da ovaj trazi neke uslove.

Hahahahaha. Blanc je bezvezan trener, s jednim PSG-om nije uspio nametnuti dominaciju u pišljivoj Francuskoj. Uvijek onu žlicu od kave žvače. U ova doba iduće godine ćemo mu već tražiti zamjenu. Još ako ostalu Luiz Alonso Willian i slični bit će veselo.

article-2599978-1CF0F01900000578-863_634

• Autor
Blanca je Safet Susic takticki nadmudrio. Mislim da je sve receno. [url="https://www.skysports.com/football/news/11668/11642235/zinedine-zidane-frank-lampard-considered-to-replace-maurizio-sarri-at-chelsea"]https://www.skysports.com/football/news/11668/11642235/zinedine-zidane-frank-lampard-considered-to-replace-maurizio-sarri-at-chelsea[/url] Nadam se da je ovo istina. Zola do kraja sezone a onda Lampard ili Zidane. Samo sto brze reagovati dok jos imamo sanse. I jos ovo: There are doubts over whether Zinedine Zidane would find the Chelsea job an attractive proposition and his command of English would have to improve dramatically. (Telegraph) #CFC

Sarri ostaje do cityja cini mi se, inace bi vec dobio nogu, jedino ako ne kiksamo protiv malmoa. Ako izgubimo i to finale mislism kako je to kraj

• Autor
Tesko je naci nekog ko bi bio voljan da preuzme odmah za stalno, u tom je stvar. Svi hoce frisko da pocnu od ljeta iako ne razumijem to previse al tako je kako je.

Jel opet novi trener? Pa možda ovo znači da nije SAMO ni do trenera, čim se jedna mustra ponavlja svako toliko.

1. Čelsi više nije među onima koji najviše troše

2. Rezultati su na onom nivou na kom su i igrači

3. Treneri se mijenjaju a transfer politika je konstantno ista

4. Da bi bilo bolje, ovo troje iznad mora da se promijeni

U suprotnom pomirite se da je ovom klubu plafon ovo što imamo sad, a to je borba za četvrto mjesto u najboljem slučaju i najčešće porazi od ovih koji su bogatiji i jači. Treba biti realan.

Jel opet novi trener? Pa možda ovo znači da nije SAMO ni do trenera, čim se jedna mustra ponavlja svako toliko.

1. Čelsi više nije među onima koji najviše troše

2. Rezultati su na onom nivou na kom su i igrači

3. Treneri se mijenjaju a transfer politika je konstantno ista

4. Da bi bilo bolje, ovo troje iznad mora da se promijeni

U suprotnom pomirite se da je ovom klubu plafon ovo što imamo sad, a to je borba za četvrto mjesto u najboljem slučaju i najčešće porazi od ovih koji su bogatiji i jači. Treba biti realan.

Sto bih se pomirio sa tim? Mogli smo dosad osvajati titule, sad odjednom ne mozemo zato sto dajemo otkaz retardima kao sto su Sarri?

Samo pravog trenera i bit ce to u redu.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.