18. februar 2019.7 god. comment_284877 Kako smo grobnica za reputaciju? Navedi jednog trenera koji se poslije Celzija mucio da nadje neki top posao ponovo. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Mislio sam u smislu da vecina dobije nogu i to bude jako ruzno. Podsjetimo se conteu se nismo ni zahvalili, samo su ga sutnuli.. Sa mourinhom je isto bilo gadno Prijavi
18. februar 2019.7 god. comment_284880 Covjek osvojio 3 uzastopne titule lige prvaka a vi dovodite u pitanje njegov kvalitet. Moze imati jednom srece ali 3 puta za redom moze samo kvalitet. Bilo bi lijepo vidjeti Zidanea na klupi ali pitanje je koliko ima istine u ovim glasinama. Prijavi
18. februar 2019.7 god. comment_284882 Bilo ko umjesto ovog tvrdiglavog Saria, evo veceras mu Alonso opet starta a Emersona ni na klupi, vezni red isti kao i u 30 prethodnih utakmica. Prijavi
18. februar 2019.7 god. comment_284883 Daj Zidana :D ako izgubimo veceras, zelim da ga nogiraju, dosta je vuse jebavanjs u mozak sa poluigracima i ponavljanja istih postava. Najgori igrac u Engleskoj kod nas je svakr sedmice u prvoj. Mater je.bali oba Prijavi
18. februar 2019.7 god. comment_284884 Daj Zidana :D ako izgubimo veceras, zelim da ga nogiraju, dosta je vuse jebavanjs u mozak sa poluigracima i ponavljanja istih postava. Najgori igrac u Engleskoj kod nas je svakr sedmice u prvoj. Mater je.bali oba sta mislis hoce li Zidane doci odmah poslije nogiranja Sarrija ili tek iduce sezone? Prijavi
18. februar 2019.7 god. comment_284887 Ja i dalje mislim kako rjesenje nasih problema nije u treneru, nego u promjeni politike kluba i mozda dijela uprave. Svaka cast zidaneu ali sumnjam kako je dugorocno rjesenje samo promijeniti trenera, imali smo mi citav niz vrsnih strucnjaka na klupi, a opet se nitko nije uspio zacementirati na klupi Prijavi
18. februar 2019.7 god. comment_284919 Ja i dalje mislim kako rjesenje nasih problema nije u treneru, nego u promjeni politike kluba i mozda dijela uprave. Svaka cast zidaneu ali sumnjam kako je dugorocno rjesenje samo promijeniti trenera, imali smo mi citav niz vrsnih strucnjaka na klupi, a opet se nitko nije uspio zacementirati na klupi slazem se, ali brate, ovo je kriminalno, od prve utakmice u sezoni, do ove, bukvalno sve isto, ista formacija, isti igraci, ista igra, iste izmjene, do koga je sad? jebemu mater, pa daj promjeni, gdje je emerson? daj zappacostu desno jebes mu mater pa nije invalid da ne moze odigrati jednu utakmicu u prvoj postavi, ko je ba cezar, cime nas je on toliko zaduzio? slazem se da je borben, ali realno, njegovo na desnom beku je proslo, ili ce uci kao zamjena, ili ga na stopera stavi. Jebeni Jorginho igra svaku utakmicu, pored toga sto nista nije pokazao u engleskoj, kao da jos i pregorio, 90% utakmica starta. Bring Back Mourinho Prijavi
18. februar 2019.7 god. Autor comment_284921 Nije vala valjao ni Mourinho u drugom mandatu niti Conte. Cast na uspjesima, ali i oni su itekako jeli govna pa na kraju vise nego zasluzeno dobili nogu. Dok se ne nadje pravi manager to je proces i mislim da smo napravili puni krug, pokusali smo dosta toga i sada je vrijeme za nekog naseg covjeka. Ne bih se bunio ni da Zidane uzme, ipak je to Zidane ali moja zelja je neko nas, vjerujem da Lampard ima najbolje sanse.Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Prijavi
18. februar 2019.7 god. comment_284923 slazem se, ali brate, ovo je kriminalno, od prve utakmice u sezoni, do ove, bukvalno sve isto, ista formacija, isti igraci, ista igra, iste izmjene, do koga je sad? jebemu mater, pa daj promjeni, gdje je emerson? daj zappacostu desno jebes mu mater pa nije invalid da ne moze odigrati jednu utakmicu u prvoj postavi, ko je ba cezar, cime nas je on toliko zaduzio? slazem se da je borben, ali realno, njegovo na desnom beku je proslo, ili ce uci kao zamjena, ili ga na stopera stavi. Jebeni Jorginho igra svaku utakmicu, pored toga sto nista nije pokazao u engleskoj, kao da jos i pregorio, 90% utakmica starta. Bring Back Mourinho A slazem se, ali nekako uvijek isto bude tko god dode.. Nadam se kako ce nekim cudom sada biti drugacije pa tko god da dosao, nije ni bitno Prijavi
19. februar 2019.7 god. comment_284928 Ja sam za Zolu do kraja sezone a nakon toga Zidane ili Lampard. Prijavi
19. februar 2019.7 god. comment_284931 Ja sam protiv čekanja. Čekanje nas ubija. Mi živimo od ljeta do ljeta. Evo jedan primjer tog životarenja. Pulišić. Zašto ako je kupljen već nije u klubu, zašto je ostao na posudbi do ljeta? Politika stalnog čekanja ubija .Ja sam protiv prijelaznog rješenja. Jebeni je drugi mjesec. Jel već sad trebamo na hibernciju do ljeta? Dajte odmah novog trenera ako ovaj dobije otkaz a ne neke privremene solucije. Dosta toga. Neka dođe tko treba ili Zidane ili Lampard i neka svašta nešto proba pa do ljeta da se zna šta uraditi. A ne da nam trener dođe mjeses pred početak naredne sezone. Prijavi
19. februar 2019.7 god. Autor comment_284963 Chelsea have touched base with Laurent Blanc to discuss the possibility of the Frenchman replacing Maurizio Sarri. #CFC (TMW)Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Prijavi
19. februar 2019.7 god. comment_284964 Chelsea have touched base with Laurent Blanc to discuss the possibility of the Frenchman replacing Maurizio Sarri. #CFC (TMW) Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk E u to već vjerujem, a ne u ovo sa zidaneom Prijavi
19. februar 2019.7 god. comment_284967 Laruent Blanc, jel taj lik bez kluba otkako je napucan iz PSG-a? a od toga su prosle vec tri godine? Kakvo rasulo u klubu, trenutno je on najrealnija i najvjerovatnije da ce on doci, iz navedenih razloga, nece biti ni potrebe da ovaj trazi neke uslove. Prijavi
19. februar 2019.7 god. comment_284968 On je bio druga opcija kada smo se dogovarali sa Sarrijem, eto koliko je blizu. Prijavi
19. februar 2019.7 god. comment_284974 Hahahahaha. Blanc je bezvezan trener, s jednim PSG-om nije uspio nametnuti dominaciju u pišljivoj Francuskoj. Uvijek onu žlicu od kave žvače. U ova doba iduće godine ćemo mu već tražiti zamjenu. Još ako ostalu Luiz Alonso Willian i slični bit će veselo. Prijavi
19. februar 2019.7 god. Autor comment_284977 Blanca je Safet Susic takticki nadmudrio. Mislim da je sve receno. [url="https://www.skysports.com/football/news/11668/11642235/zinedine-zidane-frank-lampard-considered-to-replace-maurizio-sarri-at-chelsea"]https://www.skysports.com/football/news/11668/11642235/zinedine-zidane-frank-lampard-considered-to-replace-maurizio-sarri-at-chelsea[/url] Nadam se da je ovo istina. Zola do kraja sezone a onda Lampard ili Zidane. Samo sto brze reagovati dok jos imamo sanse. I jos ovo: There are doubts over whether Zinedine Zidane would find the Chelsea job an attractive proposition and his command of English would have to improve dramatically. (Telegraph) #CFC Prijavi
19. februar 2019.7 god. comment_284978 Sarri ostaje do cityja cini mi se, inace bi vec dobio nogu, jedino ako ne kiksamo protiv malmoa. Ako izgubimo i to finale mislism kako je to kraj Prijavi
19. februar 2019.7 god. comment_284979 Šteta što nam novi trener ne dolazi odmah. Opet privremeno do ljeta, dosadilo. Prijavi
19. februar 2019.7 god. Autor comment_284980 Tesko je naci nekog ko bi bio voljan da preuzme odmah za stalno, u tom je stvar. Svi hoce frisko da pocnu od ljeta iako ne razumijem to previse al tako je kako je.Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Prijavi
19. februar 2019.7 god. comment_284982 Pa nece im niko dati otkaz nakon pola sezone osim ako ne udju u top 4, ostalo je nebitno, vala nije tesko pored ovih. Prijavi
20. februar 2019.7 god. comment_284984 Jel opet novi trener? Pa možda ovo znači da nije SAMO ni do trenera, čim se jedna mustra ponavlja svako toliko. 1. Čelsi više nije među onima koji najviše troše 2. Rezultati su na onom nivou na kom su i igrači 3. Treneri se mijenjaju a transfer politika je konstantno ista 4. Da bi bilo bolje, ovo troje iznad mora da se promijeni U suprotnom pomirite se da je ovom klubu plafon ovo što imamo sad, a to je borba za četvrto mjesto u najboljem slučaju i najčešće porazi od ovih koji su bogatiji i jači. Treba biti realan. Prijavi
20. februar 2019.7 god. comment_284987 Jel opet novi trener? Pa možda ovo znači da nije SAMO ni do trenera, čim se jedna mustra ponavlja svako toliko. 1. Čelsi više nije među onima koji najviše troše 2. Rezultati su na onom nivou na kom su i igrači 3. Treneri se mijenjaju a transfer politika je konstantno ista 4. Da bi bilo bolje, ovo troje iznad mora da se promijeni U suprotnom pomirite se da je ovom klubu plafon ovo što imamo sad, a to je borba za četvrto mjesto u najboljem slučaju i najčešće porazi od ovih koji su bogatiji i jači. Treba biti realan. Sto bih se pomirio sa tim? Mogli smo dosad osvajati titule, sad odjednom ne mozemo zato sto dajemo otkaz retardima kao sto su Sarri? Samo pravog trenera i bit ce to u redu. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.