7. juni 2018.8 god. comment_281850 Umesto Blanove promocije, uticajni "Sky Sports" objavio je ovog četvrtka uveče da ima saznanja o tome kako među brojnim Abramovičevim savetnicima ima i onih oduševljenih Jokanovićevim stilom i metodama rada, a sve je dopunjeno i izjavom prvotimca Čelsija, Pedra Rodrigeza, koji je u superlativu govorio o aktuelnom menadžeru Fulama. "Svesni smo da su određene promene moguće i čekamo da vidimo šta će se dogoditi. Znamo i da je on (Jokanović, prim. aut) veliki menadžer", rekao je Pedro novinarima radio stanice "Cadena Ser". Prijavi
7. juni 2018.8 god. Autor comment_281852 Ovdje se ne zna ko koga jebe.. Conte odbio Real jer zeli ispostovati ugovor i navodno niko mu iz Uprave nije ni naslutio da ce dobiti otkaz. S druge strane s Blancom valjda sve dogovoreno, ali kao plan B. Plan A i dalje Sarri ali tu je situacija komplikovana zbog ugovora s Napolijem. https://www.alfredopedulla.com/esclusive-chelsea-wont-let-sarri-away-the-next-few-days/ https://gianlucadimarzio.com/en/real-madrid-contacts-antonio-conte-the-situatio Al cuj Kiss Kiss :D To je ko da kod nas radio Velkaton dojavi heheh Prijavi
8. juni 2018.8 god. comment_281860 moze jokan samo ako ce dovesti tadica Kakav Tadic, daj ryana sessegnona :DBtw. sto se mene tice, volio bih da conte ostane ili da ode jedino kad bi jokanovic dosao, a ne neki tamo Blanc i ko vec. Prijavi
8. juni 2018.8 god. comment_281862 moze jokan samo ako ce dovesti tadica Tadić je dobar za ekipe iz sredine tabele. Msm da ne može Čelsiju ponuditi nešto konkretno kvalitetno. Meni je pomiješano osjećanje. Ja bi volio Jokan da dodje jer realno to je i neka pravda, da on posle one sprdnje što mu je Watfors napravio i posle miniranja od strane vlasnika Fulama. Neka je pravda da preuzme velikana. Ali me isto strah da se može okliznuti. Tako da je za njega možda najljepše da nastavi bajku u Fulamu. Pa kad se pokaže neka dođe u Čelsi Prijavi
9. juni 2018.8 god. comment_281871 Pa mi smo ekipa iz sredine tabele ili ćemo to ubrzo postati,a Tadić bi bio upgrade na Pedra i Williana. Prijavi
9. juni 2018.8 god. comment_281872 Pa mi smo ekipa iz sredine tabele ili ćemo to ubrzo postati,a Tadić bi bio upgrade na Pedra i Williana. Ako ništa makar zna centrirat Prijavi
18. juni 2018.8 god. Autor comment_281931 Nesto se ponovo zakotrljala prica oko dolaska Sarrija, ovaj put zajedno sa Zolom u nekoj funkciji (da li u samom strucnom stabu ili kao neka poveznica izmedju Uprave i trenera). Simon Johnson tvrdi da ce Zola prekinuti svoj posao komentatora za neku juznoafricku televiziju i da dolazi u srijedu u London na razgovore. Mislim da bi ovo mogla biti pozitivna prica, klubu je potrebno osvjezenje i ne smijemo sebi niposto dozvoliti da s Conteom zapocnemo iducu sezonu jer je unio previse toksicne atmosfere, riskiramo da izgubimo mnoge kvalitetne igrace tu. Dolazak Sarrija, nova i uzbudljiva filozofija, zatim dolazak velikog Gianfranca bi bio dobar korak u pravom smjeru. Naravno uz pojacanja u igrackom kadru. Kako god, moralo se ovo sve i prije rjesavati. Nedopustivo je da se mjesec dana klub nalazi u ovakvom stanju. Prijavi
18. juni 2018.8 god. comment_281940 Bude li ovo sa trenerom čekalo kraj SP-a u govnima smo do jaja :D Prijavi
19. juni 2018.8 god. comment_281942 http://www.talkchelsea.net/news/roman-abramovich-makes-shock-u-turn-on-chelsea-managerial-situation/Sent from my E6653 using Tapatalk Prijavi
19. juni 2018.8 god. comment_281946 http://www.talkchelsea.net/news/roman-abramovich-makes-shock-u-turn-on-chelsea-managerial-situation/ Sent from my E6653 using Tapatalk E jebem ga spaha, pa Don Balon, kurcic, lazni izvor bukvalno. Prijavi
19. juni 2018.8 god. Autor comment_281949 Taj izvor je smijesan, a Uprava bi riskirala odvodjenje kluba u potpuni ambis ako ostave Contea nakon svega sto se desavalo, pogotovo izjava odredjenih igraca u kojima se dalo naslutiti sta misle o prosloj sezoni. Vrijeme je za svjezu krv na svim poljima. Novi strucni stab na celu sa Sarrijem, pojacan Zolom i jos kojim nasim igracem, novi direktor fudbala (u igri su bili osim nekih provjerenih imena cak i Ballack i Belletti) i nova pojacanja pogotovo u veznom redu i napadu. Moze se na trenutni tim nadograditi i stvoriti dobar kadar za sljedecu sezonu, prodajom pojedinih igraca i lakse finansirati te kadrovske promjene. Na veliku zalost, u ovom svemu je izgubljeno vec mjesec dana. Nista se nismo pomjerili s mrtve tacke i to je jako bolno za sve navijace koji su zeljno iscekivali ljeto. Hoce li Abramovic i ljudi u Upravi konacno se uhvatiti posla, vidjet cemo. Zasad svaki dan koji prolazi u ovakvom stanju je izgubljen dan. A vrijeme do pocetka priprema otkucava. Prijavi
24. juni 2018.8 god. Autor comment_282023 Narednih 7 dana ocekujem da se rijesi pitanje managera. To je zadnji voz jer pripreme vec pocinju 02.07. gdje ce se dosta igraca javiti u Cobham. Mada, kako je ovo blentav klub ne bi me cak iznenadilo ni da jedan trener zapocne pripreme pa upola dodje drugi. Prijavi
30. juni 2018.8 god. comment_282088 Chelsea je propao klub, radi se neprofesionalno. Ovo je užasno. Ne treba nam trenera neka nas vode igrači. Prijavi
5. juli 2018.8 god. Autor comment_282159 It’s hard to overstate just how big a mess this is. Chelsea have been trying to get Sarri since May. The transfer window closes in just over a month & there have been zero signings. One person familiar with the situation described it to me as “unbelievableâ€. #cfcTotalni sunovrat kluba. Jedna od najvecih katastrofa u historiji, bez ikakvog pretjerivanja, je ovaj protekli mjesec-mjesec i po dana.Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Prijavi
6. juli 2018.8 god. Autor comment_282172 Dobrodoso nazad IgiSent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Prijavi
6. juli 2018.8 god. comment_282175 Ty. :sal2: Ali ova situacija je neviđena, ne da ne znamo ko će nam biti trener, ne znamo ni da li imamo trenera, a od kluba jedino čujemo kad neki naš igrač nastupa za reprezentaciju ili kad je nekom bivšem igraču rođendan. :hljeb: Prijavi
7. juli 2018.8 god. Autor comment_282178 Igraci se danas vratili s odmora i poceli trenirati u Cobhamu a trenera nema Hahahahah ludilo Ma nek daju Zoli posao jbt sta komplikuju Prijavi
7. juli 2018.8 god. comment_282181 Igraci se danas vratili s odmora i poceli trenirati u Cobhamu a trenera nema Hahahahah ludilo Ma nek daju Zoli posao jbt sta komplikuju Kako nema trenera, koliko ja znam Konte vodi treningeIli sam pogrešno informisan ahahaha Prijavi
7. juli 2018.8 god. Autor comment_282183 For those wondering/speculating. Conte was at Chelsea's training ground today, but he did not do the players' medical tests etc. Pre-season training, which he has prepared for, starts on Monday. Amazed he is still head coach, but that could change at any moment.Matt LawSent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.