Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Budući trener Chelseaja

Istaknuti odgovori

Da,slazem se .. jer pojedini se nekada uopste ne trude,jer znaju i kad odigraju lose,da imaju zagarantovano mjesto u ekipi ..

Zato treba dati malo sansu i drugima,koji ce dati 100% od sebe,samo da bi dobili vise prostora za igru ..

I to je ono je potrebno,jer stvarno imamo dobre igrace,i bez da ikoga dovedemo,ali eto opet sigurno cemo dosta kupovati na ljeto ..

Stvarno ne bih volio da opet idemo na kupovinu Pogbe,jer je precijenjen .. odlican je igrac,ali kladim se da je Loftus Cheek talenat kao i on,samo mu treba dati da igra ..

Samo bih volio kad bi Conte isprobao svakog igraca,pa da se onda sastavi fina ekipa,koja sigurno moze daleko dogurati ..

• Odgovori 4 hilj.
  • Pregledi 201,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Diablo priziva Nagelsmanna. Valjda vam je sad jasno da li je to dobra solucija ili ne. 😅

• Inace pratim river plate od kako znam za sebe i mogu potvrdit ovo sto diablo kaze

• King Chelsea
    King Chelsea

Realno užasan momenat za traziti novog trenera, bukvalno nemas ni onu situaciju da imas koga cekati do ljeta, kao sto smo onda doveli Beniteza kao prelazno rijesenje do ljeta i dolaska Mourinha. Ovaj

Objavljene slike

Conte da se rijesi propalih igraca u odbrani a to su Terry, Ivanovic i Cahill, u veznom redu Mikela i Oscara i onih propalih polupokusaja Marina, Mosesa i slicnih debila. Hoce li me Wisey ponovo napasti da sam od onih kojo prodaju pola ekipe. Neka napada ali pola ekipe ne moze igrati ni za Watford a kamo li za Chelsea.

Poslano sa mog SM-G900F koristeći Tapatalk

Više mi nije bitno kako će se zvati sledeći trener, kakva mu je biografija, koga je vodio ranije, šta je osvojio... Samo hoću da Čelsi opet zaigra fudbal. Muka mi je više od ove pičkaste igre na remi bez golova u gostima.

Conte da se rijesi propalih igraca u odbrani a to su Terry, Ivanovic i Cahill, u veznom redu Mikela i Oscara i onih propalih polupokusaja Marina, Mosesa i slicnih debila. Hoce li me Wisey ponovo napasti da sam od onih kojo prodaju pola ekipe. Neka napada ali pola ekipe ne moze igrati ni za Watford a kamo li za Chelsea. Poslano sa mog SM-G900F koristeći Tapatalk

definitivno prodat većinu ovih naša srića šta se kina ukazala pa ćemo moć uvalit ovih par balvana šta imamo ali triba kupovat pametno i definitivno počet igrat nogomet ...

ma može bilo ko pod uvjetom da igramo napadački i presing, a ne ona neznalica Mourinho sa najlošijim i najružnijim nogometom kojeg je chelsea ikada igrao,nevjerojatno kako glup trener, u ekipi ima hrpu ofenzivaca a on igra obranu,pa ko je tu lud i zar stvarno ima navijača Chelsea koji žele njego povratak,pa cijeli svijet nam se smijao nakon prošlog najkukavičjeg ispadanja iz lige prvaka od PSG ikad u povijesti,pa nije CHELSEA Porto pa da se braniš u ligi prvaka.

Zabole me za mlade igrace. Daj da igramo fudbal i da osvajamo trofeje.

opet neki pricaju o "kukavicjem" ispadanju. HAHAHAHA

stvarno smo necasni, evo sramota me

ove godine smo ispali sa mudima a prošle godine smo ispali jer nismo zaslužili

trebamo naći neki balans izmedju ofanzive i defanzive, u ove dvije sezone to nam fali

ma može bilo ko pod uvjetom da igramo napadački i presing, a ne ona neznalica Mourinho sa najlošijim i najružnijim nogometom kojeg je chelsea ikada igrao,nevjerojatno kako glup trener, u ekipi ima hrpu ofenzivaca a on igra obranu,pa ko je tu lud i zar stvarno ima navijača Chelsea koji žele njego povratak,pa cijeli svijet nam se smijao nakon prošlog najkukavičjeg ispadanja iz lige prvaka od PSG ikad u povijesti,pa nije CHELSEA Porto pa da se braniš u ligi prvaka.

90 min protiv psg sa igračem više doma i oni nas nadigraju...

Sve ono sto sam imao priliku procitati o Conteu, cuti od nekih likova koji navijaju za zabare...

Jedva cekam da krene sa svojim radom!

• 1 godina kasnije...

zadnjih mesec dana se dosta piše o razlazu sa Konteom, čak šta više, redovno, na svakih 4-5 dana se provlače tekstovi sa listom trenera koji ulaze u uži izbor

kako stvari stoje, Simeone je izgleda otpao pošto je odbio Čelzi

pogledajte samo, da Konteovu temu ne zatrpavamo sa postovima koji se tiču drugih trenera, ako imate šta da kažete na tu temu, možete ovde pisati do daljnjeg 

http://www.telegraph.co.uk/football/2018/02/10/chelsea-hope-ride-storm-let-antonio-conte-go-summer/

Šta sam vam ja rekao POCHETINO TRENERČINA, ima muda onako se igra, naš Conte kao gajitelj talijanskog stila bi odigrao kao Max Allegri, zato sam ja za Pochetina na ljeto, ali otiće on u veći klub jer će Marini biti preskup i našoj garibskoj glupoj upravi.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.