12. mart 2016.10 god. comment_253365 Da,slazem se .. jer pojedini se nekada uopste ne trude,jer znaju i kad odigraju lose,da imaju zagarantovano mjesto u ekipi .. Zato treba dati malo sansu i drugima,koji ce dati 100% od sebe,samo da bi dobili vise prostora za igru .. I to je ono je potrebno,jer stvarno imamo dobre igrace,i bez da ikoga dovedemo,ali eto opet sigurno cemo dosta kupovati na ljeto .. Stvarno ne bih volio da opet idemo na kupovinu Pogbe,jer je precijenjen .. odlican je igrac,ali kladim se da je Loftus Cheek talenat kao i on,samo mu treba dati da igra .. Samo bih volio kad bi Conte isprobao svakog igraca,pa da se onda sastavi fina ekipa,koja sigurno moze daleko dogurati .. Prijavi
12. mart 2016.10 god. comment_253366 Ne znam, ali stvarno ne znam odakle priča da Konte daje šansu mladim igračima. Prijavi
12. mart 2016.10 god. comment_253367 Vjerovatno misle zbog Pogbe, i sto je govorio nema veze koliko godina imas, ako si dobar igrac, igrat ces. Prijavi
12. mart 2016.10 god. comment_253378 Dakle samo Pogba. Da, dakle nema uporista, ali opet jedan vise od mourinha :D Prijavi
12. mart 2016.10 god. comment_253379 Conte da se rijesi propalih igraca u odbrani a to su Terry, Ivanovic i Cahill, u veznom redu Mikela i Oscara i onih propalih polupokusaja Marina, Mosesa i slicnih debila. Hoce li me Wisey ponovo napasti da sam od onih kojo prodaju pola ekipe. Neka napada ali pola ekipe ne moze igrati ni za Watford a kamo li za Chelsea. Poslano sa mog SM-G900F koristeći Tapatalk Prijavi
12. mart 2016.10 god. comment_253401 Više mi nije bitno kako će se zvati sledeći trener, kakva mu je biografija, koga je vodio ranije, šta je osvojio... Samo hoću da Čelsi opet zaigra fudbal. Muka mi je više od ove pičkaste igre na remi bez golova u gostima. Prijavi
12. mart 2016.10 god. comment_253443 Pa valjda je s Abramovičem dogovorio da će koristit mladiće... Abramovič jest glup što se tiče trenera, ali nije toliko glup da se ne nauči nečemu nakon što ga je Mourinho sjebao. Prijavi
13. mart 2016.10 god. comment_253535 Conte da se rijesi propalih igraca u odbrani a to su Terry, Ivanovic i Cahill, u veznom redu Mikela i Oscara i onih propalih polupokusaja Marina, Mosesa i slicnih debila. Hoce li me Wisey ponovo napasti da sam od onih kojo prodaju pola ekipe. Neka napada ali pola ekipe ne moze igrati ni za Watford a kamo li za Chelsea. Poslano sa mog SM-G900F koristeći Tapatalk definitivno prodat većinu ovih naša srića šta se kina ukazala pa ćemo moć uvalit ovih par balvana šta imamo ali triba kupovat pametno i definitivno počet igrat nogomet ... Prijavi
13. mart 2016.10 god. comment_253560 ma može bilo ko pod uvjetom da igramo napadački i presing, a ne ona neznalica Mourinho sa najlošijim i najružnijim nogometom kojeg je chelsea ikada igrao,nevjerojatno kako glup trener, u ekipi ima hrpu ofenzivaca a on igra obranu,pa ko je tu lud i zar stvarno ima navijača Chelsea koji žele njego povratak,pa cijeli svijet nam se smijao nakon prošlog najkukavičjeg ispadanja iz lige prvaka od PSG ikad u povijesti,pa nije CHELSEA Porto pa da se braniš u ligi prvaka. Prijavi
13. mart 2016.10 god. comment_253594 Koji glup trener donio nam naslov, zapamti kada cemo ga iduci put osvojiti Prijavi
13. mart 2016.10 god. comment_253600 Zabole me za mlade igrace. Daj da igramo fudbal i da osvajamo trofeje. opet neki pricaju o "kukavicjem" ispadanju. HAHAHAHA stvarno smo necasni, evo sramota me Prijavi
13. mart 2016.10 god. comment_253604 ove godine smo ispali sa mudima a prošle godine smo ispali jer nismo zaslužili trebamo naći neki balans izmedju ofanzive i defanzive, u ove dvije sezone to nam fali Prijavi
13. mart 2016.10 god. comment_253620 kazem vam, isplatiće se čekanje na jednog trenera poput contea od odlaska anćelotija https://www.youtube.com/watch?v=un_FXRy6gnU Prijavi
13. mart 2016.10 god. comment_253671 ma može bilo ko pod uvjetom da igramo napadački i presing, a ne ona neznalica Mourinho sa najlošijim i najružnijim nogometom kojeg je chelsea ikada igrao,nevjerojatno kako glup trener, u ekipi ima hrpu ofenzivaca a on igra obranu,pa ko je tu lud i zar stvarno ima navijača Chelsea koji žele njego povratak,pa cijeli svijet nam se smijao nakon prošlog najkukavičjeg ispadanja iz lige prvaka od PSG ikad u povijesti,pa nije CHELSEA Porto pa da se braniš u ligi prvaka. 90 min protiv psg sa igračem više doma i oni nas nadigraju... Prijavi
13. mart 2016.10 god. comment_253695 Sve ono sto sam imao priliku procitati o Conteu, cuti od nekih likova koji navijaju za zabare... Jedva cekam da krene sa svojim radom! Prijavi
16. mart 2016.10 god. comment_253949 https://twitter.com/Squawka/status/709873840671698946 Simeone doktor Prijavi
16. mart 2016.10 god. comment_253952 Ja doktora, ne moze napasti ako se suprotni klub imalo brani, mora na kontru. Nema smisla biti trener ako ne znas razraditi napadacke ideje. Prijavi
11. februar 2018.8 god. comment_279395 zadnjih mesec dana se dosta piše o razlazu sa Konteom, čak šta više, redovno, na svakih 4-5 dana se provlače tekstovi sa listom trenera koji ulaze u uži izbor kako stvari stoje, Simeone je izgleda otpao pošto je odbio Čelzi pogledajte samo, da Konteovu temu ne zatrpavamo sa postovima koji se tiču drugih trenera, ako imate šta da kažete na tu temu, možete ovde pisati do daljnjeg http://www.telegraph.co.uk/football/2018/02/10/chelsea-hope-ride-storm-let-antonio-conte-go-summer/ Prijavi
11. februar 2018.8 god. Autor comment_279396 Ma klasika za ovaj klub, svejedno je vise ko god uzme. Prijavi
14. februar 2018.8 god. comment_279551 Šta sam vam ja rekao POCHETINO TRENERČINA, ima muda onako se igra, naš Conte kao gajitelj talijanskog stila bi odigrao kao Max Allegri, zato sam ja za Pochetina na ljeto, ali otiće on u veći klub jer će Marini biti preskup i našoj garibskoj glupoj upravi. Prijavi
14. februar 2018.8 god. comment_279552 Nama nikad niko ne valja a osvoji ligu.Poketinjo jest trenercina ali mi nemamo problem u treneru nego u dovodjenju pogresnih igraca.Sent from my SM-G935F using Tapatalk Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.