6. mart 2016.10 god. comment_252751 whisper Juve jeste ispao u drugu ligu, ali čini mi se 3 sezone prije dolaska Kontea oni su se vratili i kuburili na sredini tablice, samo čudno kako se to moglo desiti jer eto Juventus osvaja sve titule samo zbog sudija. Prijavi
6. mart 2016.10 god. Autor comment_252786 Iskreno, nisam toliko pratio ni Juventus ni talijansku ligu dok je Conte bio tamo. Ne pratim ni danas. Dosta sporo se igra, nezanimljive utakmice i ne troši mi se vrijeme na to. Dosta je oprečnih mišljenja o Conteu kao treneru, čuju se raznorazne izjave njegovih bivših igrača. Neke od njih kao da opisuju Mourinha, tako da ne znam kako Uprava razmišlja ali mi se čini da valjda ne žele još jednog sličnog njemu nakon ove katastrofe i kraha koji doživjesmo u prethodnih pola godine. Vidjećemo šta će se dešavati. Svakako zanimljivo ljeto i sezona je pred nama. Biće teško bez Lige Šampiona dogodine (osim ako se ne desi još jedno čudo), zato nam igrači duguju da isprave ovo što su napravili. Da li je Conte u stanju stvoriti igru (po meni najbitnije) i ambijent koji nas je u svim uspjesima krasio, to ostaje da se vidi. Lično sam rezervisan oko njega, nisam oduševljen kao neki niti sam pretjerano nezadovoljan kao drugi. Prijavi
7. mart 2016.10 god. comment_252822 Ja isto ne padam u euforiju zbog Contea, ali isto tako nisam nezadovoljan.. Neću ništa komentirati dok ne krene raditi, nadam se kako će biti uspješan, jer je on relativno mlad pa bi u njemu konačno mogli imati trenera na duže staze Prijavi
7. mart 2016.10 god. comment_252829 Kod Contea cemo ako nista gledati prave bekove na svojim pozicijama. Prijavi
7. mart 2016.10 god. comment_252833 Pocetak kod Kontea će biti težak ali ako uhvatimo ritam mogla bi to biti sasvim solidna prva sezona. Prijavi
7. mart 2016.10 god. comment_252841 Ja ne očekujem npr 4 trofeja, ali da ćemo bit prejaki, vjerujte da hoćemo. Joooj pa kad zabijemo goool a on počne trčat i slavit :D Jedva čekam da vidim trenera koji prreživljava utakmicu zajedno sa svojim igračima, koji se lomi baca, kida kao i oni.. Uvjeren sam u veliki uspjeh s Conteom, definitivno jesam. Prijavi
7. mart 2016.10 god. comment_252848 Kako je mene ne zanimaju toliko rezultati jer oni mogu biti splet okolnosti, već sud o treneru donosim nakon što vidim što njegove ekipe pružaju na terenu, ne mogu biti niti previše oduševljen niti skeptičan oko Contea, tek kad sjedne na klupu i prođe neko vrijeme znat ću što mislim, zasad previše dolazi različith informacija s raznih strana... Prijavi
8. mart 2016.10 god. comment_252873 Zdravo,ja sam ovde nov na forumu ali navijam za Chelsea od 2005 godine i pratim Chelsea Balkan odavno :D Ja iskreno mislim da bi sledeci trener trebao da bude Diego Simeone jer je on nekako pravi trener za Chelsea(po meni) i mislim da bi im doneo mnogo uspeha i ko zna mozda bi ostao dugo na klupi. :D Prijavi
8. mart 2016.10 god. comment_252887 marule nikakav simeone, samo antonio conte i niko više. dobrodošao i da vidimo koliko nas pratiš kad si se tek sad registrovao Prijavi
8. mart 2016.10 god. comment_252889 Na osnovu čega zaključujete da je neko ,,pravi trener za Čelsi''? Koji su to parametri relevantni za takvu osobu? Prijavi
8. mart 2016.10 god. comment_252890 Na osnovu čega zaključujete da je neko ,,pravi trener za Čelsi''? Koji su to parametri relevantni za takvu osobu? Gajba piva od mene za pitanje :D No, ja cu poslednji :D Prijavi
8. mart 2016.10 god. Autor comment_252892 Na osnovu čega zaključujete da je neko ,,pravi trener za Čelsi''? Koji su to parametri relevantni za takvu osobu? Lični stavovi. Svako ima svoju viziju kako bi Chelsea trebao izgledati i svog favorita među trenerima da to implementira u stvarnosti. Prijavi
8. mart 2016.10 god. comment_252894 Na osnovu čega zaključujete da je neko ,,pravi trener za Čelsi''? Koji su to parametri relevantni za takvu osobu? Vjerovatno na osnovu imidza koji krasi Chelsea i njihovu taktiku zadnjih 4-5 godina. :D Nedo Bog da zaigramo "napadackiji" fudbal :O Prijavi
8. mart 2016.10 god. comment_252899 Na osnovu imidza koji nam je nametnuo prosli trener idealan bi bio Toni Pjulis :D Prijavi
8. mart 2016.10 god. comment_252912 Nije nam murinjo nametnuo branjenje ovo. Od di mattea se mi branimo pa nadalje. Prijavi
9. mart 2016.10 god. comment_252917 Da vam kazem sta ja mislim o dolasku Antonia Contea: 1. Nije on doveo Pogbu, uprava Juvea dovodi ugrace, uglavnom.. Zato je i napustio klub ako se secate.. Ali moze se reci da je Pogba postao vrhunski igrac. 2. Ispao je iz grupe u Ligu Sampiona od Galatasaraya 3. Defanzivno orijentisan 4. Precenjen- Juve je daleko bolja ekipa od svih ostalih u Italiju. 5. Nije za Chelsea... Liverpool Klopp, Man City Guardiola, Mourinho United... Jos i Ako Arsenal smeni Wengera, mi cemo imati trecerazrednjeg trenera Prijavi
9. mart 2016.10 god. comment_252918 Uprava ne dovodi igrace, vec treneri, uprava mu nije htjela dati vise para za transfere. Sjecas li se ti da nije dao vise od 15 miliona za igraca? Ispao iz grupne faze protiv reala, mi ispali godinu prije od njih i shaktara, smijesno. Najsmjesnija stvar za reci jeste da je Conte defanzivno orijentisan, haj ti igraj sa quagliarellom. Covjek je nepobjedjen, najvise golova postizao djubrentus sa njim, najmanje primljeno, najveca gol razlika uvijek. Prije njega je bila ekipa u rangu danasnje Bologne. Sto ostali nisu nista uradili sa tim "velikim" timom u kojem igraju quagliarella i matri. Nego zavrsili kao 7. Nasmijati se na zadnje. Prijavi
9. mart 2016.10 god. comment_252922 Ispao iz grupne faze protiv reala, mi ispali godinu prije od njih i shaktara, smijesno. Prolaze dvije ekipe ne jedna, tako da nije ispao od Reala nego od Galatasaraya. Ne možeš negirat da je to neuspjeh. I ne znam kakve veze ima to što smo mi isto ispali iz grupa? Prijavi
9. mart 2016.10 god. comment_252924 Lični stavovi. Svako ima svoju viziju kako bi Chelsea trebao izgledati i svog favorita među trenerima da to implementira u stvarnosti. Vjerovatno na osnovu imidza koji krasi Chelsea i njihovu taktiku zadnjih 4-5 godina. :D Nedo Bog da zaigramo "napadackiji" fudbal :o Do skora se govorilo da je Murinjo najbolji za nas... Sada kad njega više nema, mnogi navijači žele nekog ko je na bilo koji način sličan njemu. Misle da će se tako ponoviti one titule s njim iz prošle decenije ili šta već. Njegova pojava je zasenila klub. Mi smo se prethodnih godina često podsmevali navijačima Arsenala i Liverpula i tome kako oni žive u prošlosti, ali kad malo bolje pogledaš situaciju u našem klubu, vidiš da su i mnogi naši navijači zaglavljeni u 2005. godini pa im je Murinjo paragon idealnog trenera. Prijavi
9. mart 2016.10 god. comment_252926 Dobar post Igi. Joseov duh je bdio na Bridgeom i stajao nad svakim trenerom koji je došao. Jedino ga je Ancelotti uspio otjerati kada je osvojio duplu krunu ali izgubio od Josea u LP što je značilo da se njegov duh ponovo vratio, Prosto svi ili 90 posto nas (i ja sam medju njima) smo ga prizivali nakon svakog kiksa. To je njemu bio veliki pritisak kada je došao a nama je to donijelo veliko razočaranje u legendu kluba, Što nam je donijelo veliko nazadovanje. Jose možda jeste jedan od nas (neće se svi složiti) ali on je prošlost kluba i neće se više nikada vratiti. Hvala na svemu mi idemo dalje sa novim igračima i sa novim trenerom. Prijavi
9. mart 2016.10 god. comment_252938 Prolaze dvije ekipe ne jedna, tako da nije ispao od Reala nego od Galatasaraya. Ne možeš negirat da je to neuspjeh. I ne znam kakve veze ima to što smo mi isto ispali iz grupa? Ispali su oni tacnije od kopenhagena tada, jer su se opustili i kiksali. Prijavi
9. mart 2016.10 god. comment_253000 Antonio Conte, uno di noi! http://www.mirror.co.uk/sport/football/news/chelsea-target-antonio-conte-facing-7523013 optuzuju ga za namestanje, mada ja ne verujem u ovo. Slazem se da bi nam Simeone legao kao budali samar, ali Conte je realnija opcija. Prijavi
10. mart 2016.10 god. comment_253088 Gigi del Neri nije imao u timu Teveza, Vidala, Pirla, Pogbu.. Doshli su iste godine kad je dosao Conte... Branio se u zadnje kolo lige sampiona u Istanbulu kod Galate.. Nije hteo da proba da postigne gol, i izgubili su... Naravno ako dovede 5 vrhunska igraca da ce tim da proigra, tako bi mogli i sa Murinjom i Hiddinkom ;) Prijavi
10. mart 2016.10 god. comment_253089 bravo, luigi je birao igrače po svo ukusu i promasio veliki broj transfera tačnije gotovo sve. Čini mi se da je sasvim slučajno što je on doveo te igrače, možda ih je on baš želio. Šta misliš o tome? ili je mećimo imao sreće zašto treneri prije nisu doveli par vrhunskih igrača imali su budžet samo su dovodili pogrešne Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.