Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Budući trener Chelseaja

Istaknuti odgovori

Sarri!

U slucaju da ne bude on, onda Jardima zaganjat. Nagelsman nece iz Hoffe, a kad bude napustao u Bayern ili Borussiu ide. Allegri bunkeras veci od Contea, Enrique onako meni nit smrdi nit mirise.

Moris, Lamps, Drogba to je vec nerealno iako mocno zvuci, ali ostarit cemo mi svi ovde dok oni ne budu treneri Chelseaja.

Najidealnije bi mi bilo da Sarri bude trener i neka od legendi njegov pomocnik (Lamps, Terry, Drogba), tome bih se najvise odusevio.
  • Odgovori 4 hilj.
  • Pregledi 201,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Diablo priziva Nagelsmanna. Valjda vam je sad jasno da li je to dobra solucija ili ne. 😅

• Inace pratim river plate od kako znam za sebe i mogu potvrdit ovo sto diablo kaze

• King Chelsea
    King Chelsea

Realno užasan momenat za traziti novog trenera, bukvalno nemas ni onu situaciju da imas koga cekati do ljeta, kao sto smo onda doveli Beniteza kao prelazno rijesenje do ljeta i dolaska Mourinha. Ovaj

Objavljene slike

• Autor

Napoli boss Maurizio Sarri held talks today with club president Aurelio De Laurentiis and there is now a growing optimism that he will stay at Napoli.
(Source: @DiMarzio)

On Managers, with Sarri likely to stay at Napoli, as I reported last week.

All I know is that a few candidates have been spoken to by the club, only ones I know for sure are Laurent Blanc and Leonardo Jardim. Others say Pochettino has been spoken to as well.

source: Simon Johnson

Sky je rekao da smo blizu Pochettinu sto mi je bas drago cuti.

Ja to nigde ne nadjoh.

Sve u svemu Celsi u ovom momentu nema sta da ponudi Poketinu. Da je pametan zaobisao bi nas u sirokom luku.

Ja to nigde ne nadjoh.

Sve u svemu Celsi u ovom momentu nema sta da ponudi Poketinu. Da je pametan zaobisao bi nas u sirokom luku.

Tacnije, krenut cemo po njega, ako Conte napusti Chelsea.

http://www.skysports.com/football/news/11661/11373128/chelsea-may-move-for-spurs-boss-mauricio-pochettino

• Autor

Balague says Enrique turned down Arsenal & Chelsea because the budget of £50m (#afc) & not that much higher at #cfc is not realistic enough to compete for titles.

Uz to navodno trazi astronomsku platu. Majke mi ovaj Enrike fakat umislio da je neki strucnjak.

Balague says Enrique turned down Arsenal & Chelsea because the budget of £50m (#afc) & not that much higher at #cfc is not realistic enough to compete for titles.

Uz to navodno trazi astronomsku platu. Majke mi ovaj Enrike fakat umislio da je neki strucnjak.

Pa nakrcao CV trofejima s Barselonom i sad trguje time.
  • Autor

Konto se uvaliti za masne pare, pa onda kad dobije otkaz nakon par mjeseci da ode negdje hladiti muda dok mu se odsteta po ugovoru isplacuje.

Kad malo skontas plan mu i nije los, samo sto izgleda nece niko nasjesti. :D

https://twitter.com/ChelsTransfer/status/999249581949923328?s=19

Zamisli e Zenit ti otme trenera haha pa kakav smo mi klub postali.
Ne otima nama Zenit trenera, Sarri je prvu njihovu ponudu i odbio zbog nas, ali izgleda nesto se nasi neckaju, ne znam sta hoce.

I Conte jos nije otpusten, nije valjda da zbog devet miliona ce sve sjebati..

Ako ne budu Sarrija uzeli, onda nek ne diraju nista ionako smo poceli tonuti, pa nek potonemo do kraja.

I bilo bi dobro da izadju u javnost i da saopste sta tacno ocekuju od trenera. Nemoguce je da ocekuju titule a ne ulazu dobro, niti je moguce da ne ocekuju titule jer otpustaju trenere non stop.

Ja mislim da politika kluba nikome nije jasna.
  • Autor

Danas odrzan sastanak sa Sarrijevim predstavnicima u Londonu, navodno trajalo sve do 21h i ishod je pozitivan. Sutra se nastavljaju pregovori uz ponudu ugovora na 2 godine. Vise o detaljima, kao i Conteovoj sudbini, se ocekuje u narednim danima.

• 2 sedmice kasnije...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.