7. juli 2018.8 god. comment_282189 Prvo nas je sahranio, a sad ce da nam i spomenik digne.obrazlozi kako nas je sahranio? Sent from my E6653 using Tapatalk Prijavi
7. juli 2018.8 god. comment_282190 Čuš sahranio. Lik sa krš ekipom osvojio titulu. Ispravio govna koja je Murinjo ostavio. To što nije dobio adekvatna pojačanja da bi mogao da se bori na više ffrontova u prošloj sezoni. To je problem uprave. A i u toj sezoni je uzeo veliki trofej. Nema šta sahranio nas. Prijavi
7. juli 2018.8 god. comment_282191 Za prošlu sezonu je zaslužio velike kritike i jeste mnogo toga uprskao. Ali ako ostane i stvari nastave da se pogoršavaju, to će ići na dušu uprave jer su nesposonni. Zašto uopšte držati čoveka koji nije motivisan, zašto nisi ništa opovrgnuo od onoga što se pisalo? Prijavi
8. juli 2018.8 god. comment_282192 Za prošlu sezonu je zaslužio velike kritike i jeste mnogo toga uprskao. Ali ako ostane i stvari nastave da se pogoršavaju, to će ići na dušu uprave jer su nesposonni. Zašto uopšte držati čoveka koji nije motivisan, zašto nisi ništa opovrgnuo od onoga što se pisalo? Ko moze ostati motivisan sa onim sastavom i onakvom upravom? Evo ti primjera kakva je situacija sa Chelsijem, ne moze bolje od ovoga nista se nije napravilo od kraja sezone, apsolutno nista, a pripreme uskoro krecu, svjetsko zavrsava, nekim igracima ce cijene ici u nebesa. Ovo što se dosad uradilo, odnosno što se nije uradilo, nije način izlaska iz krize. Kad se zavrsiti svjetsko odnosno ako Belgija ispadne u polufinalu, ocekujem vise informacija da li ce ostati Hazard i Kurtoa. A ne vidim na koji način će ostati kad vidi kakvo je sranje u klubu gdje se ništa nije napravilo do sada. Prijavi
8. juli 2018.8 god. comment_282193 O kakvoj vi motivaciji pricate, on ne da nije bio motivisan on se ponasao kao najveca picka. Gubi i i dalje se brani jer je bolje izgubiti 1:0 nego 3:0, srusio je stare rekorde gubeci na Stamfordu od raznih ojebina, ponasajuci se kao malo dijete svadjajuci se sa upravom. Na kraju je bio 5. i "svi ispred nas imaju bolji tim pa zato ne mozemo da ih stignemo" ne pije jebenu vodu jer nije gubio samo od takvih timova nego od svih redom. To sto je osvojio titulu je podvig, ali nije se igrala Liga prvaka, atmosfera je bila koliko toliko bolja zbog momentuma i novog trenera, a kad je to splasnulo dobilo se to sto se dobilo. Prijavi
8. juli 2018.8 god. comment_282200 Ne znam sta tu nije jasno. Covek je bio debelo placen da radi posao trenera. Ako smatra da nema odgovarajuce uslove da isti obavlja uspesno nek lepo sedne za sto sa ljudima koji su ga zaposlili i ako ne mogu da nadju zajednicki jezik onda nek se lepo sporazumno rastanu. Ne da blati klub preko medija, ne da narusava ugled sportskoj instituciji i da iznosi prljav veš u javnost. Nikako da javno demoralise igrace pricajuci kako nisu dovoljno dobri kao ekipa. To isključivo ide njemu na teret i samo to je dovoljno da mu daju otkaz, bez obzira na stanje na tabeli. Prijavi
8. juli 2018.8 god. comment_282204 Ovo je uglavnom sapunica sad vec postala, hoce li ostati ili otici, a nista se ne radi sa transferima. Koga boli kurac ko je trener, kada ce opet uprava dovoditi igrace, tako da ne vidim razlog sto se niko nije doveo dosad. Prijavi
8. juli 2018.8 god. comment_282205 Sada je vec jasno da ce ostati Conte, samo nije mi jasno zasto se nista ne radi glede pojacanja. Ekipa je veoma losa, a nit se prodaje sta nit se kupuje. Kako stvari stoje trener isti, ekipa ista ili bar dosta slicna proslogodisnjoj, nemamo se cemu dobrome nadati. Ocigledno je da je i Roman zasitio se svega, digao ruke a ovi kojima je predao sudbinu Chelseaja u ruke nemaju pojma sta rade. Nazalost, mislim da ce dugo vremena proci da postanemo jaki kao sto smo bili i na trzistu ali i u samoj igri. Sramota, jad, tuga. Prijavi
8. juli 2018.8 god. comment_282210 Pa nece biti ista svakako, tu ce biti sad tammy abraham, ruben loftus-cheek, zouma i ko vec se jos vraca sa posudbi. Ipak bi bilo lijepo da mozemo zamjeniti Williana necim boljim, desnog wingbacka i ako se ne pokaze ruben da tu uleti golovin ili ko vec. Prijavi
9. juli 2018.8 god. comment_282224 situacija u klubu na nivou što bi reko prijatelj žika pavlović zasucite rukave, otvarajte pivo :D neka se vino toči, rakija teče ... Prijavi
16. februar 2019.7 god. comment_284824 Pocinje piskaranje po medijima da klub zeli Zidana. Covek je svlačionicu Reala drzao pod kontrolom, radio s velikim uspehom iako se nije bas uvek slagao s Perezom. https://www.express.co.uk/sport/football/1086547/Chelsea-news-Zinedine-Zidane-Maurizio-Sarri-Eden-Hazard Iako sam protiv stalnog menjanja trenera, Zidan bi bio pravi izbor. Prijavi
16. februar 2019.7 god. comment_284825 Ne vjerujem u njegove trenerske sposobnosti, ali one padaju u drugi plan kada se zna da bi Hazard onda sto posto ostao. Nije nemoguce da zbog toga ga i potpise Chelsea. Prijavi
16. februar 2019.7 god. comment_284829 Ne vjerujem u njegove trenerske sposobnosti, ali one padaju u drugi plan kada se zna da bi Hazard onda sto posto ostao. Nije nemoguce da zbog toga ga i potpise Chelsea. Tri Lige sampiona govore dovoljno o njemu. Prijavi
17. februar 2019.7 god. comment_284834 Ba i ne baš... Čovjek se našao na pravom mjestu u pravam trenutku. Real je u tim godinama imao uvjerljivo najbolju ekipu u Europi u najboljim godinama (dovoljno iskusni, a opet dovoljno mladi). A bilo je tu i puno sreće i sudačkih pogrešaka (poguranaca ako ćemo u teorije zavjere). Kako god činjenica ostaje da su osvojili 3 LP za redom i da mu za to treba odat priznanje ali činjenica i ostaje da nisu to napravili s bog zna kakvom igrom. Također, ipak je Liga najbolji pokazatelj (jer osvojili smo i mi LP 2012 tako kako smo osvojili, dok u ligi ipak trebaš imat konstantu kroz 38 kola, i uloga sreće je puno manja) a on se u ligi i nije nešto pokazao. Prijavi
17. februar 2019.7 god. comment_284836 I ja mislim da Zidane nije neki bogzna strucnjak i takticar. Sreca ga je pogledala svaku sezonu kada su uzeli LP, dva puta protiv Atletica mi je prvo sto mi pada napamet, gol Ramosa u 93. minuti a zatim i prolazak na penale. I sto je najvaznije, uprkos toliko jakom rosteru igra im je bila goli kurac. Jedino u cemu je Zidane dobar je u velikom autoritetu koji postuje kod igraca, a mozda je upravo to ono sto treba ovim nasim primadonama. Prijavi
17. februar 2019.7 god. comment_284838 Istina je da ni meni Zidane ne ulijeva povjerenje.Ali činjenica je da više i nije do trenera kad su u pitanju osvajanja titula. Još će ispast da je Solskjaer vrhunski stručnjak jer ostvario 11 pobjeda u 13 utakmica. Naravno da nije. Da se naslutiti da je najbitnije da je trener drag igračima, a da ujedno ima autoritet. Da bude neka vrsta očinske figure.Sent from my SM-G920F using Tapatalk Prijavi
17. februar 2019.7 god. Autor comment_284843 A da nije mozda Sarri, takticar i genijalac, bolji?Pa veci je autoritet kod nas pomocni trener nego glavni.Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Prijavi
18. februar 2019.7 god. comment_284861 Zidan da bi došao traži: - Zadržavanje Hazarda - Minimalno 200 mil funti ljetni budžet - Da bude ravnopravan menadžer Marini G. Pametan čovjek. Svaki normalan trener bi ovo tražio, u suprotnom neka ugase klub. Prijavi
18. februar 2019.7 god. comment_284867 Pa ja nezz tko bi vise od nekih boljih trenera htio uopce doci ovdje, pa mi smo im grobnica za reputaciju. Jedino ako zeli u brzom roku zaradit neke pare, jer ce dobit otkaz unutar godinu dana. Prijavi
18. februar 2019.7 god. comment_284871 Nisam za Zidana, nemam posebno visoko mišljenje o njemu kao treneru. Ali ako će uspit natjerat upravu na značajnije ulaganje i čišćenje ekipe onda sam apsolutno da. Prijavi
18. februar 2019.7 god. Autor comment_284874 Pa ja nezz tko bi vise od nekih boljih trenera htio uopce doci ovdje, pa mi smo im grobnica za reputaciju. Jedino ako zeli u brzom roku zaradit neke pare, jer ce dobit otkaz unutar godinu dana.Kako smo grobnica za reputaciju? Navedi jednog trenera koji se poslije Celzija mucio da nadje neki top posao ponovo. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.