Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Budući trener Chelseaja

Istaknuti odgovori

Treba nam mesara iz Serie A budući da smo ove godine što se tiče odbrane jako slabi jer imamo neke igrače u odbrani koji bukvalno bježe od protivnika i vraćaju se nazad prema golu kad protivnik ima loptu umjesto da idu direkt u duel,što se tiče Contea želim mu puno sreće,mada bih iskreno da nam ostane hiddink na poziciji trenera,ali rekao je  da se povlači to je za mene velika šteta,Hiddink je odličan trener i ne libi se nikog zakucati na klupu ako ne zna da igra,vidjeli smo da je Obrvka zakuco na klupu fala Bogu,ali eto da ne pričam više o Hiddinku,Conteu kao što sam rekao već gore želim puno sreće i nadam se samo da će koristiti mlade igrače iz naše akademije,ako neko zna kakav je bio u Juventusu što se tiče mladih igrača neka napiše bio bih mu zahvalan :D

• Odgovori 4 hilj.
  • Pregledi 201,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Diablo priziva Nagelsmanna. Valjda vam je sad jasno da li je to dobra solucija ili ne. 😅

• Inace pratim river plate od kako znam za sebe i mogu potvrdit ovo sto diablo kaze

• King Chelsea
    King Chelsea

Realno užasan momenat za traziti novog trenera, bukvalno nemas ni onu situaciju da imas koga cekati do ljeta, kao sto smo onda doveli Beniteza kao prelazno rijesenje do ljeta i dolaska Mourinha. Ovaj

Objavljene slike

Kave gluposti se ovde pisu.
Prvo ide prica da Konte ne moze da dovede top imena kao ostali jaci treneri u PL. A Klop recimo ubija sa povlacenjem top igraca hahah. Glavna meta mu je bio igrac iz ukrajinske lige koji je odigrao tek prvu odlicnu sezonu u karijeri i cak ni njega nije doveo nego mu ga uzeli Kinezi.

Ovo da nije upoznat sa kvalitetima igraca u Engleskoj nije ni za komentarisanje. Pa lik se ceo zivot bavi fudbalom normalno je da prati vecinu utakmica u evropskim ligama, kablovska televizija i internet nisu ekskluziva samo na nasim prostorima ako niste znali.

Ovo za Oskara je samo smesno. Sad ce Konte da dodje i da nauci Oskara da igra fudbal, oce sigurno, igraca od 25 godina koji odigra dobru utakmicu na 15 losih koji posle 4 sezone i bezbroj utakmica nije nista konkretno uradio. Kad bi stavili Ameliju na Oskarovu poziciju i dali mu toliko vremena imao bi bolji ucinak garantujem.

Sto se Kontea tice pre borbe za trofeje i svega ostalog ocekujem mnogo poboljsanja u igri i uspesno odradjenu rekonstrukciju igrackog kadra koja ne moze za jedno leto da se odradi nego za najmanje 2-3 prelazna roka.

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

Bonucci nije ni blizu Chielliniju po kvaliteti i  i igračkoj inteligenciji, jedan je prosječan talijanski stoper, drugi je vanserijski igrač, ključ obrane prošle i prošlih sezona, vidjelo se protiv Bayerna koliko je Chiellini bitan ako ga nema, ne bi se onako šetali po šesnaestercu. Što se tiče Kloppa, tek ćemo vidjeti na ljeto koliko je sposoban dovesti prave igrače jer će novaca imati. Mogu otprilike pogoditi kakve će igrače Conte dovoditi, a nijedan neće biti vanserijski. Teško mi je i zamisliti dovođenje nekog engleskog talenta pod njim, držat će se onog što zna. 

Osobno ne vjerujem da će izdržati dulje od sezone ako ne osvoji nešto. Isto kao i Guardiola neće znati podnositi kritiku, a znamo kakvi su mediji ovdje

Oj dragi Boze kakve gluposti izviru iz ovog Championsa. Eden hazard (10) je vrhunski clan foruma u usporedbi sa ovom neznalicom. Nevjerovatno sta govori. On bi igraca od 32 godine, umjesto igraca koji je isti igraca, a koji ima 28.

On govori kako ce klopp dovesti prave igrace, a dovest ce Matipa na ljeto (tako je rekao), koji je jedan od najgorih stopera sto sam ikad gledao.

Ne vjeruje kako ce Conte dovesti nekog vanserijskog, a taj isti doveo Pogbu, Vidala, Teveza, i cini mi se Pirla. Da ne govorim o Barzagliju i ostalim koji i dalje igraju kao oslonac tima. Sad ce reci uprava dovela Pogbu i ostale, a svi ti igraci su nule bili kada su dolazili, a vidi ih sada, igraci svjetske klase. Jedini covjek koji ima zasluge za to jeste Conte.

Moze li kakva anketa, da se skloni ovaj gore clan, jer stvarno je nepodnosljiv sa izljevima moronstva. Eden je banovan sto je slicno pisao, ali barem je bio simpatican, ovaj me tjera na povracanje.

Oj dragi Boze kakve gluposti izviru iz ovog Championsa. Eden hazard (10) je vrhunski clan foruma u usporedbi sa ovom neznalicom. Nevjerovatno sta govori. On bi igraca od 32 godine, umjesto igraca koji je isti igraca, a koji ima 28.

On govori kako ce klopp dovesti prave igrace, a dovest ce Matipa na ljeto (tako je rekao), koji je jedan od najgorih stopera sto sam ikad gledao.

Ne vjeruje kako ce Conte dovesti nekog vanserijskog, a taj isti doveo Pogbu, Vidala, Teveza, i cini mi se Pirla. Da ne govorim o Barzagliju i ostalim koji i dalje igraju kao oslonac tima. Sad ce reci uprava dovela Pogbu i ostale, a svi ti igraci su nule bili kada su dolazili, a vidi ih sada, igraci svjetske klase. Jedini covjek koji ima zasluge za to jeste Conte.

Moze li kakva anketa, da se skloni ovaj gore clan, jer stvarno je nepodnosljiv sa izljevima moronstva. Eden je banovan sto je slicno pisao, ali barem je bio simpatican, ovaj me tjera na povracanje.

Klopp će imati 200 milijuna funti na ljeto za pojačanja,

Uprava Juventusa je preuzela transfere nakon što su imali ograničena sredstva na raspolaganju zbog gradnje novog stadiona

Conte nema veze sa dovođenjem nijednog od ovih igrača osim Pirla

Conte nema uspjeha u Europi

Chiellini je bolji igrač od Bonuccija

Opet vrijeđanje bez ikakvog povoda, valjda je to normalno na ovom forumu, ne znam koliko to ima veze sa podrijetlom dotičnog forumaša

Najjače mi je kako frajer ladno izjavi da Conte nije upoznat sa igračima u PL. :D :D :D
Ne eto, neki forumski kozojeb je bolje upoznat nego čovjek koji se time bavi.

Ne, ti si stručnjak.....Ne razumiješ što sam rekao jer nisi sposoban vjerojatno

Treba Roman da uplati kablovsku Konteu da malo gleda PL posto do sad verovatno nije pratio :D

Pitam se kako ste se znali uopšte registrovat na forum sa takvom logikom. Pleme vam jebem u govnima smo preko glave, dobili smo odličnog trenera, a ako uzmem u obzir u kakvom smo ambisu vjerovatno boljeg ne bi mogli ni nahvatat, a vi serete al ga serete, pričate kao da ste već u 2017. i kako gledate kako nas Conte uništava.

Ulazim na forum jednom dnevno i svaki put pročitam postove istih mustanga, smuči mi se i odgovarat jer vidim da se neki momci trude da realno odgovore, ali džaba kad u vašu glavu ne može ući nijedna.

• Autor
Da, sigurno oni znaju za taj sastanak. Jos vidim pojedini prenose i da je Abramovic dao izjavu za medije hahahah Neki ljudi fakat nikad nece nauciti. Senzacionalisti obicni.
Pre ću poverovati u smak sveta nego u to da je Roman dao izjavu za medije.
Mada, moram priznati da bih voleo da ga slušam kako priča o Čelsiju, fudbalu, iz svog jedinstvenog vlasnik/navijač ugla...

jadnoo jer ne postoji ekipa kojoj nisu u nekim trenutcima bili nakolonjeni sudci, te ekipa koju nisu sudije zakinule.   Dao si jedan jadan klip koji je neki mrzitelj juventusa napravio, ako sam dobro shvatio navijač MIlana, a taj isti ili ti whisperu je mogao sasvim sigurno i duži klip napravit za Milan (moram naglasit da mi je Milan draži klub od Juventusa, najdraži u Italiji). 

Naš Chelsea su znali zakidat uh neviđeno, ali bogami su znali sudit u našu korist i naši igrači su znali da opkole sudije, naši treneri su znali pljuvat po sudijama, čak i mirni Hiddink je jučer opleo malo po sudijama i tako to.

Zato, jadno, najjadnije je to moj dragi whisperu.   I da, ako se čak i šteluje Juventusu, jel stvarno misliš da je naštimano 102 boda u ligi, oboren rekord, 3 titule uzastopno?  Heh, inače djeluješ zreo, vrlo dobar si poznavalac fudbala i svega oko istog, al ovo je biloslabo s tvoje strane.

Pa i fergusona su sudije gurale, pa guardiolu u barci. Uvijek jake timove nesvjesno guraju sudije sto ne umanjuje jvalitet tih strucnjaka
Gdje je juve bio prije njega samo se sjetite. 7, 8 završavao, vraćao se u prvu ligu, dovodio svaki prelazni rok pregršt igrača pa ih poslije prodavao. Ranieri nije uspio, poslije dolazi Zaceroni koji biva jos gori, Ciro Ferrara amater brzo odlazi, pa Luigi Del Neri isto nakon velikih očekvianja brzo dobija otkaz.

Tada dolazi Konte, dovodi Pogbu, Pirla, Vidala otima Bayernu... i stvara kostur Juvea i vraća ih na stare staze slave. Ali jbg njemu je sve to poklonjeno, mi koji mislimo drugačije smo papci.
to ovdje nije tema tema je Conte i njegovi uspjesi sa Juventusom

Tvoj lični stav prema juveu nema veze isto kao ni moj, sasvim je druga tema ispadanje u drugi ligu.

Konte je trener koji je podigao Juve na veči nivo nakon vrlo teškog perioda i idalje je iznimno cijenjen i obožavan tamo.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.