Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Budući trener Chelseaja

Istaknuti odgovori

• Odgovori 4 hilj.
  • Pregledi 201,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Diablo priziva Nagelsmanna. Valjda vam je sad jasno da li je to dobra solucija ili ne. 😅

• Inace pratim river plate od kako znam za sebe i mogu potvrdit ovo sto diablo kaze

• King Chelsea
    King Chelsea

Realno užasan momenat za traziti novog trenera, bukvalno nemas ni onu situaciju da imas koga cekati do ljeta, kao sto smo onda doveli Beniteza kao prelazno rijesenje do ljeta i dolaska Mourinha. Ovaj

Objavljene slike

https://twitter.com/GoalUK/status/980004059745783809?s=19

nezz kako bi Pochetino to vidio, ali meni kao navijaču ovog kuba izgleda kao s konja na magarca, osim ako Kokoši ne rasprodaju pola ekipe

• 2 sedmice kasnije...
  • Autor

Ajde malo da cujem misljenja.. Conte gotovo sigurno odlazi na ljeto. Koga sljedeceg u ovom ludom klubu?

Nemojte mi samo neka nerealna imena, da vidimo od onog sto je dostupno i sto se moze dovesti.

Zaista ponestaje nam opcija kada su treneri u pitanju. Ono sto nam treba jeste trener sa jasnom filozofijom i stavom kojeg ce se drzati i koji ce prenjeti na igrace. Iskreno, volio bih konacno da to bude trener cija se filozofija zasniva na napadackom nogometu.

Ajde da i to probamo sa takvim trenerom pa da vidimo kako ce ici. Postoji mnogo trenera sa tom filozofijom ali imam osjecaj da ljudi iz nase uprave nisu ni culi za njih a kamoli da bi se ususdili da ih dovedu.

Elem, volio bih trenera koji ce gajiti napadacki fudbal. Malo za promjene.

Drogba, na ljeto ide u penziju, nije nemoguće...

Uglavnom, kao što sam više puta rekao, moj jedini uvjet je da igra napadački. Nisam dovoljno u toku da navodim imena, ali sigurnan sam da ima po Njemačkoj i Španjolskoj dosta kvalitetnih trenera koji znaju stvoriti igru. Ne mora to biti neko razvikano ime, dapače ja bih više volio neko novo mlađe, svježije i anonimnije ime pa s njim pomalo ponovo izgraditi Chelsea.

Ma bilo tko samo da ovaj više ode, naravno neće biti ništa bolje jer ovo nije kadar za veća postignuća, a koliko vidim nemamo ni neke posebne ambicije što se tiče dovođenja pojačanja tako da tko god da dođe top4 ako uspije skidam mu kapu

• 2 sedmice kasnije...
Kažu na Daily Staru da je Marinin prvi izbor Enrique, ali mu Abramović ne želi dat plaću koju traži, nakon njega je opcija bio Alegri ali da je on dogovorio s Arsenalom. Sad nam je opcija Nagelsmann.

Znam da nije neki izvor i da su sve to samo rumorsi ali drago mi je da se Nagelsmann barem po novinama spominje. Ako bi on došao to bi bilo vrh.
Barselonu može trenirati i neki prosjek trener i da opet osvoje ligu i kup,tako da ne shvatam zašto se Enrike uopšte smatra nekim trenerom.Ni po čemu posebno se ne izdvaja.Volio bih vidjeti Lamparda na klupi Chelsea,ionako nemamo i baš neki izbor.

Barselonu može trenirati i neki prosjek trener i da opet osvoje ligu i kup,tako da ne shvatam zašto se Enrike uopšte smatra nekim trenerom.Ni po čemu posebno se ne izdvaja.Volio bih vidjeti Lamparda na klupi Chelsea,ionako nemamo i baš neki izbor.

Ja bih bio presretan kad bi Lampard ili Drogba sjeli na našu klupu. Pa da probamo kao Barca s Pepom i Real sad s Zidanom, pa šta bude. Ako ništa bilo bi milina ih gledat ponovo kao dio Chelsea... A i milislim da obojica mogu bit odlični treneri, Lampard djeluje kao izuzetno inteligentan momak i vjerujem da ako se ikad odluči za trenersku karijeru da će bit odličan. Drogba ako ništa ima potrebnu karizmu i siguran sam da bi izazivao poštovanje kod igrača i bio dobar motivator. U biti, kad bolje razmislim najbolje njih dvojicu u tendemu, rasturali bi...

Ko god da nam dodje kao novi trener bice mu izuzetno tesko doci do titule pored rasipnickog trosenja Mancesterskih klubova na vec ionako prejak postojeci igracki kadar.

Zato bih volio da dodje trener koji ce gajiti makar napadacki fudbal koji ce nam ponuditi dovoljno entertainment-a ispred malih ekrana, eventualno ukljucivanje mladih igraca u prvi tim kao sto su Zouma, RLC, Hudson Odoi i slicni.

Ako bi Roman bio ponovo spreman trositi kao ranije onda dovesti trenera sa jakim pedigreom, fazon je samo da li bi takav trener zelio sjesti na uzarenu klupu ovog kluba.

Jel vam čudno kako to da mi sa trenerima u zadnje vrijeme ponavljamo sljedeće - osvojena liga, iduće sezone strmovit par.

Kako s Mourinhom tako i s Conteom. Znači poharamo ligu i do godine budemo 10ti odnosno 6ti. Kako je moguće takav pad sa svakim trenerom?

• Autor

Ajde neka neko od moderacije baci anketu gore. Ja mislim da ce ovaj put oko trenera biti i najpodijeljenija misljenja.

Dosad su najjace spominjali Sarri, Enrique, Allegri, Jardim. 

Tuchel je preuzeo sluzbeno PSG tako da on otpada. Iz sjene kandidati: Rodgers, Ancelotti, Simeone, Nagelsmann, Pochettino, Zidane, Rui Faria, Hiddink, Blanc, Lampard, Terry i ostanak Contea.

Ma jebi mu mater al ja sam ovdje da Lamps preuzme, pa nek ide sve u trokurac.

Samo ne Algeri i Enrique. Prvi je bunkeraš, drugi mi ne uljeva povjerenje, skup a po meni loš trener. Također ne bi Ancelottija, njegovo vrijeme je prošlo.

Od ovih koji se spominju ja bi najrađe Nagelsmanna ali mislim da on ostaje gdje je (inače bi vjerojatno već bio u Bayernu). Sarri je isto dobar, Napoli stvarno igra dobar nogomet. I Jardim se čini zanimljivom opcijom. Pochettino ne znam koliko je realan ali isto top trener. (iako bi ja rađe nakog "našeg" Pochettina nego krao njega Tottenhamu).

Ne bih ništa imao protiv, dapače, da stavimo Lamparda (ili Drogbu na kraju sezone ide u penziju).

I da, slažem se, bilo bi zanimljivo stavit neku anketu.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.