25. februar 2016.10 god. comment_251846 Najtrofejniji sa ovim klubom da, najbolji je već diskutabilno. A ne slažem se da nije isti čovek, ko je hteo jasno je mogao da vidi o kakvoj se osobi radi.Po trofejima sam ga i izdvojio kao najboljeg. Naravno da nije vise isti covjek.Pocev od odnosa sa igracima, drugim trenerima pa do odnosa sa medijima.To je sve krenulo jos u Realu.Primjera radi i onaj prst u oko preminulom titu. Prije Reala, on je bio na neki cudan nacin simpaticno arogantan covjek, zanimljiv i dosta umjereniji u izjavama. Prijavi
25. februar 2016.10 god. comment_251847 Po trofejima sam ga i izdvojio kao najboljeg. Naravno da nije vise isti covjek.Pocev od odnosa sa igracima, drugim trenerima pa do odnosa sa medijima.To je sve krenulo jos u Realu.Primjera radi i onaj prst u oko preminulom titu. Prije Reala, on je bio na neki cudan nacin simpaticno arogantan covjek. Delovao je simpatično jer je u tom trenutku to bilo novo, ekscentrično i sveže, u međuvremenu je dosadio i bogu i narodu pa je sada pretežno antipatičan većini ljudi. Prijavi
25. februar 2016.10 god. comment_251849 Eno conte defanzivan hahahahahha, taj komentar "juventusovog" navijaca nema veze s vezom. Prijavi
25. februar 2016.10 god. comment_251850 Delovao je simpatično jer je u tom trenutku to bilo novo, ekscentrično i sveže, u međuvremenu je dosadio i bogu i narodu pa je sada pretežno antipatičan većini ljudi. Ima istine i u tome. Medjutim, bilo je to sve dosta umjerenije, stalozenije i nadasve pametnije. Kasnije je to preslo granice dobrog ukusa i poceo je pretjerivati u svemu tome. Zato i kazem da nije isti covjek pogotovo se to odnosi na njegov odnos sa igracima.Al hajd to se moze i dodjeliti trenerskim (ne)kvalitetima. Da ne bude offtopic, uzbudjen sam zbog Contea.Mislim da cemo nakon dugo vremena gledati drugaciji Chelsea. Prijavi
25. februar 2016.10 god. comment_251851 Ja sam isto, defintivno nebih bio veseo ovako da nas preuzima Simeone ili Sampaoli, Allegri, ali Conte hmm neznam zbog čega, ali jedva cekqm da bude zvanično. Prijavi
25. februar 2016.10 god. comment_251862 https://twitter.com/ChelsTransfer/status/702957004898365440 I jos malo potencijalnih trasfera https://twitter.com/ChelsTransfer/status/702897360146407424 https://twitter.com/ChelsTransfer/status/702896328934821888 https://twitter.com/ChelsTransfer/status/702895490036273152 Prijavi
25. februar 2016.10 god. comment_251863 https://twitter.com/SkySportsNewsHQ/status/702960988212088834 Meh, videćemo. Prijavi
25. februar 2016.10 god. comment_251864 1. pasus je apsolutno tacan. ne znam zasto bas meni pricas ovo. 2. pasus: tacno je, lupetam ponekad. ali to je moj odbrambeni mehanizam. ako druga strana toliko lupeta da prosto ne mogu da smislim odgovor na kolicinu dezinformacija i slobodnih procena, ja predjem na lupetanje. murinjo nije mesija, ali murinjo je murinjo. on nije jedini kriv za haos. treba pokrenuti istragu i oterati sve igrace ukljucene u izdaju kluba. 3. pasus: ja nisam tako dobar prognozer kao ti da po stavkama znam sta ce sve biti. uglavnom, osecam mnogo veci strah od tebe prema murinjovom junajtedu. 4: ovo boldirano je teorija zavere koja nema veze sa realnoscu. 5, 6: ovo je zlonamerno. necu da komentarisem. Murinjo je sveukupno bolji trener od Kontea / Simeonea koji ce ga zameniti da li se bar u ovome slazemo? Zasto sam tebi rekao.. zbog pasusa kojim sam citirao tebe, ne mogu preko telefona da bold uradim.. "Mourinho je potreban Chelseau i treba mu, Mourinho je ovo, ono, ne bojim se za Mourinha, bojim se za Chelsea bez njega" zabole nas vise za Mourinha, on je proslost sa razlogom i pomirite se sa tim i prestanite da placete vise o Mourinhu, on je proslost, kraj. A za moje teorije.. taj je namazan i premazan svim mastima i nista me od njega ne cudi, sve je on proracunato radio, a nadam se da ce ako ode u UTD potraziti Oscara, svoju igracinu. Jbg Wisey, ponekad pokleknem pred stavom da odustanem od ovih rasprava. Inace, on topic sto bi se reklo. Di Marzio objavio ili twitnuo za gotov posao, Conte novi trener, znaci to je to otprilike? Nemam neko preterano misljenje o Conteu, niti sam ga pratio, niti ga pratim.. pratim sta vi pisete, nadam se da dolaze bolji dani, pa makar bio trener sam Roman. Prijavi
25. februar 2016.10 god. Autor comment_251865 Nisam baš nešto pretjerano oduševljen Conteom, ali u svakom slučaju dobar potez da se ovo sa novim managerom završi, potpiše i objavi što prije. Moći će odmah prionuti na posao plus skinut će se pritisak sa Uprave i ekipe s ovim spekulacijama ko će doći naredne sezone. Nadam se samo da neće dovlačiti puno igrača iz Italije. Generalno u Chelseaju su najbolje prolazili igrači iz francuske lige, zato sam se potajno nadao Deschampsu. Prijavi
25. februar 2016.10 god. comment_251866 Ajde Konte dodji da izdominiras i da se vratimo gde nam je mesto i u Engleskoj i u Evropi. Za pocetak nek uzme EP pa onda nek nastavi kod nas. Ali daleko smo mi od bilo kakvog pehara mora velika rekonstrukcija da se pravi puno se skarta ovde nakupilo. Dobro je da smo vec sad(nadam se) resili pitanje trenera jer ima vise nego dovoljno vremena da isplanira detaljno sta i kako ce da igra i da se konsultuje sa klubom oko dovodjenja pojacanja. Prijavi
25. februar 2016.10 god. comment_251867 Conte ce kod nas forsirat 442. Costa u vrhu a iza neka poluspica mozda pato hahah. Mozda dovede kakvog napadaca il gurne edena malo naprijed. Conte ima "pricu". Ako ga krene navijaci ce ga obozavati. Ja ga prizeljkujem. Pa sta bog dragi dadne. Prijavi
25. februar 2016.10 god. comment_251869 Navodno ce dati sansu Kvadradu, a to mi mirise na 3-5-2.... Prijavi
25. februar 2016.10 god. comment_251871 nisam ga pratia nit ista znm o njemu, nadam se najboljem ali dns gledajuci utd bez obzira sta imaju balvana na klupi igrali su zarom da pobjede, nije se vidila neka takticka disciplina nit ista pa se pitam zas nasi igraci nisu tako igrali protiv svih jadnika od kojih smo izgubili? dovodi me do zaklljucka da je mou pogubio konce da je otkaz trebao ranije bit i da su igraci imali prste u ovome jer nikad nzns sta se desava izad zatvorenih vrata npr imate skladan bracni par svi uzivljeni u njih kako su sretni a iza zatvorenih vrata muz ubije zenu..... go figure Prijavi
25. februar 2016.10 god. comment_251872 npr imate skladan bracni par svi uzivljeni u njih kako su sretni a iza zatvorenih vrata muz ubije zenu..... go figure CRVE STA SI TO URADIJA!? Prijavi
25. februar 2016.10 god. comment_251881 3-5-2 sa 36-godišnjim Terryjem, ne bih baš rekao. Sto, na sredini moze igrati Terry :D Ja ipak mislim da ce nastaviti sa nasom formacijom, ili je prebaciti u 4-3-3, nesto od to dvoje. Prijavi
26. februar 2016.10 god. comment_251882 ma kakva 3-5-2 formacija, podsjetite me kad je kojem timu prosla ta formacija u engleskoj? ja očekujem velike promjene, prodaja ivanovica i cahila, dovodjenje jos jednog stopera uz Zoumu, Terry kao treće riješenje Također, ima tu još potencijalnih igrača za odlazak, prvi Oscar i Remy, i za svaki slučaj šutnuti Falcaa da što prije ode dok se još više nije uhljebio, i Pata naravno. Sad se ne sjećam koji su igrači na posudbi, ali te igrače odmah se riješiti, i početi forsirati više iduće sezone Kennedya, Traorea i Cheeka. Sad ostaje na Conteu koga će on sve na kraju dovesti, nadajmo se da će se njegova riječ najviše voditi kod transfera ejmen Prijavi
26. februar 2016.10 god. comment_251883 Zasto sam tebi rekao.. zbog pasusa kojim sam citirao tebe, ne mogu preko telefona da bold uradim.. "Mourinho je potreban Chelseau i treba mu, Mourinho je ovo, ono, ne bojim se za Mourinha, bojim se za Chelsea bez njega" zabole nas vise za Mourinha, on je proslost sa razlogom i pomirite se sa tim i prestanite da placete vise o Mourinhu, on je proslost, kraj. A za moje teorije.. taj je namazan i premazan svim mastima i nista me od njega ne cudi, sve je on proracunato radio, a nadam se da ce ako ode u UTD potraziti Oscara, svoju igracinu. To sto si citirao sam napisao samo zato sto neki misle da zalim Murinja i da bi trebalo napraviti Murinjo Balkan Forum. Kao da mi je on vazniji od Celzija. au picku materinu, mozda sam i preterao, ali ko nije na tu temu preterao? Sve vise mi se dopada Konte, sto vise saznajem o njemu. Prijavi
26. februar 2016.10 god. comment_251884 http://www.skysports.com/transfer/news/12691/10178424/how-would-antonio-conte-fit-in-at-chelsea-if-he-became-managereto ko zna engleski,al' uglavnom jako sličan murinju defanzivan nogomet,6 utakmica u kvalifikacijama dobio sa 1:0 tj na guzove,želim mu puno sreće,mada ne vjerujem da će uspjeti. Prijavi
26. februar 2016.10 god. comment_251885 https://twitter.com/ChelsTransfer/status/703008913264930817 pa-pa emenalo, ako je ovo tačno Prijavi
26. februar 2016.10 god. comment_251886 Ako saznajes da je defanzivan menadjer, nemoj saznavati @uzice Da vam malo to pojasnim ako ne shvatate, prva sezona (68/20), druga (71/24), treca (80/23). U prvoj samo Milan imao vise golova imao (74), u drugoj Fiorentina (72) i Napoli (73), u trecoj niko nije vise imao golova. Naravno gol razlici niko nije bio ni blizu. Prijavi
26. februar 2016.10 god. comment_251887 http://www.skysports.com/football/news/15116/10179630/is-antonio-conte-the-italian-jose-mourinho-the-view-from-italy-on-chelsea-linked-manager zanimljiv clanak. Ovo je pravi covek za CFC. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.