9. februar 2016.10 god. comment_250203 Ja ne mogu i dalje vjerovati što se ovdje priča o Conteu i Allegriju........ Vidal je doveden iz Leverkusena za 11 milijuna eura, Pogba besplatno iz Uniteda, Tevez za sitniš ajde mi nađite jednog trenera koji ima ovakve skautske i pregovaračke vještine, ne postoji i ne može postojati, znam tko je zaslužan za njihovo dovođenje. Jedino je Leonardo u Milanu bio kalibar trenera i dobrog skauta u jednoj osobi, zaslužan za dovođenja Kake i Pata u Milan. Ovo su ljudi oko Agniellija i sportski direktor kluba maestralno odradili i vi meni pričate o Conteu koji dominira ligom i zna napraviti transfer. Imao je momčad jaču od svih, ali i jaču organizacijsku podršku kluba, nije to divlji zapad kao Chelsea sa Emenalom kojeg boli kifla. Conte sigurno nije stvorio Buffona, Chiellinija i ostale, jednostavno mu je klupska politika išla na ruku, kupovali su otpatke od velikih i jakih klubova i oslanjali se na skauting. To je to. Conte nije čarobnjak. Ako ćemo o trofejima, Mancini je bolji trener, osvojio je Premiership i Serie A sa Interom u puno jačoj konkurenciji i to isključivo zato jer je imao bolje i skuplje igrače od ostalih trenera. Allegri je bezvezan trener, ne sviđa mi se kako donosi odluke na terenu, sa Milanom je isto neobjašnjive gluposti radio nekad. Jedino što je igrao finale LP ga možda čini većim nego što je. Prijavi
9. februar 2016.10 god. comment_250204 Imaš koliko očeš primjera ekipa koje su super skupe i imenima močne pa ne postižu dobre rezultate tako da ta priča da je za Contea i Allegrija sve odradila uprava nema smisla... Prijavi
9. februar 2016.10 god. comment_250205 Ne mogu da vjerujem šta sam pročitao gore.. Pa šta onda reći za Van Gaala, za Wengera, Pellegrinija, Mourinha, Hiddinka, pa oni sa ovim ekipama su morali svaku tekmu dobijat 10 razlike, po njegovoj priči. @champion, jesi champion al bolje da ne kažem u čemu. Prijavi
9. februar 2016.10 god. comment_250213 Bolan da li ti shvataš da je juve bio u katastrofalnoj situaciji prije kontea da su isprobali mnogo trenera dovodili svaki prelazni rok pregršt igrača i zavrsavali na jako niskim pozicijama. On ih je vratio gdje im je mjesto, nakon nekoliko turbulentnih sezona i pokušava da se vrate na vrh. Pogledaj transfere i rezultate Del Nerija, Cira Ferare, Zakeronija, Ranieria i ostalih pa onda malo razmisli o tome koliko je Conteov uticaj na sadašnji Juventus. Alegri je samo nastavio njegovim putem, probao je drugačiju taktiku ali nije išlo i sada ponovo postiže dobre rezultate, Prijavi
9. februar 2016.10 god. comment_250216 Bolan da li ti shvataš da je juve bio u katastrofalnoj situaciji prije kontea da su isprobali mnogo trenera dovodili svaki prelazni rok pregršt igrača i zavrsavali na jako niskim pozicijama. On ih je vratio gdje im je mjesto, nakon nekoliko turbulentnih sezona i pokušava da se vrate na vrh. Pogledaj transfere i rezultate Del Nerija, Cira Ferare, Zakeronija, Ranieria i ostalih pa onda malo razmisli o tome koliko je Conteov uticaj na sadašnji Juventus. Alegri je samo nastavio njegovim putem, probao je drugačiju taktiku ali nije išlo i sada ponovo postiže dobre rezultate, Ne kapiraju to oni posto nisu gledali Seriju A,ja sam gledao Juventus kad su uzeli prvu titulu ppod vodstvom Kontea,cista njegova magija doveo prosecne igrace do titule covek je u napdu igrao sa Kvaraljlelom,Vucinice,Matrijem i Pepeo sa takvim igracima je uzeo titulu. Prijavi
9. februar 2016.10 god. comment_250217 Gledajući po toj logici onda je i Avram Grant trenerski mag jer je došao do finala LP, a Di Matteo je u top 3 trenera svih vremena jer je skoro s amaterima došao do dvostruke titule. Prijavi
9. februar 2016.10 god. comment_250219 Gledajući po toj logici onda je i Avram Grant trenerski mag jer je došao do finala LP, a Di Matteo je u top 3 trenera svih vremena jer je skoro s amaterima došao do dvostruke titule. Pa da sta ti je tu cudno,imas Lusi Enrikea koji nije u TOP 10 trenera covek uzme triplu krunu....Malo je trenera u fudbalu koji umeju da izgrade sistem od temelja. https://www.youtube.com/watch?v=heh3D8F_Es4 Zelim ovog coveka,smatram da je trener sa jasnom filozofijom,covek koji moze da udari nove temelje i da promeni filozofiju dekadentnog fudbala. Prijavi
9. februar 2016.10 god. comment_250223 Bogami, lepuškast je čovek, prihvatio bih ga samo zbog toga. Prijavi
9. februar 2016.10 god. comment_250224 Spojićemo njega i Pata pa ćemo drkat na sredinu tabele. Prijavi
9. februar 2016.10 god. comment_250233 Nevjerovatno mi je da se porede Conte i Allegri, nisu ni blizu, jer Allegri nije ni do koljena Conteu. Allegri je uproprastio Milan, zamalo upropastio i djubrentus sa svojim eksperimentisanjem, ali vratili su se sada kako je vratio na Conteovu taktiku. Ako hocete, moze i ovako, Conte je Guardiola, Allegri je Enrique. Prijavi
9. februar 2016.10 god. comment_250238 Allegri upropastio Milan i zamalo Juventus... X_X hahhahaha ja morao 2x pročitat, ne mogu da vjerujem šta piše :D Prijavi
9. februar 2016.10 god. comment_250239 Vi mislite da bi Juventusova uprava dovela i držala Allegrija da je loš? Pa ne sjedi vam tamo Emenalo Prijavi
9. februar 2016.10 god. comment_250241 Jeste Konte bolji trener od Alegrija ali ovde se pise da je Alegri kurcina u rangu FSW-a ili AVB-a. Uglavnom meni su i Simeone i Poketino bolji od oba zabara. Prijavi
9. februar 2016.10 god. comment_250248 Jeste Konte bolji trener od Alegrija ali ovde se pise da je Alegri kurcina u rangu FSW-a ili AVB-a. Uglavnom meni su i Simeone i Poketino bolji od oba zabara. Alegri je dosao na gotovo,Konte je uzeo 3 titule izgradjen je sampionski mentalitet,izgradjen stil igre...Alegri nije ni blizu tempramentan kao sto je Konte to je neophodno,kazu za njega da je strasan motivator da su se igraci pod njim osecali kao da idu svaku utakmicu u rat. Prijavi
9. februar 2016.10 god. comment_250251 Došao na gotovo, a letos mu otišli neki ključni igrači i nakon očajnog starta evo ih na dva boda od Napolija. :lol: A pod Conteom Juve ništa ozbiljno nije napravio u LŠ, jedne godine ih nakantao lagano Bajern u četvrfinalu, ajd nije strašno, al sledeće ispali u grupnoj fazi od Galatasaraja. Prijavi
10. februar 2016.10 god. comment_250258 Allegri nije nista losiji od Contea, cak je i bolji takticar sto posto i pokazuje da zna sta radi i mnogo dobro mu to ide.. Vidjecemo ga i protiv Bayerna, odnosno vidjet cete ali sigurno mi se ne cini i nije lose kako neki ovdje pokusavaju prikazat i podrzavam opciju Conte je uz to sve lud i bolji motivator i to ga cini za mene boljim trenerom Moguce da povuce nekog igraca iz Juveta, sto da ne :D Prijavi
10. februar 2016.10 god. comment_250264 Mozemo napokon zavrsiti pricu o ovom polutreneru... “There is nothing to the Chelsea links,†Allegri said at the Amici dei Bambini youth tournament on Tuesday. “I cannot confirm or deny something that does not exist, all I want is for this subject to be closed at once.†Prijavi
10. februar 2016.10 god. comment_250273 http://chelseabalkan.com/index.php/201602095843/vijesti/zanimljivosti/ne-zeli-novog-mourinha-abramovic-otpisao-simeonea.html Nije mi zao nimalo. Prijavi
10. februar 2016.10 god. comment_250276 Vi očigledno niste pratili italijansku ligu ovih godina... Konte bi uzimao titule i da je počinjao sa minus 10 bodova. Smešno je uopšte i pričati koliko se sudilo u korist Stare dame... No dobro. Prijavi
10. februar 2016.10 god. comment_250286 S druge strane Fergi je već počeo da se uvlači u dupe Poketinu i opipava mu puls izjavom da je najbolji trener u ligi... Prijavi
10. februar 2016.10 god. comment_250288 Misliš da Fergie želi da ga navuče u Chelsea? Ne vidim što bi, ali eto. Iduće sezone liga s trenerima iznadprosječna Liverpool - Klopp Arsenal - Wenger ManU - Mourinho WHU - Bilić ManC - Guardiola Chelsea - Pellegrino Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.