Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Budući trener Chelseaja

Istaknuti odgovori

• Odgovori 4 hilj.
  • Pregledi 201,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Diablo priziva Nagelsmanna. Valjda vam je sad jasno da li je to dobra solucija ili ne. 😅

• Inace pratim river plate od kako znam za sebe i mogu potvrdit ovo sto diablo kaze

• King Chelsea
    King Chelsea

Realno užasan momenat za traziti novog trenera, bukvalno nemas ni onu situaciju da imas koga cekati do ljeta, kao sto smo onda doveli Beniteza kao prelazno rijesenje do ljeta i dolaska Mourinha. Ovaj

Objavljene slike

Pochettino nije ništa osvojio, samim tim ne vidim zašto ga dovoditi u Chelsea, koje reference ima taj tip, veliko nula od trofeja? Redknapp je sa Tottenhamom imao podjednake rezultate

Imamo beskrvne igrače koje nijedan trener ne može posložiti, osim Mourinha prošle sezone. I taj isti Mourinho je trenutno najbolji trener u Premiershipu po broju naslova, kakvi mrtvi Guardiole i ostali, tek se trebaju dokazati. 

Zaboravljas Fergusona, jer je i Ferguson u Premier ligi koliko je i Mourinho trenutno. Takodjer je i Wenger trenutno najbolji onda ako cemo brojati titule.

Pochettino je tek krenuo u pohod, bukvalno nekoliko sezona iza njega i dogurao je sa djecom da se bori za titulu, fino mu ide u europi, i sto ga ne bi ugrabili, prije nego sto je kasno.

Realno ja sam srao oko toga, ali stvarno bi Poketino bio najbolje rješenje, inače ćemo završiti sa bog zna kime. 

Mauricio je super al jedini problem je što je još pod ugovorom, a svi znamo kakav je levy u pregovaranju tvrd

Samo neka Emenalo upravlja klubom, bit će nam veselo u budućnosti. I njega i Pellegrinija stjeram nekamo. Pellegrini je potrošio preko 250 milijuna u Realu u samo jednom prijelaznom roku i osvojio ništa. Sa Cityem digao titulu isključivo zato jer smo mi dobili Liverpool i neobjašnjivo kiksali protiv Sunderlanda.......Pellegrini je jazavac obični

Emenalo dovodi Pelegrinija, Mikel dobija novi ugovor, Teri ne, poslednja 2 prelazna roka dovodimo propale napadace... Pretvaramo se u Inter ili Milan jos samo da pocnemo da dovodimo slobodne igrace od 30+ godina.

Samo da nam celog leta ne zamazuju oci sa Pogbom, Veratijem a na kraju Emenalo dovede Gansa..

https://twitter.com/ChelsTransfer/status/702144359269928960

Ovo bi moglo biti zanimljivo...

Žalosno i tužno......Nakazna klupska politika Michaela Emenala se i dalje nastavlja, a Abramovič ko sljepac. Protiv talijanskih igrača u klubu nemam ništa, ali protiv Contea imam puno prigovora. Nije imao poštenu konkurenciju u Italiji godinama zaredom, imao je najbolju ekipu i najbolju upravu u Serie A. Mogu reći da je bio bolji od svojih nekoliko prethodnika i to je sve, osrednji trener. Nema ideje kao Prandelli, nema taktičku zrelost kao Lippi, nema karizmu ni organizaciju ekipe kao Ancelotti ili Capello. Ne znam kakav je sa transferima, ali nisam baš čuo da je otkrio nekoga ili doveo nekog izričito u klub a da je time napravio super posao ili tako nešto, tako da će Emenalo biti taj koji će držati konce, a Conte biti trener poslušnik što se transfera tiče. Još se nadam da ima ona uvjetna klauzula kao što se u tisku priča i da imamo kontakte sa još nekim, ovo je korak unazad sigurno. Taj lik ne može privući jednog top igrača osim igrača iz Juventusa ili možda kojeg kluba iz Serie A. I Englezi komentiraju svakako ovaj mogući dolazak, tako da je jasno da ovo nije idealan izbor

TOP 3 najjadnijih i najglupljih postova je ovaj championov, vrh. Nema se šta ni odgovorit na ovo, koje nebuloze zrno ti jebem

TOP 3 najjadnijih i najglupljih postova je ovaj championov, vrh. Nema se šta ni odgovorit na ovo, koje nebuloze zrno ti jebem

Prijava za vrijeđanje

Odgovori mi argumentirano, a nemoj prosipati pamet, molim te......

Sramota je kako se pojedini clanovi foruma ophode prema Championu. Potpuna anarhija na forumu

zasto vredjate kada Champ napada random italijanskog trenera? svako ima pravo na misljenje, ali niko nema pravo da vredja.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.