Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Budući trener Chelseaja

Istaknuti odgovori

• Autor
[quote name="UziceCFC" post="251762" timestamp="1456322834"] Sramota je kako se pojedini clanovi foruma ophode prema Championu. Potpuna anarhija na forumu zasto vredjate kada Champ napada random italijanskog trenera? svako ima pravo na misljenje, ali niko nema pravo da vredja.[/quote]Ne vidim da ga je neko licno uvrijedio ali ako ljudi napisu da postuje gluposti i baljezga neke nebuloze onda je to istina. Nema kontraargumenta niti rasprave sa nekim ko poredi Hiddinkovu polusezonu i Mourinhovih 5 godina u klubu. Isto tako rekao bih da lik nije navijac ovog kluba, nego Mourinha, i nadao sam se da ce odlaskom doticnog iz Chelseaja nestati i ovakvi sa foruma al eto, izgleda da cemo morati da istrpimo dok i Mourinho ne nadje novi klub.
  • Odgovori 4 hilj.
  • Pregledi 201,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Diablo priziva Nagelsmanna. Valjda vam je sad jasno da li je to dobra solucija ili ne. 😅

• Inace pratim river plate od kako znam za sebe i mogu potvrdit ovo sto diablo kaze

• King Chelsea
    King Chelsea

Realno užasan momenat za traziti novog trenera, bukvalno nemas ni onu situaciju da imas koga cekati do ljeta, kao sto smo onda doveli Beniteza kao prelazno rijesenje do ljeta i dolaska Mourinha. Ovaj

Objavljene slike

Ne vidim da ga je neko licno uvrijedio ali ako ljudi napisu da postuje gluposti i baljezga neke nebuloze onda je to istina. Nema kontraargumenta niti rasprave sa nekim ko poredi Hiddinkovu polusezonu i Mourinhovih 5 godina u klubu. Isto tako rekao bih da lik nije navijac ovog kluba, nego Mourinha, i nadao sam se da ce odlaskom doticnog iz Chelseaja nestati i ovakvi sa foruma al eto, izgleda da cemo morati da istrpimo dok i Mourinho ne nadje novi klub.

Eto sad si ga licno uvredio.

Svoj subjektivni stvar poistovecujes sa cinjenicama. Meni ono nisu gluposti, jednostavno na ono gledam kao na njegov stav i njegovo misljenje.

Napadate lika i na drugim temama a ne samo ovde.

• Autor
Moj Uzice, pa ti vec pola godine glumis uvrijedjenu mladu. Sad i za njega glumis. Nije ga niko uvrijedio. To sto je vas idol grohnuo ko trener i dobio nogu iz Celzija, pa vas boli, tu vam ne mogu pomoci.
Konkretno ovaj lik pljuje sve zivo povezano za klub i sere stalno tokom utakmice igracima i treneru pa ga ovi onda popisaju sa 5 komada i onda se ne javi na tu temu. Omalovazava Hiddinka koji ima po 1 poraz u oba mandata i vadi klub iz govana koje je njegov voljeni Portugalac stvorio. Sere jednom treneru jer nije dovoljno osvojio dosad (Conte), sere drugom koji jeste (Guardiola). Da ne idem o nekim totalnim nebulozama i glupostima koje je navaljao, da se knjiga napisati.
Naravno kad tako postavis da je sve subjektivno, subjektivno je onda sta god se napise. I cinjenice su subjektivne jer ih nema. Mojne mi tih politickih fazona, frajer poredi polusezonu i 5 godina po trofejima, pita se zasto Hiddink nije osvojio 3 titule a ti pricas o nekom subjektivnom misljenju.

Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk

Žalosno i tužno......Nakazna klupska politika Michaela Emenala se i dalje nastavlja, a Abramovič ko sljepac. Protiv talijanskih igrača u klubu nemam ništa, ali protiv Contea imam puno prigovora. Nije imao poštenu konkurenciju u Italiji godinama zaredom, imao je najbolju ekipu i najbolju upravu u Serie A. Mogu reći da je bio bolji od svojih nekoliko prethodnika i to je sve, osrednji trener. Nema ideje kao Prandelli, nema taktičku zrelost kao Lippi, nema karizmu ni organizaciju ekipe kao Ancelotti ili Capello. Ne znam kakav je sa transferima, ali nisam baš čuo da je otkrio nekoga ili doveo nekog izričito u klub a da je time napravio super posao ili tako nešto, tako da će Emenalo biti taj koji će držati konce, a Conte biti trener poslušnik što se transfera tiče. Još se nadam da ima ona uvjetna klauzula kao što se u tisku priča i da imamo kontakte sa još nekim, ovo je korak unazad sigurno. Taj lik ne može privući jednog top igrača osim igrača iz Juventusa ili možda kojeg kluba iz Serie A. I Englezi komentiraju svakako ovaj mogući dolazak, tako da je jasno da ovo nije idealan izbor

Izvolite, odgovorite čovjeku argumentovano. Povedite raspravu vrijednu čitanja a ne da svako svačije mišljenje ponižava a svoje iako glupo, kratko i besmisleno uveličava.

Poslano sa mog SM-G900F koristeći Tapatalk

Hoćeš argumente?

1.  Nije imao konkurenciju godinama kaže

sezonu prije nego će preuzeti ekipu Juventusa, oni su završili na 7. mjesu čini mi se, preuzeo ih je i odmah je počeo bilježiti rezultate.

2. Kaže imao je najbolju ekipu 

Jeste, Simone Pepe, Estigaribia, do tada relativno malo poznati  Marchisio,  prosječni Kvaljarela itd.. Daleko je to bilo od toga da je imao najjaču ekipu. Imao je, ali poslije kada je sastavio je on po svome, što opet pobije tvrdnju našeg šampiona koji kaže da je Conte nikakav sa transferima

3. Ako je imao dobru upravu, ne može se reći da kod nas istu neće biti (neda mi se nabrajati, fantastične transfere što je baš ta naša uprava dovodila, ali isto tako doveli su recimo bivšem treneru Costu, Fabregasa, Pedra, sve igrače koje je on zahtjevao)

4. Nema ideju i taktičku zrelost, a ekima mu igrala u mali milion formacija, od prvobitnih 442, pa 424, pa 433, pa 352..

5. Nema karizmu, a čovjek doslovno diže cijeli stadion na noge svojim fanatičnim vođenjem ekipe tokom utakmice, također igrači su ginuli za njega, za dres, znali su i prelijepo igrati, znali su tvrdo igrati, to opet pokazuje da čovjek je dobar taktičar, dobar trener te da nije jednodimenzionalan, ali ipak na prvom mjestu mu je ofanziva to se bar zna (neki i ne znaju). Uostalom pokazao je upravo protiv nas, sjetimo se trice u Torinu.

6. Nije nikog otkrio ili doveo u klub

Pogba? Tevez?  Vidal?  Bonucci? Barzagli? Lichsteiner? Pirlo? 

Treba li još nešto, a Walteru? 

Uspesi svakog trenera koji se dovodi u vezu sa Celsijem su:

1. Nedovoljno dobri;

2. Nisu zasluga tog trenera vec dobrog rada uprave, dobrog skautinga, velike kolicine ulozenog novca, slabog kvaliteta lige, CIE, KGBa, Mosada... 

Samo je Murinjo taj koji je sve stvorio sam, sa svojih 10 prstiju. Portov savrsen skauting, koji je i dan danas na istom nivou kao u vreme osvajanja LS, stotine ulozenih miliona od strane Abramovica i Pereza, rad u Interu, tada najjacem klubu i seriji A, koja je, zamislite, loseg kvaliteta, nisu nimalo pomogli. 

Ocekuje se da vodim argumentovanu raspravu sa nekim ko spominje sudije kao jedan od glavnih aduta nekih trenera, a kada objasnim kako su isti poklonili finale LS Murinjovom Interu, od njega ni traga ni glasa.

whisperu pravis kontradikciju sam sebi, jedna recenica ide protiv druge. zbunjen sam. kao da ima 1000 ljudi na forumu koji lobiraju za murinja pa ti ispravljas nepravdu. mislim da tvoja strana radi upravo to za sta ti optuzujes "advokate".

Mene ne boli to sto mi je zao Murinja. Nije njemu trebao Celzi. Snaci ce se on. Celziju je trebao Murinjo. Mene boli zbog Celzija. Zao mi je sto ce nas verovatno samarati sa Unitedom ako ostane u EPL. Posle prve krize u njegovoj karijeri vi ga otpisujete. U pravu je bio kada je rekao da navijaci imaju pamcenje kao akvarijumske ribice.

wisey sad mene napada jer zelim pravdu i jednak kriterijum za sve forumase. u pogresnom smeru su ispaljeni projektili. kao ja sad glumim uvredjenu mladu. ne. zelim jednakost. svako ima pravo na misljenje ma koliko ne bio u pravu. takodje ima pravo na dostojanstvo i da ne zeli da trpi vredjanje. njuso je pokazao kako se odgovara i to tek nakon moje intervencije. ali i to je ok, a vas ostale i dalje boli kurac. tamo trazite nekakav kvalitet na forumu, poredite sa starim dobrim vremenima. pa ajde krenite u raspravu ali bez etiketiranja i napadanja autora posta. napadnite sam post ako zelite taj kvalitet.

whisperu pravis kontradikciju sam sebi, jedna recenica ide protiv druge. zbunjen sam. 

Ajde, da cujem kako sam ja to sam sebi kontradiktoran ?

Uspesi svakog trenera koji se dovodi u vezu sa Celsijem su:

1. Nedovoljno dobri;

2. Nisu zasluga tog trenera vec dobrog rada uprave, dobrog skautinga, velike kolicine ulozenog novca, slabog kvaliteta lige, CIE, KGBa, Mosada... 

Samo je Murinjo taj koji je sve stvorio sam, sa svojih 10 prstiju. Portov savrsen skauting, koji je i dan danas na istom nivou kao u vreme osvajanja LS, stotine ulozenih miliona od strane Abramovica i Pereza, rad u Interu, tada najjacem klubu i seriji A, koja je, zamislite, loseg kvaliteta, nisu nimalo pomogli. 

Ocekuje se da vodim argumentovanu raspravu sa nekim ko spominje sudije kao jedan od glavnih aduta nekih trenera, a kada objasnim kako su isti poklonili finale LS Murinjovom Interu, od njega ni traga ni glasa.

Kritikujes upotrebu argumenata koje potom i sam upotrebis

• Autor

wisey sad mene napada jer zelim pravdu i jednak kriterijum za sve forumase. u pogresnom smeru su ispaljeni projektili. kao ja sad glumim uvredjenu mladu. ne. zelim jednakost. svako ima pravo na misljenje ma koliko ne bio u pravu. takodje ima pravo na dostojanstvo i da ne zeli da trpi vredjanje. njuso je pokazao kako se odgovara i to tek nakon moje intervencije. ali i to je ok, a vas ostale i dalje boli kurac. tamo trazite nekakav kvalitet na forumu, poredite sa starim dobrim vremenima. pa ajde krenite u raspravu ali bez etiketiranja i napadanja autora posta. napadnite sam post ako zelite taj kvalitet.

Nemam volje a bogami ni vremena da se ovdje "nadmećem" i razmjenjujem mišljenja s nekim ko mi poredi pola sezone i 5 godina trenera u klubu. Naravno da se spuštanjem na taj nivo rasprave gubi kvalitet rasprave, i logično je da forumaši napišu radije 'pišeš gluposti' umjesto da iskoriste svoje vrijeme pišući zašto je to glupo. Na kraju krajeva, čak i da objasniš ne možeš očekivati da to drugo strana shvati jer je u njegovoj glavi samo Mourinho i traži se bilo kakav način da se spusti neko drugi, a uzdigne Mourinho.

Nažalost, vraćanje na Mourinha je još uvijek prisutno dok ima takvih i vjerovatno neće ni prestati pa će sve rasprave ići u tom smjeru. 

Kritikujes upotrebu argumenata koje potom i sam upotrebis

Nisam ni mislio da si razumeo, da budem iskren. Sad ti to slobodno shvati kao uvredu, ako zelis. Meni svejedno.

Ne znam kako bih to plasticnije objasnio nego sto vec jesam, ali ajde da probam.

Kada drugi treneri dodju do uspeha, onda se ti "argumenti"* iznose kao glavni razlozi za ostvarenje istog, a njihov kvalitet gura u stranu. Kada Murinjo koristeci te iste resurse nesto postigne, velica se samo i jedino njegovo trenersko znanje, dok se ti "argumenti"* nikako i nigde ne spominju. 

*Rec argumenti je pod navodnicima jer je koristim kao zamenu za sve ono sto si boldovao.

Nema rasprave sa ljudima koji gledaju jednodimenzionalno na stvari. Pa oni tvrde da je najbolje da bekove igraju Bane i Azpi samo zato sto je kod Murinja tako bilo, pljuju Gvardiolu samo zato sto mu Murinjo nije mogo nista...

Ali bas nema potrebe vise za Mourinhom u ovoj temi. Stvar treba da bude jednostavna, grupa ljudi je licemjerna i pogazili su sve ono u sta su vjerovali i ono sto su govorili za Josea(do pocetka krize) radi toga sto je njega i nas kao klub snaslo. Dok druga grupa ljudi, tzv. advokati nisu licemjeri i i dalje smatraju Josea za velikog strucnjaka sto i njegova "smijesna" karijera kaze i ne blate kako stignu i umiju ono sto je on uradio. 

I razlika izmedju te dvije grupe je ta sto jedni vjeruju da je Mou jedini krivac svemu sto se desilo dok druga grupa smatra da je dijelom kriv on dijelom igraci... (barem u mom slucaju)

Toliko jednostavna stvar licnog misljenja i razmisljanja, koja se postovima i postovima pretvorila u jedno OGROMNO sranje i podijelila forum na zatrovane grupice

Nekako kad je ta kriza pocela, pocela je kriza i na forumu. Svi su gledali samo da drugog naprave manje vrijednim i glupim, sto sigurno ne ide u korist kvalitetu foruma cemu teze pojedinci, a isti ti su radili iste stvari.

A sad da se osvrnem na sadasnju situaciju. Ovo s Conteom sve nesto idealno izgleda, te mladi te reforma te neka top imena se spominju... daj Boze

Nisam ni mislio da si razumeo, da budem iskren. Sad ti to slobodno shvati kao uvredu, ako zelis. Meni svejedno.

Ne znam kako bih to plasticnije objasnio nego sto vec jesam, ali ajde da probam.

Kada drugi treneri dodju do uspeha, onda se ti "argumenti"* iznose kao glavni razlozi za ostvarenje istog, a njihov kvalitet gura u stranu. Kada Murinjo koristeci te iste resurse nesto postigne, velica se samo i jedino njegovo trenersko znanje, dok se ti "argumenti"* nikako i nigde ne spominju. 

*Rec argumenti je pod navodnicima jer je koristim kao zamenu za sve ono sto si boldovao.

U tome je razlika izmedju nas dvojice. Ne zelim da potcenim nikoga, ako treba bolje i da precenim ljude. Mislim da sam upravo shvatio da sam nekoga precenio ovde. Previse si siguran u svoj stav. Nema veze, odgovaram na post.

Opet ti recenica radi u oba smera. Evo i ja cu biti plastican. Kao i svi mi Celzijevci lol

Kada Murinjo dodje do uspeha (EPL, prvi na tabeli CELE sezone), onda se njegov kvalitet gura u stranu a iznose se "argumenti" (svi ostali su bili slabi, imali smo srece itd). Kada drugi to postignu velica se njihovo trenersko zvanje. Nekima je ovde uspeh izgubiti 1:2 od PSG pa se i to velica na neki nacin. Nemoj pogresno da me shvatis. Trenutno je Hidink prava stvar za nas. Ne zameram mu nista, oziveo je ekipu. Ali ne mozemo velicati i gomilu neresenih rezultata koje je Hidink postigao samo zato jer se ne zove Jose nego Guus.

Sve dok drugi ozivljavaju raspravu o Murinju i blate ga ja cu biti uporan i branicu Spesl Uana. Ne kosta me nista, cak mi je i zanimljivo u poslednje vreme otkad je fokus na Championu :D

Ne odgovara mi 10 ljudi na post kao nekad pa da ne stizem svima da odgovorim i dobijete me na brojnost. hehe

PS

Dzan je objasnio iznad

Mene ne boli to sto mi je zao Murinja. Nije njemu trebao Celzi. Snaci ce se on. Celziju je trebao Murinjo. Mene boli zbog Celzija. Zao mi je sto ce nas verovatno samarati sa Unitedom ako ostane u EPL. Posle prve krize u njegovoj karijeri vi ga otpisujete. U pravu je bio kada je rekao da navijaci imaju pamcenje kao akvarijumske ribice.

Chelsea ne zavisi od Mourinha. Chelsea nije Mourinho niti je Lamprad, Cech, Terry, Zola.. Chelsea nije jedan covek ( mozda Roman, ali druga tema). Chelsea he ziveo i posle svemocnog Mourinha, a tek ce da zivi posle ovog sto je pogubio kompas.

Lupas, lupetas, zarobljen si u svom idealizovanju Mourinha. On nije mesija, prorok, on je ostavio haos i u Realu, ostavio ga kod nas.

Sta ce da uradi sa Unitedom? Sta? Osvojice u drugoj sezoni trofej? Mozes misliti.. pa ga u trecoj zakopati gore od ludog Van Gaala.. prezivecu taj jedan trofej.

On je zeleo posao Uniteda.. namerno ovde pravio krs da popije otkaz, da opere svoj obraz i da se ne zameri sirokoj javnosti.. kao jbg oterali me, moram u United sada..

Jel ima neki "Mourinho Balkan forum"?

Daj da ga napravimo da mozete da ga idealizujete, da mu se molite i divite.

Sve vise se spominje Conte, nadam se samo da nece pokusati 3-5-2 formaciju, jer ce propasti isto kao i Van Gal.

Chelsea ne zavisi od Mourinha. Chelsea nije Mourinho niti je Lamprad, Cech, Terry, Zola.. Chelsea nije jedan covek ( mozda Roman, ali druga tema). Chelsea he ziveo i posle svemocnog Mourinha, a tek ce da zivi posle ovog sto je pogubio kompas.

Lupas, lupetas, zarobljen si u svom idealizovanju Mourinha. On nije mesija, prorok, on je ostavio haos i u Realu, ostavio ga kod nas.

Sta ce da uradi sa Unitedom? Sta? Osvojice u drugoj sezoni trofej? Mozes misliti.. pa ga u trecoj zakopati gore od ludog Van Gaala.. prezivecu taj jedan trofej.

On je zeleo posao Uniteda.. namerno ovde pravio krs da popije otkaz, da opere svoj obraz i da se ne zameri sirokoj javnosti.. kao jbg oterali me, moram u United sada..

Jel ima neki "Mourinho Balkan forum"?

Daj da ga napravimo da mozete da ga idealizujete, da mu se molite i divite.

1. pasus je apsolutno tacan. ne znam zasto bas meni pricas ovo.

2. pasus: tacno je, lupetam ponekad. ali to je moj odbrambeni mehanizam. ako druga strana toliko lupeta da prosto ne mogu da smislim odgovor na kolicinu dezinformacija i slobodnih procena, ja predjem na lupetanje. murinjo nije mesija, ali murinjo je murinjo. on nije jedini kriv za haos. treba pokrenuti istragu i oterati sve igrace ukljucene u izdaju kluba.

3. pasus: ja nisam tako dobar prognozer kao ti da po stavkama znam sta ce sve biti. uglavnom, osecam mnogo veci strah od tebe prema murinjovom junajtedu.

4: ovo boldirano je teorija zavere koja nema veze sa realnoscu.

5, 6: ovo je zlonamerno. necu da komentarisem.

Murinjo je sveukupno bolji trener od Kontea / Simeonea koji ce ga zameniti

da li se bar u ovome slazemo?

Koliko god se trudili, Mourinho ima 3 naslova prvaka, ostali nemaju ništa, činjenice govore sve.

Ajde da malo pričamo o Conteu jer svi ga idealiziraju bez imalo kritike

Conte je bio suspendiran kao trener zbog namještanja utakmica u Italiji sa Sienom i još se uvijek nije očistio optužbi u Italiji oko namještanja, tek toliko da se vidi kakva je to osoba. 

vN0MDTj.jpg

Komentar navijaca Juventusa.

Konte je trenutno najbolji realan izbor za Celzi. Ili on ili Simeone. Tu su vec finese u pitanju, nije velika razlika u kvalitetu. Jedino je pitanje ko bi se bolje uklopio u EPL.

Koliko god se trudili, Mourinho ima 3 naslova prvaka, ostali nemaju ništa, činjenice govore sve.

Slažeš li se onda da je Ferguson 4 puta bolji trener od Mourinha? Činjenice su jasne, Ferguson ima 13 naslova prvaka, Mourinho samo 3.

Budući da vrijeme provedeno u ligi očito ne igra ulogu (po tvome), ispada da je Mourinho štakor u usporedbi s Fergusonom.

Meni se smucilo vise citati ove vase rasprave o Murinju. Zgadit ce te mi najdrazeg trenera ikada. Majke mi.

Nije mi jasna ni jedna ni druga strana, ni ovi sto ga brane ni ovi sto ga osudjuju. 

Kako vam ne dosadi za Boga miloga?!!!!

Murinjo je najbolji trener Chelsea u historiji i to niko ne moze promjeniti. Takodjer je debelo usro motku u ovoj sezoni i zasluzeno dobio otkaz. To su cinjenice koje se ne mogu pobiti.

E sad, da li je Murinjo slabiji ili bolji trener nego lani, veoma diskutabilno. Meni licno je izgubio onu iskru i mentalnu stabilnost koju je nekada imao. Definitivno vise nije isti covjek. A  mozda ni trener.

Murinjo je najbolji trener Chelsea u historiji i to niko ne moze promjeniti.

Najtrofejniji sa ovim klubom da, najbolji je već diskutabilno.

A ne slažem se da nije isti čovek, ko je hteo jasno je mogao da vidi o kakvoj se osobi radi.

Hoćeš argumente?

1. Nije imao konkurenciju godinama kaže

sezonu prije nego će preuzeti ekipu Juventusa, oni su završili na 7. mjesu čini mi se, preuzeo ih je i odmah je počeo bilježiti rezultate.

2. Kaže imao je najbolju ekipu

Jeste, Simone Pepe, Estigaribia, do tada relativno malo poznati Marchisio, prosječni Kvaljarela itd.. Daleko je to bilo od toga da je imao najjaču ekipu. Imao je, ali poslije kada je sastavio je on po svome, što opet pobije tvrdnju našeg šampiona koji kaže da je Conte nikakav sa transferima

3. Ako je imao dobru upravu, ne može se reći da kod nas istu neće biti (neda mi se nabrajati, fantastične transfere što je baš ta naša uprava dovodila, ali isto tako doveli su recimo bivšem treneru Costu, Fabregasa, Pedra, sve igrače koje je on zahtjevao)

4. Nema ideju i taktičku zrelost, a ekima mu igrala u mali milion formacija, od prvobitnih 442, pa 424, pa 433, pa 352..

5. Nema karizmu, a čovjek doslovno diže cijeli stadion na noge svojim fanatičnim vođenjem ekipe tokom utakmice, također igrači su ginuli za njega, za dres, znali su i prelijepo igrati, znali su tvrdo igrati, to opet pokazuje da čovjek je dobar taktičar, dobar trener te da nije jednodimenzionalan, ali ipak na prvom mjestu mu je ofanziva to se bar zna (neki i ne znaju). Uostalom pokazao je upravo protiv nas, sjetimo se trice u Torinu.

6. Nije nikog otkrio ili doveo u klub
Pogba? Tevez? Vidal? Bonucci? Barzagli? Lichsteiner? Pirlo?

Treba li još nešto, a Walteru?

Pa ovo je upravo ono što se traži a ne da se nekome tek onako, bez ikakvog prava skoro pa napiše, glup si, ne piši više, nemaš pojma. Svako ima pravo na svoje mišljenje.

Što se tiče Contea, ja bih ga volio vidjeti na mjestu trenera Chelsea i upravo čitam da će on biti naš novi trener i da će dogovoriti uslove već ovih dana.
Ono što me obradovalo je i vijest da dobijamo novog tehničkog direktora.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.