Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Budući trener Chelseaja

Istaknuti odgovori

• Odgovori 4 hilj.
  • Pregledi 201,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Diablo priziva Nagelsmanna. Valjda vam je sad jasno da li je to dobra solucija ili ne. 😅

• Inace pratim river plate od kako znam za sebe i mogu potvrdit ovo sto diablo kaze

• King Chelsea
    King Chelsea

Realno užasan momenat za traziti novog trenera, bukvalno nemas ni onu situaciju da imas koga cekati do ljeta, kao sto smo onda doveli Beniteza kao prelazno rijesenje do ljeta i dolaska Mourinha. Ovaj

Objavljene slike

što bi valjalo da nauči onaj britanski akcenat

Konte vec prica Engleski poceo je da ga uci pre skoro godinu dana,pisali su mediji o tome,ima interviju gde prica na Engleskom

Normalno da neće da se vrati nakon otkaza koji je dobio nakon druge pozicije, neće da ga opet ne cijene,.Ancelotti je največi gospodin koji nas je vodio i samo bi potpuni neznalac mogao otpustiti njega i dovesti AVB a. Otkaza ga je koštao Fernando Torres.

Nevjerovatno mi je da se porede Conte i Allegri, nisu ni blizu, jer Allegri nije ni do koljena Conteu. Allegri je uproprastio Milan, zamalo upropastio i djubrentus sa svojim eksperimentisanjem, ali vratili su se sada kako je vratio na Conteovu taktiku.

Ako hocete, moze i ovako, Conte je Guardiola, Allegri je Enrique.

Rekao bih da je ovo tipicni actus hominis nekoga ko nije pratio zbivanja u Juventusu. Allegri je dupletu donio forsiranjem dijamanta za razliku od Conteove trojke pozadi s tim sto je Allegri mnogo fleksibilniji sto se vidi u LS. Molim da se materija bar malo upozna prije pisanja bilo cega,

Zahvaljujem.

znaci 352  i 4231 su samo brojevi na papiru?

Bojim se da je tako.

O Početinu na wikipediji:

Pochettino favours a very high-pressing, attacking style of football. He has often employed a 4–2–3–1 formation at the clubs he has managed. While doing so, he instructs his team to build from the back, intimidate and unsettle opponents with a quick press system, and work the ball into the box. Pochettino's team selection tends to include quick players with excellent stamina, likely due to those players having the attributes to excel in a high press system. He has also been hailed by many pundits for his focus on developing local players from the clubs' youth academies.

Bilo bi vrhunski da nas uzme Poketino ali bojim se da ce u Mancester...

Nekoliko izvora prenosi ovu vijest.

Diego Simeone has told Atletico Madrid that he's leaving them to become Chelsea manager at the end of the season after agreeing a huge deal with the Blues.

Ja sam to nasao samo kod nekih spanaca. 

Sad kad imamo trojicu trenera, nema sanse da ne udjemo u Top4 naredne sezone.

Pod uslovom da se ne pobiju oko taktike, naravno.

Colo ako dodje razbucace Murinja i Gvardiolu posto je bolji od oboice,sa prosecnim Atletikom je uzeo tititulu Realu i Barsi ova dvoica to nikada ne bi mogli da urade sa Atletikom.

Ako nista, rastjerace sve pickice, manekene i supcice tako da moze. Igrace samo oni koji ce da pisaju krv poslije tekme. Tako da moze. 

Čelsi je jedina ekipa na ovom nivou fudbala koja nema nikakvu rutinu u igri. Nijednu napadačku akciju nemamo. To je bre sramota. Nama se napadi svode na neki privid individualizma ili momenta inspiracije nekoga od igrača. I to nije od juče. Nemoj da mi neko priča kako to nema veze s trenerom koji nas vodi dve ipo godine.
Gledam PSG sinoć. Ljudi prave akcije prema našoj odbrani. Ako stojimo široko, krila uvlače loptu ka sredini, pa odatle ide pas preko ili kroz odbranu. Tako smo i primili gol. Ako pak skupimo, onda njihovi bekovi ulaze u kazneni iza leđa našim. I to su sinoć izvodili bezbroj puta.
I to sve izgleda jako jednostavno jer se stalno uvežbava, ponavlja na treningu, utakmicama...
Barem neki pokušaj akcije iz prekida, ništa, nula.
Impotentni smo u napadu jer ne znamo kako da napadnemo.
Po svemu sudeći nema naznakada će se stvari popraviti.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.