Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Budući trener Chelseaja

Istaknuti odgovori

• Odgovori 4 hilj.
  • Pregledi 201,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Diablo priziva Nagelsmanna. Valjda vam je sad jasno da li je to dobra solucija ili ne. 😅

• Inace pratim river plate od kako znam za sebe i mogu potvrdit ovo sto diablo kaze

• King Chelsea
    King Chelsea

Realno užasan momenat za traziti novog trenera, bukvalno nemas ni onu situaciju da imas koga cekati do ljeta, kao sto smo onda doveli Beniteza kao prelazno rijesenje do ljeta i dolaska Mourinha. Ovaj

Objavljene slike

Volim Simeonea kao lika vise od Kontea mislim da je harizmaticniji,ali Celzi bi sa Konteom igrao napadacki vise agresivniji fudbal.

Ko će da svira penale Konteu kad zagusti? Ili da zažmuri na ofsajd? Etkinson, Klatenburg? Oće sutra malo...

Ma sve je ovo medijsko pumpanje,jedina realna opcija je Konte covek je posle EP slobodan,zeli u PL savladao je vec Engleski jezik..ove price Simeone,Alegri,Poketino to su sve zauzeti treneri pod ugovorom.

Sto se mene tice Simeone bi bio idealan, ali ako nema nista od toga onda je Poketino ubedljivo najbolji.

Konte jeste bio dobar u Juveu ali sto kaze Whis dobre su bile i sudije, a u LS nije bio nista specijanlo iako je pokazao da zna da napravi jak tim skoro ni iz cega, ali to je pokazao i Poketino.

Uglavnom, Poketino>Konte, a Kontea cemo videti kakav je na EP mada tad ce verovatno biti kasno jer bi novi trener trebao da se izabere najkasnije do juna.

I meni se sve vise svidja ideja oko Poketina.

Cak sta vise, po meni bi mozda prvi izbor.

Poketino
Sineome
I ajde Conte.

Poketino igra sa mladima, napadacki. Sve u svemu svidja mi se sta je napravio od Tottenhama.
Poketino ubjedljivo najbolja opcija od ponudjenih. Ako biramo izmedju Čola i njega(oba su sjajni trenri).

Biramo izmelju čvrstine, i nešto usavršenijeg Mourinhovog sistema i nekog novog Chelseaja nadam se ovaj put sa strategom koji ima velike ovlasti, koji odrađuje transfere, ne zavisi od Emenala i uprave...

Dakle ja biram novi Chelsea, nešto novo. Nekoga tko će ispuniti sva Mourinhova obećanja i Romanove želje.

Ma pusti ga reLo provocira... Ja bih ga davno makao.

Simeone je top opcija sa svojim jakim tempom, visokim presingom i taktickim savrsenstvom. I trener koji se moze prilagoditi na sve situacije na terenu, ono sto je krasilo Josea kao trenera... ali sa ovakvim rosterom je to prosto nemoguce. Mnogo je tu igraca koji su umislili da su ala Ronaldinho pa ne zele da igraju pressing, ne zele da trce uvijek i ne zele da igraju odbranu. Ne vidim da ce se to desiti, izuzev ako dobije odrijesene ruke da sklopi ekipu. Sve drugacije bi bio potpuni promasaj

Ali ovo sto Pochetino radi je svakako za svaku pohvalu i naravno da bi se to trebalo razmotriti. Iskreno nisam davao neku paznju njemu, kao svi ovdje :D ali rezultati govore za sebe.. A i igra takodjer... 

Simeone na Josea i Pepa - Pochetino na Josea i Pepa

Ovo je veliko pitanje prijatelji moji

1. Pochettino

2. Deschamps

3. Conte

4. Simeone

5. Allegri

6. Sampaoli

7. SAP

8. Pellegrini

9. Damir Burić

s tim bi redosljedom ja išao po trenera...

Simeoneov visok presing i jak tempo? Sa 12 šuteva i 1.5 golova po meču, vrlo teško.
Atletiko Madrid je dobro izbalansirana, taktički dobro postavljena ekipa koja obara tempo utakmice prepuštajući loptu protivniku, koje prvo navuku na svoju polovinu a tek onda izvrše presing i idu u kontre. Desi se da ponekad pritisnu, ako izgube loptu u završnoj trećini terena, ali uglavnom puštaju da protivnik diktira tempo, dok oni čekaju da pogreši...
Ja sam iskljucivo sad za trenera koji ce gajit atraktivan napadacki nogomet i bazirat se na akademiju. Dosta mi je vise murinjizma i emenalizma i njihove oskarizacije, sterilnosti, bunkera, uspavanke i prosjecnosti. Daj vise trenera s mudima da se proba nesto novo. Nadao sam se Guardioli al Pochettino mi je sad broj 1 od zelja. Upoznao sam se s njegovim radom zadnjih dana.

Ja ne znam kako ti Spaha trpas Pochettina u isti kos s Moyesom. Taj precijenjeni britanski luzer dugi niz godina s ekipom koja je bila poslije Velike cetvorke ponajbolji klub nije bio u stanju iznenadit pa makar Miki Maus kup osvojit sto je Martinezu u WBA poslo za rukom u roku od dvije godine.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.