Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Budući trener Chelseaja

Istaknuti odgovori

Jedino bih prihvatio dolazak Talijana ako će sa sobom povući neki dobre igrače u obrani. Prije smo imali talijanski štih u ekipi i nije baš da sam protiv talijana na klupi, ali to mora biti kvalitetno ime. Sad mi napamet pade Fabio Capello, skup je, ali dobar trener, zna održati disciplinu i kuži nogomet, stvorio je nekakvo ime. A i bolji je od Contea ili Allegrija, nije nepoznato ime, ima iskustva sa engleskom reprezentacijom, vodio je Real Madrid itd itd. 

Vidim spominje se Pogba :D. Za to treba isključivo čestitati glupoj upravi Uniteda i mudroj upravi  Juventusa, ne Conteu. Pirla je doveo Conte, Vidala su prodale u Juventus odlične igre u Bundesligi, uprava ga kupila za 11 milijuna eura 

• Odgovori 4 hilj.
  • Pregledi 201,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Diablo priziva Nagelsmanna. Valjda vam je sad jasno da li je to dobra solucija ili ne. 😅

• Inace pratim river plate od kako znam za sebe i mogu potvrdit ovo sto diablo kaze

• King Chelsea
    King Chelsea

Realno užasan momenat za traziti novog trenera, bukvalno nemas ni onu situaciju da imas koga cekati do ljeta, kao sto smo onda doveli Beniteza kao prelazno rijesenje do ljeta i dolaska Mourinha. Ovaj

Objavljene slike

Nakon današnje utakmice Man C - Lei C mislim da je jasno da je naš novi trener Pellegrini jer zadovoljava sve Emenalove kriterije. Mislim da će se uspješno izlobirati da se on dovede u Chelsea.

Naravno da je Simeone idealno rješenje, ostali nisu dovoljno kvalitetni ili su kvalitetni a nisu ništa osvojili......Plus, sa sobom može povući Kokea, Godina, Griezmanna itd itd. 

Možda i Mourinho na kraju bude opet, ipak još uvijek ima kuću u Londonu, ne zaboravite to :D.

Sestra moje drugarice živi u Londonu... Možda meni sredi nešto da preuzmem klub, samo radnu dozvolu da dobijem.

Ovako to na anketi izgleda. 

I Relo nemoj dva puta glasati na anketi, nije fer zaista.

1zCJbcc.png

Bice Allegri, kaze Giovani Galeone

Navodno Pochettina žele u unitedu, a Mou je izjavio kako će najvjerojatnije ostati u Premier ligi jer mu primera nije zanimljiva

Nemoj Poća u Junajted, bićemo whisp, klicko i ja na aparatima, a vremenom i ostatak foruma kad bude počeo haos da pravi. :(

Ja bih volio da Mauricio dođe kod nas, mislim kako je kvalitetan, relativno mlad trener, ne vidim kako bi pogriješili s njim

Očito je Allegri najvjerojatnija opcija, Sky kojeg smatram pouzdanim izvor, javlja da mu je ponuđen ugovor, pitanje je hoće li ga Allegri prihvatit ali vjerojatno oče...

Što se mene tiće solidna opcija, nisam puno gledao njegovih utakmica ali po rezultati mi se čini solidan. Meni nebi bio prvi pik i mislim da je bilo i kvalitetnijih rješenja ali svakako smo mogli proć i gore.

Dok je on bio u Milanu, Milan je još uvijek bio vrlo dobar, iako su se već počeli raspadat i nisu imali bog zna kakvu ekipu sječam se da su uvijek u LP bili neugodni i svima su zadavili muke.

Što se tiće sad Juventusa, možete vi govorit da je sve to ostavština Contea ali činjenica je da su Conteovo vrijeme rasturali u italiji a u europi nisu uspjevali napravit nikakv rezultat dok je Allegri uspio napravit taj iskorak u europi s onim famoznim finalom.

E sad o njemu kao treneru u smislu kakav je karakterno, kakav stil gaji i sl. ne znam puno pa bi bilo ljepo da netko tko je više pratio Milan i Juventus malo opiše kakv stil igre forsira, formaciju i sl.

• Autor
Nazalost, ovaj Allegri mi izgleda ko flop u najavi. Kako uvijek nalaze ovakve neke likove jbt.. Daj Boze da nisam upravu, al imam velike sumnje.
Pochetiino nije ništa osvojio, tako da ga treba uzeti s rezervom, pokazuje potencijal kao i Martinez, ali reference nema, samim tim ni mjesta u Chelseaju.

Vidim da je izbor Uniteda on ili Mourinho i uvjeren sam da je to istina. Molio bih neke komentatore da me ne ismijavaju unaprijed ako kažem da će Mourinho možda i u Chelseaju završiti, ne vidim koji klub osim Uniteda i nas može voditi. Sve ovisi o tome hoće li Tottenham dignuti ligu, što nije nemoguće. Ali nisam baš uvjeren da će uprava Uniteda ići na neiskusnog trenera, sa Moyesom su se opekli :D.

Ni Allegri ni Conte nisu dobri treneri, nek mi kaže tko što hoće, za njih je uprava i skauting Juvea odradila sav posao. Conte je učio od Lippija, samim tim nije bolji od njega, Allegri je promašaj dakako

Ako dovedu Alegrija mogu da se pozdrave sa napadom na PL seldece sezone,covek je prosecan trener bere plodove od Kontea koji je izgradio sitem,udario temelje ovog Juventusa.

Kolika je razlika u klasi izmedju Kontea i Alegrija najbolji je pokazatelj prva Juventusova titula posle kalco polija kad je Konte sa osrednjim Juventusom uzeo titulu Alegriju.

Samo pogledajte imena igraca koji su igrali za  Milana u sezoni 2011/12 i JUVENTUSA odmah ce te shvatiti koji je Alegri kurton od trenera u pordjenjeu sa Konteom.

https://twitter.com/ChelsTransfer/status/697094562376974338

Kolika je razlika u klasi izmedju Kontea i Alegrija najbolji je pokazatelj prva Juventusova titula posle kalco polija kad je Konte sa osrednjim Juventusom uzeo titulu Alegriju.

Samo pogledajte imena igraca koji su igrali za  Milana u sezoni 2011/12 i JUVENTUSA odmah ce te shvatiti koji je Alegri kurton od trenera u pordjenjeu sa Konteom.

Sa osrednjim timom Juventusa sigurno, pa te sezone su imali najjacu sredinu u ligi Pirlo-Markizijo-Vidal toliko o osrednjosti i jos je Del Pjero igrao vise u vezi nego napred, Pepe isto bio odlican. Milan je te sezone bio jak samo po imenima, svi glavni igraci su bili matori i na kraju sezone zavrsili karijere ili otisli u slabe klubove, Nesta, Inzagi, Sedorf, Van Bomel, Gatuzo.. Jedini ozbiljno dobri su bili Silva, Ibra i Boateng.

Da se i ja i klopov pulen u nečemu složimo, Alegri je karina. Conte je mnogo bolji trener, baš ono što nam treba. Zna stvoriti dobru ekipu, donijeti stabilnost sa transferima, unjeti discilinu dok gospodin sretni nema ništa od toga.

Sa osrednjim timom Juventusa sigurno, pa te sezone su imali najjacu sredinu u ligi Pirlo-Markizijo-Vidal toliko o osrednjosti i jos je Del Pjero igrao vise u vezi nego napred, Pepe isto bio odlican. Milan je te sezone bio jak samo po imenima, svi glavni igraci su bili matori i na kraju sezone zavrsili karijere ili otisli u slabe klubove, Nesta, Inzagi, Sedorf, Van Bomel, Gatuzo.. Jedini ozbiljno dobri su bili Silva, Ibra i Boateng.

Napad Juventusa su cinili Pepe,Matri i Vucinjic o cemu ti pricas sa takvim igracima je uzeo Skudeto.

Pa pogledaj sad npr  vezni red Juvea, jel stvarno misliš da bi oni sami od sebe mogli 15ak utakmica zaredom da dobiju?  Neki Sturaro, mrtvi Khedira,izlapjeli Markizio, Hernanes, pa naš ovako sjebani vezni red je po imenima svemirski brod za Juventusov, pa pogledaj razliku.

Ovo što sa Juventusom radi Allegri, ne može taraba, ne može loš trener, a vi dječije priče ostavite za sebe.  Conte također fantastičan.

Bilo koji od ove dvojice da dođe ja vjerujem da će biti mnogo bolje, to što jedni više simpatišete Contea, a drugi Allegrija, to je nešto drugo, ali gledajući ekipe koje oni vode, može se reći da obojica rade fantastičan posao. I moje simpatije idu Conteu, djeluje karizmatičniji da je, ali nemam ništa protiv Allegrija. Čak i raspali Milan je vodio do LP i u istoj gurao dosta solidno. 

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.