5. februar 2016.10 god. comment_249591 A to što će Kosta, Azar i verovatno još neki možda napustiti klub, ništa? [-( Prijavi
5. februar 2016.10 god. comment_249596 A to što će Kosta, Azar i verovatno još neki možda napustiti klub, ništa? [-( GLedaj to s vedrije strane, to je puuuuno kesa za renoviranje ekipe. Jos da se nadje neko da taj novac ulozi kako treba... Prijavi
5. februar 2016.10 god. comment_249599 A to što će Kosta, Azar i verovatno još neki možda napustiti klub, ništa? [-( Costa se i tako samo mlati po terenu, Hazard neče otić ako dođe normalan trener, mislim da je on problem mou-om jer mu je dosadilo igrat defanzivno, uz normalnog trenera ne vidim zašto ne bi ostao. Plus i to šta kaže Whisper nitko od njih neče otić đabe, dapače za njih se mogu dobit poprilični novci za koje se mogu kupit jednako dobri čak i bolji igrači... Prijavi
5. februar 2016.10 god. comment_249604 Costa se i tako samo mlati po terenu, Hazard neče otić ako dođe normalan trener, mislim da je on problem mou-om jer mu je dosadilo igrat defanzivno, uz normalnog trenera ne vidim zašto ne bi ostao. Plus i to šta kaže Whisper nitko od njih neče otić đabe, dapače za njih se mogu dobit poprilični novci za koje se mogu kupit jednako dobri čak i bolji igrači. Bez Lige sampiona, veoma tesko. Prijavi
5. februar 2016.10 god. comment_249605 Naivni ste ako očekujete neku veliku transfer bombu na leto. U teoriji je moguće dovesti igrača tipa Griezmann bez LŠ, ali morali bismo da preplaćujemo kao Junajted/Kinezi, a ništa ne nagoveštava da će se to dogoditi. Prijavi
5. februar 2016.10 god. comment_249607 Bez Lige sampiona, veoma tesko. slažem se, zato sam i priželjkivao otkaz mou što prije, jer da je dobio otkaz koji mjesec prije možda bi sad još uvijek imali šanse za top4. Ali bez obzira na LP stojim iza toga da iduće sezone u pravog trenera (a to sigurno nije jedino Gouardiola, pa manje više svi koji su se dosad spominjali su solidna rješenja) možemo izborit bez problema top4 a povratkom u lp vratit ćemo se u vrh nogometa. Prijavi
5. februar 2016.10 god. comment_249624 Sledeća sezona će biti najvažnija u modernoj istoriji Čelsija. Postoji velika mogućnost da će klub ostati bez nekolicine najboljih igrača. Isto tako je realno da te igrače nećemo moći da zamenimo jednako kvalitetnim, zbog izostanka LŠ. Okruženje u kome je mnogo lakše zajebati stvari nego izabrati pravi put. Srećom, postoje živi primeri u vidu Liverpula, koji je kupovao sve živo, a da im pretopiš sve igrače, ne mogu ispasti trojica pristojnih, i Junajteda, koji je kupovao proverene igrače, ali zbog lošeg izbora trenera ili previše ega u svlačionici iste nije mogao da uklopi u tim. Konkurencija u PL jača iz dana u dan, sve se teže dolazi do bodova. Pored navedenih primera, tu je i Njukasl. Ljudi su uložili 100 miliona u sastav, zaglavili gore nego Čelsi. Samo imati novac više nije garancija. Izbor trenera i njegova uloga u planiranju prelaznog roka je krucijalna. Taj čovek će imati jako težak zadatak, da ponovo izgradi ekipu a da ista odmah bude konkurentna barem zs Evropu. Prava na grešku više nema, a pravili smo ih i previše. Prijavi
5. februar 2016.10 god. comment_249626 Još nadodajte Mourinha u Unitedu koji će svima osim možda Realu izbijati vrhunska pojačanja iz ruku i koliko bi problema moglo biti na ljeto. ZAto mislim da je Simeone najbolje rješenje jer može povući igrače tipa Griezmann i Koke sa sobom.......Talijanski trener bi nam mogao pojačati obranu, ali Allegri i Conte ne mogu dovesti ovcu sa paše, a kamoli svjetsku klasu u klub, nije naša uprava majstor u pregovaranju kao Juventusova. https://www.youtube.com/watch?v=9DjjieXxzkU Prijavi
5. februar 2016.10 god. comment_249628 Ja ne smatram da, iako ćemo (vjerovatno samo na jednu sezonu) biti bez LP, da će nas napustiti naši najbolji igrači. Otići će oni koji bi otišli i da se kvalifikujemo u LP, ne sikiram se ja za to. Meni je jedino važno da odabir trenera bude odličan, da dođe neko pravi (ime zaista nije važno) da unaprijedi igru, da nije bezmudan, da ne forsira pojedine igrače a da za druge zaboravlja (kao što je kod MOua bilo ili sada kod Hiddinka), da ne pravi od Chelsea manji klub nego što jeste, već suprotno da bude, da se borimo s najvećima prsa u prsa, to mi fali. Fale mi one tekme od ranije kada smo velike timove gledali da pobijedimo, da sameljemo ako je moguće, a ne da kada im izađemo na megdan da igramo samo da ne primimo gol. Nismo mali klub i zato nam treba trener koji nas neće smatrati takvim, te neće nas praviti takvim, kao prethodni trener. Zato mi se sviđa Conteova energija i sve što nosi sa sobom ili Sampaolijeva igra (ista protiv svih protivnika, MOĆNA), zato sam volio da Guardiola dođe (iako su dodavanja ona smor živi ponekad) jer njegova ekipa želi da je bolja od protivnika, da maltretira protivnika, nebitno ko to bio. Prijavi
5. februar 2016.10 god. comment_249629 Zapravo, nama se Alegri, kao bivši trener Milana uklapa savršeno :D Berluskoni je uvek imao masivna očekivanja, a nikakvu ekipu :D Prijavi
5. februar 2016.10 god. comment_249630 Ja ne smatram da, iako ćemo (vjerovatno samo na jednu sezonu) biti bez LP, da će nas napustiti naši najbolji igrači. Otići će oni koji bi otišli i da se kvalifikujemo u LP, ne sikiram se ja za to. Meni je jedino važno da odabir trenera bude odličan, da dođe neko pravi (ime zaista nije važno) da unaprijedi igru, da nije bezmudan, da ne forsira pojedine igrače a da za druge zaboravlja (kao što je kod MOua bilo ili sada kod Hiddinka), da ne pravi od Chelsea manji klub nego što jeste, već suprotno da bude, da se borimo s najvećima prsa u prsa, to mi fali. Fale mi one tekme od ranije kada smo velike timove gledali da pobijedimo, da sameljemo ako je moguće, a ne da kada im izađemo na megdan da igramo samo da ne primimo gol. Nismo mali klub i zato nam treba trener koji nas neće smatrati takvim, te neće nas praviti takvim, kao prethodni trener. Zato mi se sviđa Conteova energija i sve što nosi sa sobom ili Sampaolijeva igra (ista protiv svih protivnika, MOĆNA), zato sam volio da Guardiola dođe (iako su dodavanja ona smor živi ponekad) jer njegova ekipa želi da je bolja od protivnika, da maltretira protivnika, nebitno ko to bio. Mourinho je osvojio tri naslova prvaka sa Chelseajem, mislim, ako to nije dovoljno onda ne znam Prijavi
5. februar 2016.10 god. comment_249631 Ako nekim igracima smeta sto necemo igrati LS slobodno neka idu, ako postoje takvi u CFC. Obicni placenici. Prijavi
5. februar 2016.10 god. comment_249632 Ako nekim igracima smeta sto necemo igrati LS slobodno neka idu, ako postoje takvi u CFC. Obicni placenici. Vidjet ćeš na ljeto koji su: Costa, Hazard, Matić, Oscar, Pedro............Štakori će prvi napustiti brod koji tone Ali, ostat će i pravi igrači kao Willian, Terry i Curtois Prijavi
5. februar 2016.10 god. comment_249636 Ko god da dodje, nebitno je. Klubom upravljaju igraci i oni su apsolutni autoritet koji odlucuje kada ce igrati, koliko ce igrati, kako ce igrati i kada ce otpustiti trenera. Prijavi
5. februar 2016.10 god. comment_249638 Kontam da 99% Hazard odlazi (necemo igrati LP, Real ga zarko zeli). Pod tom pretpostavkom I da ode Oscar koji god trener da dodje ja znam nas sastav: Kurta - Bane - Terry - Zouma - Azpi - Mikel - Matic - Willian - Fabregas - Pedro - Costa. A mozda nam bude i ovaj sastav iznad. A ako budemo imali srece pa trener bude inovativan mozda nam cak bude i ovaj sastav iznad. I treca opcija, mozds i najzanimljivija - mozda nam bude ovaj sastav iznad. Jer to smo mi - Emenelsea. Prijavi
5. februar 2016.10 god. comment_249650 Vidjet ćeš na ljeto koji su: Costa, Hazard, Matić, Oscar, Pedro............Štakori će prvi napustiti brod koji tone Ali, ostat će i pravi igrači kao Willian, Terry i Curtois Ne bih tako lako nazivao igrace svog kluba pacovima. Malo obrati paznju sta pises, razmisli. Prenaglio si druze. :) Prijavi
5. februar 2016.10 god. comment_249697 Dva Italijanska trenera u uskoj vezi s Celsijem, a niko nije spomenuo formaciju koju oni furaju :D Ono sto je Konte sa uspehom gradio u Juventusu, kod nas bi izgledalo ovako nekako(trenutni sastav, naravno) Prijavi
5. februar 2016.10 god. comment_249705 Pa tako kod Italijana, plejmejker igra iz ovih ostalih veznjaka, pa i Matića u našem slučaju iako je destruktivac. Sent from my Meizu M2 Note using Tapatalk Prijavi
5. februar 2016.10 god. comment_249711 Nisu to glupi treneri... S ovakvim sastavom on neće igrati 3-5-2. Ili će si dovesti pojačanja za tu formaciju ili će igrati 4-2-3-1 što i očekujem Prijavi
6. februar 2016.10 god. comment_249713 Konte nema sanse da fura 3-5-2 u Engleskoj,ta formacija se pokazala kao formacija koja ne moze da uspe u PL,verujem da nije glup/tvrdoglav tip da forsira nesto sto ne moze da uspe videlo se na primeru LVG i Junajteda. Prijavi
6. februar 2016.10 god. comment_249715 Zašto bi Fabregas igrao iza Matića ? Jer je Pirlo igrao iza Pogbe i Vidala :D Prijavi
6. februar 2016.10 god. comment_249716 Jedva cekam da prodje ova 4-2-3-1 era. Postaje gore od tiki-take. Dajte malo razlicitosti jbt Prijavi
6. februar 2016.10 god. comment_249742 Rugani nikako ne dovija sansu u Juventusu. Cudno za njih, ali mozda to treba iskoristiti. Takodje treba gledadi ka Njukaslu i Vajnaldumu, ako ovi zavrse ispod nas na kraju... Prijavi
6. februar 2016.10 god. comment_249745 Jedva cekam da prodje ova 4-2-3-1 era. Postaje gore od tiki-take. Dajte malo razlicitosti jbt Formacija je samo broj na papiru. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.