Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Budući trener Chelseaja

Istaknuti odgovori

• Odgovori 4 hilj.
  • Pregledi 201,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Diablo priziva Nagelsmanna. Valjda vam je sad jasno da li je to dobra solucija ili ne. 😅

• Inace pratim river plate od kako znam za sebe i mogu potvrdit ovo sto diablo kaze

• King Chelsea
    King Chelsea

Realno užasan momenat za traziti novog trenera, bukvalno nemas ni onu situaciju da imas koga cekati do ljeta, kao sto smo onda doveli Beniteza kao prelazno rijesenje do ljeta i dolaska Mourinha. Ovaj

Objavljene slike

Pa koji kurac samo mi postujemo fer plej???

I ne shvatam uopste nasu politiku, totalno izgledamo neorganizovani i totalno nemamo pojma sta hocemo, sta trazimo i sta zelimo u buducnosti...

FFP poštujemo jer je Roman izgubio 2/3 svog bogatstva.
Neorganizovani smo jer klub nije ni blizu spreman da živi bez njegovih finansijskih injekcija za transfere.
Jokohama je dobar početak, ali samo početak.
Mnogo toga treba da se uradi da bi klub funkcionisao samo od sopstvenih sredstava, a zadržao postojeći standard i ambicije.

FFP poštujemo jer je Roman izgubio 2/3 svog bogatstva.
Neorganizovani smo jer klub nije ni blizu spreman da živi bez njegovih finansijskih injekcija za transfere.
Jokohama je dobar početak, ali samo početak.
Mnogo toga treba da se uradi da bi klub funkcionisao samo od sopstvenih sredstava, a zadržao postojeći standard i ambicije.

O cemu vi raspravljate strasno,taj klub vode ljudi koji su profesionalci u svom poslu,sad vi strucnjati vriste analizu kako klub treba da se vodi.aplsolutno smesno.

Eden Hazard(10)

Kako ovo, ti pišeš da je Conte novi trener, a evo drugi govore da je Allegri? :D

Nego šta mislite vi o Allegriju, ja nemam neko mišljenje, nemam pojma šta bih rekao, istini za volju i ne poznajem dobro njegov rad, sistem igre i sl.

Eden Hazard(10)

Kako ovo, ti pišeš da je Conte novi trener, a evo drugi govore da je Allegri? :D

Nego šta mislite vi o Allegriju, ja nemam neko mišljenje, nemam pojma šta bih rekao, istini za volju i ne poznajem dobro njegov rad, sistem igre i sl.

To je medijska patka isto kao i sa Pelegrinijem,Konte ce biti nas novi trener...

Novinar iz Italije koji je objavio da Konte dolazi kod nas je blizak sa njim toliko.

Slucajno ako bi on dosao kod nas to bi bio tezak promasaj,zato sto covek zivi od Konteovog rada bere plodove,on je tamo izgradio sistem,postavio temelje novog Juventusa.

Ja, slažem se da kad je doao Allegri u Juve, da je došao na gotovo. Ali opet gledaj ovu sezonu, pola ekipe su rasprodali, skoro svi najvažniji igrači su napustili klub, doveli su druge neke igrače, malo su u početku štekali, ali evo sad rekord je oborio po uzastopnom broju pobjeda. Moje mišljenje je da to ne može neko ko je taraba, ali opet volio bih čuti mišljenje nekoga realnog a ko dovoljno zna o njemu

Dovoljno je samo prisjetiti se finala LP prošle sezone kada se Juventusu sve otvaralo ali kada je Alegri postavio taktiku toliko krivo da ih je to uništilo, ta jedna utakmica je dovoljna da se shvati kakvo je ti drvo. Ozbiljan sam, Beniteza bi radije nego njega,

mislis conte lampard ? :D

Ja, slažem se da kad je doao Allegri u Juve, da je došao na gotovo. Ali opet gledaj ovu sezonu, pola ekipe su rasprodali, skoro svi najvažniji igrači su napustili klub, doveli su druge neke igrače, malo su u početku štekali, ali evo sad rekord je oborio po uzastopnom broju pobjeda. Moje mišljenje je da to ne može neko ko je taraba, ali opet volio bih čuti mišljenje nekoga realnog a ko dovoljno zna o njemu

Allegri je dokazao svoje u Milanu...

Dovoljno je samo prisjetiti se finala LP prošle sezone kada se Juventusu sve otvaralo ali kada je Alegri postavio taktiku toliko krivo da ih je to uništilo, ta jedna utakmica je dovoljna da se shvati kakvo je ti drvo. Ozbiljan sam, Beniteza bi radije nego njega,

Pokrali su Juventus za čisti penal u drugom poluvremenu kad se lomio rezultat, ono hrvanje Alvesa. Postavio je on ekipu dobro, zna se kako je završilo, sljedeći napad primili gol.

Kako god okrenes bolje Allegri nego Pelegrini ..

To se slažem.

Ali opet, lošiji trener od Contea. S tim da obojica nisu za Chelsea i mislim da nijedan neće doći

Massimiliano Allegri would NEVER coach Chelsea or Man City, claims Leeds owner Massimo Cellino. Cellino, a close friend of the Juventus boss, says that he is motivated by love rather than money

Chelsea Manager First League Game 2016/17 Season
Win Specials
Massimiliano Allegri 8/11
Antonio Conte 11/2
Manuel Pellegrini 6/1
Mauricio Pochettino 7/1
Jorge Sampaoli 7/1
Guus Hiddink 16/1
Mark Hughes 18/1
Diego Simeone 18/1
Brendan Rodgers 25/1
Claudio Ranieri 28/1
Fabio Capello 33/1
Joachim Low 33/1
John Terry 33/1
Ronald Koeman 40/1
Laurent Blanc 40/1
Eddie Howe 40/1
Roberto Mancini 40/1
Frank De Boer 40/1
Juande Ramos 40/1
Didier Drogba 40/1
Didier Deschamps 40/1
Unai Emery 66/1
Jose Mourinho 66/1
Rafael Benitez 66/1
David Moyes 80/1
Alan Curbishley 100/1

A mislim, Moyesa stavili hahaha
–

Znači i službeno postajemo engleski Milan. Dovodimo trenera koji je trenirao raspali Milan. Netko u klubu ima žestok fetiš na Milan. Možda Emenalo, možda ona Ruskinja sa kanadskim papirima. Za Romana sumnjam, mada ni njega u potpunosti ne bih isključio zbog dovođenja Ševčenka.

Meni licno je ovo vase kmečanje oko novog trenera toliko dosadilo da mi se i ne ulazi na ovu temu. Imam osjecaj da to kmecanje dolazi najvise od ljudi koji su zeljeli Guardiolu za trenera. Jednostavno svi ostali treneri im nisu dovoljno dobri kao on i tu se sva prica zavrsava. Pa jebemu majku kao da je jedini trener na ovom sviejtu i kao da je nepobjediv, u picku materinu. 

Sta fali Alegriju. Mozda je Konte bolji zato sto je vratio Juve na vrh i sastavio ekipu sa kojom je Alegri bio uspesniji u LS, ali i Alegri je odlican trener.

Najbolji utisak je ostavio u Milanu a bio bi jos bolji da ga uprava nije sjebala(tacno postajemo kao Milan :D ).

Uzeo titulu odmah u prvoj sezoni i to pored ozbiljnih Napolija i Intera(u padu). U drugoj sezoni mu je Juve uzeo titulu ali priblizni su bili, u LS igrao vise puta sa Barsom i namuco ih dosta, nakantao Arsenal ali tad je vec uprava pocela da ga jebe i pustili Pirla da ode za dzabe. Sledece godine opet uprava izdominirala kao nasa otislo pola igraca, neki u penziju a glavni igraci Silva i Ibra prodati na sillu bukvalno. Tada niko nista nije ocekivao od Milana raspali se skroz borili se za opstanak(opet kao mi) ali Alegri je i u tom sranju sredio stvari ''izmislio'' El Saravija, Nijanga doveo Balotelija i na kraju su ja msm izborili LS.

Ja sam iskreno volio da dodje Guardiola, nije da sam neki njegov obozavalac veliki, ali volio sam da dodje da pokusamo nesto novo, da ako nista makar ne igramo defanzivan fudbal.

Ali ako je vec otisao u City, sta sad, treba da kukamo i da unaprijed potpisemo kapitulaciju?! 

Odjednom ni jedan trener ne odgovara. 

Jedan veliki upitnik što se tiče Allegrija, neću ništa prejudicirati, mislim kako je bilo boljih opcija, osobno sam htio nekog atraktivnijeg trenera... Naravno radi se o treneru sa određenom reputacijom i znanjem, bez sumnje

Jedno je sigurno kod mene, vise ne znam sta da mislim o novom treneru. Nije problem sto bi nece doci Guardiola, ali ne vidim ko moze da nas izvuce iz govana.. pre Guardiole bi svakako voleo don Carla, ali on je u Bayernu, sa Pepom bi videli nesto novo, ode u City, Klop ode u Liverpul... to su neka od boljih trenerskih imena.. znaci niko. Ovi italijani mi ne ulivaju neko poverenje, ne znam ko bi dobar mogao biti sada za klupu, u kanalu smo teskom, ne vidim ko moze da nas iskopa.

Prvo klub da se dogovori šta hoće sa sobom, onda da vidi koga će da dovede. U svakom slučaju, nemojte do 2020. da očekujete neke uspehe.

Ajde prestanite s pretjerivanjem, najedamput ništa i nitko nevalja, ekipa nevalja, uprava nevalja, Emanalo je tu samo da uništi klub, koji god trener da se spominje nevalja i druge budalaštine.

Nije kraj svijeta, ovo je samo jedna lošija sezona, ni prva ni zadnja. Ova ekipa je i dalje ekipa koja je prošle sezone osvojila PL i sljedeće sezone uz novog trenera i pojačanje-dva ćemo bez problema bit u top 4, a mozda se ćak i borit za titulu

sljedeće sezone uz novog trenera i pojačanje-dva ćemo bez problema bit u top 4, a mozda se ćak i borit za titulu

Pa nismo mi Arsenal.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.