Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Budući trener Chelseaja

Istaknuti odgovori

• Odgovori 4 hilj.
  • Pregledi 201,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Diablo priziva Nagelsmanna. Valjda vam je sad jasno da li je to dobra solucija ili ne. 😅

• Inace pratim river plate od kako znam za sebe i mogu potvrdit ovo sto diablo kaze

• King Chelsea
    King Chelsea

Realno užasan momenat za traziti novog trenera, bukvalno nemas ni onu situaciju da imas koga cekati do ljeta, kao sto smo onda doveli Beniteza kao prelazno rijesenje do ljeta i dolaska Mourinha. Ovaj

Objavljene slike

Šteta, veliku šansu smo propustili da se preporodimo i promjenimo već pomalo isfurani i podobro neinovativni i dosadni nogomet. Ali šta je tu je. Ja sam za Contea u ovom slučaju...

Šteta, veliku šansu smo propustili da se preporodimo i promjenimo već pomalo isfurani i podobro neinovativni i dosadni nogomet. Ali šta je tu je. Ja sam za Contea u ovom slučaju...

Pa nije Guardiola jedini trener koji gaji napadacki stil igre ako je to ono sto nas vecinu zanima.

Otprilike ostali su nam Conte, Sampaoli te Deschamps..  Iskreno svejedno mi je ko god da od njih dođe, jer moje mišljenje je da forsiraju dosta sličan nogomet sva trojica. 

Dobrodošao ko god to bio.

• Autor
To bi bio daleko najgori moguci potez pored onako finog spiska mogucih managera. Joj ne zelim ni zamisliti tog ublehasa na nasoj klupi, gluho i daleko bilo.

Konte je najrealnija opcija to je trener kod kojeg se jako puno trci,znam da je Tevez rekao da su u Engleskoj nista treninzi u poredjenju sa onim sto se radi kod Kontea.

Čitam članke po britanksim portalima kako će Guardiola harati, ovo, ono. Baš zato volim engleske medije, glade te dok ne krene sve nizbrdo, a onda melju nemilosrdno, neće taj znati što ga je snašlo sljedeće sezone kad ga krenu driblati.

Antonio Conte? Ne vidim jedan razlog zašto ga dovoditi. On je najmanje zaslužan za uspjehe Juventusa, treba skidati kapu dolje upravi, skautingu Juventusa i predsjedniku. Maestralno su kupovali igrače. Prije početka ove sezone dali su pozicije u klubu Nedvedu i Trezegeutu u klubu, prodali pola ekipe, imali malu krizu rezultata i opet u vrhu, i opet odličan prijelazni rok odradili. Juventus je organizacija, a svi treneri su samo figure, osim Lippija dakako.
Jedino ako bi došao, znam da bi dovodio Talijane u ekipu i tu ima plus kod mene, sredio bi obranu i to je to, ostalo ništa posebno, u svemu kopira Lippija

Deschamps, isto kao i Blanc, prosječan trener za prosječnu ligu, s njima nemamo šanse za vrh.

Sampaoli nije vodio nijedan normalan klub, voli fizički nogomet, teško je reći kako bi se snašao.

Pellegrinija nikad ne bih doveo, isto kao i Blanc i Deschamps, nemaju kvalitetu za vrh.

Čitam članke po britanksim portalima kako će Guardiola harati, ovo, ono. Baš zato volim engleske medije, glade te dok ne krene sve nizbrdo, a onda melju nemilosrdno, neće taj znati što ga je snašlo sljedeće sezone kad ga krenu driblati.

Antonio Conte? Ne vidim jedan razlog zašto ga dovoditi. On je najmanje zaslužan za uspjehe Juventusa, treba skidati kapu dolje upravi, skautingu Juventusa i predsjedniku. Maestralno su kupovali igrače. Prije početka ove sezone dali su pozicije u klubu Nedvedu i Trezegeutu u klubu, prodali pola ekipe, imali malu krizu rezultata i opet u vrhu, i opet odličan prijelazni rok odradili. Juventus je organizacija, a svi treneri su samo figure, osim Lippija dakako.
Jedino ako bi došao, znam da bi dovodio Talijane u ekipu i tu ima plus kod mene, sredio bi obranu i to je to, ostalo ništa posebno, u svemu kopira Lippija

Deschamps, isto kao i Blanc, prosječan trener za prosječnu ligu, s njima nemamo šanse za vrh.

Sampaoli nije vodio nijedan normalan klub, voli fizički nogomet, teško je reći kako bi se snašao.

Pellegrinija nikad ne bih doveo, isto kao i Blanc i Deschamps, nemaju kvalitetu za vrh.

Druze sta nalupeta za Kontea,pa to je najbolji italijanski trener mladje garde....Covek je uzeo prvu titulu sa Prosecnim Juventusom kojem je glavni napadac bio Matri.

Mi definitivno nemamo vise igrace za bunker igrat, mislim da hazard, fabregas, oscar nikako se ne uklapaju u tu taktiku vise, prosle sezone kada smo igrali otvorenije vidjelo se da puno bolje funkcioniramo.. Nemamo mi vise one fizicke igrace kao prije, ali treba iskoristiti potencijal koji imamo, a on je dosta velik, definitivno sam za nekog kreativnijeg i otvorenijeg trenera, mislim kako bi pep bio dobar, pochetino isto
Ja bi najviše volio Deschampsa, dopada mi se njegov stil igre, još uvijek je mlad i a u isto vrijeme ima dobre rezultate iza sebe i nešto iskustva.
Conte je također odlična opcija, zasigurno je da je s juveom napravio fin rezultat.
Ne bi imao ništa protiv ni Poketinja.

Ja bi između te trojice, i to gore navedenim redom, birao trenera a Pellegrinia neču ni komentirat...
Allegri je igrao finale LP sa Juventusom i uzeo titulu prvaka u istoj sezoni, a lošiji je trener od Contea. Juventus ima najbolje skaute u Italiji i ima najbolju transfer politiku u europi sa omjerom uloženo - dobiveno. To nema veze sa trenerom i stojim i dalje iza svega što sam rekao, Juventusa može bilo tko voditi jer su organizacijski najjači klub u Italiji. Jedino je Ciro Ferrara bio preočajan trener.

Juventus gotovo nikada trenerima ne daje slobodu dovođenja igrača. Ako već moram birati talijanskog trenera, jedino Cesare Prandelli ima kakav takav smisao. Conte igra predvidljiv nogomet i uzimao je titule u razdoblju kada je konkurencija Juventusu bila nikakva. Za mene nedovoljno. Bayern ga je šamarao u Europi prelako. Al dobro, valjda svi pratite više od mene Serie A. Jednaka stvar je bila sa Mancinijevim Interom, imao je najjaču ekipu bez konkurencije i osvajao naslove ko na traci, a i dalje ga to ne čini dobrim trenerom. Jel to znači da je Mancini dobar trener, ne. Osvojeni trofeji ne moraju odražavati kvalitetu trenera uvijek.

Bravo momak, šta reći na ovo a ne zaplakati. Pa znaš ti kakva je bila tansfer politika Juvea pod Ranieriem, Del Neriem, Zakeronijem i onim malim Cirom Ferarom nisu mogli ubost djavolji transfer, svaki prelazni rok dovedu nekolicinu igrača a kasnije ih raspodaju, doduše to je bilo poslije afere ali svejedno. Nemjerljiv je uticaj Contea na ovu ekipu Juvea, on im je donio taktičku disciplinu, dobru transfer politiku, pregršt trofeja nakon par godina lutanja izvan dobrih pozicija u Italiji i naravno on je tvorac ove sadašnje ekipe Juvenusa,

Pa Allegri je imao citav ovaj tim sto mu je Conte ostavio, nikakvih izmjena nije bilo... Sad glupan pokusava neke sturare stavljati u tim i ostale retarde, pa mu nije islo, dok se nije vratio na prvobitnu taktiku od Contea, i eto ga gdje i jeste ponovo :D Conte je legenda po navijacima Djubrentusa, to tebi nije jasno.

Sad kad se zna gdje će Gvardilo, zašto ne pokušati sa Steve Hollandom? Pa čovjek je prošao i sa AVB.om, DI Matteom, Rafom Benitezom, Jose Mourinhom, sad Hiddink, ja mislim da bi on mogao nas itekako dobro voditi.

Pa Allegri je imao citav ovaj tim sto mu je Conte ostavio, nikakvih izmjena nije bilo... Sad glupan pokusava neke sturare stavljati u tim i ostale retarde, pa mu nije islo, dok se nije vratio na prvobitnu taktiku od Contea, i eto ga gdje i jeste ponovo :D Conte je legenda po navijacima Djubrentusa, to tebi nije jasno.

Isto tako (ispravi me ako griješim) Conte je osvojio titulu bez poraza..  Ma Conte je odličan trener, ne kontam kako ga neko može omalovažavati.. Da je sreće da ga potpišemo ili  njega ili Deschampsa, može i Sampaoli, svaki od njih bi bio pravo osvježenje i donio bi nešto novo u klub, a svi su mlađi treneri tako da..

Nadam se da ćemo što prije znati ime novog trenera.

Sad kad se zna gdje će Gvardilo, zašto ne pokušati sa Steve Hollandom? Pa čovjek je prošao i sa AVB.om, DI Matteom, Rafom Benitezom, Jose Mourinhom, sad Hiddink, ja mislim da bi on mogao nas itekako dobro voditi.

Svidja mi se ovo, medjutim znamo Chelsea. Nije zvucno ime i tu se diskusija zavrsava za upravu.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.