Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Budući trener Chelseaja

Istaknuti odgovori

Ti ne pretpostavljas nista kada je rec o ovome. Ti si siguran da ce Simeone doneti trofeje. Valjda izraz "pucanje na sigurno" znaci tako nesto...

Slobodno me ispravi ako gresim :D

A gledaj, ni u šta ja nisam siguran. Isto sam bio siguran da ćemo imati pozitivan šok kada je otišao Mourinho pa sam se sam sebi popišao u usta. Kao pucanje na sigurno ne mislim baš na to da već vidim trofeje, već na neki način traženje trenera koji je već afirmisan u nekom klubu na našoj razini i koji ima iste afinitete kao i mi. Krenuvši od Gvardiole i recimo Anćelotija koji su recimo izgubljenje opcije, kao neka slična rješenja mogu doći Konte i Simeone. Ne kažem da njeguju ova dva sličan fazon, ali jedna je stavka koja ih povezuje, a koja je i karakteristična za naš klub, a to je borbenost. Mi nikad nismo ni imali titulu nekog napadačkog i lepršavog tima i nekako se to vuče kroz naše korijenje, pa mislim da je zbog toga sigurnija opcija ganjati nešto slično, što bi se moglo nadovezati. Samim tim Simeone ili Konte.

Ne kažem da ne bi Poć bio dobar ili da je on nešto lošiji trener, ali uzimajući u obzir trenutno stanje, filozofiju našeg tima (borbenost) i to recimo to "ko kakav tim trenira i koliko je dogurao sa njim", meni kao najbolje rješenje dolaze ova dva.

I ja sam, ako se vratimo 20-30 strana unazad rekao da ne bih volio Simeonea, ali kako vrijeme odmiče nekako drugačije formiram mišljenje. Na kraju krajeva, svakako su male šanse da ga dovedemo pa ćemo vidjeti koje je to rješenje koje bi mogli kompenzovati.   

• Odgovori 4 hilj.
  • Pregledi 201,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Diablo priziva Nagelsmanna. Valjda vam je sad jasno da li je to dobra solucija ili ne. 😅

• Inace pratim river plate od kako znam za sebe i mogu potvrdit ovo sto diablo kaze

• King Chelsea
    King Chelsea

Realno užasan momenat za traziti novog trenera, bukvalno nemas ni onu situaciju da imas koga cekati do ljeta, kao sto smo onda doveli Beniteza kao prelazno rijesenje do ljeta i dolaska Mourinha. Ovaj

Objavljene slike

a mi imamo igrače koji su navikli na sličan tip igre.

Navikli možda, ali sigurno nisu stvoreni za takav tip igre. Obrana nam stari i nije bog zna šta a bunker itekako ograničava igrače poput Hazarda i Oscara. Uvjeren sam da je Oscar nazadovao pod Mou-om i da je pod nekim drugim trenerom danas mogao bit jedan od važnijih igrača Chelsea

Atletiko uopšte ne igra tipični bunker (i ne, ne kažem da ne igraju defanzivno). Međutim džaba raspravljati sa likom kome je (bez S)AP najbolji trener. 

Niko nije rekao da je i problem kod Mourinha bunker, već što taj njegov bunker nije više funkcionisao. Ne bih to rekao i za Simeoneov. 

Ne igraju tipičan bunker, već mešavinu bunkera i turbo dabldekera, znam znam. I dalje je negledljivo u većini utakmicama i kakve veze ima SAP sa ovim?

Drugo, uporedi ti odbranu Atletika sa Kejhilom, Ivanovićem, Aspilijem levo,  Fabregasom u centru itd. sa takvom postavom bili bismo bušni kod svakog. Dakle, treba izdvojiti fin keš za defanzivce.

Ne treba nam osoba koja će po svaku cenu ići na trofej, već neko ko će nas za početak vratiti među bolje... Radije bih Ranierija gledao na klupi nego Simeonea.

Ne igraju tipičan bunker, već mešavinu bunkera i turbo dabldekera, znam znam. I dalje je negledljivo u većini utakmicama i kakve veze ima SAP sa ovim?

Drugo, uporedi ti odbranu Atletika sa Kejhilom, Ivanovićem, Aspilijem levo,  Fabregasom u centru itd. sa takvom postavom bili bismo bušni kod svakog. Dakle, treba izdvojiti fin keš za defanzivce.

Ne treba nam osoba koja će po svaku cenu ići na trofej, već neko ko će nas za početak vratiti među bolje... Radije bih Ranierija gledao na klupi nego Simeonea.

Da, taj bunker koji kad je igrao protiv nas izgledao je super ofanzivno za razliku od nas. Tako da ne može nikakako biti veći bunker od onoga koji smo igrali.

SAP je slika i prilika.

I normalno da bi izdvajao keš, pa šta si ti mislio da će ti doći neki trener i ostaviti sve ovako?

Lol, a Simeone kao ima manje šanse da to uradi od drugih. 

Naravno, poenta je da nije mag koji će naučiti Ivanovića kako da igra odbranu.

Ne, nego zašto bi Simeone uopšte želeo da dođe ovde? Njegov trenutni klub je u daleko boljoj poziciji, a i da želi da napusti klub, verovatno bi se našao neko bolji.

Nemoj tako kerumrtvi, pozitivan sok je. Ne gubimo :D

Luis Enrique, Pepito, Pardew. auuuuuu kakve trenercine bog te jebo u picku

Jedva čekam da pročitam "lako je voditi onakvu ekipu"...

https://twitter.com/Squawka/status/694156442954305537

Mogo bi Pelegrini sad da ih sjebe da da otkaz pa da ih ko zna ko vodi do kraja sezone i da sjebu celu sezonu :D

Enrique jos jednu sezonu nek ostane pa ce bit najbolji na svijetu. A u kataloniji ce vec zaboraviti na svog pepita, jer se pojavio jos dominantniji genije s obiljem trofeja

Sljedece sezone sigurno nece osvojiti u 20tak meceva :D

Nego, drago mi je sto nije kod nas dosao. Idemo Conte, zvijeri !

Keru, govoris da nam je odbranbeni sistem u korijenima, a nismo igrali defanzivno sve do 2010, tada je pocela ta filozofija, onda se nakratko prekinula tokom AVBa neuspjesno i opet na defanzivu.

Ja znam da je Pep sa Bayernom 2. godine za redom natamburan u polufinalima lige prvaka. :D

Juri Murinjovih 4. :D

Zajebavam se malo sa Pepom.

Iskreno on ce podici City na jedan veci nivo to je 100 %. Volio bih i da Murinjo preuzme United pa da ponovo imamo njihove epske duele. 

Samo jos da nama dodje vrhunski strucnjak i Eng. liga ce, ako zanemarimo Ancelotija, imati najbolje trenere u Evropi.

Wenger ce jedini tu da bude donji, sto me cini izuzetno sretnim :D

Nisam ni sumnjao da će otići u City, nema taj muda napraviti nešto sa Unitedom ili Chelseajem. Ovaj Igi je neki trol sa Barce Balkan.

Ovo je dobro jer ćemo bar imati trenera koji zna nešto, tko god on bio. Moguće i da se Mourinho vrati na ljeto, nikad se ne zna, kad se klub očisti od štakora na ljeto, fino dobije dobru sumu za transfere na ljeto i dovede kog hoće. Pričalo se po britanskim medijima o ovome a i živi još uvijek u Londonu, zar ne :D.

Iako je Pep vrhunski trener drago mi je da ne dolazi u Chelsea, zbog mojih subjektivnih razloga. Isto tako drago mi je da stiže u PL, učinit će ligu još zanimljivijom i jačom. Iduće sezone liverpool - klopp, city-pep, united-mou, još da mi ubodemo Deschempsa i bit će ludnica...

Da, da, znam da istina boli :D.

?????

Ako su ti već dali tastaturu barem budi koherentan........................

Sinak, treba da prođu godine da bi ti uopšte mogao vodu da doneseš Igiju, a kamoli da preispituješ njegovu posećenost Čelsiju. Kako njemu tako i ostalim starosedeocima. Zato se sa poštovanjem obraćaj onima koji su forum digli od nule.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.