Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Budući trener Chelseaja

Istaknuti odgovori

Kako biljezi rezultate sa Juventusom i Milanom.

Ima je i Mourinho rezultate s Interom i Portom pa vidi ga sad...

• Odgovori 4 hilj.
  • Pregledi 201,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Diablo priziva Nagelsmanna. Valjda vam je sad jasno da li je to dobra solucija ili ne. 😅

• Inace pratim river plate od kako znam za sebe i mogu potvrdit ovo sto diablo kaze

• King Chelsea
    King Chelsea

Realno užasan momenat za traziti novog trenera, bukvalno nemas ni onu situaciju da imas koga cekati do ljeta, kao sto smo onda doveli Beniteza kao prelazno rijesenje do ljeta i dolaska Mourinha. Ovaj

Objavljene slike

M.H. je toliko dobar trener da je otpušten iz Manchestera i zamjenio ga je Mancini.

Na jednoj strani otvaras novu temu sa njegovoim imenom i hvalis ga, na drugoj pak ga pljujes.  :-@ 

Uopste nije bio toliko los u trenutku kad ga je City otpustio. Cak sta vise, te sezone je imao poprilicno dobar start sa njima i iz ko zna kojeg razloga ga je zamjenio Mancini. Naime te sezone je City poceo pisati noviju historiju i vjerovatno im Hjuz nije bio neko zvucno trenersko ime.Nije ni Mancini bio neki genije, ali ocito je prethodni posao u Interu njima nesto znacio.

Kapelo je ostareli uhlebas koji ozbiljnog posla radio nije celu deceniju. Vukao se po klupama reprezentacija sa kojima nije napravio nista vredno pomena. 

Poslednji trofej osvojio pre 10 godina. Od tad je samo redjao neuspehe. A rodjen je 1946. godine.  

I to je po tebi trener za Celsi ? Neka hvala. 

Vise je uradio od Pochetina, koji ne moze ni na igricama osvojiti kao Capelo. Ako dodje ubice ga pritisak, isto kao Vilas Boasa.

Stoke boss Hughes plays down Chelsea link: "It's just speculation"

"There is a little bit of speculation about certain roles in the Premier League at the moment, and at some point, if you have a decent spell, you get mentioned in dispatches. I think it is no more and no less than that.

"I think everyone just tries to cover all bases and mentions everybody, and this week I got a mention.

"It is a good time to be at Stoke. Everybody feels we are going in the right direction and building something. So I'm very happy."

Kakav Hjuz, kakav Poketino, ne trebaju nam prototipi Kapela i Boaša već trener sa kojim ćemo osvajati titule. 

Jednostavno koliko god se vama kurac dizao na slične, ne mogu se oni staviti u istu rečenicu sa Pepom i Simeoneom. 

Kakav Hjuz, kakav Poketino, ne trebaju nam prototipi Kapela i Boaša već trener sa kojim ćemo osvajati titule. 

Jednostavno koliko god se vama kurac dizao na slične, ne mogu se oni staviti u istu rečenicu sa Pepom i Simeoneom. 

Simeone ima tradiciju osvajanja trofeja dugu 15 godina, da.

Lol.

Tom sa tvoje profilne najveći uspjeh što je izabran za menadžera mjeseca, mislim o čemu da raspravljamo. 

Lol.

Tom sa tvoje profilne najveći uspjeh što je izabran za menadžera mjeseca, mislim o čemu da raspravljamo. 

Lol i tebi.

Posto vec znas kakav ce biti razvojni put Poketina, te da u buducnosti nece nista osvajati, mozes li mi molim te reci dobitnu kombinaciju za Loto ? 

Ne, nego smo mi u takvoj situaciji da nam nije baš do lota i pogađanja da li će tvoj Poketino biti novi Ferguson ili će nas u još veća govna zakopat. Gađati na sigurno i ćaos. 

Ne, nego smo mi u takvoj situaciji da nam nije baš do lota i pogađanja da li će tvoj Poketino biti novi Ferguson ili će nas u još veća govna zakopat. Gađati na sigurno i ćaos. 

Celsi je sve samo ne sigurnost.

Gadjali su oni na sigurno s Murinjom, i dobili tu jednu titulu. Ostalo je istorija.

Upravo ono sto ja govorim, treba nam iskusan trener, najbolja opcija je ostanak Hidinka. Ali imena poput Pochetina kojem je najveci uspjeh 5. mjesto sa Totenhamom bi trebale biti rezervne opcije. Prije bih dao sansu Stevu Holandu koji je dugo u klubu nego dovodio neko prosjecno trenersko ime.

Upravo ono sto ja govorim, treba nam iskusan trener, najbolja opcija je ostanak Hidinka. Ali imena poput Pochetina kojem je najveci uspjeh 5. mjesto sa Totenhamom bi trebale biti rezervne opcije. Prije bih dao sansu Stevu Holandu koji je dugo u klubu nego dovodio neko prosjecno trenersko ime.

Poketinovo 5. mesto u Premijer ligi prosle godine, je mnogo bolje od Kapelove titule pre 10 godina, u namestenoj Italijanskoj ligi.

Je l pratis ti tog coveka uopste, rezultate koje ostvaruje, fudbal koji propagira ? Ili si zaglavljen u proslosti ?

Jaooo Kapelo... Znaci na svetskom 2014. sam odgledao svaku utakmicu od pocetka do kraja osim utakmica na kojima je igrala Rusija jer su bile potpuno negledljive. U Engleskoj ni blizu ikakvog uspeha sa dosta dobrom reprezentacijom u to vreme, u Realu isto los, pre toga Klacopoli...

Koji god trener dodje od ovih nabrojanih(osim Deschampa) dobice otkaz do Bozica i to katolickog.

Po cemu to tvrdis i zakljucujes? To da nisu dorasli velikim klubovima i da ce podleći pritisku nije dovoljno dobar argument. 

Zasto se ne upitas, mozda im je samo potreban upravo taj veliki klub kako bi pokazali koliko su zapravo dobri treneri?!

Ja znam da mi nismo trenutno u fazonu da se igramo trenerskim imenima, ali samo sam htio ukazati na to da odlazak u veliki klub ne mora automatski znaciti i propast tog trenera.  

Vi kao da ste svih ovih godina pratili neki drugi klub... Pa nama su svi treneri(počev od Murinja) sem Boaša bili "pucanje na sigurno". Toliko sigurno da nam je broj trenera od tada veći od broja trofeja koje su isti osvojili. Ako pogledamo LŠ, bolje rezultate su pravili oni koji su čistili za svim tim pregorelim osigurančima.
Na to treba dodati stotine uloženih miliona, od kojih se je kroz sportska ostvarenja vratilo jako malo.
Vala i vrapcima je jasno da je taj način pogrešan i da ga treba menjati.

Uprava s pravom sumnja u Simeonea. Ono što je par nas ovde navodilo, da je njegov stil fudbala previše sličan Murinjovom izašlo je i u tamošnju javnost.
On forsira čvrstu odbranu sa brzim kontrama, ali izbegava da vrši pritisak na loptu, više se oslanja na dobro pozicioniranje. Samim tim je Atletiko prilično neefikasan,pobeđuju male, slabije ekipe minimalnom razlikom. P razlici u snazi takvih ekipa u PL i Primeri ne treba mnogo govoriti. To što on trenutno trenira, ne može razbijati bunkere u Engleskoj.

Koji god trener dodje od ovih nabrojanih(osim Deschampa) dobice otkaz do Bozica i to katolickog.

Pretpostvljam da baziraš svoje mišljenje isključivo na Boasu? On nije uspio na visokoj razini pa sad nitko to ne može? To je pogrešno razmišljanje, nitko od tih trenera nije se dokazao u top klubovima jer ih još nisu imali prilike vodit, što ne znači da nemaju kvalitet, osim toga u jednom trenutku moraju dobit priliku.

I zar i Mou u svom prvom mandatu nije bio u sličnoj situaciji, mlad trener s dobrim rezultatima u Portu (kao i Boas) došao kod nas i je smo li pogriješili?

Ja baš mislim da nama treba neki novi mlad trener koji će donjiet nešto novo, novog elana, volje i ambicije, uzdramt klub... Osim toga, koji bi to dokazani trener a da je još uvijek u top formi a da je dostupan mogao dovest? Koliko meni pada napamet jedino Gouardiola koji je biliži nekom klubu i Manchestera.

Atletiko je neefikasan, Totenhem jeste. OOOOOOh Isuse

Čista matematika:

Atletiko - 30 golova i 21 utakmica - 1,42 gola po meču

Tottenham - 43 gola i 23 utakmice - 1,78 golova po meču

Poyy

Sledeći trener ne mora da bude neko trenersko ime. I kakvi crni trofeji, u sezoni u kojoj se borimo za opstanak pričate o treneru koji će "donositi trofeje". Nećemo mi trofeja videti nekoliko sezona.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.