Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Budući trener Chelseaja

Istaknuti odgovori

Iskreno se nadam da cemo sredinom Aprila pocetkom Maja znati ko je nas novi trener,99% sam siguran da ce to biti Antonio Konte...Tip ima jaku licnost Tevez i Pogba tvrde sa u kod njega jaci i tezi treninzi nego u Mancesteru sto su imali.

• Odgovori 4 hilj.
  • Pregledi 201,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Diablo priziva Nagelsmanna. Valjda vam je sad jasno da li je to dobra solucija ili ne. 😅

• Inace pratim river plate od kako znam za sebe i mogu potvrdit ovo sto diablo kaze

• King Chelsea
    King Chelsea

Realno užasan momenat za traziti novog trenera, bukvalno nemas ni onu situaciju da imas koga cekati do ljeta, kao sto smo onda doveli Beniteza kao prelazno rijesenje do ljeta i dolaska Mourinha. Ovaj

Objavljene slike

Jedini problem kod Simeonea je što bi u ovom trenutku prešao sa konja na magarca. Takođe vjerovatno bi napravio seriju srčanih na forumu kad bi vidjeli da je došao kod nas. Tako da radi zdravlja forumaša, možemo ga preskočiti. Iako je najbolje rješenje. 

Pravicemo smorinja od blata

Ti i još ko? :D

Inače, možda ne bi Simeone bio loše rješenje. Iako ga mnogi uspoređuju s Mourinhom pa ga zato ne žele ovdje, moram napomenuti da je Cholo trenutno tri koplja iznad Mourinha. Ne treba ni tu činjenicu zanemariti.

Kuman je mnogo losiji nego prosle sezone, ali uzeo bi ga cisto da nastavimo pisanje po Arsenalu i Vengeru sto njemu jako dobro ide.

Bude li Pellegrini dosao, bolje da svi kompletno samoubistvo izvrse..m pa pre bi gledao Garry Nevila na klupi nego onaj raspad

Bar ćemo igrat napadački :) Nije Pellagrini toliko loš ali ipak s toliko para koliko je ima u City i vremena mora je napravit više...

Makar, sve su to samo špekulacije, on slobodan na kraju sezone, mi tražimo trenera normalno da će se dovodit u vezu s nama. Ali dok god to ne bude na Sky-u ili takvom nekom ozboljnijem mediju, ja gajim nadu da nema ništa od toga...

Sa novim trenerom treba promijeniti i transfer politiku a ne dovoditi igrace koje Emenalo pozeli jer su nekada bili veliki.

Poslano sa mog SM-G900F koristeći Tapatalk

Cekaj taj emanelo je doveo de Bruina,Kurtou,Lukaku toliko o tome koliko ne zna posao,

Cekaj taj emanelo je doveo de Bruina,Kurtou,Lukaku toliko o tome koliko ne zna posao,

Doveo je on kurac, ne pita se on nista, kako kazu neki forumasi ovde. Gdje su ti igraci sada? Pustite vise te price doveo je ovog ili onog, doveo je i Mourinho u prvoj eri dobre igrace pa makar od tih igraca imali smo uspjeha.

Conte ili Deschamps

Ovi ostali trenercici ne dolaze u obzir i iskreno se nadam da necemo ublehase dovesti

Volio bih da jedan od ove dvojice dodje i uz uslov da imaju razrijesene ruke oko jebenih transfera. Ako trener novi dodje, recimo treba da bude na duze staze, sa svojim novim idejama onda mora da ima glavnu rijec oko transfera. Nema druge

Conte ili Deschamps

Ovi ostali trenercici ne dolaze u obzir i iskreno se nadam da necemo ublehase dovesti

Volio bih da jedan od ove dvojice dodje i uz uslov da imaju razrijesene ruke oko jebenih transfera. Ako trener novi dodje, recimo treba da bude na duze staze, sa svojim novim idejama onda mora da ima glavnu rijec oko transfera. Nema druge

Pored Marine, Emenaloa i FFPa, čisto sumnjam da će novi trener imati neku veliku slobodu(čitaj finansije) u dovođenju igrača.
Ko god da dođe, biće mu jako teško da uklopi svoju viziju ekipe sa te tri instance.
Posebno jer nam je posle AVBa(!!!) skauting na nuli.

Pa koji kurac samo mi postujemo fer plej???

I ne shvatam uopste nasu politiku, totalno izgledamo neorganizovani i totalno nemamo pojma sta hocemo, sta trazimo i sta zelimo u buducnosti...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.