Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Budući trener Chelseaja

Istaknuti odgovori

Čista matematika:

Atletiko - 30 golova i 21 utakmica - 1,42 gola po meču

Tottenham - 43 gola i 23 utakmice - 1,78 golova po meču

Poyy

Sledeći trener ne mora da bude neko trenersko ime. I kakvi crni trofeji, u sezoni u kojoj se borimo za opstanak pričate o treneru koji će "donositi trofeje". Nećemo mi trofeja videti nekoliko sezona.

Jesi to matere ti kao jedini statisticki podatak uzeo broj datih golova? Ako ti je to cista matematika, kontam da si imao 2 iz nje.

• Odgovori 4 hilj.
  • Pregledi 201,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Diablo priziva Nagelsmanna. Valjda vam je sad jasno da li je to dobra solucija ili ne. 😅

• Inace pratim river plate od kako znam za sebe i mogu potvrdit ovo sto diablo kaze

• King Chelsea
    King Chelsea

Realno užasan momenat za traziti novog trenera, bukvalno nemas ni onu situaciju da imas koga cekati do ljeta, kao sto smo onda doveli Beniteza kao prelazno rijesenje do ljeta i dolaska Mourinha. Ovaj

Objavljene slike

Pa rekao si efikasnost, efikasnost podrazumeva date golove. :D

A nije neka razlika među nama, svakako ni ti nećeš da položiš matematiku hehehe

Dakle, po čemu je Atletiko efikasniji od Totenhema?

Rekao je efikasnost samim tim nije naglasio na koju vrstu efikasnosti misli :D

Villas Boas bi mozda i uspio samo da mu se dalo više vremena jer kad pogledaš koje igrače je doveo, čovjek je ubo svaki jebeni transfer, da mu se dala samo ta sezona mislim da bi smo bili na mnogo boljoj poziciji ali ostavimo to po strani... Mada naravno tu sezonu ne bi mijenjao nizašta na svijetu jebenom

Ne znam zasto toliko negodovanja kada su u pitanju mladi treneri, kakve to veze ima ? 

Villas Boas je bio takva rupetina od trenera da je to nevjetovatno, niti u jednom segmentu nije bio dobar, htio Lamparda prodati, nesto slicno što je Scolari radio sa Drogbom. Dragi bog nas je spasio od Boasove taktike, koliko se sjećam nas je Napoli dobro nakantao pod njim tako da ne bi ispali u osmini finala a titule ni do dan danas ne bi vidili. On je više za skauta u klubu, jer slažem se znao je pogoditni sa transferima ali to je jedino u čemu je bio dobar. Sječam se kako nam je samo odbrana bila kriminalna pod njim,

Od tada je prošlo dosta godina a otpuštanje Bosa sigurno nije bila greška, velika greška je bilo njegovo dovodjenje.

Carlo pa Boas, to je na nivou Pereza.

Uopšteno efikasnost, pobjede, uspjesi, igra. 

Ovo drugo ima smisla.

Po broju trofeja zadnjih godina, trenutnoj formi i vjerovatno po tome da je Atletiko zadnje 3 godine jači od nas, a kamoli od Totenhema.

Od tada je prošlo dosta godina a otpuštanje Bosa sigurno nije bila greška, velika greška je bilo njegovo dovodjenje.

Carlo pa Boas, to je na nivou Pereza.

To samo mogu idioti u klubu kao sto je Emenalo nakon otpustanja Carla Ancelotia dovesti Vilas Boasa koji nije ni u drugim klubovima posle Chelsea uradio nesto. Cisto sumnjam da mi mozemo naci neko trenersko ime na duzi period, mislio sam da ce to biti Anceloti i Mourinho kad se vratio ali nista, ali sigurno najbolja dva trenera koja su vodila klub.

Uopšteno efikasnost, pobjede, uspjesi, igra. 

Ovo drugo ima smisla.

Po broju trofeja zadnjih godina, trenutnoj formi i vjerovatno po tome da je Atletiko zadnje 3 godine jači od nas, a kamoli od Totenhema.

Simeone jeste uspešniji, ali je i mnogo duže u klubu. Videćemo šta će Poć uraditi do kraja sezone, ali zaslužuje respekt za forsiranje mladih, Totenhem je sad najmlađa ekipa u ligi i jedna od talentovanijih u Evropi.

To samo mogu idioti u klubu kao sto je Emenalo nakon otpustanja Carla Ancelotia dovesti Vilas Boasa koji nije ni u drugim klubovima posle Chelsea uradio nesto.

Obožavam što niko nema pojma koliki zapravo udeo ima Emenalo u poslovanju kluba, a isključivo na njega svaljuju svu krivicu za sve loše što se desi.

Obožavam što niko nema pojma koliki zapravo udeo ima Emenalo u poslovanju kluba, a isključivo na njega svaljuju svu krivicu za sve loše što se desi.

Jasno, ispada da je Emenalo odmah poslije Abramoviča u hijerarhiji.

A što se tiče Simeonea, ne znam ni sam je li on dobra opcija za Chelsea. Ono što nikako ne bih htio je da trenira neki drugi klub u PL jer imam neki osjećaj da bi mogao razvaljivati. 

Ja mislim da bi Simeone bio dosta dobar kod nas. On se poslednjih nekoliko godine vise nego uspesno nosi sa Realom i Barsom koji su igracki dosta jaci od Atletika. S obzirom da su i najjace ekipe u PL mnogo slabije od Reala i Barse, a mi(kada smo u normalnom stanju) smo na nivou Atletika a mozda i jaci ne vidim razlog zasto ne bi bio uspesan kod nas.

Ne znam zasto svi pravite poredjenje samo na osnovu Barselone i Rela. Oni jesu jaci od najjacih klubova u PL, ali na nivou cele lige, Premijerka je svetlosnu godinu ispred Primere.  Atletiko nije tu gde jeste jer moze sporadicno da parira blizancima, vec jer je dovoljno jaci od ostalih ekipa da sakupi taman toliko bodova da ostane blizu navedenih, pa da eventualnim dobrim rezultatom u medjusobnim duelima napravi iskorak. 

Stil fudbala u ove dve lige se takodje dosta razlikuje. U Engleskoj se igra mnogo cvrsce, agresivnije, odbrane su mnogo organizovanije. Postoje timovi koji sa zadovoljstvom igraju dupli blok i cekaju prilike da brzim kontrama ugroze protivnika.

Simeone bi mnogo vise paznje morao da posveti napadackom aspektu ige, ako zeli da napravi rezultat u PL. 

Simeone je top trener, bez sumnje jedan od najboljih. Medjutim, ovi sto govore da ga ne zele za trenera Chelsea nije zbog toga sto ga smatraju losim, vec jednostavno hoce malo drugaciju taktiku i drugaciji pristup utakmicama.

Nije da ih ne shvatam jer ako zanemarimo prvi dio prosle sezone sa Murinjom, ja se ne sjecam kad smo zadnji put igrali brz, direktan i atraktivan fudbal. Ustvari sjecajm se, sa Ancelotijem prije 5-6 godina. Nije cudo sto smo skoro svi pozeljeli da ponovo zabijamo puno golova i igramo na oci lijep fudbal.

Pa da, to je jedini argument - da cemo igrati ruzan fudbal. Pa se onda poseze za nekim glupostima kao sto je poredjenje Simeonea i trenera prosjecnih ili ispodprosjecnih klubova iz Premier lige.

"Jedini argument" pošto je inače potpuno nebitno kakav će fudbal ekipa igrati. Nemojte da kukakte onda kad se budemo branili sa desetoricom na 1-0 u petnaestom minutu i dobijali 3 crvena kartona zbog antitalentovanih divljaka u ekipi..

Atletiko uopšte ne igra tipični bunker (i ne, ne kažem da ne igraju defanzivno). Međutim džaba raspravljati sa likom kome je (bez S)AP najbolji trener. 

Niko nije rekao da je i problem kod Mourinha bunker, već što taj njegov bunker nije više funkcionisao. Ne bih to rekao i za Simeoneov. 

Niko nije rekao da je i problem kod Mourinha bunker, već što taj njegov bunker nije više funkcionisao. Ne bih to rekao i za Simeoneov. 

A ti znas da ce Simeoneov bunker da funkcionise u PL ? 

A ti znas da ce Simeoneov bunker da funkcionise u PL ? 

Ne znam ja ništa. Isto kao i svi mi samo pretpostavljam. Ako neka zna šta će biti u budućnosti odmah ga spojiti sa Romanom i to je to. 

Međutim, de facto, Simeoneov bunker itekako dobro funkcioniše sa Atletikom, a mi imamo igrače koji su navikli na sličan tip igre. 

Ne znam ja ništa. Isto kao i svi mi samo pretpostavljam. Ako neka zna šta će biti u budućnosti odmah ga spojiti sa Romanom i to je to. 

Ti ne pretpostavljas nista kada je rec o ovome. Ti si siguran da ce Simeone doneti trofeje. Valjda izraz "pucanje na sigurno" znaci tako nesto...

Slobodno me ispravi ako gresim :D

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.