8. maj 2013.13 god. comment_120704 Nakon objave da Ferguson odlazi s pozicije trenera Manchester Uniteda kvota da će Mourinho biti trener Chelseaja drastično je skočila što nikako nije dobar pokazatelj za nas :/ Daj da lupimo singl da se vraca kuci :D Prijavi
8. maj 2013.13 god. comment_120706 Ako Mou potpiše za United ja ću se za muda objesiti.Sent from my XT701 using Tapatalk 2 Prijavi
9. maj 2013.13 god. comment_121074 Možemo odahnuti. Moyes novi trener Manchester Uniteda: http://www.index.hr/sport/clanak/preporucio-ga-je-sir-alex-moyes-novi-trener-uniteda/676899.aspx Prijavi
9. maj 2013.13 god. comment_121155 Ja samo kad vidim kako Manchester United brzo rijesi pitanjje svog novog trenera smuce mi se sve ove spekulacije i nagađanja oko naseg novog trenera...stvarno ne znamo nista obaviti bez jebenih medijskih nagađanja od jedno 2-3 mjeseca. Prijavi
9. maj 2013.13 god. comment_121229 Ja samo kad vidim kako Manchester United brzo rijesi pitanjje svog novog trenera smuce mi se sve ove spekulacije i nagađanja oko naseg novog trenera...stvarno ne znamo nista obaviti bez jebenih medijskih nagađanja od jedno 2-3 mjeseca. hahhaha istina, United nadje odmah trenera nakon sto je imao jednog 27 godina, a mi koji stalno menjamo trenere ne mozemo po 5 meseci naci jednog :D Prijavi
10. maj 2013.13 god. comment_121258 Ma Mou je sljedece sezone kod nas.S druge strane nema SAF-a da vuce United. Trofej bi lagano mogao u plavi dio Londona. Prijavi
10. maj 2013.13 god. comment_121396 Ma Mou je sljedece sezone kod nas.S druge strane nema SAF-a da vuce United. Trofej bi lagano mogao u plavi dio Londona. Samo u slučaju da se riješimo smeća (Torres), inače ništa. Prijavi
11. maj 2013.13 god. comment_121510 "On je moj dobar prijatelj (Ferguson), a moji prijatelji znaju koji klub želim da vodim posle Real Madrida" J.M. Prijavi
11. maj 2013.13 god. comment_121738 Koji vam je qr** ??? Ko god nesto osvoji idealan je za nas , ko god ima neki uspijeh idealan za nas ? Klop , Pelegrini , Martinez ko je sljedeci ? Tako je stalno i sa igracima , ko god odigra par dobrih utakmica odma' bi ga Chelsea-u . Ne ide to tako . Prijavi
11. maj 2013.13 god. Autor comment_121746 Koji vam je qr** ??? Ko god nesto osvoji idealan je za nas , ko god ima neki uspijeh idealan za nas ? Klop , Pelegrini , Martinez ko je sljedeci ? Tako je stalno i sa igracima , ko god odigra par dobrih utakmica odma' bi ga Chelsea-u . Ne ide to tako . Ne, nije svako idealan za nas. Samo sam htio pohvaliti gospodina Roberta Martineza, velikog managera i čovjeka. Prijavi
11. maj 2013.13 god. comment_121752 Najbolje da Mancini dobije cipelu u Cityu pa da uzmemo njega. :P >:) Prijavi
11. maj 2013.13 god. comment_121753 Najbolje da Mancini dobije cipelu u Cityu pa da uzmemo njega. :P >:) Najgore od svega je to što se ne bih čudio da to stvarno uradi Roman. Prijavi
12. maj 2013.13 god. comment_121796 Koji vam je qr** ??? Ko god nesto osvoji idealan je za nas , ko god ima neki uspijeh idealan za nas ? Klop , Pelegrini , Martinez ko je sljedeci ? Tako je stalno i sa igracima , ko god odigra par dobrih utakmica odma' bi ga Chelsea-u . Ne ide to tako . slažem se s ovime što si napisao, mada za Kloppa i mislim da bi bio idealan za nas na duge staze :D Prijavi
12. maj 2013.13 god. comment_121853 Najgore od svega je to što se ne bih čudio da to stvarno uradi Roman. Šta znaš - možda mu ga Emenalo preporuči kao što mu je preporučio Beniteza. Nek vas ništa ne čudi...Ne, nije svako idealan za nas. Samo sam htio pohvaliti gospodina Roberta Martineza, velikog managera i čovjeka. Nešto si drugo napisao na ss.ba...Priznaj - naložio si se na Martineza... Prijavi
12. maj 2013.13 god. Autor comment_121859 Da, i stojim iza toga. Ne vidim u čemu je problem. Ovo da nije svako idealan za nas aludirao sam na neke druge spomenute trenere, tipa Pellegrini. Prijavi
12. maj 2013.13 god. comment_121861 Da, i stojim iza toga. Ne vidim u čemu je problem. Ovo da nije svako idealan za nas aludirao sam na neke druge spomenute trenere, tipa Pellegrini. A vidiš ja sam baš mišljenja da Chelseaju treba karizmatičan i bezobrazan trener da urkoti igrače. A ne treneri tipa Martinez koji je samo odličan taktičar po meni. Ja ne vidim drugog trenera sem Mourinha ili Kloppa koji bi bio dobar na klupi CFC-a. Svaka čast i Martinezu i Pellegriniju i Moyesu i sličnim, ali nisu dovoljno karizmatični za Chelsea i to je to. A Bože moj svi mi imamo svoje mišljenje. Prijavi
12. maj 2013.13 god. comment_121863 Ne možeš se sa ljudima objasniti,Čelzi je u jednoj specifičnoj situaciji,trener koji vodi ovaj klub ne samo što mora da ima potrebno fudbalsko znanje treba da ima i odredjen "šmek" kako bi mogao da brani boje kluba i van terena. Videli smo kakvim napadima klub sve nije izložen,i dalje tvrdim da je to u velikoj meri uticalo na tok sezone iako nemam nekih validnih dokaza kojima bi to mogao i da potvrdim. Kolko god bi ja voleo da mi imamo nekog trenera na duge staze koji bi samo ćutao i radio svoj posao tako nešto je skoro pa i nemoguće u Čelziju. Da je to neko drugo vreme pa i ajde,ovako kakva je situacija trenutno,samo Murinja vidim kao jedino sposobnog a da se upusti u borbu sa vetrenjačama,nema tog trenera danas koji je toliko nenormalan i arogantan a pritom poseduje potrebno znanje i nema takvog kluba funckioniše kao kakav šizofreničar kao što je Čelzi trenutno. Murinjo i Real = propast Murinjo i Junajted = propast Murinjo i Čelzi = nužno Murinjo treba Čelziju isto kolko i Čelzi treba Murinju Prijavi
12. maj 2013.13 god. comment_122034 zasto da menjamo trenera?navikli smo na beniteza,polako ulazimo u formu, ako on ostane imamo ekipu za velika dela, minimum 3 trofeja bi uzeli sledece sezone z' rafom zirafom Prijavi
13. maj 2013.13 god. comment_122109 zasto da menjamo trenera?navikli smo na beniteza,polako ulazimo u formu, ako on ostane imamo ekipu za velika dela, minimum 3 trofeja bi uzeli sledece sezone z' rafom zirafomSarkazam, je li tako?Sent from my XT701 using Tapatalk 2 Prijavi
13. maj 2013.13 god. comment_122157 Ove sezone bi bili sigurno 2. u prvenstvu ili se cak borili za osvajanje samo da je iskoristen cijeli potencijal chelsea-a.Da smo imali pametnog trenera koji bi izvukao najbolje iz svega ovoga.Koliko se samo forsiralo jadnog torresa.Imali smo i sturridgea koji i kada uđe 10 min napravi vise nego torres u cijeloj utakmici ali je svejedno jako malo igrao a sada dokazuje u liverpoolu sta zna.Lukaku je poslan na posudbu i jedno vrijeme smo imali samo torresa u napadu.Svjetsko klupsko prvenstvo,torres fulo priliku kakvu niko ne bi profulao(samo jedna od puno profulanih).Koliko samo puta benitez nije stavljao terrya i lamparda da igraju.koliko puta je izvodio lude sastave i jos luđe izmjene.Dobro sada na kraju nije ispalo toliko lose jer bi mogli osvojiti EL i igrati cemo LP iduce sezone ali svejedno je moglo puno bolje. I ne bih htio da kada Mourinho dođe da dovodi nepotrebne igrace.cuo sam da hoce dovesti khediru iz reala.Pa sta ce nam on?los je. Ali kako god bilo vjerujem da kada Mourinho dođe da ce se chelsea sljedece sezone boriti za naslov prvaka. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.