17. april 2013.13 god. comment_117047 nebi ga ja volio. dobio je u realu sve pa ništa. ja bi moyesa ili pulisa. Prijavi
17. april 2013.13 god. comment_117049 Ma nebi ga dzabe. Nije on los al je za klubove tipa Malaga. Vidjeli smo ga u Realu, doveo 2 pojacanja za 130 miliona (nisam u milion tacan) tj. Kaku i Ronalda. Opet popusio te sezone 2x od katalonaca, zavrsili iza katalonaca te ispali u osmini finala od lyona. Tacnije tada ih je pjanic izbacio. Tom ne treba 70 mil, treba i vise. Prijavi
17. april 2013.13 god. comment_117051 to ti kažem. treabju nam treneri koji su sa manjim klubovima napravili konstantu i ne mogu više. tipa ova dva kojsa m naveo Prijavi
17. april 2013.13 god. comment_117057 Ja ga smatram veoma, veoma kvalitetnim stručnjakom. Ali, ali, ali, nek nama ipak Mou dođe ;) S Realom je igrao dobro, drugi u ligi (samo 3 boda iza tada Barce koja je osvojila sve moguće).. I da, Ronalda, Kaku i koga još, nije on kupio već Perez, ovaj je samo dobio hrpu igrača i zadatak mu je bio da napravi čudo te sezone (naravno nije, jer je ne moguće u jednoj sezoni sve to srediti, dokaz mi ove sezone).. Ma šta da se priča, dovoljno je uzeti za primjer Villareal i Malagu, da se skonta kakav je majstor u svom poslu, Pelegrini. Prijavi
17. april 2013.13 god. comment_117070 Zar je moguće da se u ovom podforumu i treneri spominju, ne mogu da verujem. :D Zašto ne? :) Ako Mourihno ne dođe, ovo je prvi izbor. :) Trenerčina u svakom smislu te riječi.. Prijavi
17. april 2013.13 god. comment_117080 Ma nebi ga dzabe. Nije on los al je za klubove tipa Malaga. Vidjeli smo ga u Realu, doveo 2 pojacanja za 130 miliona (nisam u milion tacan) tj. Kaku i Ronalda. Opet popusio te sezone 2x od katalonaca, zavrsili iza katalonaca te ispali u osmini finala od lyona. Tacnije tada ih je pjanic izbacio. Tom ne treba 70 mil, treba i vise. Ti stvarno misliš da je Manu stvarno tražio ta pojačanja ili je njih uprava dovela. Prijavi
17. april 2013.13 god. Autor comment_117101 Barem je 10 boljih opcija u ovom trenutku od trenera koji za 30 godina karijere kao najveći uspjeh ima osvajanje Intertoto kup. Pa jebote žito, FSW ima daleko bolji CV od njega. Izgleda da ništa nisu naučili na prethodnim greškama. Čuj Pellegrini, e svašta. Biće to još jednom već viđena priča: ko kad voziš, pa staneš kod Gojka na janjetinu, najedeš se (u ovom slučaju mazneš Romanove pare) i razguliš. Been there, done that. Samo se nadam da kad ga otpuste neće opet zvati FSW-a da se vrne nazad, jer će ovaj biti opet na birou i spremno čekati neke nove budaletine. Prijavi
17. april 2013.13 god. comment_117110 Meni licno veoma drag covjek.Ne znam da li sto trenira klub koji volim pratiti(Malaga) il' zato sto je uvijek bio gospodin i nije se puno provlacio po medijima. Nadam se Mourinhu ali ako on ne dodje ovaj treba da bude plan B. Prijavi
18. april 2013.13 god. comment_117123 Ako osvoimo LE ne verujem da Benitez biti izbacen :D.Dobar je trener Pellegrini ali koliko ce se snaci u Chelsea to je pitanje. Mozda je napravio uspeh sa Malagom ali u Chelsea sve je drugacije. Prijavi
18. april 2013.13 god. comment_117161 Ti stvarno misliš da je Manu stvarno tražio ta pojačanja ili je njih uprava dovela. Bitno je da s njima nista nije postigao. Prijavi
18. april 2013.13 god. comment_117162 Barem je 10 boljih opcija u ovom trenutku od trenera koji za 30 godina karijere kao najveći uspjeh ima osvajanje Intertoto kup. Pa jebote žito, FSW ima daleko bolji CV od njega. Izgleda da ništa nisu naučili na prethodnim greškama. Čuj Pellegrini, e svašta. Biće to još jednom već viđena priča: ko kad voziš, pa staneš kod Gojka na janjetinu, najedeš se (u ovom slučaju mazneš Romanove pare) i razguliš. Been there, done that. Samo se nadam da kad ga otpuste neće opet zvati FSW-a da se vrne nazad, jer će ovaj biti opet na birou i spremno čekati neke nove budaletine. E hajde Allaha ti nabroj deset boljih opcija (ali realnih, mani Kloppa i tako to).. Hajd baš da vidim... Prijavi
18. april 2013.13 god. Autor comment_117172 Deschamps, Mourinho, Moyes, Simeone, Blanc, Vahid Halilhodžić, Martinez, Zola, Poyet i Ćiro Blažević. B-) A možemo reći i Hiddink, Ranieri, Prandelli, Fatih Terim, Lippi, Capello... svi bi oni trčeći došli samo kad bi Roman zvao sa svojom lovom (sem možda jedino Guusa koji je preveliki gospodin da ga tako nazovem). Prijavi
18. april 2013.13 god. comment_117186 Deschamps, Mourinho, Moyes, Simeone, Blanc, Vahid Halilhodžić, Martinez, Zola, Poyet i Ćiro Blažević. B-) A možemo reći i Hiddink, Ranieri, Prandelli, Fatih Terim, Lippi, Capello... svi bi oni trčeći došli samo kad bi Roman zvao sa svojom lovom (sem možda jedino Guusa koji je preveliki gospodin da ga tako nazovem). Boldirani- oni ti realni?? Podvučeni- oni ti bolji od Pellegrinia?? Dakle ostaju Mou i Hiddink, gdje bih se i ja složio da su bolji. Ali to su samo 2... Ćiru neću ni uzeti u obzir (vidi se da je zajebancija).. Bgm ja kontao ti više znaš... Prijavi
18. april 2013.13 god. comment_117192 nadam se da nece doci, nadam se Poyetu, Moyesu ili eventualno Fon Fabiu ako ne dodje Jose Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2 Prijavi
18. april 2013.13 god. comment_117203 Zola, Poyet u recenici sa Cileancem je bezobrazluk. Nisu jos ni omirisali vodjenje ekipe u top ligi a kamoli nesto vise od toga. Ako ne moze Mou, ako ne moze Moyes, daj Manuela odmah. Ali vraca se Spesl Uan. Prijavi
18. april 2013.13 god. comment_117224 naravno da je Cileanac iskusniji, ali niko ih ne poredi, ja sam za legendu kluba prvo, zar ima ista ljepse vidjeti kad neka legenda vodi klub, ja bih volio Di Mattea nazad, nedostaju mi njegove presice, imao je odlican odnos sa navijacima, a imao bi i Poyet Pellegrinija nebih iz razloga sto se nije pokazao najboljim rijesenjem u Realu Prijavi
18. april 2013.13 god. Autor comment_117225 Bolji, jašta. Ova priča o nekim velikim stvarima što je napravio sa 'slabim' (mada te ekipe nipošto ne bih nazvao slabim) timovima u LP je čista demagogija. Šta onda, hoćemo Ivana Jovanovića kovati u zvijezde za ono što je uradio s APOEL-om prošle godine koji nema šeika i ima budžet manji od Dinamovog ? A ovo za Zolu i Gusa Poyeta što pričate, pa lijepo pitajte Pepa Guardiolu kakvo je trenersko iskustvo imao prije Barcelone, ili Villas-Boasa gdje je radio prije Porta, ili našeg vlastitog Robbieja Di Mattea ? Svi su oni za nekoliko godina, ili čak mjeseci uradili više nego stručnjak Pellegrini u 30 godina karijere. Da ne spominjem blamove blamova u Madridu. Još uvijek zajebavam jarana za Alcorcon i 4 komada. Stručnjak, nema šta. I dalje stojim iza onog što sam napisao, a to je da će nam od iduće sezone trener biti Mourinho. Istina je ako se nakon ovako intenzivnih spekulacija ovog ljeta ne vrati, onda neće nikad. Prijavi
18. april 2013.13 god. comment_117242 Ja ne vidim šta je on toliko loše uradio s Realom. Bio frajo drugi (samo 3 bobe iza Barce, koja je te sezone sve moguće osvojila), ispao jest iz kupova, ali treba uzeti u obzir da je, kada je došao u Real dobio samo gomilu novih igrača, sa povelikim egom, pa ih je morao uigravati (u tome je dosta uspio, jer je tada Real igrao lijepo), e sad što odmah nije osvojio trofeje, jbg... Eto vajz, ubrojao si Villasa, šta on uradi kod nas, sa ekipom u kojoj je imao možda 3 igrača koji odgovaraju njegovoj igri?? Ništa, dobio je otkaz (po meni loša odluka, on je morao ostati, al hajde de).. Pep je imao nafaku da odmah trenira onu mašineriju od ekipe, eto vidimo i Vilanovi ide sad dobro (još bolestan čovjek)... Di Mattea nešto niko ne traži nakon što je dobio otkaz od Romana, valjda i to nešto govori. Mah, ne vrijedi raspravljati, ostaje nam da vidimo. U glavnom, ako Mourinho ne dođe, onda bih bio prezadovoljan Pellegriniem ili Hiddinkom (od realnih, naravno). Ne bježim ni od Zole, Poyeta, ali mora se priznati da oni ipak nisu na tom nivou još. A možda bi dokazali suprotno, ma joj nikad se ne zna.. Jedino je sigurno, da ako se Mou vrati mi sljedeće sezone uzimamo neki trofej. Prijavi
18. april 2013.13 god. comment_117243 Opet se uvlaci Guardiola koji je prica za sebe iz vec poznatih razloga. Njega ne treba uvoditi u ove diskusije dok mu ne prodje epizoda u Bayernu pa da onda imamo neku sliku o njemu. Nije uspio uzeti titulu pored Barcelone. Zavrsio je samo 3 boda iza njih u sezoni u kojoj se mnogo toga trebalo uigrati. Sramota i bruka. Velika mrlja u njegovoj karijeri, jasta. Nakon te jedne sezone je sutnut iz kluba jer se krenulo po Moua koji, gle cuda, takodje nije uspio uzeti ligu u svojoj prvoj sezoni vec u drugoj koju Cileanac nije ni dobio kao sansu za popravni Kad vec pominjes brukanja, sto ne pomenes velicanstveno brukanje Mourinha? Pukla petarda, odjeknulo do Teherana. Izgubio protiv Granade. Svaki trener ima takvih ispada. Kakav Zola i Poyet, neka se oni kale jos par godina pa ako pokazu znanje, nije problem. Sta ce mi legenda na mjestu trenera ako ne zna, koja je svrha? Prijavi
18. april 2013.13 god. comment_117251 Nije iskustvo presudno ili recimo da trener mora biti bivši igrač, kao što je veliki Ćiro rekao rijetko su dobri igrači i dobri treneri, bitno je proći nekakve i akademije, ali i još nešto je rekao da mora proći, tj. da je on prošao ali ne znam šta uglavnom, recimo AVB bio je sportski novinar i čovjek postane trener i osvoji EL sa Portom Prijavi
18. april 2013.13 god. Autor comment_117260 Haha, samo sam čekao da neko spomene 5:0 od Barcelone što su izgubili. Čak si uspio to staviti u isti koš kao i 4 komada od trećeligaša. Bravo. Što onda ne spomeneš da je taj kompleks Reala protiv Barcelone trajao puno prije Josea (gubili su i 6:2 kući), pa i za vrijeme tog Pellegrinija, a da ga je baš Jose razbio ? I toplo ti preporučam da pročitaš autobiografiju Jirzija Dudeka, posebno dio kada priča o Mourinhovom govoru poslije te utakmice. Da, ima svaki trener svoj neki gaf, pa i mi smo znali zijaniti od Barnsleya, ali nikad sebi nismo dopustili takvu bruku. Pa ja da sam vlasnik i da toliko para dam za takve igračine, i onda oni izgube od nekog Alcorcona, trener bi letio naglavačke iz kluba. Očito je bilo da lik ne zna, da ga niko ništa ne pita, da je on pijun i da će biti šutnut. Sasvim opravdano, što se kasnije pokazalo. Isto ko što se i otkaz Boasu, kakav god da je bio, pokazao pravilnim potezom. Za Boasa, nije bitno šta je on uradio kod nas, nego šta je uradio za dvije godine karijere prije nas. Da, osvojio više nego ovaj u 30. Još jednom ponavljam, pošto je teško razumjeti. Slično je i s Robbiejem, ne sekiraj se ti za njegovu budućnost. ;) Čovjek se na kraju zapita, zbog čega je to uopće Pellegrini dobra opcija ? Daću vam odgovor: zato što su svi ostali Romana odjebali, a oni koji bi možda mogli nisu u razmatranju. I daj Bože da budem u pravu, da dođe Mourinho a sva ova priča ne bude ni bitna. Jer ne budem li, onda bismo mogli ponovo svjedočiti nekom novom 'Interimu'. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.