13. maj 2013.13 god. comment_122165 Ma bio je igrao i Starid ali nije niti on imao bilo kakvo velikog ucinka dosta mu je prilika trebalo da zabije gol a upravo zbog toge je i prodan Ako se pitate zasto nije i Torres to je zato jer je to bila Romanova zelja i on ga je zapravo doveo za ogromnu sumu novaca nezz dali je cfc uklet klub za napadace ili sto pa pogledajte sam za primjer Dembu koji takodhe nije pokazao bog zna sto a bio je jedan od najboljih napadaca premierlige.Primjetii sam kako nasi napadaci dosta dolaze prema svome golu te tek kod centra vecinom dobiju loptu rijetko je da imamo situaciju tipa BVB gdje Robert ceka u 16 m i koristu svaku situaciju a ako se slucajno desi da dobije loptu van 16 cca 20-25 odmah dodaje loptu auigracu kako bi on otrcao u 16,dok se torres dribla i assistira sto nekada prodje nekada ne jer vecuno napravr prekrsaj na njemu ali to nije njegov zadatak.Iduce sezone zelim gledati Josea jer in zbilja zna izvlaciti najbolje iz igraca i dati im motivaciju.Jedino sto je problrm ako zelimo njega morami platiti 20 miliuna za njegovo pustanje sto je ipak malo previseSent from my LG-P880 using Tapatalk 2 Prijavi
13. maj 2013.13 god. comment_122167 Iduce sezone zelim gledati Josea jer in zbilja zna izvlaciti najbolje iz igraca i dati im motivaciju.Jedino sto je problrm ako zelimo njega morami platiti 20 miliuna za njegovo pustanje sto je ipak malo previse Sent from my LG-P880 using Tapatalk 2 Slažem se s tobom. I ja želim Josea jer smatram da će jedan od mojih najdražih igrača Torres opet dobiti mjesto prvog napadača. Sada su ga s**bali s ovim Dembom koji je pokazao da je obična truba, a dosta je igrao. Jose će znati Torresa vratiti na pravi put i Chelseajeva zvijezda će opet zasjati. :) @Cronillius Šta kažeš da je Sturridge bolje od Torresa igrao? Lool, pa taj Torresu ne može ni kopačke čistiti. Prijavi
13. maj 2013.13 god. comment_122232 Sturidgeu nije odgovarao Chelsea,ova igra u Liverpulu pokazuje da mu nova sredina leži,nećemo sada plakati,ko kaže da bi iste partije pružao u Chelsea,niko. Torres je odavno prevazidjena priča,nema od njega ništa,tek će da pokisne kada dodje Mourinho. Samo da dodje Mou i da poslozi kockice.<br /><br />ПоÑлато Ñа ST26i кориÑтећи Тапаток 2<br /><br /> Prijavi
15. maj 2013.13 god. comment_122554 Ma bio je igrao i Starid ali nije niti on imao bilo kakvo velikog ucinka dosta mu je prilika trebalo da zabije gol a upravo zbog toge je i prodan Ako se pitate zasto nije i Torres to je zato jer je to bila Romanova zelja i on ga je zapravo doveo za ogromnu sumu novaca nezz dali je cfc uklet klub za napadace ili sto pa pogledajte sam za primjer Dembu koji takodhe nije pokazao bog zna sto a bio je jedan od najboljih napadaca premierlige.Primjetii sam kako nasi napadaci dosta dolaze prema svome golu te tek kod centra vecinom dobiju loptu rijetko je da imamo situaciju tipa BVB gdje Robert ceka u 16 m i koristu svaku situaciju a ako se slucajno desi da dobije loptu van 16 cca 20-25 odmah dodaje loptu auigracu kako bi on otrcao u 16,dok se torres dribla i assistira sto nekada prodje nekada ne jer vecuno napravr prekrsaj na njemu ali to nije njegov zadatak.Iduce sezone zelim gledati Josea jer in zbilja zna izvlaciti najbolje iz igraca i dati im motivaciju.Jedino sto je problrm ako zelimo njega morami platiti 20 miliuna za njegovo pustanje sto je ipak malo previse Sent from my LG-P880 using Tapatalk 2 nije pokazivao sturidge nista posebno ali je bio bolji od torresa i da je dobivao vecu minutazu pokazao bi bolje.to i mene malo zbunjuje s tim nasim napadacima sto si rekao.Demba kad je tek doaso u chelsea bio je bolji sada u zadnje vrijeme isto mrljavi ali svakako mislim da je bolji od torresa jer je vise s loptom bolje se krece i otkriva.A torres je imao utakmica kada nije ni jednom opucao na gol i par puta primio loptu a to se ne smije događati.A i mislim da bi demba doso na svoje samo da igra cesce Prijavi
15. maj 2013.13 god. comment_122592 Igracima treba da igraju konstatno, a ne da igraju tekmu, pa odmaraju 2, ne ide to tako. Ovo je sve zbog Trollesa, inace bi Demba razvaljivao kao sto zna. Prijavi
20. maj 2013.13 god. comment_124108 Nadam se da će se ova tema uskoro zaključati na zadovoljstvo svih nas, a evo jedan fin članak: U međuvremenu su ga Španjolci prozvali "semi-special one" zbog broja izgubljenih polufinala, i za Josea Mourinha nema boljeg mjesta za oporavak od Stamford Bridgea. Tamo je i nastao Special One, Mourinho je sam sebe tako nazvao već na prvoj presici. Englezi su ga voljeli i mrzili, a takav je odnos Mourinho imao i s Fergusonom. Pretvorit će se to u veliko rivalstvo, inicirano pobjedom Porta nad Unitedom. Već tada Ferguson mu nije htio pružiti ruku. "Only one", kako je opet nadogradio svoj nadimak kada je titulu donio Realu, vraća se na Otok, s ne baš lijepim uspomenama na Madrid. Ferguson će tada već biti na putu oko svijeta. Mourinha čekaju novi igrači. "Real je oslobodio Mourinhu put do Stamford Bridgea". Sve vijesti o prekidu Mourinha i Reala u vodećim engleskim medijima počinju istom rečenicom. Mourinho će se nakon najgore karijere u životu utješiti u starom okruženju. "U Engleskoj me ljudi vole", rekao je nedavno, Riješio je nesuglasice s Romanom Abramovičem, od kojeg se već jednom rastao, 2007. godine. The Sun podsjeća da je još početkom svibnja objavio da Mourinho sigurno dolazi u Chelsea, dok BBC podsjeća na Mourinhov niz nepobjedivosti od 60 utakmica u Premiershipu! Chelsea je s njim u tri godine osvojio dva uzastopna naslova prvaka u tri godine, no Mourinho nije uspio gazdi donijeti ono što je najviše želio. Liga prvaka stigla je kada su se najmanje nadali. Sada Mourinho može bez pritiska ustrojiti momčad koju već dugo vodi svlačionica. "Njegovo samopouzdanje reflektira se na momčad. Osobno sam to osjetio. Fantastičan je taktičar, postavi nas sjajno i izvuče najbolje iz igrača. To je ono što radi najbolje, nisam ni znao da postoji takvo zajedništvo dok on nije došao u klub. Mourinho nosi oluju, ali on uvijek štiti svoje igrače", rekao je Guardianu Frank Lampard. Prijavi
21. maj 2013.13 god. Autor comment_124234 Sljedeći (trajni) manager ovog kluba biće Jose Mourinho. Prijavi
22. maj 2013.13 god. comment_124630 Dabogda zatvorili ovu temu nakon ljeta na minimalno 5 godina. Prijavi
3. juni 2013.13 god. comment_127028 Dabogda zatvorili ovu temu nakon ljeta na minimalno 5 godina. Ajmo zaključajte ovu temu. Ma šta pet Martine, da Bog da na dugi niz godina...Toliko dug niz da bude dvocifren broj u pitanju :D Prijavi
12. septembar 2015.11 god. comment_233845 Dabogda zatvorili ovu temu nakon ljeta na minimalno 5 godina. Nije te Bog poslušao. Evo tražili ste. Udrite. Ako popušimo od Arsenala gotovo je. Prijavi
12. septembar 2015.11 god. comment_233855 Ima nekoliko trenera koje ja jako cijenim npr. Jurgen Klopp, gospodin Guus Hiddink, Sam Allardyce, Antonio Conte, Luciano Spalletti, ali ne postoji trener kojim bi zamijenio Mourinha Prijavi
12. septembar 2015.11 god. comment_233856 Klopp jedva ceka da ga Abramovich pozove... Nece Murinjo dobiti otkaz. Nego će u januaru krenuti po prava pojačanja. Tješim se. Prijavi
12. septembar 2015.11 god. comment_233867 Ima nekoliko trenera koje ja jako cijenim npr. Jurgen Klopp, gospodin Guus Hiddink, Sam Allardyce, Antonio Conte, Luciano Spalletti, ali ne postoji trener kojim bi zamijenio Mourinha Upravu si. Nijedan od njih ne bi tražio 12 milijuna po sezoni, a češkao jajca. Vjerojatno bi tražili upola manje, a nešto pokušali promjeniti u igri. Zato je Mourinho nezamjenjiv. Nitko kao on.Moji pickovi: 1. Jurgen Klopp 2. Allan Pardew 3. Carlo Ancelotti 4. Roberto Di Matteo 5. Guus Hiddink Prijavi
12. septembar 2015.11 god. comment_233882 Pa ko je ono predlozio to ? Masko ili neko slican ne mogu da se sjetim, sve ce ti to reci :D Prijavi
12. septembar 2015.11 god. comment_233884 Predlazem da se otkljuca tema buduci trener Chelseaja, s razlogom jer pisemo u Mourinhovoj temi koga bi voljeli a tu trebamo pisati stvari o njemu. Zema aga Prijavi
12. septembar 2015.11 god. comment_233886 JA sam za Klopa,covek ima temeljan sistem i koncepciju videli smo sta je bio napravio od Dortmunda i to je doveo anonimne fudbalere Levandovskog,Blascikovskog,Gindogana,Gece klinac iz njihovog pogona. Samo neka se ljudi sete kao je sa Dortmundom mlatio Murinjai Real tu se videlo koliko je jaci trener. Prijavi
12. septembar 2015.11 god. comment_233889 Moja konstatacija i dalje stoji :D I samo da se zna, ova tema se otkljucava kada dobije sadasnji menadjer otkaz, ili kada se barem zna da je pred krajem svoga ugovora ili bilo sta slicno. Mourinho nece dobiti otkaz sigurno ove sezone, mozda dobije na kraju sezone, ali to je ako ne bude top 4, ispadanje iz LPa u ranim fazama, nista u FA kupu da se ne uradi. U protivnom nece dobiti. Duga je sezona, ne brinite se. Prijavi
13. septembar 2015.11 god. comment_233905 Šanse da dobije otkaz u toku ove sezone su ravne našim šansama da osvojimo BPL :D :D :D Prijavi
13. septembar 2015.11 god. comment_233958 Newcastle ako pobjedi mi idemo u zonu ispadanja. Sada smo 17-ti, a tako bi bili 18-ti. I recimo poraz od Arsenala. I neće Mou dobiti otkaz? Na osnovu čega ste u to sigurni? I čudnije stvari su se dešavale u CFC-u a ovo tim raspletom uopće ne bi bilo nemoguće. Prijavi
13. septembar 2015.11 god. comment_233961 mislim da će se čekat LP, ako i tamo budemo gubili sigurno dobiva otkaz. Što se tiće budućeg trenera, ja bi najviše volio Kloppa jer se meni osobna najviše sviđa njegov stil igre. Ako ne on, tu je Ancelloti koji je po meni možda i najbolji trener današnjice. I da, nadam se da mou neće dobit otkaz na kraj sezone, da ne bi slučajno u to vrime taman otkaz dobia i Guardiola, ne treba nam još jedan šarlatan... Prijavi
13. septembar 2015.11 god. comment_233967 Ljudi moji njemu je otkaz prosto neminovan,lik nista u koncepciji,postavci igre ne menja. Klopa ili Simeonea... Prijavi
13. septembar 2015.11 god. comment_233983 Klopp je propao, Tuchel sa istim sastavom dere guzove, dok on zamalo ispao. Samo Lopetegui iz Porta i to je to. Ali nece Mou dobiti otkaz ne brinite. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.