Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Budući trener Chelseaja

Istaknuti odgovori

Vjerovatno je cilj da se pronađe kvalitetno prelazno rješenje za ovu sezonu pa da se na ljeto ide po Guardiolu, samo je pitanje da li možemo dobiti baš kvalitetno prelazno rješenje, Carlo nema šanse da pristane na to jer čovjek potpisuje samo višegodišnje ugovore, priča tipa Pardew ne bi ni komentarisao jer Roman neće dozvoliti da mu Pardew i slični vode klub, ne zato što tu nema znanja već jednostavno nije ime.

U svakom slučaju biće zanimljivo vidjeti ko će doći ako Mourinho dobije otkaz.

• Odgovori 4 hilj.
  • Pregledi 201,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Diablo priziva Nagelsmanna. Valjda vam je sad jasno da li je to dobra solucija ili ne. 😅

• Inace pratim river plate od kako znam za sebe i mogu potvrdit ovo sto diablo kaze

• King Chelsea
    King Chelsea

Realno užasan momenat za traziti novog trenera, bukvalno nemas ni onu situaciju da imas koga cekati do ljeta, kao sto smo onda doveli Beniteza kao prelazno rijesenje do ljeta i dolaska Mourinha. Ovaj

Objavljene slike

Uzice negoduje haha. E pa vrijeme je nakon vijesti od jučer i danas da se otvori ova tema jer Mourinho je bivši. Kome nije jasno bit će uskoro. A glupo da na njegovoj temi onoliko raspravljamo o Ancelottiju, Hiddinku, Simeoneu, Pardewu, Guardiolu. Glupo je to jer to nije ta tema. Ali ovo jeste. E pa udarite. Koga želite i zašto?

Mogao bi da nas preuzme Roman, pravi i jedini Mister Chelsea.

Do kraja sezone verovatno neki interim, za to vreme će Roman sigurno kontaktirati Gvardila, pa ako je kojim slučajem zainteresovan, očekujem njega na leto, makar i Murinjo izgurao ovu sezonu do kraja. Gvardiola je bio Romanov pik broj jedan i pre par sezona, al nas je ispalio pa je ovaj vratio Murinja, tako da se neću iznenaditi ako nas opet ispali.

Poćetino i Kuman mi deluju kao ok opcije. I naravno SAP. :D

EDIT: SAP nije ime X_X @-) :-O

Ja sam se izjasnio, moj pik je Poketino... Pegla se visok presing, jak tempo, raznovrsnost u napadu a opet najbolja odbrana u PL.
Njegovo nastojanje da ekipa igra moderan fudbal je za respekt. A da ima talenta pokazuje već par godina unazad. Ali to je samo moja želja.
Dešam je takođe dobro rešenje, njegov stil je fizička dominacija terenom i brza tranzicija, a to itekako prolazi u PL. Međutim, on je nedostupan barem do leta, ima misiju sa Francuzima, i čak nije sigurno da li bi napustio reprezentaciju iako ne osvoje EP.
Za Simeonea sam već rekao svoje, nema potrebe da se ponavljam.
Čim se licitira sa imenom Don Karla, znači da klub želi da pokuša povratak u top4 do kraja sezone.

Ako Roman hoće Guardiolu na ljeto onda bi već sada trebao stupiti u kontakt čisto da "ispipa teren" da zna da li je Guardiola raspoložen za dolazak u Chelsea, ako nije onda ponuditi Carlu ugovor i to je to.

Ja ne vidim bolju opciju od povratka Carla, već je se dokazao u Premiershipu, tako da mislim da je on najbolja opcija, što naravno ne znači da se ne može naći još neko kvalitetno rješenje.

Neki hoće mladog trenera samo što ja mislim da ovo nije ni sezona ni situacija za dovođenje mladog trenera, nama treba neko ko će vratiti stabilnost i moral u svlačionicu, Carlo je kroz karijeru radio sa velikim igračima i zvjezdama i zna kako postaviti stvari.

Pa tako nekako bi bilo možda i najbolje, probati sa Guardiolom odmah sad dogovorit za sljedeće ljeto, ako ne bude htio onda Carlu dat ekipu i to je to.  Ja gotivim Schmidta al premalo je on ime da bi ga Roman doveo. 

Dakle Guardiola pa Carlo, trećeg nema.

Nema šanse Carlo da se vrati, čovek je sam rekao da bi se jedino u Milan vratio, a pauziraće svakako do kraja sezone. Kako smo krenuli da "braćamo" bivše trenere, očekujem nakon Karla AVB-a. :D

Sve više vjerujem u ovo što Whisper piše. Bilo bi to dobro sa Poketinom, Carla ne bih jer vraćanje opet starih trenera. NO NO NO.

Nema šanse Carlo da se vrati, čovek je sam rekao da bi se jedino u Milan vratio, a pauziraće svakako do kraja sezone. Kako smo krenuli da "braćamo" bivše trenere, očekujem nakon Karla AVB-a. :D

Majstore kad citiraš bar ostavi credits autoru. 

aYFtmMK.png

Jbg kad smo ispucali pun kurac trenera pa nije neka senzacija i ako nekog vratimo :D

Carlo ne bi prihvatio posao privremenog trenera to je sigurno, ali mislim da bi se oko višegodišnjeg ugovora mogli dogovoriti, zato kažem da bi se trebao "ispipati teren" kada je Guardiola u pitanju.

Majstore kad citiraš bar ostavi credits autoru. 

Haha, samo što nisam lajkovao tu stranicu na fejsu. :D

Neki od menadžere koje ja volim i koje cijenim:

Guus Hiddink
Antonio Conte
Mircea Lucescu
Marcelo Bielsa
Aitor Karanka
Rui Faria
Mauricio Pochettino
Frank De Boer
Murat Yakin
Paulo Sousa
Roger Schmidt

Ne ulazim u to koliko je moguć njihov dolazak, samo sam naveo menadžere koje ja cijenim i za koje smatram da mogu imati uspjeha u Chelseaju.

Lista menadzera koje ja volim i cenim:

1. José Mário dos Santos Mourinho Félix (3 titule EPL, par kupova i generacija Terry-Lampard-Drogba koja je kasnije osvojila UCL)

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

Don Karlo je navodno rekao prijateljima da bi se rado vratio u Chelsea, samo ako dobije trajan ugovor i uslove za rad na duze staze.

Mozzart sport

Ovakav Celsi gledamo od leta :D

Postirana slika

Ako je ovo cemu se ti ili neko drugi raduje onda niste normalni. Tesko nama. Ima da ginemo u svakom derbiju, a o LP da ne pricam puno. Nj rezultati s Bayernom dovoljno govore

Poslano sa mog GT-I9301I koristeći Tapatalk

http://www.telegraph.co.uk/sport/football/teams/chelsea/11959878/Chelsea-news-Guus-Hiddink-leaves-the-door-open-to-Stamford-Bridge-return.html

Ovo moze. Pa da li privremeno ili ne, ne zanima me bas trenutno sada. Ali Hiddink je majstor

Pa bolje da ginemo u derbiju, to bi bio neki napredak u odnosu na ovo sad što ginemo protiv Stokea, West Hama i slično (a možda i to smatrate derbijem šta ja znam).

Mozda bi i bio napredak u odnosu na ovo. I to je sve. A to je ono sto zelite jel? E moj keru, komentar ti je za cestitku. Evo, svaka cast. Gvardilo in, mou out. Napredovacemo, imacemo posjed i protiv slabijih i protiv jacih. Slabije cemo guzit, a jaci ce nas izdominirat. Tabela ce bit zanimljiva i dalje. Veoma dobro razmisljanje

Kakav pametnjakovicki komentar zamisli

Poslano sa mog GT-I9301I koristeći Tapatalk

Kad sam rekao prije mjesec dana da se otkljuca ova tema, smijali ste se :)

Neki od menadžere koje ja volim i koje cijenim:

Guus Hiddink
Antonio Conte
Mircea Lucescu
Marcelo Bielsa
Aitor Karanka
Rui Faria
Mauricio Pochettino
Frank De Boer
Murat Yakin
Paulo Sousa
Roger Schmidt

Ne ulazim u to koliko je moguć njihov dolazak, samo sam naveo menadžere koje ja cijenim i za koje smatram da mogu imati uspjeha u Chelseaju.

Malo si se zajebo, Rui Faria je kondicijski trener i fizioterapeut, nema on sa taktikom nista, prije bih pustio Holanda nego njega.

Kad sam rekao prije mjesec dana da se otkljuca ova tema, smijali ste se :)

Malo si se zajebo, Rui Faria je kondicijski trener i fizioterapeut, nema on sa taktikom nista, prije bih pustio Holanda nego njega.

Pa Zemo kralju Mourinho je prije mjesec dana u intervjuu izjavio da, kad bi birao svog nasljednika, izabrao bi upravo Fariu.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.