Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Budući trener Chelseaja

Istaknuti odgovori

• Odgovori 4 hilj.
  • Pregledi 201,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Diablo priziva Nagelsmanna. Valjda vam je sad jasno da li je to dobra solucija ili ne. 😅

• Inace pratim river plate od kako znam za sebe i mogu potvrdit ovo sto diablo kaze

• King Chelsea
    King Chelsea

Realno užasan momenat za traziti novog trenera, bukvalno nemas ni onu situaciju da imas koga cekati do ljeta, kao sto smo onda doveli Beniteza kao prelazno rijesenje do ljeta i dolaska Mourinha. Ovaj

Objavljene slike

• 1 mjesec kasnije...

Ovdje mora doci svjeza krv, sto od igraca sto do trenera i njegovih pomocnika.

Svi znaju koliko sam ja uvijek branio Murinja, pogotovo prosle sezone kada smo i pored lose igre, makar biljezili pobjede pa nisam dao drugima da ga prozivaju, jer ipak pobjedjujemo.Medjutim ove sezone em nemamo igre em nemamo ni rezultata.Cak i neke druge stvari me peckaju, a to je da se unutar kluba mozda desava nesto sto niko od nas ne zna.

Jel moguce da su svi igraci klonuli duhom,formom,zeljom za uspjehom?!Ako krenemo redom od odbrane prema napadu,vidi se ogroman pad u formi kod Ivanovića,Terry-a,pa i Azpia(mada je on idalje jedan od najboljih),Matica,Fabregasa,Hazarda i Coste.Jel moguce da su svi oni pa u najmanju ruku duplo slabiji nego prosle sezone?! Naravno da rezultati diktiraju i druge stvari kao i samo zadovoljstvo unutar svlacionice,ali nismo mi prva ekipa koja je u sezonu usla lose pa se vremenom trgnu,dodju sebi,pa do kraja sezone odigraju bolje nego sto je iko ocekivao.

Medjutim,ovoj krizi i losim rezultatima se kraj ne nazire,zaista,nista mi ne daje povoda da povjerujem i najmanje da ce se nesto promjeniti na bolje.
Ako je odlazak Murinja jedino rjesenje,onda neka bude tako.Nemam nista protiv ni najmanje.Samo nek budu nasi iz uprave pametni pri odabiru novog trenera.Ako treba nek nas vodi i neki interim trener ako ce nam na ljeto doci neko provjereno trenersko ime,koje obecava.

Samo nek budu nasi iz uprave pametni pri odabiru novog trenera.Ako treba nek nas vodi i neki interim trener ako ce nam na ljeto doci neko provjereno trenersko ime,koje obecava.

2154.jpg?w=620&q=85&auto=format&sharp=10

Coming soon...

nije do moua koliko do balvana od igraca 

to govorin ja koji san prosle god proziva moua.....

igraci su rupetine, a sta se desava unutar kluba niiko ne zna a mozdae bitni povod

• Autor
Ne bih Zolu, necu da bilo koja nasa legenda zavrsi kao Robbie.

Za mene Ronald Koeman, Didier Deschamps, na krace staze moze i Hiddink, zasluzio je veliki Guus priliku. Nisam nikako za Simeonea, Emerya ili tako nekog kurca. Ipak mislim da Roman zeli Gvardila pod svaku cijenu, nisam odusevljen tom idejom ali prihvaticu je ako bude to. Iskreno, ne bih ni Carla ponovo, bez obzira sto je veliki gentleman i vratio bi ugled klubu koliko toliko, kad se samo sjetim one njegove druge sezone to je katastrofa ogromna bila, sto se igre tice.

Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk

Ne bih Zolu, necu da bilo koja nasa legenda zavrsi kao Robbie.

Za mene Ronald Koeman, Didier Deschamps, na krace staze moze i Hiddink, zasluzio je veliki Guus priliku. Nisam nikako za Simeonea, Emerya ili tako nekog kurca. Ipak mislim da Roman zeli Gvardila pod svaku cijenu, nisam odusevljen tom idejom ali prihvaticu je ako bude to. Iskreno, ne bih ni Carla ponovo, bez obzira sto je veliki gentleman i vratio bi ugled klubu koliko toliko, kad se samo sjetim one njegove druge sezone to je katastrofa ogromna bila, sto se igre tice.

Pa i nije baš, ja se vrlo dobro sjećam da smo mnoštvo utakmica vrlo dobro igrali ali tada nam je štekala realizacija opasno.  Ja bih rado Carla nazad vratio, veliki je to gospodin, odličan trener čije ekipe sjajno igraju.  Također bih i Guardiolu doveo i svakog trenera koji od Chelsea nebi pravio WBA, već ekipu koja želi pobjedu, koja želi da melje protivnike, hoću ba da se drugi plaše nas, a ne da nas guze jer nas naš trener pravi drugorazrednom, ma trećerazrednom ekipom kojoj je pozitivan rezultat 0:0 protiv Kijeva...

• Autor
Ma jest vraga, covjek forsirao Maloudu koji je tad bio retardiran u napadu, Anelka usporavao svaki napad, zajebavao se. Gubimo kuci ide izmjena Carla Bosingwa umjesto Ferreire ili tako nekako, znam da sam se zajebavao na to uvijek. :D Jesmo mi kao napadali al to je toliko jalovo i dosadno bilo, a Carlo tvrdoglav nece nista novo da isproba, samo iste igrace gura ko u sezoni 09/10. Doduse, nismo imali ni srece s povredama jer se Lampard povrijedio, Terry isto jedno vrijeme, Drogba dobio malariju pa igrao bolestan, Essien da ne pricam koliko puta... Tad smo isto sjebali transfer rok, uzeli samo Ramiza a falilo nam kreativaca ko za lijeka.

@wisey

U nekim utakmicama da, ali isto tako u mnogim je bilo ono što sam ja rekao, ali doro šta je tu je. Ti ga nebi volio vidjeti opet u klubu, ja bih, al nas niko i ne pita.

Uglavnom slažemo se da ovaj sadašnji treba otići iz kluba.

Ja bih volio i Carla i Guusa prije svih tih imena. Nek su i matori i bivsi. Klasa su... Moze i Pardew naravno, ali nema od tog nista

Uzice negoduje haha. E pa vrijeme je nakon vijesti od jučer i danas da se otvori ova tema jer Mourinho je bivši. Kome nije jasno bit će uskoro. A glupo da na njegovoj temi onoliko raspravljamo o Ancelottiju, Hiddinku, Simeoneu, Pardewu, Guardiolu. Glupo je to jer to nije ta tema. Ali ovo jeste. E pa udarite. Koga želite i zašto?

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.