Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Budući trener Chelseaja

Istaknuti odgovori

• Odgovori 4 hilj.
  • Pregledi 201,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Diablo priziva Nagelsmanna. Valjda vam je sad jasno da li je to dobra solucija ili ne. 😅

• Inace pratim river plate od kako znam za sebe i mogu potvrdit ovo sto diablo kaze

• King Chelsea
    King Chelsea

Realno užasan momenat za traziti novog trenera, bukvalno nemas ni onu situaciju da imas koga cekati do ljeta, kao sto smo onda doveli Beniteza kao prelazno rijesenje do ljeta i dolaska Mourinha. Ovaj

Objavljene slike

Ma ima ih sigurno koji su i pomislili na te podvale, sale, nazovite ih kako hocete..

pa i kad bi bio Roman, vidio bi samo kako suti ko zaliven, i mozda poneku rekaciju kad bude kakva sansa za gol

O cemu je ovde rec????

http://www.youtube.com/watch?v=ban9cHJuhqE&feature=player_embedded

Ne želim da znam koliku bi odštetu morao da plati kad bi samom sebi dao otkaz. :D

E to bih voleo da vidim(na stranu sto je ovo zajebancija). Da se i cika ROman oproba kao trener, pa da vidi kako je bilo onima koje je terao, da oseti taj pritisak i na sopstvenoj kozi.

E to bih voleo da vidim(na stranu sto je ovo zajebancija). Da se i cika ROman oproba kao trener, pa da vidi kako je bilo onima koje je terao, da oseti taj pritisak i na sopstvenoj kozi.

nebi osjetio tolki pritisak jer iznad njega nebi bio još jedan roman koji jedva čeka neki kiks i oprvdanje da treneru zaljepi radnu knjižicu na čelo, ali bi bilo ljepo da vidi da trenerski posoa nije samo doč u tim s vlasnikom koji ima para, dovest par dobrih igrača i natezat kožicu i očekivat da če rezultati past s neba kako  nebi dobio otkaz od nadobudnog vlasnika.

Jebote,zasto se taj Roman smatra za nekog monstruma...Covek sipa novac,dovodi najbolje igrace,treneri primaju plate da padnes na dupe,svi maksimalni uslovi koje 90% klubova na svetu mogu samo da sanaju  i pored toga ne mogu da ostvare rezultat?Pa neka se teraju svi u pm.

Hoce covek rezultat u najkracem mogucem roku,njegove su pare,on je vlasnik kluba,on je glavni razlog zasto je Celsi tu gde je jeste,on,on i samo on.

Pravi greske naravno,pravio ih je i pravice ih,ali treba se pomiriti sa tim da je njegova prva i poslednja kada je u pitanju izbor trenera i to je sasvim logicno.

pa svako uci na svojim greskama, ali on ne al covjek je sila po moze sta hoce chelsea je bukvalno njegova igracka Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2

Jebote,zasto se taj Roman smatra za nekog monstruma...Covek sipa novac,dovodi najbolje igrace,treneri primaju plate da padnes na dupe,svi maksimalni uslovi koje 90% klubova na svetu mogu samo da sanaju  i pored toga ne mogu da ostvare rezultat?Pa neka se teraju svi u pm.

Hoce covek rezultat u najkracem mogucem roku,njegove su pare,on je vlasnik kluba,on je glavni razlog zasto je Celsi tu gde je jeste,on,on i samo on.

Pravi greske naravno,pravio ih je i pravice ih,ali treba se pomiriti sa tim da je njegova prva i poslednja kada je u pitanju izbor trenera i to je sasvim logicno.

Gde ti vidis logiku o otpustanju Mourinha, Ancelotija i Di Mattea ?

Salgado: "Mislim da je Mourinho već odlučio gdje će nastaviti karijeru i neće biti iznenađenje ukoliko se vrati u Premier Ligu. On voli engleski fudbal i atmosferu koja vlada tamo."

• Autor

Jedan od kandidata je priložio svoju sliku za prijavu:

article-0-1903DAA5000005DC-929_634x475.j

Mislim da ćemo se svi složiti da u ovom segmentu bolje prijave vidjeli nismo. :D

Jedan od kandidata je priložio svoju sliku za prijavu:

article-0-1903DAA5000005DC-929_634x475.j

Mislim da ćemo se svi složiti da u ovom segmentu bolje prijave vidjeli nismo. :D

S'obzirom na to da Kapiten ima pravo glasa, Moyes je jako blizu dobijanja posla :D

ja sam fan još otkako je bio u Villarealu, ako se ne vrne Mou ili Roman ne dobije pajserom u glavu i vrati RDM-a ili WIlkinsa onda bi mi bilo drago da dođe Manu

U slucaju da se Mourinho ne vrati,po meni bi on bio dobar izbor.Vidi se da covjek zna sta radi,a i nije mu potrebno da trosi 60-70 miliona svaki prelazni rok i to je dokazao u Villarealu i Malagi.Ali bi ja nekako najvise volio da Moyes preuzme tim.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.