Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Budući trener Chelseaja

Istaknuti odgovori

Ako cemo da stavljamo karijere na papir,recimo nas trenutni menadzer Benitez je BOG TRENERSKOG POSLA za Pelegrinija.Ali BOG.

Inace,protiv Pelegrinija nemam nista,toliko je imena bilo na nasoj klupi,pa sto ne bi i on,koji ima sasvim pristojne rezultate sa Viljarealom i Malagom i ima iskustvo vodjenja najveceg svetskog kluba.

Kad je vec doslo dotle da se svaki dan pominje JM-om povratak,sve osim toga bi me razocaralo.

• Odgovori 4 hilj.
  • Pregledi 201,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Diablo priziva Nagelsmanna. Valjda vam je sad jasno da li je to dobra solucija ili ne. 😅

• Inace pratim river plate od kako znam za sebe i mogu potvrdit ovo sto diablo kaze

• King Chelsea
    King Chelsea

Realno užasan momenat za traziti novog trenera, bukvalno nemas ni onu situaciju da imas koga cekati do ljeta, kao sto smo onda doveli Beniteza kao prelazno rijesenje do ljeta i dolaska Mourinha. Ovaj

Objavljene slike

• Autor

Boldirani-  oni ti realni??  

Podvučeni-  oni ti bolji od Pellegrinia??  

Dakle ostaju Mou i Hiddink, gdje bih se i ja složio da su bolji. Ali to su samo 2...

Ćiru neću ni uzeti u obzir (vidi se da je zajebancija)..        

Bgm ja kontao ti više znaš...

Hehe, htio ti Ćiru uzeti u obzir ili ne, na kraju krajeva on ima veći rezultat od Pellegrinija. I to nemjerljivo veći, na stranu što sam njegovo ime spomenuo u poluzajebanciji.

Pa tako možemo ubrojati i Ivicu Osima i sl..   Nema smisla jarane..

I mi ispali od Barnsleya (sam kažeš), pa onda to nije bruka... Šta hoćeš reć??  A uz to Chelsea je bio i više nego uigran dok Real Pellegriniev ni blizu toga..

Otkaz Villasu pravilan potez??  Nešto mi nisi tako govorio ranije, čak si nabrajao Romanu (naravno samo na forumima), kao što i sad nabrajaš zbog Beniteza..  Ne znaš ni ti šta hoćeš..

Villas trenirao Porto koji je svemirski brod za sve ostale klubove u Portugalu (kao i za Pellegrinijeve Malagu i Villareal), koji uvjek ima daleko najjaču ekipu u Portugalu. Osvojio je EL, ali i sam znaš da je to lakše osvojit nego ući u 1/4 finale LP.  

I tako dalje i tako bliže..   Ako kojim slučajem ne dođe Mou, da Bog da, da nam dođe Pelle, da razuvjeri već jednom wiseya i njegove istomišljenike..

• Autor

Pa dođe li, neće biti druge nego stati iza njega ma za šta je njega držao. Barem će biti sigurno bolji od svog prethodnika, neće mu ljudi otežavati posao. Iako, opet na kraju vjerujem da ne bi dugo preživio kod nas.

Ne da mi se više raspravljati, u ovom slučaju statistika (mada ja često samu statistiku ne smatram toliko validnom) mi daje potpuno pravo kada govorim kakav je Pellegrini trener. I sve ostalo pada u vodu tad.

ko god da dodje zna se sta mu je ciniti i sta se od njega ocekuje. Pojacanja su i vise nego potrebna jer Chelsea sa trenutnom ekipom (+posudbe) nije u stanju da se bori sa najboljima. Dokaz nase slabosti su vam mnogi trofeji koje smo propustili da osvojimo. Poraz od Corintiasa i potop od Atletico Madrida bih izdvojio. Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

Haha, samo sam čekao da neko spomene 5:0 od Barcelone što su izgubili. Čak si uspio to staviti u isti koš kao i 4 komada od trećeligaša. Bravo. Što onda ne spomeneš da je taj kompleks Reala protiv Barcelone trajao puno prije Josea (gubili su i 6:2 kući), pa i za vrijeme tog Pellegrinija, a da ga je baš Jose razbio ? I toplo ti preporučam da pročitaš autobiografiju Jirzija Dudeka, posebno dio kada priča o Mourinhovom govoru poslije te utakmice.

Da, ima svaki trener svoj neki gaf, pa i mi smo znali zijaniti od Barnsleya, ali nikad sebi nismo dopustili takvu bruku. Pa ja da sam vlasnik i da toliko para dam za takve igračine, i onda oni izgube od nekog Alcorcona, trener bi letio naglavačke iz kluba. Očito je bilo da lik ne zna, da ga niko ništa ne pita, da je on pijun i da će biti šutnut. Sasvim opravdano, što se kasnije pokazalo. Isto ko što se i otkaz Boasu, kakav god da je bio, pokazao pravilnim potezom.

Za Boasa, nije bitno šta je on uradio kod nas, nego šta je uradio za dvije godine karijere prije nas. Da, osvojio više nego ovaj u 30. Još jednom ponavljam, pošto je teško razumjeti. Slično je i s Robbiejem, ne sekiraj se ti za njegovu budućnost. ;)

Da si mi ziv i zdrav, mnogo duze se u istoriji pamte katastrofe protiv velikih rivala nego ispad protiv mnogo slabijeg kluba. Arsenal je poduvao 8:2 od Uniteda, i da isto toliko izgube od Norwicha, mislim da je sasvim jasno koji ce rezultat bosti oci. I obrukao se Mou, jasta nego obrukao. Kao najbolji trener na svijetu poduvao je petardu. Izgubio Pellegrini od Alcorcona i Mou od Granade, obzirom na velicinu ta dva trenerska imena, to ti dodje na isti blam. Da se nije uspio angazovati Jose, Pellegrini bi ostao trener i odradio bi 3 godine ugovora. To ne govorim napamet, vec stvarno razmisljanje Pereza. Uostalom, sta ja pricam ovdje? Pominju se neke Zole i Poyeti a pokusava se pljunuti lik Manuela Pellegrinija? Sta je s ljudima ovih dana? Roberto Di Matteo je ocarao svijet svojom trenerskom vizijom i uslijedio je poziv giganta Readinga, ali je odbio. Cuva se za Wigan.

"Nemam nameru da napuštam Malagu, drugi klubovi me uopšte ne isteresuju dok sam pog ugovorom.Pokazali smo da smo u vrhu evropskog fudbala, a moj cilj je da još više napredujemo."

Manuel Pellegrini o mogucem odlasku iz Malage

ps stavio sam i ovdje posto je ovo prikladnija tema 

• Autor

Sve na stranu, a jeste li vidjeli kako je sinoć Pellegrinijev "stroj" za 6 minuta primio 4 gola od Valencije?

Hahahaha

Strojčina nema šta, dobro podmazana mašina.  :-j

Sve na stranu, a jeste li vidjeli kako je sinoć Pellegrinijev "stroj" za 6 minuta primio 4 gola od Valencije?

Taj stroj poslije onakvog poraza od Dortmunda ne bi na noge podiglo ni 13 Josea licno. Nema ih u Evropi za narednu sezonu, pa mozes li ti da zamislis taj nivo kurcobolje koji tamo vlada? Za sta da se zapinje?

• Autor

Taj stroj poslije onakvog poraza od Dortmunda ne bi na noge podiglo ni 13 Josea licno. Nema ih u Evropi za narednu sezonu, pa mozes li ti da zamislis taj nivo kurcobolje koji tamo vlada? Za sta da se zapinje?

Za petrodolare. Kakvo je to pitanje...

Kakav ti je to odgovor rodjeni? Ne daju im da omirisu Evropu sta god uradili, gdje tu motivacija?. To ti je ko da Hefnera zatvore u kucu samog i placaju mu da tu ostane i da gleda buljuk golih zecica u dvoristu. 

• Autor

Motivacija ? Zar nije trener tu da ih motiviše kad već neće igrati LP naredne sezone ?

Sama pobjeda je bilo kojem igraču motivacija, zar to nije suština sporta ustvari ? Zato se igra i nogomet, da pobijediš. Mada u vrhunskom fudbalu taj finansijski udio nije zanemariv. Igrači su profesionalci i ovo što je Cae napisao kao i neke druge rezultate ekipe ne možeš opravdati s takvim razlozima.

Motivacija ? Zar nije trener tu da ih motiviše kad već neće igrati LP naredne sezone ?

Sama pobjeda je bilo kojem igraču motivacija, zar to nije suština sporta ustvari ? Zato se igra i nogomet, da pobijediš. Mada u vrhunskom fudbalu taj finansijski udio nije zanemariv. Igrači su profesionalci i ovo što je Cae napisao kao i neke druge rezultate ekipe ne možeš opravdati s takvim razlozima.

Hahah pa sta kad pobijedis ako ti nece dati ono sto ti sleduje? Koja je svrha tih pobjeda? Ispali iz borbe za sve trofeje i sad su slobodni da lade muda. Nema tu trenera koji to moze motivisati, ne zaludjuj se.

• Autor

Kažem ti opet, to opravdanje jednostavno ne stoji. Zar misliš da Fergusonov United sad kad osvoji titulu nekoliko utakmica prije kraja, da će oni čačkati pičku, šetati se po terenu i gledati kako ih neka ekipica puni ko filovane paprike ?? Normalno da neće, u prirodi je svakog sportiste, a pogotovo onog kojeg čeka mas(t)an ček u banci, da igra najbolje što može i da svaku utakmicu pokuša pobijediti. Nema opravdanja, to je loš posao trenera.

Pa sto onda ovi fenjerasi hoce da se poliju kiselinom posljednjih par kola kad znaju da idu u drugu ligu?  Sto ne grizu da pobijede? Tako ti je s Malagom. Kazes im: "Kae aaaaaaaajmo! Idemo zavrsiti u top4 jer cemo dobiti kurac. Idemoooo!" To je ta motivacija. Tako bi ti to motivisao. Mateja Kezman rekao da je nenormalno tesko biti dio takve ekipe i voditi takav tim. Taj osjecaj praznine se ne moze nadomjestiti. Ma misli sta hoces...

• Autor

Igrao sam ja u ekipi i u ligi gdje mi je osvajanje prvog mjesta donosilo ništa, osim saznanja da si prvi. Nit bi napredovao u viši rang (što je trebalo biti logično), niti bi igrao u nekoj drugoj ligi. Pa opet, nije me nijednom zabolila neka stvar, uvijek sam davao sve od sebe za tri bobe i pobjedu. Nikad se nisam upitao 'što meni ovo treba ?'. Vrlo dobro znam kakvo je to situacija, ne treba mi Kežman da priča priče. Teško da, ali opravdanja nema.

Sta zna Mateja Kezman, nije on igrao u toj tvojoj ligi i na tom nivou.

• Autor

Ta će Kežman.  B-)

Nego, evo Bild sada kaže da se Jose vraća kući i da Falcao dolazi u paketu iz Madrida.

http://www.bild.de/sport/fussball/fc-chelsea/holt-mourinho-und-falcao-30132048.bild.html

Bude li tako, poklonite se Wiseyu koji je prvi ovdje rekao da će JM biti budući trener.

• Autor

Što, pa ni taj čovjek nije znao prije mene gdje će Jose nastaviti karijeru ? Ili je znao al nije reko javno na chelseabalkan forumu. :D

Aj sačekaćemo, mada sam uvjeren u svoje.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.